Προσφορά Bluehost – Αποκλειστική έκπτωση 2,95 $ / μήνα

Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε τη χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή στο BlueHost:


Βήμα 1 – Μεταβείτε στο BlueHost

Μεταβείτε στη διεύθυνση www.BlueHost.com και κάντε κλικ στο κουμπί “ξεκινήστε τώρα”. Εάν χρησιμοποιείτε αυτόν τον σύνδεσμο, θα λάβετε τη χαμηλότερη τιμή και έναν ΔΩΡΕΑΝ τομέα.

Το BlueHost είναι μια από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων και είναι μια από τις παλαιότερες. Ωστόσο, αυτή η εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων δεν έχασε ποτέ τη μαγική της πινελιά με το χρόνο. Τα πακέτα τους έχουν υποστεί κάποιες αλλαγές και είναι όλα προσανατολισμένα στην παροχή καλύτερων λύσεων στους πελάτες τους.

Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά των πακέτων φιλοξενίας ιστοσελίδων της BlueHost περιλαμβάνουν:

 • Απεριόριστος χώρος στο δίσκο
 • Απεριόριστη φιλοξενία τομέα
 • Δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης
 • Δωρεάν εγγραφή ονόματος τομέα
 • Υποστήριξη για διεθνή ονόματα τομέα
 • Υποστήριξη μέσω email
 • Απεριόριστη μεταφορά ιστότοπου
 • Τομείς πρόσθετων
 • Περιορισμένοι τομείς
 • Φιλικό προς τον χρήστη πίνακα ελέγχου cPanel
 • Πρόσβαση FTP
 • Στατιστικά ιστότοπου

Η BlueHost προσφέρει όλα αυτά – και πολλά άλλα – με πολύ λογικό κόστος. Επιπλέον, πραγματοποιούν τακτικά βελτιώσεις και ενημερώσεις στα πακέτα τους, έτσι ώστε οι πελάτες τους να έχουν πάντα το καλύτερο και το πιο πρόσφατο web hosting.

Γιατί να επιλέξετε το BlueHost?

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η δημιουργία και η διαχείριση του δικού τους ιστότοπου μπορεί να είναι τρομακτικό έργο. Λοιπόν, ναι και όχι.

Εάν δεν έχετε μεγάλη εμπειρία και γνώση στην ανάπτυξη ιστού και στη διαχείριση περιεχομένου, τότε αυτό σίγουρα μπορεί να αποτελέσει πρόκληση. Οι ιστότοποι αντιπροσωπεύουν την επωνυμία ή την επιχείρησή σας και γι ‘αυτό πρέπει να διατηρούνται και να προστατεύονται. Σήμερα, όλο και περισσότερα άτομα και εταιρείες στρέφονται σε εξωτερικούς συνεργάτες σε εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Εδώ μπαίνει το BlueHost.

Η BlueHost προσφέρει διάφορα σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων, όπως Κοινόχρηστη φιλοξενία, Φιλοξενία VPS, Αφιερωμένη φιλοξενία, Φιλοξενία σύννεφων και φιλοξενία βελτιστοποιημένη για WordPress.

Απεριόριστα χαρακτηριστικά

Η φιλοξενία του ιστότοπού σας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Πριν από λίγα χρόνια, η δημιουργία και η συντήρηση ενός ιστότοπου μπορεί να είναι αρκετά ακριβή. Σήμερα όμως, ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει έναν ιστότοπο μέσα σε λίγα λεπτά. Το BlueHost προσφέρει πολλές απεριόριστες δυνατότητες για ένα κλάσμα του κόστους. Σε σύγκριση με άλλους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων, θα εξοικονομήσετε περισσότερα όσον αφορά το κόστος με το BlueHost. Η απεριόριστη μεταφορά αρχείων του BlueHost, για παράδειγμα, κάνει τα πράγματα πιο βολικά για να προσελκύσετε όσους επισκέπτες θέλετε στον ιστότοπό σας.

Ονομα τομέα

Το BlueHost προσφέρει δωρεάν εγγραφή ονόματος domain με τα πακέτα φιλοξενίας τους. Τα ονόματα τομέα είναι πολύ σημαντικά επειδή αντιπροσωπεύουν την επωνυμία ή την επιχείρησή σας. Τα άτομα είναι πιο πιθανό να σας θεωρούν αξιόπιστο όταν έχετε ένα επαγγελματικό όνομα τομέα που ταιριάζει με το περιεχόμενο του ιστότοπού σας ή την επιλεγμένη θέση σας.

Το BlueHost σάς επιτρέπει να έχετε όσα ονόματα τομέα θέλετε, ακόμη και με έναν μόνο λογαριασμό. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπό σας σε σχεδόν οποιονδήποτε υπολογιστή, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε τον ιστότοπό σας και να έχετε μια ομαλή επιχειρηματική ροή.

Προστασία ανεπιθύμητων

Με το BlueHost, μπορείτε να έχετε όσες διευθύνσεις email θέλετε. Το καλύτερο είναι ότι κάθε μία από αυτές τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα, έτσι ώστε τα εισερχόμενά σας να είναι ασφαλή από τις διάφορες απειλές που κρύβονται στον Παγκόσμιο Ιστό. Το BlueHost διασφαλίζει ότι μπορείτε να ανοίξετε το email σας με ασφάλεια και να φιλτράρετε αυτά που ενδέχεται να είναι επιβλαβή για τον ιστότοπό σας και τον υπολογιστή σας.

