Как да настроите облачен хостинг WordPress облачен хостинг

Ръководство за настройка на облачен хостинг за WordPress, управлявано от Cloudways

В интернет има буквално стотици хостинг опции, всяка с множество различни хостинг опции. Споделен хостинг. Управляван хостинг на WordPress. VPS. Специализиран сървър. И разбира се има облачен хостинг. Когато търсите управляван облачен хостинг, Cloudways е един от първите, които се появяват и с основателна причина. От създаването им през 2011 г. Cloudways предоставиха една от най-добре управляваните услуги за хостинг в облак и днес искахме да ви покажем за какво се отнасят.


Преглед на хостинг на Cloudways

Cloudways е един от топ доставчиците на облачен хостинг. Какво е облачен хостинг? Почти точно това звучи – хостинг през „облака“. По принцип огромен брой сървъри в реалния свят работят заедно като една система, за да осигурят стабилен и сигурен хостинг за виртуални сървъри. Това означава по-висока производителност с по-малко време на престой при по-ниска цена и с още по-голяма гъвкавост на уеб хостинг.

Какво прави Cloudways различно

Облачният хостинг е достъпен от редица добре известни хостинг компании, но Cloudways го изкара на следващо ниво. Те подобриха традиционния облак, за да ви предложат няколко управлявани опции за хостинг в облак с отлични функции.

Първо те използват най-новите сървъри и системи (Nginx, Redis, MySQL, Varnish, Memcached и Apache да бъдат конкретни) като част от стека им на производителност. В допълнение, те предварително инсталират своите полезни Breeze Cache Plugin която включва функции за изключване, групиране и минимизиране на файлове, както и компресия на Gzip за оптимизирани размери на файлове. Това невероятно комбо е това, което прави Cloudways хостинг бърз и надежден.

Другата голяма част за Cloudways за разлика от някои от техните конкуренти е, че те предоставят управлявана сигурност от страна на сървъра с всичките им планове. Те използват множество слоеве на защита (като защитни стени, двуфакторна автентификация и IP бели списъци), заедно с автоматични актуализации, за да поддържат всички сървъри на своята платформа актуални.

Плюс това ще ви е трудно да намерите друг хост, който ви позволява разнообразието от възможности за избор на платформа (ваш избор DigitalOcean, linode, VULTR, Amazon, Google), неограничени инсталации, екипно сътрудничество, лесно мащабиране на сървъра и невероятно лесна за използване конзола за акаунти (на която ще видите множество снимки от по-късно) и безплатен SSL сертификати чрез Да шифроваме.

Облачни хостинг планове за управление на облаци

Сега, когато знаете какво е Cloudways, трябва ли да разгледате техните планове. Една от най-добрите характеристики на Cloudways е, че те предлагат различни опции за хостинг, които да отговарят на бюджета или нуждите от данни на всеки уебсайт.

Облачни хостинг планове за управление на облаци

Можете да избирате от облачни сървъри, започващи от 10 долара на месец, свържете се с тях за персонализиран план или изберете един от другите планове на сървъра в средата. Всичките им планове за хостинг на мъжки облак ви позволяват да добавите толкова инсталации на уебсайтове, колкото искате, така че ако сте разработчик, можете лесно да създадете редица сайтове за стадиране за клиенти без бъркане. И ако не сте разработчик и просто искате да преместите блога си в Cloudways, ще се радвате да знаете, че те дори ще ви помогнат да мигрирате един сайт към новия ви сървър за Безплатно.

Ръководство за хостинг на Cloudways WordPress

Ако Cloudways звучи като подходящия хост за вашия уебсайт (или просто искате да разгледате отвътре какво може да предложи хостингът им), тогава нашето ръководство за настройка е перфектната следваща стъпка. ще ви преведе през стъпките за получаване на настройка на вашия облачен сървър с Cloudways. Готов ли си?

Регистрирайте се за безплатен акаунт в Cloudways

За да започнете, отидете на началната страница на Cloudways, кликнете върху връзката, за да започнете безплатно. Ще бъдете отведени до главната страница за регистрация в Cloudways. Можете да изберете да влезете с вашия LinkedIn или Github акаунт, но ние предпочитаме да влизаме по старомоден начин с имейл.

Регистрирайте се за безплатен акаунт в Cloudways

Просто въведете своя имейл адрес и парола. След това трябва да получите имейл за активиране след няколко минути.

Имейл за потвърждаване на акаунта в Cloudways

След като получите имейл за активиране, кликнете върху големия зелен бутон, за да активирате акаунта си сега.

