Αναθεώρηση φιλοξενίας eUKhost

Το EUKhost ιδρύθηκε το 2001 και έκτοτε έχουν εξελιχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η eUKhost Ltd. λειτουργεί από την έδρα της που εδρεύει στο Λιντς και τα κέντρα δεδομένων στο Maidenhead και στο Milton Keynes. Στο eUKhost θα βρείτε χαμηλού κόστους και αξιόπιστες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Σήμερα, φιλοξενούν περισσότερους από 35.000 πελάτες στις δύο υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του κέντρου δεδομένων στο Ηνωμένο Βασίλειο, εξυπηρετώντας πάνω από 70.000 ιστότοπους παγκοσμίως. Από τα πακέτα Shared Hosting σε επίπεδο εισόδου έως τα Private Clusters, η EUKhost κερδίζει τη 2η θέση στα charts των καλύτερων εταιρειών web hosting στο Ηνωμένο Βασίλειο.


λογότυπο eUKhost
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
910
ΤΑΧΥΤΗΤΑ
865
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
890
ΤΙΜΗ
945
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
815
ΠΡΑΣΙΝΟΣ
800
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
815

Ομάδα eUKhost – Με περισσότερους από 100 υπαλλήλους που εργάζονται για το eUKhost, φιλική και πεπειραμένη τεχνική υποστήριξη, οι ομάδες χρέωσης και πωλήσεων είναι διαθέσιμες 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα για να απαντήσουν σε τυχόν απορίες σας. Στηρίζονται στην ισχυρά ενωμένη ομάδα τους για να εξυπηρετούν τους πελάτες με τον πιο ενδελεχή και ταχύτερο δυνατό τρόπο.

Τεχνολογία eUKhost – Είναι σημαντικό να έχετε αξιόπιστη φιλοξενία ιστοσελίδων για τον ιστότοπο της επιχείρησης ή του οργανισμού σας. Η τεχνολογία τους είναι πραγματικά αυτό που τους ξεχωρίζει από άλλες εταιρείες. Οι διακομιστές ιστού τους βρίσκονται σε κέντρα δεδομένων παγκόσμιας κλάσης, τα οποία διαθέτουν προηγμένο πλεονασμό, φυσική ασφάλεια και πολλαπλές γρήγορες συνδέσεις δικτύου. Αυτό διασφαλίζει ότι το eUKhost παρέχει το πιο αξιόπιστο περιβάλλον φιλοξενίας ιστοσελίδων και παρέχει επίσης το περιεχόμενο και τις ιστοσελίδες σας σε αστραπιαίες ταχύτητες. Το cPanel Web Hosting της EUKhost είναι ιδανικό για άτομα και επαγγελματίες για τη φιλοξενία προσωπικών ιστοτόπων, ιστολογίων και φόρουμ. Είτε θέλετε να μετακινήσετε τον ιστότοπό σας είτε να εργαστείτε στο επόμενο μεγάλο έργο σας, η φιλοξενία cPanel είναι μια εξαιρετική επιλογή για μικρούς και μεσαίους ιστότοπους και ιστολόγια. Σας δίνει τον πλήρη έλεγχο της φιλοξενίας ιστού σας με τον κορυφαίο πίνακα ελέγχου cPanel – με μια χρήσιμη γκάμα πρόσθετων, όπως το Softaculous, για εγκαταστάσεις λογισμικού με ένα κλικ, εργαλεία SEO και πολλά άλλα.

Υπηρεσίες eUKhost – Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις που να σχετίζονται με τα προϊόντα τους, έως τώρα, ή η τιμή που βλέπετε είναι η τιμή που πληρώνετε. Έχουν επίσης πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για την πλειονότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών τους. Παρέχουν ποιοτική τεχνική υποστήριξη 24x7x365 μέσω ζωντανής συνομιλίας, συστήματος εισιτηρίων, helpdesk, τηλεφώνου και στα φόρουμ φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Εργαλείο δημιουργίας ιστοσελίδων eUKhost – Η eUKhost ανακοίνωσε την εισαγωγή της πρώτης μεγάλης νέας υπηρεσίας που απευθύνεται ειδικά σε μη τεχνικούς χρήστες. Δημιουργήστε έναν ιστότοπο – χρησιμοποιώντας το πρωτοποριακό Web Presence Builder από την Parallels – είναι ένας πολύ εύκολος και απλός τρόπος για να σχεδιάσετε, να αναπτύξετε και να διαχειριστείτε τον δικό σας ιστότοπο χωρίς να χρειάζεστε καμία τεχνική γνώση. Με το ενσωματωμένο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, όλα απέχουν λίγα μόνο κλικ και βρίσκονται σε άριστη απόσταση με περισσότερα από 100 πρότυπα διαθέσιμα σε 10 κατηγορίες για να διαλέξετε. Μπορείτε να προσαρμόσετε το πρότυπό σας για τον ιστότοπό σας. Με ενσωματωμένες ενότητες όπως online αγορές, σχόλια, ιστολόγια, κοινωνική κοινή χρήση, ενσωματωμένο βίντεο και άλλα.

