Προσφέρει η BlueHost Μηνιαία Πληρωμή;

Σκέφτεστε το BlueHost?


Σοφή σκέψη – είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και αξιόπιστους παρόχους φιλοξενίας.

Εδώ είναι το πράγμα…

Η BlueHost δεν προσφέρει μηνιαία επιλογή πληρωμής. Ωστόσο, προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, οπότε αν ακυρώσετε εντός 30 ημερών, θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων για τη φιλοξενία σας.

Δεν έχω βρει ακόμα έναν νόμιμο κεντρικό υπολογιστή που να προσφέρει μια προσιτή μηνιαία πληρωμή εκτός από το HostGator με την πιο βασική φιλοξενία τους στα 10,95 $ το μήνα…

Εάν θέλετε να ελαχιστοποιήσετε το κόστος φιλοξενίας σας, η μηνιαία τιμή είναι μια κακή συμφωνία. Να γιατί:

 • Η πληρωμή 10,95 $ ανά μήνα στο HostGator θα σας κοστίσει 131,40 $ ετησίως.
 • Η επιλογή του προγράμματος 12 μηνών στο BlueHost θα κόστιζε μόλις 59,40 $ (12 x 4,95 $ / μήνα). Αυτό κοστίζει 82 $ λιγότερο από μήνα σε μήνα στο HostGator.
 • Η επιλογή του προγράμματος 36 μηνών στο BlueHost σας προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή και κοστίζει 106,20 $ (36 x 2,95 $ / μήνα). Αυτό σας εξοικονομεί 288 $ έναντι 3 ετών από μήνα σε μήνα στο HostGator.

Οι εξοικονομήσεις σε σχέδια 12, 24 και 36 μηνών είναι δύσκολο να αγνοηθούν.

Με όλα αυτά τα λόγια, δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε τη χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή στο BlueHost:

Βήμα 1 – Μεταβείτε στο BlueHost

Μεταβείτε στη διεύθυνση www.BlueHost.com και κάντε κλικ στο κουμπί “ξεκινήστε τώρα”. Εάν χρησιμοποιείτε αυτόν τον σύνδεσμο, θα λάβετε τη χαμηλότερη τιμή και έναν ΔΩΡΕΑΝ τομέα.

Βήμα 2: Επιλέξτε το πρόγραμμα φιλοξενίας ιστού

Μόλις επιλέξετε το όνομα τομέα σας, θα μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα φιλοξενίας σας.

Επίλεξε το Βασικός επιλογή – είναι ιδανικό για ολοκαίνουργιους ιστότοπους.

Δεν υπάρχει ανάγκη για λογαριασμούς Plus ή Prime, εκτός εάν θέλετε να φιλοξενήσετε ήδη 2 ή περισσότερους ιστότοπους ή έχετε ήδη περισσότερους από 100.000 επισκέπτες ανά μήνα στον ιστότοπό σας.

Βήμα 3: Επιλέξτε το όνομα τομέα σας

Αφού κάνετε κλικ στο “Ξεκινήστε τώρα”, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε το όνομα τομέα σας και να κάνετε κλικ στο “επόμενο” για να συνεχίσετε.

Εάν έχετε ήδη υπάρχον όνομα τομέα, χρησιμοποιήστε το πλαίσιο στη δεξιά πλευρά.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια με την επιλογή ενός ονόματος τομέα, ανατρέξτε στον οδηγό μου σχετικά με τον τρόπο επιλογής ενός εξαιρετικού ονόματος τομέα (ανοίγει σε μια νέα καρτέλα).

Βήμα 4: Συμπληρώστε πληροφορίες λογαριασμού

Απλώς προσθέστε το όνομά σας, τη διεύθυνση email σας κ.λπ. Έχουμε σχεδόν τελειώσει!

Βήμα 5: Επιλέξτε τις επιλογές του πακέτου σας

Απλώς ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το σχέδιο λογαριασμού που θέλετε εδώ.

Συμβουλή: Μη διστάσετε να καταργήσετε την επιλογή των επιπλέον επιλογών, όπως το Search Engine Jumpstart και το SiteLock Security. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, αυτά είναι περιττά.

Ακολουθούν δύο επιλογές που ίσως θέλετε να διαλέξετε:

 • Προστασία απορρήτου τομέα: Αυτό κρύβει τα προσωπικά σας στοιχεία από δημόσια αρχεία ονομάτων τομέα WHOIS. Αυτή είναι μια καλή επιλογή εάν θέλετε να μειώσετε τα ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κάνετε ανώνυμη την εγγραφή τομέα σας.
 • Site Backup Pro: Μπορείτε να ρυθμίσετε το WordPress για αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Ωστόσο, η επαναφορά αυτών των αντιγράφων ασφαλείας είναι λίγο περίπλοκη. Για σιγουριά, εάν επιλέξετε κάποια πρόσθετα στοιχεία με το BlueHost, μεταβείτε στην επιλογή Site Backup Pro.