Забележка: Ако видите грешка при регистрация или не получите веднага имейл за потвърждение, не се притеснявайте. Просто отворете кутията за денонощна поддръжка на клиенти в долния десен ъгъл на която и да е страница на Cloudways. Технологията за поддръжка на Cloudways трябва да може да помогне.

Настройте вашия хостинг сървър на Cloudways

Сега е време да започнете действително да настроите вашия сървър, за да хоства вашия уебсайт (или уебсайтове). След като щракнете върху връзката „Активиране на акаунта“ в имейла си, трябва да видите следния екран.

Настройте вашия хостинг сървър на Cloudways

Първо ще изберете приложението си. Cloudways знае, че WordPress е една от най-популярните уеб платформи наоколо, така че удобно да я поставят в горната част. Има четири възможности за избор:

 • Стандартна WordPress
 • WordPress Plus WooCommerce
 • WordPress Multisite
 • Чист WordPress (без оптимизации на Cloudways)

Изберете опцията, която отговаря на вашите нужди. Ако не сте сигурни, просто преминете с първата опция за стандартен WordPress. Достатъчно лесно е да добавите WooCommerce по-късно или дори да активирате мултисайт на по-късна дата (ние имаме ръководство за активиране на многосайтовия WordPress, ако се нуждаете от помощ). Плюс това смятаме, че оптимизациите на Cloudways са доста удобни.

След това добавете свои собствени персонализирани имена за приложението, сървъра и вашия проект. Това е само за вашите очи, така че изберете нещо, което ще ви помогне да запомните за кой уебсайт настройвате това.

След това, след като изберете приложението си, ще видите достъпни опции за вашия доставчик на облак, размер на сървъра и центрове за обработка на данни. Всички планове предлагат безплатна 3-дневна пробна версия, за да ви дадат шанс да тествате хостинга им. Понастоящем наличните опции на доставчика включват:

 • Дигитален океан: SSD базирана памет със 7 центъра за данни в 3 страни
 • linode: облачен доставчик с 8 центъра за данни в 3 региона
 • VULTR: SSD базирана памет с 13 центъра за данни по целия свят
 • Amazon EC2: конфигурируем размер на диска, 8 центъра за данни в 6 държави
 • Google Cloud: 4 локации на 3 континента, създадени специално за големи фирми или уебсайтове, интензивни за ресурси

Всички облачни платформи на Cloudways предлагат подобни услуги, като най-голямата разлика е цената и надеждността. Digital Ocean и VULTR предлагат почти неограничена честотна лента за вашите сайтове на по-ниска цена, което ги прави чудесни възможности за разработчици на бюджет. Amazon & Google от друга страна осигуряват честотна лента на базата на изплащане, което означава, че месечните ви такси вероятно ще са по-високи, но разбирате, че сайтът ви никога няма да бъде заглушен, тъй като плащате за всеки ресурс ти използваш.

Що се отнася до избора на размер на сървъра, направете всичко възможно, за да изберете плана, който оценявате, да отговаря на вашите нужди. Ако не сте сигурни кой да изберете да отидете с по-малък план – винаги можете да добавите повече ресурси към вашия сървър по-късно, когато е необходимо. Cloudways улеснява надграждането на сървърния ви план по всяко време направо от вашата конзола на сървъра (което ще ви покажем по-късно).

След като настроите доставчика и размера на сървъра, последната стъпка е да изберете местоположение на сървъра. Препоръчваме да изберете сървър, близък до основната ви аудитория. Така че, ако по-голямата част от вашия трафик идва от САЩ, тогава изберете местоположение на сървъра в тази страна.

Конфигуриране на сървъри на CLoudways

С това сте готови да стартирате вашия сървър! Трябва да бъдете отведени до вашата конзола, където ще видите приблизително време за изчакване на сървъра ви да се настрои (нашата оценка беше 7 минути, а за нас инсталацията отне приблизително 8 минути – толкова близо!). Докато чакате, можете да попълните профила на профила си с информация за вашата компания.

След като настройката на вашия сървър приключи, можете да продължите напред към него. Кликнете върху вашия грундиран сървър, за да отворите конзолата.

Управление на вашия Cloudways сървър

Първият път, когато отворите конзолата на сървъра на Cloudways, тя ще има разходка, въпреки че е отворено ръководство, за да ви научи за обобщението на вашия сървър, лентата за навигация, наличните действия и подробности.

Вашият Cloudways сървър

По подразбиране конзолата ви ще бъде отворена за вашата Удостоверения за майстори. От тук можете да редактирате потребителското си име и парола, да управлявате SSH ключове и да преглеждате своя IP адрес.

