Εγγραφή με το Bluehost & Εγκατάσταση του WordPress

Πλήρης αποκάλυψη: Το WebsiteSetup κερδίζει προμήθεια εάν αγοράσετε το Bluehost μέσω συνδέσμων παραπομπής σε αυτόν τον οδηγό. Έτσι διατηρούμε τον ιστότοπό μας ενημερωμένο και βελτιώνουμε τα σεμινάρια. Ευχαριστώ για την υποστήριξη!Βήμα 1: Μεταβείτε στο Bluehost.com

Για να εγγραφείτε στο Bluehost, απλώς μεταβείτε στο Bluehost.com

Αυτό θα σας υποδεχτεί μόλις φτάσετε στην αρχική τους σελίδα.

σελίδα προορισμού bluehost

Εάν σας αρέσει αυτό που βλέπετε, απλώς κάντε κλικ στο “Ξεκινήστε τώρα” για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα που είναι το βήμα 2:

Βήμα 2: Επιλέξτε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας

Όταν επιλέγετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας, έχετε πάντα υπόψη σας το σκοπό σας.

Δημιουργείτε έναν μικρό προσωπικό ιστότοπο ως χόμπι; Ένας ιστότοπος μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους για την επιχείρησή σας; Όποιος και αν είναι ο σκοπός σας, φροντίστε να επιλέξετε το πρόγραμμα φιλοξενίας που προσφέρει αυτό που χρειάζεστε.

Για αυτόν τον οδηγό, θα επιλέξουμε το “Βασικό” κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας. Το βασικό σχέδιο είναι μια καλή επιλογή εάν μόλις ξεκινήσετε και δεν έχετε ακόμη πολλή κίνηση στον ιστότοπό σας. Δεν χρειάζεται να σπαταλήσετε τα χρήματα που έχετε κερδίσει στα άλλα σχέδια για τώρα – μπορείτε πάντα να κάνετε αναβάθμιση αργότερα.

Σε περίπτωση που είστε περίεργοι για την κοινή χρήση φιλοξενίας (δηλαδή κοινή χρήση διακομιστή φιλοξενίας), είναι η πιο κοινή και πιο προσιτή μορφή φιλοξενίας ιστότοπων. Μέσω αυτού του τύπου φιλοξενίας ιστότοπων, οι χρήστες μοιράζονται τους πόρους ενός ασφαλούς διακομιστή ή μιας ομάδας διακομιστών για να λειτουργήσουν οι ιστότοποί τους.

Με την εγγραφή σε ένα από τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας της Bluehost, δεν θα χρειαστεί να ανησυχούμε για τη διαχείριση διακομιστή και τις ενημερώσεις πλατφορμών.

Στην πραγματικότητα:

Ρίξτε μια ματιά στις λειτουργίες φιλοξενίας ιστού της Bluehost εάν θέλετε μια πιο βαθιά βουτιά σε αυτά που προσφέρουν.

BHhostingplan
Ξεκινήστε με το «βασικό» σχέδιο. Μπορείτε πάντα να κάνετε αναβάθμιση αργότερα, αν χρειαστεί.

Βήμα 3: Ασφαλίστε ένα όνομα τομέα

Αφού επιλέξετε το σχέδιό σας, το επόμενο βήμα θα είναι να δώσετε το όνομα τομέα σας.

BHdomain
Εάν δεν είστε σίγουροι για το όνομα τομέα, υπάρχει η επιλογή να παραλείψετε αυτό το βήμα προς το παρόν.

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση:

Το όνομα τομέα σας δεν χρειάζεται να τελειώνει σε “.com”. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το “.org”, “.net”, “.us”, “.biz” ή “.info” για το όνομα τομέα σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν η πρώτη σας επιλογή δεν είναι διαθέσιμη. Απλώς πληκτρολογήστε τον τομέα σας και κάντε κλικ στο “Επόμενο”.

Εάν δεν είστε έτοιμοι να εισαγάγετε ένα όνομα τομέα, μπορείτε πάντα να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα πώς να εκχωρήσετε ένα όνομα τομέα αν επιλέξατε να το κάνετε αργότερα.

