Ανασκόπηση Aabaco

Πριν το Google μπήκε στη σκηνή για να αμφισβητήσει τους υπάρχοντες βασιλείς των μηχανών αναζήτησης, το Yahoo! ήταν εκεί. Όποιος ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει την ιστορία του Διαδικτύου θα ξέρει πόσο επιδραστικό ήταν το Yahoo. Η ιστορία είναι μακρά και ατελείωτη, αλλά ευτυχώς δεν είμαστε εδώ για να σκάψουμε στο παρελθόν, αλλά μάλλον μιλάμε για το Aabaco και αξιολογούμε την αξιοπιστία φιλοξενίας ιστοσελίδων τους.


Ίσως αναρωτιέστε τι σχέση έχει μια μηχανή αναζήτησης ή ένας διαδικτυακός κατάλογος με τη φιλοξενία Ιστού. Λοιπόν, η Google φαίνεται να κυριαρχεί στον ιστό, αλλά αν υπάρχει μία υπηρεσία στην οποία δεν έχουν ουσιαστικά μηδενιστεί, είναι η φιλοξενία Ιστού. Yahoo! από την άλλη πλευρά, γνώριζε πολύ καλά τη σημασία της φιλοξενίας ιστοσελίδων σε επιχειρήσεις και άτομα που ήθελαν να είναι ορατά στο διαδίκτυο. Για να είναι ένας ιστότοπος πλήρως λειτουργικός, χρειάζεται ένας αξιόπιστος οικοδεσπότης Ιστού. Για την αειφορία, ειδικά για τις μικρές επιχειρήσεις, υπάρχει ανάγκη για οικονομική προσιτότητα των υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων. Αυτοί είναι παράγοντες που το Yahoo! γνώριζε και αξιοποίησε όταν εισήγαγε το Yahoo! Μικρή επιχείρηση.

Από το Yahoo! Μικρές επιχειρήσεις στο Aabaco Μικρές επιχειρήσεις

Yahoo! Η Small Business ήταν αφιερωμένη στην παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων προσαρμοσμένων και συσκευασμένων για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που ήθελαν να αποδείξουν την παρουσία τους στο Διαδίκτυο. Ωστόσο, σε αντίθεση με άλλους παρόχους υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων που προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα πακέτων φιλοξενίας, το Yahoo! Η Small Business προσέφερε μια εξατομικευμένη λύση μοναδικού μεγέθους, η οποία ήταν γεμάτη με πολύ χρήσιμα χαρακτηριστικά για να προσελκύσει νέους.

Ωστόσο, οι κριτικοί φιλοξενίας ιστοσελίδων έχουν υποβαθμίσει τα χαρακτηριστικά που τα χαρακτηρίζουν ως γενικά και τίποτα δεν είναι συνηθισμένο Καθώς τα χρόνια συνεχίζονταν, οι πελάτες άρχισαν να διαμαρτύρονται για το χαμηλού επιπέδου είδος εξυπηρέτησης πελατών που λάμβαναν και αυτό ήταν το σημείο καμπής του Yahoo! Μικρή επιχείρηση. Σε μια εκπληκτική κίνηση, μετέβαλαν την υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων τους για να δημιουργήσουν κάτι που ήλπιζαν ότι θα ήταν πολύ καλύτερο και θα το επαναπροσδιορίσουν ως Aabaco Small Business. Ουσιαστικά, ήταν η ίδια ομάδα μόνο που είχαν διαφορετικό όνομα.

Επί του παρόντος, η Aabaco Small Business προσφέρει φιλοξενία ιστοσελίδων με το ίδιο πάθος με αυτό που αποπνέει η Yahoo! Μικρή επιχείρηση.

Μικρή επιχείρηση Aabaco

Όσον αφορά τις λειτουργίες, η Aabaco Small Business συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε το Yahoo Small Business. Το σύνολο εργαλείων και υπηρεσιών που διαθέτει, του επιτρέπει να παρέχει πολύ καλύτερη υποστήριξη σε αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις. Όταν εγγραφείτε μαζί τους, εδώ είναι μερικά από τα πράγματα που θα ζήσετε.