Мониторинг на облачни сървъри

На следващо място е мониторинг раздел. Има много различни графики и опции за наблюдение на вашия сървър и приложения, но има две основни опции на сървъра, за да следите. Първият е вашият Неработен процесор. Можете да видите в нашата графика, че сървърът е най-вече в 95-100% безплатен процесор, което означава, че в момента има достатъчно място за работа на нашия уебсайт. Ако графиката беше обърната и имаше значителен брой случаи, в които безплатният ни процесор беше 0%, тогава щеше да е време да мащабирам до по-голям сървърен план.

Другата графика за наблюдение, която трябва да проверите, е вашата Безплатна памет. Малките планове за сървър могат да работят перфектно само с 15-50MB свободна памет, но ако вашият бизнес е закупил план с 4GB или повече, свободната ви памет трябва постоянно да бъде над 100MB. Ако не е, това може да е още един знак, че е време да разширите плана си.

Услуги на Cloudways Server Manager

След мониторинга ще видите a Управление на услугите раздела, където можете да видите различните основни услуги на Cloudways, които поддържат вашия сървър работещ. Това включва Apache, кеширане, бази данни и незадължителен мониторинг на приложенията (чрез New Relic) услуги. От тук можете да рестартирате различните си услуги, както и да пречистите кеша си.

Настройки и пакети на сървъра на Cloudways Server

Тъй като използвате WordPress, може да се наложи да коригирате някои от настройките на вашия сървър, за да можете да качите конкретен файл или да инсталирате голям плъгин или тема. Всички тези настройки на сървъра и повече могат да бъдат намерени в конзолата Настройка и пакети раздел. Просто не забравяйте да запазите промените си.

Сигурност на Cloudways Server

Сигурността, ако е от изключително значение за всеки уебсайт, и помощта на Cloudways улеснява сигурността на сървъра. Cloudways поддържа защитните стени и внедрява редовно сървърните кръпки, за да запази безопасността на вашите инсталации. Те също наблюдават подозрителна активност на вашия сървър. Така че, ако имате няколко неуспешни опита за влизане, защото сте забравили паролата си, можете да бъдете заключени от профила си. Един от начините да се предотврати това е да редактирате Сигурност настройки в мениджъра на вашия сървър, за да се включи в белия списък на вашия собствен IP адрес. Това е напълно незадължително и повечето потребители могат да пропуснат този раздел.

Вертикално мащабиране на сървъри на Cloudways Server

Ако установите, че имате нужда от повече сървърно пространство, можете лесно да увеличите плана си в Cloudways по всяко време от Вертикално мащабиране секция. Изберете увеличения размер на сървъра, който ви е необходим, и щракнете, за да приложите промените си (които ще бъдат отразени в следващата месечна такса).

Резервни копия на сървъри в Cloudways

Архивите също са вградени в опциите на сървъра на Cloudways и се вземат всеки ден по подразбиране. От този раздел можете да разрешите да се правят резервни копия толкова често, колкото всеки час или само веднъж седмично. Можете също да активирате Локални архиви което прави копие от най-новото ви архивиране достъпно за изтегляне чрез SFTP / SSH, за да можете да съхранявате собствените си архиви на вашия компютър.

Въпреки че включените резервни копия са страхотни, все пак препоръчваме да използвате услуга като VaultPress за да се гарантира, че винаги имате пълно копие на уебсайта си под ръка.

Облачен сървър SMTP

SMTP е последната секция под вашия мениджър на сървъри. Това е вградена функция, за да използвате имейл услуга на трети страни като шлюз за доставяне на имейли от вашия сървър. Просто щракнете, за да изберете вашия собствен SMTP, след това добавете и конфигурирайте вашия доставчик на електронна поща или активирайте еластичен имейл от добавките си (към които ще стигнем по-нататък).

Облачни добавки

Cloudways предлага шепа полезни Добавки които могат да бъдат достъпни чрез мениджъра на сървъра. За да активирате добавките, просто кликнете върху иконата на мрежата в главното меню.