Εάν έχετε ήδη ένα όνομα τομέα, απλώς εισαγάγετέ το στη φόρμα “Χρήση ενός τομέα που σας ανήκει” και κάντε κλικ στο “επόμενο”.

Βήμα 4: Συμπληρώστε τα στοιχεία σας

Το επόμενο βήμα είναι απλώς να συμπληρώσετε τις απαιτούμενες πληροφορίες. Θα πρέπει να καταχωρίσετε το όνομα, το επώνυμο, τη χώρα, τη διεύθυνση οδού, την πόλη, τον ταχυδρομικό κώδικα, τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σημειώστε ότι η απόδειξή σας θα σταλεί στη διεύθυνση email που εισαγάγετε.

Η προσθήκη του ονόματος της επιχείρησής σας είναι προαιρετική.

BΠροσωπικές πληροφορίες
Αρκετά τυπικά πράγματα.

Βήμα 5: Ελέγξτε τις “Πληροφορίες πακέτου” και ολοκληρώστε την εγγραφή

Το επόμενο βήμα είναι να μετακινηθείτε προς τα κάτω και να ελέγξετε τις πληροφορίες του πακέτου σας. Φροντίστε να ελέγξετε τα πρόσθετα που περιλαμβάνονται από προεπιλογή. Μην ξεχνάτε να ελέγχετε μόνο αυτά που χρειάζεστε.

Πληροφορίες πακέτου BH
Επιλέξτε ένα πρόγραμμα και αποφασίστε ποια από τα προαιρετικά πρόσθετα θα χρειαστείτε (όλες οι επιλογές που περιγράφονται παρακάτω).

Εδώ μπορείτε να λάβετε υπόψη:

Προστασία απορρήτου τομέα: Αυτή η υπηρεσία κοστίζει 0,99 $ επιπλέον το μήνα (χρεώνεται ετησίως στα 11,88 $ / έτος). Σας βοηθά να διατηρήσετε τα προσωπικά σας στοιχεία (π.χ. το όνομα και τη διεύθυνσή σας) απόρρητα. Λάβετε αυτό μόνο εάν θέλετε να διατηρήσετε ανώνυμες τις πληροφορίες του ιστότοπού σας και του τομέα σας.
Ασφάλεια SiteLock: Αυτή η υπηρεσία κοστίζει 1,99 $ ανά μήνα (χρεώνεται ετησίως στα 23,88 $ / έτος). Αυτό το πρόσθετο επαληθεύει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη φυσική διεύθυνση και τον αριθμό τηλεφώνου σας. Αυτή η δυνατότητα μπορεί να σας βοηθήσει να αποδείξετε την αξιοπιστία σας στους πελάτες εάν σκοπεύετε να πουλήσετε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία στον ιστότοπό σας.
BasicGuard Basic: Αυτή η υπηρεσία κοστίζει 2,99 $ ανά μήνα (χρεώνεται μέχρι το τέλος της περιόδου φιλοξενίας). Αυτό παρέχει επιπλέον ασφάλεια στον ιστότοπό σας, επιτρέποντάς σας να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας τακτικά. Αυτό καθιστά εύκολο να επαναφέρετε τον ιστότοπό σας σε προηγούμενη αποθήκευση, αν συμβεί κάτι ή κάνετε κάποιο λάθος
Έναρξη Εργαλείων SEO Bluehost: Αυτή η δυνατότητα κοστίζει επιπλέον 1,99 $ το μήνα (χρεώνεται ετησίως στα 23,88 $ / έτος). Η Bluehost ισχυρίζεται ότι αυτό το εργαλείο μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε βαθμολογίες μηχανών αναζήτησης.
1 γραμματοκιβώτιο του Office 365: Αυτό το πρόσθετο παρέχεται δωρεάν για τις πρώτες 30 ημέρες. Είναι μια ασφαλής και αξιόπιστη πλατφόρμα email που υποστηρίζεται από τη Microsoft.