 • Ευέλικτες λύσεις σχεδιασμού ιστοσελίδων που σας επιτρέπουν δημιουργήστε ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου που αναζητούν επαγγελματικά.
 • Πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα κομψών και όμορφα σχεδιασμένων προτύπων. Σας επιτρέπουν επίσης να προσαρμόσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με τη βοήθεια ενός ενσωματωμένου προγράμματος επεξεργασίας και ενός οδηγού.
 • Θα έχετε πρόσβαση σε λογισμικό τρίτων που θα σας βοηθήσει στην κατασκευή ενός διαδικτυακού καταστήματος. Ορισμένα από τα προγράμματα που έχετε στη διάθεσή σας περιλαμβάνουν τα Adobe GoLive, Adobe Dreamweaver και άλλα εργαλεία επεξεργασίας HTML.
 • Επειδή το Aabaco Small Business αφορά μόνο τις νεοσύστατες επιχειρήσεις και τις αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις, διαθέτουν ένα δίκτυο προγραμματιστών έτοιμο να σας βοηθήσει να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας ηλεκτρονικού εμπορίου ώστε να περιλαμβάνει τις απαραίτητες λειτουργίες καθώς και λειτουργίες για την επιχείρησή σας.
 • Χρησιμοποιώντας οδηγούς, θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε ιστοσελίδες φιλικές προς το SEO, καθώς και να βελτιστοποιήσετε το περιεχόμενό σας, ώστε να μπορείτε να κατατάξετε καλά στις μηχανές αναζήτησης.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ακόμη και πριν από τη μετάβαση, το Yahoo Small Business ήταν ήδη πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων, αν και δεν ήταν τόσο γνωστός όσο οι άλλες μάρκες. Μια εξήγηση για αυτό ήταν το γεγονός ότι ήρθε λίγο αργά. Σίγουρα, το Aabaco Small Business δεν είναι η καλύτερη επιλογή για κάθε επιχείρηση και άτομο εκεί έξω. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν μερικές συναρπαστικές δυνατότητες που διατίθενται στα σχέδια φιλοξενίας Aabaco Small Business που αξίζει να δείτε.

Ένα πράγμα που πρέπει να εκτιμηθεί είναι ότι η Aabaco Small Business είναι μέρος μιας εταιρείας που διαθέτει τεράστια εμπειρία και εμπειρία σε αυτόν τον τομέα και τώρα μεταδίδει μερικές από αυτές τις γνώσεις και τα οφέλη της εμπειρίας στους πελάτες τους. Προσπαθούν να προστατεύσουν τη φήμη τους παρέχοντας καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων Aabaco για μικρές επιχειρήσεις

Η βασική δραστηριότητα της Aabaco έγκειται στο να προσφέρει λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου και φιλοξενίας ιστοσελίδων. Στα σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων, όλα είναι κοινόχρηστα. Ακολουθούν οι λεπτομέρειες σχετικά με αυτές τις δύο μεγάλες σειρές προϊόντων για την Aabaco.

Κοινόχρηστο Web Hosting

Παρόμοια με τα iPage, eHost, BlueHost και HostGator, το Aabaco Small Business προσφέρει τρία διαφορετικά προγράμματα φιλοξενίας υπό κοινόχρηστη φιλοξενία. Αυτά είναι Basic, Advanced και Premier.

Βασικό σχέδιο

Εάν δημιουργείτε έναν προσωπικό ιστότοπο ή έναν μικρό ιστότοπο για την επιχείρησή σας όπου η επισκεψιμότητα δεν θα είναι μεγάλη, το καλύτερο σχέδιο για να ξεκινήσετε είναι το Βασικό σχέδιο. Η τιμολόγηση για αυτό το πρόγραμμα ξεκινά από 5,99 $ ανά μήνα. Ωστόσο, το Aabaco ρίχνει συνήθως εκπτώσεις από καιρό σε καιρό και όταν συμβαίνει αυτό, η τιμολόγηση θα μπορούσε να φθάσει τα 3,75 $ το μήνα εάν δεσμευτείτε να διατηρήσετε την Aabaco για τουλάχιστον 5 χρόνια.