Добавки за облаци

В момента има шест добавки, като последните три опции добавят опции за конфигуриране на вашия сървър след активиране:

 • DNS направи лесно: Cloudways не предлага система за имена на домейни (DNS) за управление на имената на вашите домейни по подразбиране, вместо това ви позволяват да използвате собствения си DNS на трети страни (като GoDaddy) или можете да се абонирате за тяхната DNS Made Easy услуга. Тази добавка започва в $ 2.50 / месец за до 5 домейна. Тази добавка изисква ръчно активиране от Cloudways, така че веднъж активирана добавката ще бъде настроена на изчакване, докато член на поддръжката не може да одобри вашата промяна.
 • Rackspace Email: За да добавите имейл услуга към уебсайта си, имате възможност да активирате добавката на Cloudways Rackspace. Тази услуга е справедлива $ 1 / месец на имейл. Тази добавка също изисква ръчно активиране от екипа за техническа поддръжка на Cloudways, така че когато активирате добавката, тя ще бъде в очакване, докато член за поддръжка се свърже с вас, за да завършите настройката на вашата пощенска кутия.
 • Еластичен имейл: За да изпратите голям обем месечни имейли, може да се наложи да разгледате добавката за Elastic Email, тъй като тя осигурява бърз и лесен начин да се свържете с вашия пощенски списък. Плановете започват от $ 0.10 на месец за 1000 имейла (с отстъпки, прилагани за по-големи обеми), а всичко, което трябва да направите, е да активирате добавката и да изчакате екипа за поддръжка на Cloudways да потвърди, че абонаментът ви е активиран. Тази добавка се управлява и чрез раздела Добавки за управление на сървъра.
 • Миграция на приложения: Ако искате да преместите вашия WordPress сайт от друг хост, тази добавка е най-лесният начин да започнете миграцията си към Cloudways. В крайна сметка първата миграция е безплатна, като всички допълнителни ходове са на цена от 25 долара (или 49 долара, ако са многосайтови)
 • Надстройка на приложението: Искате ли инсталирана конкретна версия на WordPress? Използвайте тази първокласна услуга (започваща от $ 50), за да имате Cloudways pro да управлява надстройката ви вместо вас.
 • CloudwayCDN: Ако планът ви включва CloudwaysCDN, тук можете да проверите коя от вашите WordPress инсталации е свързана с него. CDN е чудесен начин да ускорите уебсайта си WordPress – така че, ако имате CloudwaysCDN в плана си, препоръчваме да го използвате.

След като внимателно проучите настройките и услугите на сървъра си, можете да преминете към вас Настройки на приложението!

Управление на вашите WordPress инсталации

Ако щракнете върху Приложения в главното меню, ще бъдете отведени до вашия мениджър на приложения. От тук можете да получите достъп до всички ваши сървърни инсталации (WordPress, както и до всички други, които може да имате).

Приложения за акаунти в Cloudways

Просто кликнете върху някое от инсталираните ви приложения и вижте свързаните подробности и настройки.

Подробности за приложението на Cloudways

След като щракнете върху една от вашите инсталации, ще бъдете отведени до екрана с подробности за достъп. Това предоставя цялата основна информация за вашата инсталация, като вашия temp URL, идентификационни данни за вход в администратора за вашия сайт и MySQL информация.

Управление на домейна на приложения на Cloudways

Когато за първи път започнете с вашия сървър на Cloudways, вашите инсталации ще бъдат настроени като поставяне на сайтове на основния сайт за облачни съобщения. Когато сте готови да преминете към сайт на живо, ще трябва да отидете на Управление на домейна раздела, за да добавите вашия URL адрес (само не забравяйте да насочите домейна си над).

Облачно приложение SSL

SSL се превръща в необходима функция за блогове и уебсайтове. Този добавен слой за защита казва на посетителите, че достъпът на браузъра ви до вашия сървър е криптиран, така че всяка информация или данни, предадени между тях, и вие сте в безопасност. За да добавите тази сигурност към уебсайта си, домакин на Cloudways, просто отидете на SSL сертификат секция на вашия мениджър на приложения и използвайте вградения инструмент, за да създадете безплатен SSL сертификат, като използвате Да шифроваме. Просто добавете исканата информация и следвайте указанията на екрана.

Освен това можете да включите SSL опцията, за да качите собствен персонализиран сертификат. За тази опция ще трябва да създадете и изтеглите заявка за подписване на сертификат, да създадете и закупите SSL сертификат чрез услуга на трета страна, след което да го инсталирате на вашия сървър.

Възстановяване на приложения за облаци

Другите два раздела, които повечето потребители ще искат да отбележат са Миграционни инструменти и на Възстанови раздел. И двете от тях са доста обясними. Когато за първи път започнете с Cloudways, можете да използвате безплатния им плъгин за миграция, за да помогнете за преместването на уебсайта си от стария ви хост към вашия нов Cloudways сървър (въпреки че първата ви асистирана миграция е безплатна, така че ако премествате само един уебсайт, можете също нека Cloudways да се справи). По-късно по пътя, ако някога се случи нещо с вашия уебсайт и искате да го възстановите по начина, по който просто е било, отидете на раздела Възстановяване. От тук можете да изберете резервно копие от падащото меню и след това щракнете върху бутона за качване.

