Το BlueHost προσφέρει ένα εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων;

Το BlueHost προσφέρει μερικά καταπληκτικά προγράμματα δημιουργίας ιστότοπων για να βοηθήσουν τους πελάτες τους να δημιουργήσουν ιστολόγια και ιστότοπους επαγγελματικής εμφάνισης ακόμα και χωρίς να αγγίξουν ούτε μία γραμμή κώδικα. Χρησιμοποιούν το WordPress και το Weebly Website Builder, και τα δύο παρέχουν διαφορετικές δυνατότητες για να βοηθήσουν τους πελάτες τους να αναπτύξουν τους δικούς τους ιστότοπους.


Τόσο το WordPress όσο και το Weebly είναι ιδανικά για όσους δεν έχουν τεχνικές δεξιότητες και γνώσεις στη δημιουργία του δικού τους ιστότοπου. Και οι δύο έρχονται με προκατασκευασμένα θέματα / πρότυπα, έτσι οι χρήστες έχουν πολλές επιλογές για την προσαρμογή του ιστότοπού τους.

Ωστόσο, τι είναι το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων?

Με απλά λόγια, ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ιστότοπων χωρίς να απαιτείται από τον χρήστη να κάνει χειροκίνητη επεξεργασία κώδικα. Οι δημιουργοί ιστότοπων είναι είτε ιδιοκτησιακά εργαλεία που βασίζονται στον Ιστό είτε διατίθενται με τη μορφή λογισμικού υπολογιστή. Συνήθως, αυτά τα διαδικτυακά εργαλεία παρέχονται από παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων. Προορίζονται για τους χρήστες να δημιουργούν ιδιωτικούς ιστότοπους.

Χαρακτηριστικά Weebly Website Builder

Το Weebly Site Builder είναι ένα από τα πολλά προγράμματα που προσφέρει η BlueHost στην προσπάθειά τους να βελτιώσουν την ποιότητα των υπηρεσιών τους. Αυτή τη στιγμή, προσφέρουν δύο εκδόσεις: Basic και Pro.

Η βασική έκδοση είναι δωρεάν για όλους τους κατόχους λογαριασμού BlueHost. Υποστηρίζει 6 ιστοσελίδες και παρέχει υποστήριξη βίντεο για το YouTube και το Adobe Flash. Επιπλέον, παρέχει συντήρηση σε ιστολόγια, φόρμες, βασική βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) και ροή RSS.

Για όσους χρειάζονται πιο προηγμένες δυνατότητες, μπορείτε να μεταβείτε στην έκδοση Pro με υποστηρίξεις απεριόριστων ιστοσελίδων. Επιτρέπει επίσης στους χρήστες να ορίζουν κωδικούς πρόσβασης για ένα πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας ιστότοπου. Όσοι κάνουν αναβάθμιση στην έκδοση Pro μπορούν να προσαρμόσουν πρότυπα / θέματα ιστότοπου.

Το Weebly Site Builder περιλαμβάνει τις ακόλουθες λειτουργίες:

 • Εκατοντάδες προκατασκευασμένα πρότυπα για προσαρμογή
 • Ενότητες διάταξης (π.χ. εικόνες, βίντεο, κείμενο) ως πρόσθετο στον ιστότοπο του πελάτη
 • Ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων, υποστήριξη ιστολογίου και εργαλεία παρακολούθησης
 • Εργαλεία που απλοποιούν τη δημιουργία ιστότοπων

Χαρακτηριστικά δημιουργίας ιστοτόπων WordPress

Το WordPress είναι ίσως το πιο δημοφιλές πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με επαγγελματική εμφάνιση μέσα σε λίγα λεπτά. Μπορείτε να δημιουργήσετε οποιονδήποτε τύπο ιστότοπου, από έναν απλό προσωπικό ιστότοπο ιστολογίου έως έναν πλήρη ιστότοπο πολλαπλών σελίδων.

Το WordPress επιτρέπει στους χρήστες του να προσαρμόζουν τον ιστότοπό τους όσο θέλουν. Έρχεται με πολλά θέματα που καλύπτουν διαφορετικές θέσεις και βιομηχανίες. Διαθέτει επίσης πολλά πρόσθετα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για διάφορους σκοπούς. Αυτά τα θέματα και προσθήκες μπορούν να είναι δωρεάν ή πληρωμένα, ανάλογα με τους προγραμματιστές και τις δυνατότητες που προσφέρουν.

Να γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε το WordPress για τη δημιουργία ιστότοπου:

 • Είναι απλό και εύκολο στη χρήση. Πολλοί άνθρωποι προτιμούν να το χρησιμοποιούν σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα λόγω της φιλικής προς το χρήστη διεπαφής του. Το WordPress σάς επιτρέπει να προσθέτετε εύκολα φωτογραφίες, βίντεο και άλλους τύπους περιεχομένου στον ιστότοπό σας.
 • Είναι ενημερωμένο και καλά εδραιωμένο. Το WordPress ενημερώνεται συνεχώς από την ομάδα τεχνολογίας του και ήταν πάντα ενσωματωμένο με τα πιο πρόσφατα στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων.
 • Είστε χαλασμένοι για επιλογή με εκατοντάδες χιλιάδες θέματα. Η κοινότητα του WordPress είναι τεράστια, με πολλούς εκπληκτικούς προγραμματιστές θεμάτων που προσφέρουν δωρεάν και premium θέματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για οποιονδήποτε τύπο ιστότοπου. Αυτό είναι ένα τεράστιο όφελος για τους πελάτες. Επιπλέον, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε την εμφάνιση του ιστότοπού σας όποτε θέλετε.
 • Φιλικοί ιστότοποι SEO. Οι ιστότοποι που βασίζονται στο WordPress δημιουργούνται γύρω από SEO, οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε ακόμη περισσότερο το κοινό και να βελτιώσετε την προβολή του ιστότοπού σας στο διαδίκτυο.
 • Διαθέτει Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS). Αυτή είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη για όποιον θέλει να αναθέσει διάφορες εργασίες σε μια ομάδα. Το WordPress είναι ένα CMS που σας επιτρέπει να επεκτείνετε γρήγορα και εύκολα τον ιστότοπό σας.
 • Διαθέτει κορυφαία υποστήριξη πελατών και φιλική κοινότητα.

Πώς μπορώ να έχω πρόσβαση στο Site Builders στο λογαριασμό μου στο BlueHost?

Κάθε κάτοχος λογαριασμού BlueHost μπορεί να χρησιμοποιήσει το Weebly και το WordPress. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτούς τους κατασκευαστές ιστότοπων, απλώς ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες:

 1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας BlueHost. Στη συνέχεια, θα κατευθυνθείτε στον πίνακα ελέγχου.
 1. Από το Δικτυακός τόπος ενότητα, θα δείτε Εγκαταστήστε το WordPress και Χρησιμοποιήστε το Weebly. Επιλέξτε το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων που προτιμάτε.
 1. Επιλέξτε το όνομα τομέα που προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε για τον ιστότοπό σας και ξεκινήστε την κατασκευή!

Γρήγορο και εύκολο, σωστά; Επιλέξτε λοιπόν το BlueHost για όλες τις ανάγκες του ιστότοπού σας σήμερα!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map