Αφού εγγραφείτε, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τα στοιχεία σύνδεσής σας. Συγχαρητήρια! Τώρα μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργείτε τον ιστότοπό σας.

Εάν είστε νέοι στη δημιουργία ιστότοπων, σας συνιστώ να συνεχίσετε ακολουθώντας τον δωρεάν οδηγό μου, Πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με WordPress, Βήμα προς βήμα.

Στην υγειά σας,

γιαννάκηςΠερισσότερα για τις επιλογές πληρωμής της BlueHost:

Το BlueHost προσφέρει πολλούς τύπους φιλοξενίας, με πολλές επιλογές πληρωμής για τους πελάτες τους. Για παράδειγμα, για την κανονική φιλοξενία Ιστού τους, έχουν μια ειδική προσφορά έκπτωσης περιορισμένου χρόνου στα 2,95 $ / μήνα αντί για την κανονική 7,99 $ / μήνα.

Αλλά πρέπει να θυμάστε ότι θα πρέπει να πληρώσετε το λεγόμενο «μηνιαίο τέλος» για τουλάχιστον 1 έτος, εκ των προτέρων. Έτσι, για το βασικό πρόγραμμα φιλοξενίας της BlueHost, θα κοιτάζετε έναν ελάχιστο λογαριασμό 71,40 $, εξαιρουμένων τυχόν πρόσθετων που ίσως θέλετε να αγοράσετε.

Το BlueHost προσφέρει μια σειρά σχεδίων φιλοξενίας ιστοσελίδων ανάλογα με τον προϋπολογισμό και τις ανάγκες σας και οι τιμές διαφέρουν από σχέδιο σε σχέδιο. Όταν εγγραφείτε για πρόγραμμα 12 μηνών, 24 μηνών ή 36 μηνών, η χρέωση εγκατάστασης είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Ακολουθεί η τρέχουσα τιμολόγηση για τα σχέδιά τους, καθώς και τα χαρακτηριστικά:

Κοινή φιλοξενία

Φιλοξενία VPS

Αφιερωμένη φιλοξενία

Οι πληρωμές για προγράμματα φιλοξενίας BlueHost μπορούν να γίνουν μέσω των εξής:

 • Πιστωτικές κάρτες (πιο συνηθισμένη μέθοδος)
 • PayPal

Κάντε κλικ εδώ για να επισκεφθείτε το BlueHost και δείτε τις τρέχουσες προσφορές τους και επιλέξτε το σχέδιό σας. Σας δίνουν ακόμη και μια πραγματική εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, ώστε να μπορείτε να το δοκιμάσετε χωρίς κίνδυνο!

Περισσότερα για το BlueHost

Το BlueHost είναι ένας από τους καλύτερους και πιο αξιόπιστους παρόχους υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων σήμερα. Παρέχουν στους πελάτες τους κορυφαίες υπηρεσίες και δυνατότητες φιλοξενίας ιστοσελίδων, όπως απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, απεριόριστο εύρος ζώνης, 24/7 υποστήριξη πελατών, εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και πολλά άλλα. Αν λοιπόν διευθύνετε μια επιχείρηση και θέλετε να αναπτυχθεί, αυτή η εταιρεία είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Ο κύριος στόχος της BlueHost είναι να παρέχει την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες τους. Είναι μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε λογική τιμή. Ανήκει στον Όμιλο Endurance International (EIG), η εταιρεία βασίστηκε σε τεχνολογία ανοιχτού κώδικα που εγγυάται άριστη απόδοση. Ιδρύθηκε το 2003 και μετά από περισσότερο από μια δεκαετία λειτουργίας, συνεχίζει να παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες και εξυπηρετεί περισσότερους από ένα εκατομμύριο τομείς στους πελάτες τους σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Χαρακτηριστικά BlueHost Core

Κατά την επιλογή ενός παρόχου υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων, είναι σημαντικό να έχετε ήδη κάνει την εργασία σας και να γνωρίζετε πλήρως τις δυνατότητες που προσφέρουν. Το BlueHost μπορεί να προσφέρει περισσότερες δυνατότητες από ό, τι χρειάζεται ο οικοδεσπότης σας. Τα βασικά χαρακτηριστικά είναι τα εξής:

 • Παρέχει σχεδόν 600 GB χώρου στο δίσκο φιλοξενίας ιστοσελίδων. Αυτό το ποσό αποθηκευτικού χώρου είναι αρκετό για να τροφοδοτήσει προσωπικούς ιστότοπους και μικρές έως μεσαίες επιχειρήσεις. Είναι πολύ απίθανο να βρείτε έναν άλλο οικοδεσπότη Ιστού με το ίδιο χαρακτηριστικό σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή.
 • Σας επιτρέπει να καταχωρίσετε απεριόριστο αριθμό ονομάτων τομέα σε έναν λογαριασμό εάν υπάρχει κανονικός χώρος στο δίσκο και χρήση εύρους ζώνης.
 • Περιλαμβάνει σενάρια ιστότοπου στο σχέδιο. Με αυτά τα σενάρια, μπορείτε να δημιουργήσετε ιστολόγια, βιβλία επισκεπτών, έρευνες, δημοσκοπήσεις και άλλα προγράμματα πολυμέσων που θα βοηθήσουν στη βελτίωση της λειτουργικότητας του ιστότοπού σας.
 • Διαθέτει φιλική προς το χρήστη διεπαφή που είναι ιδανική για όσους δεν έχουν γνώση ή εμπειρία στην ανάπτυξη και τον προγραμματισμό ιστού. Έχει ακόμη μια διαδικασία εγκατάστασης με ένα κλικ που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο σε λίγα λεπτά.
 • Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε απεριόριστο αριθμό ιστότοπων.
 • Περιλαμβάνει Dedicated και VPS φιλοξενία στα προγράμματα φιλοξενίας τους.
 • Διαθέτει έναν εύχρηστο πίνακα ελέγχου (cPanel) που θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τον ιστότοπό σας εύκολα.
 • Προσφέρει κατασκευαστές ιστότοπων και αποκλειστικές διευθύνσεις IP.
 • Παρέχει βάσεις δεδομένων MySQL.
 • Διατίθεται με μια βολική εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, εάν θέλετε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας.

Πλεονεκτήματα του BlueHost Web Hosting

Εκτός από τις προαναφερόμενες δυνατότητες, το BlueHost διαθέτει επίσης πολλά άλλα οφέλη που θα απολαμβάνουν οι χρήστες σε περίπτωση που επιλέξουν να εγγραφούν σε λογαριασμό. Εδώ είναι μερικά από αυτά:

 • Δεν χρειάζεται να μείνετε με το BlueHost περισσότερο από όσο πρέπει. Σε αντίθεση με άλλους παρόχους υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων, το BlueHost προσφέρει προγράμματα 3 μηνών, 6 μηνών, 12 μηνών, 24 μηνών και 36 μηνών. Αυτό θα είναι χρήσιμο για όσους χρειάζονται απλώς ένα πρόγραμμα φιλοξενίας για μερικούς μήνες. Θα πληρώνετε μόνο για τους μήνες που ο ιστότοπός σας ήταν στην πραγματικότητα στον Ιστό.
 • Το BlueHost προσφέρει εξαιρετική απόδοση με σχετικά χαμηλό κόστος (ξεκινά από 5,99 $).
 • Προσφέρουν τακτικές προσφορές / εκπτώσεις. Το BlueHost δεν σας προσφέρει μόνο εξαιρετική απόδοση, αλλά σας βοηθά επίσης να επεκτείνετε τον ιστότοπό σας μέσω της διαφήμισης του ιστότοπού σας σε άλλους.
 • Η εξυπηρέτηση πελατών είναι κορυφαία. Παίρνετε εύκολα τη βοήθεια που χρειάζεστε από το προσωπικό τους. Παρέχουν πολλά εκπαιδευτικά βίντεο, μαζί με μια ολοκληρωμένη βάση γνώσεων, ένα φόρουμ κοινότητας και πολλές άλλες πρόσθετες λειτουργίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε την υπηρεσία τους.
 • Το BlueHost έχει βελτιστοποιηθεί για το WordPress, οπότε προσφέρουν καλύτερη απόδοση στη φιλοξενία ιστοτόπων και ιστολογίων που υποστηρίζονται από WordPress.

Ψάχνετε για έναν ολοκληρωμένο οδηγό για το BlueHost που θα σας βοηθήσει να λάβετε την απόφαση φιλοξενίας σας και να ολοκληρώσετε αυτήν την ερευνητική διαδικασία ώστε να μπορείτε να αναβαθμίσετε γρήγορα τον ιστότοπό σας; Φροντίστε να δείτε το δικό μου Αναθεώρηση και ανάλυση BlueHost, συν το ιστορικό της εταιρείας τους, τη σύγκριση των προγραμμάτων φιλοξενίας και των πλεονεκτημάτων τους και διάφορα σχόλια πελατών που έχω βρει στον Ιστό.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map