Εγγύηση επιστροφής χρημάτων BlueHost (λεπτομέρειες)

Πολλές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων, αλλά όταν προσπαθείτε να επιστρέψετε τα χρήματά σας, σας φθείρουν με φρικτή εξυπηρέτηση πελατών και άπειρη περιπλάνηση με αργή ανταπόκριση στα αιτήματα υποστήριξης και τις τηλεφωνικές κλήσεις σας.


Σας αξίζει πολύ καλύτερο από αυτό! Σε τελική ανάλυση, είστε πελάτης που πληρώνει, εμπιστεύεστε σε αυτούς ως αντάλλαγμα την ποιοτική εμπειρία φιλοξενίας που υπόσχονται.

Γι ‘αυτό εξακολουθώ να ερευνώ, να δοκιμάζω και να επανεξετάζω εταιρείες φιλοξενίας σε αυτόν τον ιστότοπο, το WebHostingPlanGuide.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές εταιρείες που πραγματικά τηρούν την εγγύηση επιστροφής χρημάτων και θα σας επιστρέψουν τα χρήματά σας εγκαίρως σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία τους. Το BlueHost είναι ένα από αυτά.

Με το BlueHost, μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας ανά πάσα στιγμή για επιστροφή χρημάτων. Εάν μετά τις πρώτες 30 ημέρες, κάνουν αναλογική επιστροφή χρημάτων για τον αριθμό των μηνών που δεν χρησιμοποιήσατε.

Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό BlueHost, μεταβείτε στη διεύθυνση www.BlueHost.com και κάντε κλικ στο κουμπί “ξεκινήστε τώρα”. Εάν χρησιμοποιείτε αυτόν τον σύνδεσμο, θα λάβετε τη χαμηλότερη τιμή και έναν ΔΩΡΕΑΝ τομέα.

Εάν δεν είστε ακόμη έτοιμοι να επιλέξετε έναν οικοδεσπότη, μπορείτε επίσης να συγκρίνετε τις κορυφαίες επιλογές μας ή να δοκιμάσετε το κουίζ φιλοξενίας για να λάβετε μια εξατομικευμένη πρόταση για φιλοξενία.

Πώς λειτουργεί η εγγύηση της BlueHost?

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η ικανοποίηση των πελατών είναι η κορυφαία προτεραιότητα της BlueHost και είναι σίγουροι ότι θα είστε ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες τους. Ωστόσο, εάν δοκιμάσετε τις υπηρεσίες τους και διαπιστώσετε ότι δεν ικανοποιούν επαρκώς τις ανάγκες σας, μπορείτε να ακυρώσετε το λογαριασμό σας ανά πάσα στιγμή για επιστροφή χρημάτων, δεδομένου ότι:

 • Θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων εάν ακυρώσετε τον λογαριασμό σας BlueHost εντός 30 ημερών.
 • Θα λάβετε αναλογική επιστροφή χρημάτων για το υπόλοιπο του όρου φιλοξενίας σας, εάν ακυρώσετε μετά από 30 ημέρες.
 • Η χρέωση τομέα δεν επιστρέφεται εάν εγγραφείτε στο BlueHost και καταχωρίσετε έναν τομέα. Αυτό γίνεται για την κάλυψη του κόστους της BlueHost, καθώς και για να διασφαλιστεί ότι δεν θα χάσετε το όνομα τομέα σας. Είστε ελεύθεροι να μεταφέρετε τον τομέα σας μετά τις απαιτούμενες περιόδους κλειδώματος ή μπορείτε απλά να τον τοποθετήσετε αλλού ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.
 • Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων της BlueHost ισχύει για όλα τα πακέτα φιλοξενίας τους, αλλά δεν ισχύει για τα περισσότερα πρόσθετα προϊόντα όπως οι τομείς.

Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός παρόχου φιλοξενίας ιστοσελίδων. Έρχεται ως ένα τεράστιο πλεονέκτημα για εκείνους που εξακολουθούν να είναι αβέβαιοι για έναν οικοδεσπότη Ιστού και θέλουν απλώς να δοκιμάσουν πρώτα τα νερά. Οι εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων με εγγύηση επιστροφής χρημάτων προτιμούνται συχνά από τους πελάτες, καθώς τους διαβεβαιώνει ότι τα χρήματά τους δεν θα πάνε πλήρως.