Το Βασικό Πρόγραμμα σάς προσφέρει 250 λογαριασμούς email, 100 GB χώρου στο δίσκο, έναν δωρεάν τομέα για να ξεκινήσετε και έως και 1000 GB ανά μήνα μεταφοράς δεδομένων. Επιπλέον, έχετε πρόσβαση σε εργαλεία σχεδίασης ιστότοπων της Aabaco, τα οποία είναι μια τεράστια ανακούφιση για ένα άτομο ή μια επιχείρηση που δεν έχει προϋπολογισμό για την κατασκευή ιστότοπων. Αυτά τα εργαλεία σχεδίασης σάς δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο και να τον προσαρμόσετε χωρίς να αγγίξετε ποτέ κώδικα.

Προηγμένο σχέδιο

Η έναρξη μιας επιχείρησης είναι μια επιχείρηση που απαιτεί πόρους από άποψη χρημάτων, χρόνου και εμπειρογνωμοσύνης. Συχνά οι επιχειρήσεις ξοδεύουν ένα τεράστιο κομμάτι του προϋπολογισμού τους προσπαθώντας να αναθέσουν σε εξωτερικούς πόρους τις δραστηριότητές τους στο διαδίκτυο. Με το κοινόχρηστο πρόγραμμα Aabaco Small Business Advanced, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το πώς θα συνδεθείτε στο διαδίκτυο, θα σας μεταφέρουν εκεί. Αυτό το πρόγραμμα ξεκινά από 9,99 $ ανά μήνα, αλλά με 5ετή δέσμευση, οι μηνιαίες χρεώσεις σας μπορούν να μειωθούν στα 5,99 $ ανά μήνα. Εκτός από αυτά που προσφέρει το Βασικό Πρόγραμμα, το Προηγμένο Πρόγραμμα σάς προσφέρει 500 GB αποθηκευτικού χώρου, εύρος ζώνης έως 5.000 GB ανά μήνα για μαζικές μεταφορές δεδομένων και απεριόριστες βάσεις δεδομένων.

Παρόλο που η Aabaco δεν προσφέρει διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress, μπορείτε να κάνετε blogging WordPress σε αυτό το σχέδιο. Έχουν επίσης προσθέσει ένα εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων τρίτων για να σας βοηθήσουν να βρείτε δροσερούς ιστότοπους για την επιχείρησή σας. Όσον αφορά την ασφάλεια, το πρόγραμμα συνοδεύεται από κοινόχρηστα πιστοποιητικά SSL που έχουν κρυπτογράφηση σε επίπεδο τράπεζας.

Premier Plan

Ανάλογα με τη φύση του ιστότοπού σας, ενδέχεται να αντιμετωπίζετε έντονη κίνηση καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους ή εποχιακές αυξήσεις. Όποια και αν είναι η περίπτωση, χρειάζεστε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας που μπορεί να φιλοξενήσει και να εξομαλύνει την κίνηση σας, έτσι ώστε κανένας από αυτούς να μην είναι απογοητευμένος από τις διακοπές λειτουργίας και την επιβράδυνση του ιστότοπου. Η Premier φιλοξενία είναι η καλύτερη που έχει η Aabaco Small Business στα κοινά σχέδια. Χωρίς δέσμευση να παραμείνετε στην Aabaco, θα πρέπει να πληρώσετε 14,99 $ ανά μήνα, αλλά αυτό το ποσό μπορεί να φτάσει τα 8,99 $ περίπου ανά μήνα, εάν κάνετε μια πενταετή δέσμευση μαζί τους.

Ένα από τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του Premier Plan είναι ότι σας παρέχει απεριόριστο χώρο στο δίσκο και απεριόριστο εύρος ζώνης. Ο συνδυασμός αυτών των δύο δυνατοτήτων σημαίνει ότι οι μεταφορές δεδομένων σας θα πραγματοποιούνται απρόσκοπτα και ο ιστότοπός σας θα είναι πάντα σε λειτουργία και θα λειτουργεί με αμελητέες, αν υπάρχουν διακοπές. Οι λογαριασμοί email που μπορείτε να ρυθμίσετε σε αυτό το πακέτο φιλοξενίας είναι 1.000 που χρωματίζουν την εικόνα ενός τεράστιου οργανισμού. Έχετε επίσης πρόσβαση σε κοινόχρηστα πιστοποιητικά SSL για την ασφάλεια του ιστότοπου, το οποίο είναι σημαντικό εάν έχετε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου όπου οι πελάτες αφήνουν τα ευαίσθητα προσωπικά τους στοιχεία.

