Πώς να ρυθμίσετε ένα καλάθι αγορών στο BlueHost

Σήμερα, ο υπολογιστής και το Διαδίκτυο κάνουν τη διαφορά. Εκτός από τα πολλά οφέλη και τις χρήσεις του Διαδικτύου στη ζωή κάποιου, αλλάζει ολόκληρη την προσέγγιση του παραδοσιακού μάρκετινγκ στην επιχείρηση. Αυτές τις μέρες, πολλοί άνθρωποι μεταφέρουν την επιχείρησή τους στον Ιστό, αξιοποιώντας ένα ευρύτερο κοινό και απολαμβάνουν τα υπέροχα πράγματα που μόνο το Διαδίκτυο μπορεί να προσφέρει. Είναι ο καλύτερος δυνατός τρόπος προώθησης και πώλησης οποιουδήποτε προϊόντος / υπηρεσίας έχετε.


Η διάθεση του προϊόντος / της υπηρεσίας σας στο διαδίκτυο παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες και τους πιθανούς αγοραστές να επικοινωνήσουν μαζί σας, βοηθώντας σας έτσι να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Και για να είναι γνωστή η εταιρεία ή το εμπορικό σήμα σας στο διαδίκτυο, πρέπει να έχετε τον δικό σας ιστότοπο. Το BlueHost είναι το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε.

BlueHost Web Hosting

Το BlueHost είναι μία από τις καλύτερες και πιο δημοφιλείς εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων που προσφέρουν υπηρεσίες, από web hosting έως δημιουργία ιστοσελίδων. Πολλοί κάτοχοι ιστότοπων και προγραμματιστές ιστού επιλέγουν να ανοίξουν λογαριασμό μαζί τους για διάφορους λόγους, όπως οι εξής:

 • Το σύστημα υποστήριξης της Bluehost είναι διαθέσιμο όλο το 24ωρο μέσω συνομιλίας, email και τηλεφώνου.
 • Το BlueHost δεν σας κλειδώνει σε συμβόλαιο ή όρο ανεξάρτητα από το σχέδιο φιλοξενίας που σκοπεύετε να λάβετε. Αυτό σημαίνει ότι, εάν δεν είστε πλέον ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες τους, μπορείτε να τερματίσετε τον λογαριασμό σας ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε επίσης να λάβετε αναλογική επιστροφή χρημάτων για το υπόλοιπο του όρου φιλοξενίας σας.
 • Το BlueHost είναι απλό και εύκολο στη χρήση, ακόμη και για αρχάριους χωρίς γνώση κωδικοποίησης και προγραμματισμού. Παρέχουν διάφορους κατασκευαστές ιστοτόπων που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο και να τον ενεργοποιήσετε και να λειτουργήσετε σε χρόνο μηδέν. Αυτοί οι κατασκευαστές ιστότοπων έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών τους. Είτε θέλετε να εκτελέσετε το δικό σας προσωπικό ιστολόγιο, να δημιουργήσετε έναν επιχειρηματικό ιστότοπο ή και τα δύο, το BlueHost σας καλύπτει. Μερικά από αυτά μπορούν ακόμη και να υποστηρίξουν το ηλεκτρονικό εμπόριο με κάρρα αγορών και πολλά άλλα για να πουλάτε προϊόντα και υπηρεσίες στο διαδίκτυο. Οι δημιουργοί ιστότοπων είναι επίσης εξοπλισμένοι με μια ποικιλία προκατασκευασμένων θεμάτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δώσετε στον ιστότοπό σας μια μοναδική εμφάνιση που ταιριάζει καλύτερα στην εταιρεία σας ή στην επιλεγμένη θέση.
 • Χτίζοντας έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου με το BlueHost, μπορείτε να κάνετε online συναλλαγές με τη βέλτιστη ασφάλεια όσον αφορά την παραγγελία προϊόντων / υπηρεσιών. Εσείς, ως πελάτης, είστε ασφαλείς και προστατεύεστε καθώς αποκτάτε πρόσβαση σε προσωπικά αρχεία και πληροφορίες στο λογαριασμό σας.

Τι είναι ένα καλάθι αγορών?

Το καλάθι αγορών είναι ένα λογισμικό που είναι απαραίτητο για οποιονδήποτε ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου. Με ένα καλάθι αγορών στον ιστότοπό σας, οι αγοραστές αγοράζουν εύκολα και με ασφάλεια προϊόντα / υπηρεσίες από εσάς.

Το BlueHost προσφέρει πολλές επιλογές καλαθιού αγορών, όπως:

 • Καλάθι αγορών OS Commerce

 • Καλάθι κύβου

 • Καλάθι Zen

 • Καλάθι αγορών Agora

Με αυτά τα καλάθια αγορών, μπορείτε να παρέχετε ασφαλείς και εύχρηστες επιλογές παραγγελίας στον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου.

Πώς να ρυθμίσετε ένα καλάθι αγορών στο BlueHost

Προκειμένου ο ιστότοπός σας να γίνει ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου, πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε λογισμικό καλαθιού αγορών. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το κάνετε αυτό:

 1. Χρησιμοποιήστε το MOJO Marketplace για να εγκαταστήσετε ένα λογισμικό καλαθιού αγορών.
 1. Μπορείτε να εγκαταστήσετε με μη αυτόματο τρόπο το λογισμικό του καλαθιού αγορών που έχετε επιλέξει ή μπορείτε να προσλάβετε έναν προγραμματιστή για εγκατάσταση και / ή διαχείριση του λογισμικού για εσάς.

Μόλις εγκαταστήσετε το καλάθι αγορών, ήρθε η ώρα να το διαμορφώσετε ώστε να εμφανίζει τα προϊόντα ή / και τις υπηρεσίες σας. Λάβετε υπόψη ότι κάθε ένα από αυτά τα λογισμικά καλαθιού αγορών έχει το δικό του μοναδικό στυλ διεπαφής και διαμόρφωσης, αλλά μπορείτε να ακολουθήσετε ορισμένα γενικά βήματα:

 1. Συνδεθείτε στην περιοχή διαχείρισης του καλαθιού αγορών σας.
 1. Δημιουργήστε ένα νέο προϊόν / υπηρεσία στη διεπαφή.
 1. Προσθέστε τις απαραίτητες πληροφορίες που περιγράφουν καλύτερα το προϊόν / την υπηρεσία σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια φωτογραφία του προϊόντος / της υπηρεσίας σας.
 1. Ορίστε την τιμή. Ίσως χρειαστεί επίσης να υποδείξετε μια πύλη πληρωμής ή / και ένα νόμισμα, ανάλογα με το λογισμικό που χρησιμοποιείται.
 1. Αποθηκεύστε το νέο προϊόν / υπηρεσία σας και δοκιμάστε τον στον ιστότοπό σας για να βεβαιωθείτε ότι όλα λειτουργούν σωστά.

Αφού εγκαταστήσετε με επιτυχία το λογισμικό, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον συντάκτη ή τον προγραμματιστή του καλαθιού αγορών που χρησιμοποιείτε εάν χρειάζεστε τεχνική υποστήριξη. Είναι αυτοί που είναι πιο πεπειραμένοι και είναι καλύτερα εξοπλισμένοι για να σας βοηθήσουν. Είστε επίσης ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε με το BlueHost καθώς είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν ή τουλάχιστον να σας κατευθύνουν προς τη σωστή κατεύθυνση.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map