Περιορισμοί / Κανόνες / Προϋποθέσεις που πρέπει να γνωρίζετε για την πρώτη:

Όταν ζητάτε επιστροφή χρημάτων, γνωρίζετε ότι θα υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί και άλλοι όροι. Όμως αυτοί οι όροι είναι λογικοί, επομένως δεν χρειάζεται να τους ανησυχείτε. Ακολουθούν άλλες σημαντικές λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων της BlueHost:

 • Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων της BlueHost ισχύει μόνο για web hosting. Άλλα τέλη που σχετίζονται με πιστοποιητικά SSL, πακέτο SEO, ονόματα τομέα ή απόρρητο τομέα ΔΕΝ καλύπτονται.
 • Μπορείτε να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων εάν ακυρώσετε τον λογαριασμό σας εντός των τριών πρώτων ημερών από την εγγραφή σας. Μπορείτε να ζητήσετε την πλήρη επιστροφή όλων των τελών. Εάν θέλετε να διατηρήσετε τον τομέα καταχωρισμένο στον λογαριασμό σας, θα χρεωθείτε 14,99 $.
 • Θα χρεωθείτε για το τέλος ονόματος domain μετά τις τρεις πρώτες ημέρες της εγγραφής.
 • Οι πελάτες μπορούν να ακυρώσουν τις υπηρεσίες ανά πάσα στιγμή.
 • Δεν μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων εάν ο ιστότοπός σας χρησιμοποιεί απαγορευμένη πράξη στο BlueHost. Αυτές οι πράξεις περιλαμβάνουν βωμολοχίες, παραβίαση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, βωμολοχίες, παραβίαση της εμπιστευτικότητας, ηλεκτρονική εισβολή και άλλα.
 • Ο λογαριασμός σας στο BlueHost δεν έχει δεσμεύσεις όρου, ούτε κρυφές χρεώσεις ή κυρώσεις για τον πρόωρο τερματισμό της θητείας σας.

Πώς μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή μου στο BlueHost?

Η ακύρωση της συνδρομής σας στο BlueHost είναι απλή και εύκολη. Αρκεί να προωθήσετε το αίτημα τερματισμού σας στη διεύθυνση [email protected] Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με το προσωπικό τους μέσω του παρακάτω αριθμού: (888) 401-4678. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω ζωντανής συνομιλίας. Αυτό το αίτημα ενδέχεται να απαιτεί επαλήθευση της ιδιοκτησίας του λογαριασμού που ακυρώνετε.

Μπορείτε να ακυρώσετε το λογαριασμό σας σε διαφορετικές περιόδους. Το BlueHost παρέχει διαφορετικές διαδικασίες επιστροφής χρημάτων για διαφορετικές περιόδους ακύρωσης.

 • Λήξη της συνδρομής εντός 3 ημερών από την αρχική εγγραφή. Εάν ορίσετε αυτήν την επιλογή, μπορείτε να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων για τα χρήματά σας. Αυτό δεν περιλαμβάνει άλλες χρεώσεις που καταβάλλονται με μη επιστρεπτέες υπηρεσίες. Ωστόσο, δεδομένου ότι η BlueHost προσφέρει το όνομα τομέα δωρεάν, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν να διατηρήσουν την κυριότητα σε αυτό με επιπλέον χρέωση 14,99 $.
 • Τερματισμός συνδρομής μετά από 3 ημέρες, αλλά πριν από 30 ημέρες από την αρχική εγγραφή. Μπορείτε να επιστρέψετε όλα τα χρήματά σας με αυτήν την επιλογή. Ωστόσο, σε αντίθεση με την πρώτη επιλογή, είναι πλέον υποχρεωτικό να διατηρήσετε την κυριότητα του ονόματος τομέα σας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πληρώσετε 14,99 $.
 • Τερματισμός συνδρομής μετά από 30 ημέρες από την αρχική εγγραφή. Αυτή η εγγύηση επιστροφής χρημάτων επιτρέπει στους πελάτες να ακυρώσουν τον λογαριασμό φιλοξενίας τους ανά πάσα στιγμή. Οι πελάτες μπορούν να λάβουν αναλογική επιστροφή χρημάτων μόνο εάν ακυρώσουν τον λογαριασμό τους μετά από 30 ημέρες. Αυτή η επιστροφή χρημάτων εξακολουθεί να μην περιλαμβάνει άλλες μη επιστρεπτέες χρεώσεις και πληρωμή για το όνομα τομέα.

Ή μήπως προτιμάτε να έχετε μια μηνιαία επιλογή πληρωμής; Η τιμή είναι σχεδόν διπλάσια από ό, τι θα πληρώνατε αν έχετε 12 μήνες μπροστά, αλλά το HostGator προσφέρει επιλογή από μήνα σε μήνα.

Χρειάζεστε μηνιαία πληρωμή?

Οι περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας (συμπεριλαμβανομένης της BlueHost) σας αναγκάζουν να πληρώσετε για 1 έτος ή περισσότερο εκ των προτέρων.

Μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε το κόστος και τον οικονομικό σας κίνδυνο επιλέγοντας έναν πάροχο φιλοξενίας που είναι αρκετά σίγουρος για τις υπηρεσίες του για να σας προσφέρει επιλογή πληρωμής από μήνα σε μήνα. Το HostGator προσφέρει επιλογές πληρωμής από μήνα σε μήνα σε όλα τα σχέδιά τους, και όλα τα σχέδια συνοδεύονται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό κουπονιού BUILDPATH για να κερδίσετε 60% έκπτωση σε οποιοδήποτε πρόγραμμα φιλοξενίας από το HostGator σήμερα!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map