Όλα τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας σάς προσφέρουν διαφημιστική πίστωση αξίας 100 $ με τη μορφή κουπονιού. Ααμπάκο κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας όλα εκτελούνται σε λειτουργικό σύστημα Unix / Linux, καθώς και διακομιστές Apache. Εάν προτιμάτε το λειτουργικό σύστημα Windows και άλλους διακομιστές, συνιστάται να δοκιμάσετε κάπου αλλού.

Χαρακτηριστικά του Aabaco Hosting

Κοιτάζοντας βαθύτερα την τσάντα φιλοξενίας του Aabaco, υπάρχουν πολλές άλλες δυνατότητες και υπηρεσίες που θα το κάνουν ένα αεράκι για να λειτουργήσει ο ιστότοπός σας. Παρακάτω είναι μερικές από τις κορυφαίες δυνατότητες που θα απολαύσετε όταν εγγραφείτε στη φιλοξενία ιστοσελίδων τους.

Δυνατότητες προσαρμογής ιστότοπου

Η ιδέα της δημιουργίας ενός ιστότοπου διακόπτεται σχεδόν αμέσως από το γεγονός ότι μπορεί να μην είστε ειδικός στον κώδικα. Ωστόσο, σκεφτείτε το, δεν γνωρίζουν όλοι εκείνοι που διαχειρίζονται έναν επιτυχημένο ιστότοπο πώς λειτουργεί η κωδικοποίηση ή ακόμη και μοιάζει. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι δημιουργοί ιστότοπων έφτασαν στην εικόνα για να διευκολύνουν τους χρήστες να σχεδιάσουν τους δικούς τους ιστότοπους μέσω πολύ εύκολων διαδικασιών. Η Aabaco Small Business δεν έχει μείνει πίσω σε αυτό. Έχουν εύχρηστα εργαλεία σχεδιασμού ιστοσελίδων που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο χρησιμοποιώντας τα διαθέσιμα πρότυπα.

Εάν είστε πολύ απασχολημένοι για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας από το έδαφος προς τα πάνω, μην ανησυχείτε γιατί η Aabaco έχει καλύψει την πλάτη σας. Είναι ένας από τους λίγους οικοδεσπότες Ιστού που προσφέρουν στους πελάτες τους επαγγελματικά σχεδιασμένα πρότυπα που μπορούν ελεύθερα να προσαρμόσουν για να δημιουργήσουν γρήγορα τους ιστότοπούς τους. Κάθε ένα από τα πρότυπα έχει ευέλικτες σελίδες και διατάξεις σελίδων προσαρμοσμένες στο είδος της επιχείρησης που δημιουργείτε. Όσον αφορά το σχεδιασμό ιστοσελίδων, είναι χρήματα που εξοικονομούνται τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν κάπου αλλού.

Διαδικτυακά εργαλεία ανάλυσης επιχειρήσεων

Αν δεν θέλετε να συνδεθείτε στο διαδίκτυο χάρη σε αυτό, πολλές επιχειρήσεις θα ήθελαν να μάθουν πώς προέρχονται από την άποψη της κυκλοφορίας και της αφοσίωσης των πελατών. Αυτό είναι όπου τα αναλυτικά στοιχεία έρχονται στην εικόνα. Σας δίνουν μια προεπισκόπηση των εξελίξεων γύρω και γύρω από τον ιστότοπό σας, ώστε να μπορείτε να μάθετε πού να τροποποιήσετε για να κατευθύνετε τον ιστότοπό σας προς τη σωστή κατεύθυνση. Υπάρχουν πολλά χρήσιμα εργαλεία ανάλυσης που παρέχει η Aabaco στους πελάτες της για να τους βοηθήσουν να παρακολουθούν και να αναλύουν τα στατιστικά στοιχεία του ιστότοπού τους για βελτίωση της απόδοσης.