Το BlueHost διαθέτει πολλά εκπληκτικά εργαλεία που φιλτράρουν το επιβλαβές και ενοχλητικό περιεχόμενο πριν ακόμη χτυπήσουν το μηχάνημά σας. Αυτά τα προηγμένα και εξαιρετικά προσαρμόσιμα εργαλεία φιλτραρίσματος ανεπιθύμητων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν να διαμορφωθούν ώστε να λειτουργούν και να βοηθούν στην εξάλειψη των εισερχομένων σας.

Καλάθι αγορών

Οι διαδικτυακές αγορές είναι συνηθισμένη πρακτική αυτές τις μέρες, οπότε αν χρησιμοποιείτε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, είναι σημαντικό να το κάνετε ασφαλές για τους πελάτες σας και τις προοπτικές να συνεργαστείτε μαζί σας. Με το BlueHost, θα έχετε ηρεμία γνωρίζοντας ότι ο ιστότοπός σας είναι απολύτως ασφαλής και ότι οι πελάτες σας είναι σε καλή σχέση.

Το BlueHost είναι πλήρως συμβατό με επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου. Ενσωματώνεται με μερικά από τα πιο δημοφιλή και αξιόπιστα προγράμματα ηλεκτρονικού εμπορίου, τα οποία είναι τα εξής:

 • Κατάστημα
 • PrestaShop
 • Ματζέντο
 • CubeCart
 • OSCommerce
 • Καλάθι Zen
 • AgoraCart
 • OpenCart
 • Κάρτα ντομάτας

Όλες οι πληροφορίες των πελατών σας θα είναι επίσης ασφαλείς από κλοπή και θα έχουν πρόσβαση σε ένα φιλικό προς το χρήστη καλάθι αγορών στον ιστότοπό σας. Είναι επίσης καλό να γνωρίζουμε ότι οι διακομιστές BlueHost είναι συμβατοί με τις περισσότερες λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου PHP. Το BlueHost βοηθά επίσης στη δημιουργία ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου εύκολα με το ενσωματωμένο λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου και προγράμματα εγκατάστασης με ένα κλικ.

Όσο πιο σίγουροι είναι οι πελάτες σας, τόσο περισσότερες προοπτικές θα έχετε – και τόσο περισσότερα έσοδα θα αποκομίσετε! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν μπορείτε ποτέ να πάει στραβά όταν επιλέξετε το BlueHost ως πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Δωρεάν εφαρμογές

Με τις νέες τάσεις στην ανάπτυξη και τον σχεδιασμό ιστοσελίδων, οι ιστότοποι αλλάζουν συνεχώς. Είναι καλό που μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε, να σχεδιάσετε και να διαχειριστείτε τους ιστότοπούς σας με το BlueHost.

Το BlueHost έχει ενσωματώσει SimpleScripts, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να επεκτείνει την εμβέλεια της φιλοξενίας ιστού σε αρχάριους και έμπειρους προγραμματιστές ιστού και να παρέχει ένα φιλικό προς το χρήστη και αξιόπιστο κανάλι διανομής για προγραμματιστές εφαρμογών και την κοινότητα ανοιχτού κώδικα. Το SimpleScripts έχει διαχειριστεί περισσότερες από 3 εκατομμύρια εγκαταστάσεις και αναβαθμίσεις για χιλιάδες πελάτες.

Με SimpleScripts, μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε σενάρια και εφαρμογές που μπορούν να βελτιώσουν και να καλύψουν τις ανάγκες του ιστότοπού σας. Αυτή είναι μια τεράστια βοήθεια για άτομα και εταιρείες, επειδή όλα είναι εύκολα προσβάσιμα και διαχειρίσιμα.

Προσιτότητα

Η δημιουργία ιστότοπου δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Το BlueHost προσφέρει τις καλύτερες και πιο προσιτές υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων με όλα τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζεστε για να διαθέσετε στην αγορά τον ιστότοπό σας και να δημιουργήσετε κίνηση.

Αυτήν τη στιγμή, προσφέρουν ειδική έκπτωση μόνο 2,95 $ / μήνα, οπότε είναι καλή μέρα να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας.

Τεχνική βοήθεια

Η BlueHost γνωρίζει ότι είναι σημαντικό οι ιστότοποι να είναι πάντα συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Ωστόσο, εάν ο ιστότοπός σας αντιμετωπίζει προβλήματα, γνωρίζετε ότι μπορείτε εύκολα να επικοινωνήσετε με την ομάδα τεχνικής υποστήριξης της BlueHost.

Η BlueHost έχει εκπαιδευμένους, εσωτερικούς εμπειρογνώμονες που είναι έτοιμοι να βοηθήσουν όλο το 24ωρο. Είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν να επιλύσετε τυχόν τεχνικά ζητήματα, καθώς και να σας δώσουν συμβουλές για την καλύτερη πορεία δράσης που πρέπει να κάνετε.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω τηλεφώνου, email και ζωντανής συνομιλίας. Έχουν επίσης ένα ισχυρό Κέντρο Βοήθειας, όπου μπορείτε να βρείτε οδηγούς, εκπαιδευτικά βίντεο και πολλά άλλα.

Το BlueHost διαθέτει επίσης μια ενότητα φόρουμ όπου μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με άλλους χρήστες του BlueHost. Μπορείτε να λάβετε τις απαντήσεις σας από εκεί, καθώς και συμβουλές από ειδικούς.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map