Τοποθεσία διακομιστή eUKhost – Το eUKhost διαθέτει περισσότερους από 1.200 διακομιστές που στεγάζονται σε δύο σύγχρονες εγκαταστάσεις κέντρων δεδομένων, που βρίσκονται στο Maidenhead Berkshire, Ηνωμένο Βασίλειο.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΣ £3.33/μου. ΤΙΜΗ

Τομείς φιλοξενίας του eUKhost

Τεχνικός

 • 99,95% εγγύηση χρόνου λειτουργίας, εάν δεν τηρηθεί ο χρόνος λειτουργίας, επιστρέφουν στον πελάτη το 5% της μηνιαίας χρέωσης για κάθε 30 λεπτά διακοπής λειτουργίας (έως και 100% της μηνιαίας χρέωσης του πελάτη)
 • Κέντρα δεδομένων στο Ηνωμένο Βασίλειο
 • Πολλαπλές γρήγορες συνδέσεις δικτύου
 • Απόλυση δικτύου BGP από Simply Transit
 • Πλήρως σύστημα παρακολούθησης
 • Πλήρη και σταδιακά αντίγραφα ασφαλείας
 • Πλήρης προστασία λόγω αυτόματης παρακολούθησης email για ανίχνευση και καθαρισμό ιών
 • 24/7 προσωπικό ασφαλείας
 • Δεν βρήκαμε κανένα

Υποστήριξη

 • Τεχνική υποστήριξη 24/7
 • Υποστήριξη μέσω email 24/7
 • Τηλεφωνική υποστήριξη χωρίς χρέωση 24/7
 • Υποστήριξη εισιτηρίων 24/7
 • Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24/7
 • Πολύ γρήγορος χρόνος απόκρισης ζωντανής συνομιλίας
 • Πλούσια βάση γνώσεων
 • 100% εσωτερική υποστήριξη ομάδας
 • Τα σχέδια είναι διαθέσιμα και στις πλατφόρμες Linux και Windows
 • Χρόνος απόκρισης εισιτηρίων και ταχυδρομείου – εντός 1 ώρας

Τιμολόγηση

 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή – 30 ημέρες για πλήρη επιστροφή χρημάτων. Τα αιτήματα επιστροφής χρημάτων μετά από 30 ημέρες θα επιστραφούν σε αναλογική βάση για οποιονδήποτε αχρησιμοποίητο χρόνο.
 • Προσφέρουν τεράστιες εκπτώσεις – έως και 50%
 • Μόνο οι λογαριασμοί για πρώτη φορά πληρούν τις προϋποθέσεις για επιστροφή χρημάτων

Απόδοση κεντρικού υπολογιστή Ιστού

Για αυτήν την κριτική, χρησιμοποιήσαμε μερικά από τα καλύτερα εργαλεία φιλοξενίας ιστού για να αξιολογήσουμε τις μετρήσεις του eUKhost. Πρώτον, ελέγξαμε τα στατιστικά στοιχεία χρήσης του eUKhost, που σημαίνει πόσες τοποθεσίες φιλοξενούνται από το eUkhost. Όπως μπορείτε να δείτε από την παρακάτω εικόνα, το eUkhost παίρνει 1,1% από την αγορά web hosting στο Ηνωμένο Βασίλειο ή περίπου 70.000 από τους φιλοξενούμενους ιστότοπους.

Τομείς φιλοξενίας του eUKhost

Το eUKhost φιλοξενεί περίπου 35.000 τομείς .UK, τους οποίους μπορεί να το δείτε από την παρακάτω εικόνα:

Τομείς φιλοξενίας του eUKhost

Η παρακάτω λίστα κατατάσσει ιστότοπους με βάση τον αριθμό των ατόμων στον κόσμο που επισκέπτονται κάθε ιστότοπο εντός ενός μήνα. Περιλαμβάνει κορυφαίους 20 ιστότοπους με εκτιμώμενη επισκεψιμότητα, καθώς και ιστότοπους με επισκεψιμότητα που η Quantcast έχει επαληθεύσει ανεξάρτητα και φιλοξενείται από το eUKhost. Αποφασίσαμε να επιλέξουμε τον ιστότοπο: LINUXMINT.COM και να τον δοκιμάσουμε διεξοδικά.

Top 20 ιστότοποι eUKhost

Επιλέξαμε τον ιστότοπο: LINUXMINT.COM / επιλέξαμε τυχαία, που φιλοξενήθηκε από το eUKhost / και το δοκιμάσαμε διεξοδικά: δοκιμή σύνδεσης δικτύου Traceroute σε διακομιστή. Δοκιμή φορτίου; Δοκιμή Ping από διάφορες τοποθεσίες. Οθόνες Uptime και πολλά άλλα.

συμπέρασμα

Το eUKhost σας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε, να φιλοξενήσετε και να συντηρήσετε έναν ιστότοπο. Ακόμα καλύτερα, η υπηρεσία είναι μια σταθερή εταιρεία φιλοξενίας στο Ηνωμένο Βασίλειο με μεγάλη παρουσία σε ολόκληρη τη χώρα με δύο κέντρα δεδομένων στο Reading, Maidenhead και Milton Keynes. Ενώ τα πακέτα του eUKhost μπορεί να είναι πιο περιορισμένα από μερικούς από τους αντιπάλους του, η υπηρεσία αντισταθμίζει αυτό με μια ισχυρή λίστα χαρακτηριστικών.

Επισκεφτείτε το eUKhost: http://www.eukhost.com/

Και εδώ είναι μερικές από τις υπηρεσίες φιλοξενίας ιστότοπων που έχουμε ελέγξει και θα σας συνιστούσαμε:

1.Siteground 2.Godaddy 3.TSOHost.co.uk

και εδώ μπορείτε να διαβάσετε τις καλύτερες κριτικές φιλοξενίας στο Ηνωμένο Βασίλειο και την κορυφαία φιλοξενία WordPress στο Ηνωμένο Βασίλειο

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map