Πληρωμή BH
Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το PayPal, κάντε κλικ στο σύνδεσμο “Περισσότερες επιλογές πληρωμής” και θα δείτε μια επιλογή PayPal.
Εκτύπωση BH
Δώστε τη λεπτή εκτύπωση καλή ανάγνωση πριν λάβετε μια τελική απόφαση

Λάβετε υπόψη ότι το ποσό που αναφέρεται σε κάθε πρόγραμμα χρεώνεται ετησίως. Ίσως να εκπλαγείτε όταν διαπιστώνετε ότι η Bluehost έχει αφαιρέσει ένα εφάπαξ ποσό αντί της αναγραφόμενης μηνιαίας τιμής.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι η Bluehost έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, ώστε να μπορείτε πάντα να εξαιρεθείτε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ωστόσο:

Αυτό δεν επεκτείνεται στον τομέα. Εάν λάβετε έναν τομέα από την Bluehost και στη συνέχεια ακυρώσετε τις πρώτες 30 ημέρες, θα αφαιρέσει το απαραίτητο ποσό για την ετήσια χρέωση τομέα. Λάβετε λοιπόν υπόψη αυτό σε περίπτωση που χρειαστεί να επιστρέψετε τα χρήματά σας.

Μόλις ολοκληρώσετε αυτό το βήμα, θα σας υποδεχτεί με αυτήν την επιβεβαίωση.

BH επιτυχία
Εγγραφήκατε με επιτυχία στο Bluehost.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Θυμηθείτε να δημιουργήσετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό σας στο Bluehost.

Μπορεί επίσης να παρατηρήσετε ότι η Bluehost δημιουργεί έναν ιστότοπο για εσάς μετά την εγγραφή. Μπορείτε να διαγράψετε αυτόν τον ιστότοπο μεταβαίνοντας στο “Διαχείριση ιστότοπου” και στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή “Ρυθμίσεις”, μετακινηθείτε προς τα κάτω στο κάτω μέρος της σελίδας και, στη συνέχεια, Διαγράψτε τον ιστότοπο.

Βήμα 6: Εγκατάσταση του WordPress με την “Εγκατάσταση με ένα κλικ” του Bluehost

Μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή στο Bluehost, το επόμενο βήμα είναι να εγκαταστήσετε το WordPress και να ξεκινήσετε τη ρύθμιση του ιστότοπού σας. Το Bluehost σάς επιτρέπει να εγκαταστήσετε το WordPress εύκολα και χωρίς χρόνο.

1. Για να ξεκινήσετε, απλώς συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Bluehost και κάντε κλικ στο “Οι ιστότοποί μου” και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Δημιουργία ιστότοπου”.

BH δημιουργία ιστότοπου

2. Δώστε στο νέο σας ιστότοπο WordPress ένα όνομα και μια ετικέτα.

Πληροφορίες ιστότοπου BH

3. Στη συνέχεια, επιλέξτε τον τομέα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ WORDPRESS και καταργήστε την επιλογή των προσθηκών που δεν χρειάζεστε. Θυμηθείτε να λάβετε υπόψη τη διεύθυνση URL του ιστότοπου WordPress, το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης.

Ρύθμιση ιστότοπου BH

BH επιτυχία wordpress

4. Τώρα ήρθε η ώρα να επιλέξετε ένα θέμα. Μπορείτε να επιλέξετε από τα εγκατεστημένα θέματα ή οποιοδήποτε από τα δωρεάν θέματα WordPress.

Θέματα BH

5. Από εκεί, το επόμενο βήμα εξαρτάται από εσάς.

Θέλετε να δημιουργήσετε μια σελίδα επικοινωνίας για να βοηθήσετε τα άτομα να επικοινωνήσουν μαζί σας; Ίσως θέλετε να προσθέσετε περιεχόμενο στον ιστότοπό σας; Ίσως θέλετε να προσθέσετε εικόνες ή περισσότερες σελίδες?

Το Bluehost σάς επιτρέπει να κάνετε όλα αυτά τα πράγματα εύκολα, τοποθετώντας το δείκτη του ποντικιού πάνω σε κάθε επιλογή και κάνοντας κλικ στο “Ας πάμε”.

BH επόμενα βήματα

Συγχαρητήρια! Ο ιστότοπός σας στο WordPress είναι πλέον σε λειτουργία!

Ερωτήσεις, προβλήματα, σχόλια; Αφήστε ένα σχόλιο.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map