Μπορείτε να προσθέσετε το Google Analytics και το Yahoo Web Analytics στον ιστότοπό σας για να παρακολουθείτε την απόδοσή του και να αποκτήσετε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με βασικές μετρήσεις μάρκετινγκ. Κατά τη ρύθμιση των λογαριασμών αναλυτικών στοιχείων, θα πρέπει να το κάνετε ξεχωριστά. Επιπλέον, η Aabaco διαθέτει άλλα εκπληκτικά εργαλεία ανάλυσης, όπως η εφαρμογή Live Insights μέσω της οποίας μπορείτε να δείτε τα προϊόντα που αγοράζουν οι πελάτες σας και τις σελίδες που επισκέπτονται σε πραγματικό χρόνο. Για να δώσει στο Live Insights μια προσωπική πινελιά, έχει ενσωματωμένο σύστημα ζωντανής συνομιλίας για να σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με τους πελάτες σας.

Η δημιουργία λέξεων-κλειδιών που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε την ορατότητά σας δεν είναι απλή δουλειά και πολλές επιχειρήσεις πέφτουν στο πλάι. Το Aabaco μέσω του Live Insights σάς βοηθά να διαλέξετε τις κορυφαίες λέξεις-κλειδιά καθώς και τους κορυφαίους ιστότοπους με μια ματιά. Μέσω της διεπαφής, θα έχετε μια ιδέα από πού προέρχεται η επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας και από ποιες από τις προσπάθειές σας στο μάρκετινγκ σας δίνουν την καλύτερη απόδοση της επένδυσής σας. Τι περισσότερο! Μπορείτε να πραγματοποιήσετε δωρεάν λήψη των ζωντανών πληροφοριών στο iPhone ή στην επιφάνεια εργασίας σας.

Χαρακτηριστικά ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Με το Aabaco, έχετε απεριόριστο χώρο αποθήκευσης email, πρωτόκολλο ταχυδρομείου (POP) και απλή υποστήριξη πρωτοκόλλου μεταφοράς αλληλογραφίας (SMTP), προώθηση email, συμβατότητα με άλλα λογισμικά email όπως το Outlook, πρόσβαση στο διαδίκτυο και το κινητό, το Norton Antivirus και το προσωπικό ημερολόγιο μεταξύ οι υπολοιποι. Κάθε πακέτο φιλοξενίας συνοδεύεται από ένα γραμματοκιβώτιο catch-all που σας επιτρέπει να λαμβάνετε μηνύματα που αποστέλλονται στον τομέα σας, τα οποία ενδέχεται να αντιμετωπίζονται με λανθασμένο τρόπο ή.

 Διαδραστικές δυνατότητες πολυμέσων

Εάν θέλετε να κάνετε έρευνες πελατών, το Aabaco διαθέτει πλήρως προσαρμόσιμες φόρμες για να σας βοηθήσει να συλλέξετε σχόλια. Υπάρχει επίσης ένας χάρτης με οδηγίες οδήγησης για να βοηθήσει τους πελάτες σας να φτάσουν στην επιχείρησή σας. Αυτό είναι σίγουρα ένα πλεονέκτημα για τις επιχειρήσεις τούβλου. Η σελίδα σύγκρισης φωτογραφιών εμφανίζει εικόνες πριν και μετά τις εικόνες που είναι χρήσιμες κατά την ανάπτυξη εικόνων για τη χρήση του ιστού σας. Άλλα εργαλεία πολυμέσων περιλαμβάνουν σήματα για τη σύνδεση όλων των λογαριασμών κοινωνικών μέσων, τα κουμπιά Δωρεά, Πληρώστε τώρα, Αγορά τώρα και PayPal.

Κοιτώντας σε παρόμοιες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων, η Aabaco ξεχωρίζει για τον πλούτο των δυνατοτήτων στα κοινά σχέδια φιλοξενίας τους. Η τιμολόγηση είναι επίσης εξαιρετική ειδικά για νεοσύστατες επιχειρήσεις.

Λύσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου

Εάν πιστεύατε ότι είχατε δει πολλά στο κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων της Aabaco, δεν έχετε δει τίποτα ακόμη! Οι λύσεις φιλοξενίας ιστού ηλεκτρονικού εμπορίου είναι που κάνουν το Aabaco πραγματικά ξεχωρίζει από τους συναδέλφους τους. Οι ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου ανεξάρτητα από το μέγεθος και τον τύπο τους φιλοξενούνται στην οικογένεια των μικρών επιχειρήσεων Aabaco. Η εγγραφή σε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου Aabaco σημαίνει:

 • Σταθερότητα – Ο ιστότοπός σας ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα λειτουργούν όλο το 24ωρο, χωρίς καθυστέρηση, ακόμη και κατά τη διάρκεια των πολυάσχολων περιόδων διακοπών.
 • Επεκτασιμότητα – Οι αυξήσεις στην κίνηση είναι ιδιαίτερα δύσκολες για πολλές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Στο Aabaco, έχουν την εμπειρία να χειρίζονται μεγάλες αυξήσεις της κυκλοφορίας και ισχυρίζονται ότι έχουν επιτύχει 100% τα τελευταία 5 χρόνια. Όταν η ζήτηση για πόρους ιστού αυξάνεται, ο ιστότοπός σας αυξάνεται αυτόματα για να καλύψει την επισκεψιμότητα.
 • Ασφάλεια – Η γνώση του χειρισμού ευαίσθητων πληροφοριών πελατών σάς παρέχει αξιοπιστία στο διαδίκτυο. Δεδομένου ότι το ηλεκτρονικό εμπόριο αφορά όλες τις συναλλαγές και τα στοιχεία των πελατών, η Aabaco το βρήκε σωστό και βολικό να εξασφαλίσει όλες τις αποδράσεις πληρωμής και να διασφαλίσει ότι είναι συμβατές με PCI και CISP.

Για να βεβαιωθείτε ότι κανένας δεν μένει πίσω, η Aabaco εξατομίκευσε το πρόγραμμα φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου και το υποδιαίρεσε σε τρία υποπρογράμματα: Basic, Professional και Premier.

Βασικό σχέδιο

Αυτό το σχέδιο είναι ιδανικό για online επιχειρήσεις. Ξεκινά από 26 $ το μήνα και στοχεύει σε καταστήματα που φαίνεται να δημιουργούν απλούς ιστότοπους. Το Σχέδιο περιλαμβάνει μια βιτρίνα για κινητά, έναν δωρεάν τομέα, 10 λογαριασμούς επαγγελματικών email για εξωτερικές και εσωτερικές επικοινωνίες, πίστωση διαφήμισης αξίας 100 $ από το Bing, 1,5% χρέωση συναλλαγής που σημαίνει ότι μένετε με περισσότερα χρήματα, κορυφαία εργαλεία SEO για σκοπούς ορατότητας και Υποστήριξη PayPal.

Επαγγελματικό σχέδιο

Εάν είστε μια αναπτυσσόμενη επιχείρηση και για λόγους αυξημένων προϊόντων, θέλετε απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, το επαγγελματικό πρόγραμμα που ξεκινά από 69 $ ανά μήνα θα μπορούσε να είναι η απάντησή σας. Αυτό το σχέδιο βασίζεται στις προσφορές του Βασικού Προγράμματος και στην κορυφή περιλαμβάνει πρόσβαση API για λύσεις τρίτων, 1% χρέωση συναλλαγής και 30 λογαριασμούς email επιχειρήσεων.

Πρεμιέρα Pan

Αυτό είναι το καλύτερο από τα πακέτα ηλεκτρονικού εμπορίου που προσφέρει η Aabaco Small Business. Δεν είναι φθηνό, αλλά σας δίνει τόσα πολλά όσον αφορά τη λειτουργικότητα. Η εγγραφή σε αυτό το πρόγραμμα θα σας προσφέρει 249 $ κάθε μήνα. Ο στόχος για αυτό το πακέτο είναι ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου που έχουν εξαιρετικά υψηλά επίπεδα απόδοσης.

Τα εργαλεία που έχετε στη διάθεσή σας σε αυτό το σχέδιο είναι περισσότερο από επαρκή για να οδηγήσετε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο. Έχετε πρόσβαση σε 1.000 επαγγελματικούς λογαριασμούς email, ένα εξαιρετικά χαμηλό κόστος συναλλαγής μόλις 0,75% και επιπλέον έχετε τηλεφωνική υποστήριξη προτεραιότητας. Αισθάνεται ωραία όταν σας έχει ανατεθεί ένας καθορισμένος διαχειριστής λογαριασμού για να σας βοηθήσει να χειριστείτε τα ερωτήματά σας και να σας δώσει πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα τον ιστότοπό σας.

Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η Aabaco χρεώνει τα σχέδιά τους σε ετήσια βάση. Αυτό σημαίνει ότι η δέσμευσή σας πρέπει να είναι τουλάχιστον 12 μήνες.

Χαρακτηριστικά των σχεδίων ηλεκτρονικού εμπορίου

Η Aabaco επικεντρώνεται στο να σας παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία για να επιτρέψετε την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί στον ιστό. Όπως και στην κοινή φιλοξενία, έχετε πολύ προσαρμόσιμα πρότυπα που σας επιτρέπουν να δημιουργείτε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα γρήγορα και εύκολα. Οι ιστότοποι που σχεδιάζετε στο Aabaco είναι φιλικοί προς κινητά και αυτό είναι σημαντικό όχι μόνο ως σήμα κατάταξης, αλλά και ως πλατφόρμα που επιτρέπει αλληλεπιδράσεις από αγοραστές σε κινητά και tablet. Στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, θα μπορείτε να δέχεστε πληρωμές μέσω διαφόρων πυλών όπως American Express, Mastercard, Visa, PayPal και Discover Network. Χάρη στις ενσωματωμένες αποστολές με τις υπηρεσίες αποστολής εκτός της συσκευασίας, όπως η UPS, μπορείτε να ορίσετε τέλη αποστολής, ετικέτες εκτύπωσης και να κάνετε πολλά περισσότερα στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

Ισχυρές εφαρμογές για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας

Υπάρχει μια συλλογή εφαρμογών στην πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου Aabaco, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε ουσιαστική αφοσίωση και να κλείσετε τις πωλήσεις χωρίς να ξεδιπλώσετε τον ιδρώτα. Ορισμένες από τις εφαρμογές περιλαμβάνουν:

 • Ζωντανές πωλήσεις – Αυτό σας επιτρέπει να συνομιλείτε με τους πελάτες σας και να κλείνετε τις πωλήσεις
 • Αγορές Google – Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να αξιοποιήσετε τη δύναμη της Google για να καταχωρίσετε τις διαφημίσεις των προϊόντων σας
 • Retargeting – Χρησιμοποιεί τη δύναμη των διαφημίσεων προβολής για να φέρει τους επισκέπτες στον ιστότοπό σας.
 • T-Hub Online – Πρόκειται για έναν διαχειριστή παραγγελιών ενσωματωμένο στα QuickBooks για ευκολία στη λογιστική.
 • Justuno Social Bribery – Αυτή η εφαρμογή σάς προσφέρει εύχρηστα γραφικά στοιχεία για να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε γρήγορα κοινωνικούς θαυμαστές.

Άλλες χρήσιμες εφαρμογές περιλαμβάνουν το Olark για συνομιλίες και την παρακολούθηση επισκεπτών, καθώς και το Cinsay για ηλεκτρονικό εμπόριο βίντεο.

Πίνακας Ελέγχου

Όλοι είναι πολύ εξοικειωμένοι με το cPanel. Ωστόσο, εάν έχετε την ευκαιρία να αλληλεπιδράσετε με τον Πίνακα Ελέγχου Επιχειρήσεων της Aabaco, ίσως ξεχάσετε και το cPanel. Από αυτόν τον πίνακα ελέγχου, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα περισσότερα αν όχι όλα τα εργαλεία που προσφέρονται κάτω από την ομπρέλα λύσεων Ιστού Aabaco. Η διεπαφή του είναι φιλική προς τον χρήστη και από τον πίνακα ελέγχου μπορείτε εύκολα να διαγράψετε ή να προσθέσετε σελίδες, να προσαρμόσετε σχέδια ώστε να ταιριάζουν στις προτιμήσεις σας και να αλλάξετε τις διατάξεις κατά βούληση.

Κορυφαία πλεονεκτήματα της μικρής επιχείρησης Aabaco

Ενώ πολλά έχουν συζητηθεί παραπάνω, υπάρχουν τρία βασικά πλεονεκτήματα που είστε έτοιμοι να απολαύσετε όταν εγγραφείτε στο ηλεκτρονικό εμπόριο Aabaco ή σε κοινές λύσεις φιλοξενίας. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται:

Εγγυημένη ώρα λειτουργίας και αξιοπιστία – Η Aabaco έχει τη φήμη της παροχής σταθερών υπηρεσιών φιλοξενίας. Αυτό είναι σημαντικό για την αξιοπιστία στο διαδίκτυο. Εάν οι πελάτες σας γνωρίζουν ότι ο ιστότοπός σας είναι πάντα ενημερωμένος, θα τείνουν να δίνουν προτεραιότητα στον ιστότοπό σας σε άλλους.

Εγγύηση ικανοποίησης 30 ημερών – Εάν εγγραφείτε σε προγράμματα φιλοξενίας της Aabaco και για κάποιο λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες τους, μπορείτε να ακυρώσετε τη φιλοξενία σας και θα επιστρέψουν τα χρήματά σας, εφόσον είναι εντός του παραθύρου των 30 ημερών.

Υποστήριξη πελατών – Η Aabaco διαθέτει εισιτήρια μέσω email, εκπαιδευτικά βίντεο και μια βάση γνώσης, με τους οποίους οι πελάτες μπορούν να αλληλεπιδράσουν καθώς μαθαίνουν περισσότερα σχετικά με τον τρόπο εξατομίκευσης ή βελτιστοποίησης της χρήσης των διαφορετικών λειτουργιών φιλοξενίας.

Ετυμηγορία

Εκτός από το γεγονός ότι η Aabaco δεν προσφέρει διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress, φιλοξενία Windows Os και δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας, κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό να πείσουν πολλούς χρήστες ότι είναι εταιρεία επιλογής φιλοξενίας ιστοσελίδων. Οι πολλές δυνατότητες που διαθέτουν τόσο στα κοινά σχέδια όσο και στα προγράμματα φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου είναι εξαιρετικά χρήσιμες για τις επιχειρήσεις που δημιουργούν διαδικτυακά.

7.5 Συνολική βαθμολογία
Ανασκόπηση Aabaco

Η Aabaco βλέπει τις μικρές επιχειρήσεις. Έχει αναπτύξει λύσεις που είναι πλούσιες σε χαρακτηριστικά, αλλά σε ανταγωνιστικές τιμές για να δώσει το πλεονέκτημα στις νεοσύστατες επιχειρήσεις που επιδιώκουν να εγκατασταθούν στο διαδίκτυο. Τα κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας τους: Basic, Advanced και Premier και τα πακέτα eCommerce: Basic, Professional και Premier είναι προσαρμοσμένα για να προσφέρουν στις επιχειρήσεις αυτές ευκολία κατά την εκκίνηση τους στο διαδίκτυο.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
 • Πλούσια σε χαρακτηριστικά και προσιτά κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας και ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Διαισθητικά εργαλεία ανάλυσης διαθέσιμα σε επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητά
 • Διαδραστικοί δημιουργοί Ιστού και επαγγελματικά σχεδιασμένα πρότυπα
 • Μια πληθώρα εργαλείων ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Εύκολο στη χρήση και διαδραστικό πίνακα ελέγχου
ΜΕΙΟΝ
 • Έλλειψη αποκλειστικών, VPS και διαχειριζόμενων προγραμμάτων φιλοξενίας WordPress
 • Η εγκατάσταση του WordPress είναι διαθέσιμη μόνο σε κορυφαία και προχωρημένα σχέδια
 • Οι κακοί πελάτες υποστηρίζουν και οι γραμμές αναμονής
 • Δεν είναι δυνατή η ικανοποιητική προσαρμογή των αυξήσεων της κυκλοφορίας
 • Λειτουργεί μόνο με λειτουργικό σύστημα Linux / Unix. Χωρίς λειτουργικό σύστημα Windows
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map