Ако сте разработчик, може да се интересувате и от още няколко от вградените инструменти, които Cloudways е поставил на пръстите ви. Най- Cron Job manager улеснява добавянето на планирани задачи (като изтриване на темп файлове или изпращане на нашите имейл съобщения) към вашата инсталация. Има и раздел за Разгръщане чрез Git което улеснява генерирането на вашия SSH ключ, необходим за свързване с вашето хранилище и Настройки на приложението раздел с опции за изключване на кеширане на лак при тестване / поставяне.

Преди да преминете към вашата инсталация на WordPress, има само няколко други опции в основната конзола за акаунти в Cloudways, които искаме да споделим с вас.

Добавяне на членове на екипа към сървър на Cloudways

Добавяне на членове на екипа към сървър на Cloudways

Ако работите с екип и по множество проекти, вие със сигурност ще искате да се възползвате от всички възможности, които екипният модул може да предложи. От тук можете да добавите вашия екип, да редактирате достъпа им до конкретни сървъри или приложения и да ограничите операциите със сървъри, до които имат достъп (например, най-добре е само главният администратор да има достъп до сървъри за мащабиране или изтриване).

Управление на проекти с Cloudways

Управление на проекти с Cloudways

Последната част от конзолата, която трябва да разгледате, е страницата за управление на проекти. от тук можете да видите бърза снимка на всичките си проекти на живо. Просто кликнете върху проект, за да видите свързаните приложения или да промените името на проекта. Тази функция е главно да ви помогне да поддържате всичките си инсталации организирани, за да можете да видите с един поглед какво принадлежи към кой клиент и т.н..

Ръководство за бързо стартиране на WordPress

Сега, когато видяхте най-важните опции в конзолата на Cloudways, е време да преминете към вашия действителен WordPress сайт. Върнете се до вашия мениджър на приложения, кликнете върху инсталацията на WordPress, върху която искате да работите, и копирайте потребителското име и паролата на администраторския панел, предоставени ви. Сега щракнете върху връзката, за да отидете до вашия администратор на WordPress.

Cloudways: Табло за управление на WordPress

Когато влезете за първи път с идентификационните си данни, таблото Ви за управление трябва да изглежда като изображението по-горе. Cloudways инсталира за вас най-новата версия на WordPress, както и техния плъгин Breeze Cache (Забележка: ако има друга кешираща приставка, по-скоро използвайте не забравяйте да деактивирате и изтриете Breeze, за да предотвратите евентуални конфликти в приставката).

Вашият първи приоритет трябва да бъде почистване на вашата инсталация и да я подготвите за тема и съдържание. Ето първите стъпки, които препоръчваме.

 • Отиди при твоя Публикации и Страници за да изтриете примерната публикация и страница, които вече са на вашия сайт.
 • Навигирайте до Настройки да редактирате вашия Общ заглавие и тагове на сайта, както и вашия Постоянните (препоръчваме да използвате име на публикацията опция).

С вашия сайт е почистен малко сега, можете да инсталирате вашата WordPress тема и всички допълнителни плъгини, които може да искате.

Как да инсталирате WordPress тема

Инсталирането на тема е много лесно с WordPress. Всичко, което трябва да направите, е да отидете до Външен вид> Теми и кликнете върху бутона за Добави нов. От тук можете да разглеждате безплатни теми, достъпни от WordPress.org, или можете да щракнете върху Качване на тема бутон за добавяне на собствена тема на WordPress.

Облачни пътища: Инсталирайте темата

В интернет има много страхотни опции за тема на WordPress и това може да бъде малко преобладаващо при избора на тема на WordPress. За идеи каква тема може да искате да започнете с тази колекция от някои от най-добрите теми на WordPress или да опитате някои от нашите безплатни теми на WordPress.

След като намерите тема, подходяща за вашия уебсайт (например, ние обичаме нашата многофункционална WordPress тема за цял), можете да я инсталирате. Когато качвате вашата тема, инсталируемият WordPress файл трябва да бъде във формат .zip.

Cloudways: Качване на WordPress тема с ZIP файл

Просто щракнете върху бутона, за да Изберете файл и браузър за вас тема zip, след това щракнете Инсталирай сега.

413 Грешка при заявка

В зависимост от това колко голям е вашият тематичен файл, може да видите грешка 413 като тази по-горе. Не се притеснявайте! Това просто означава, че файлът, който сте се опитали да качите, е по-голям от максималния размер на качване, който вашият сървър е настроен в момента.

Увеличете размера на качване на файлове в Cloudways Server

За да коригирате това, просто влезте обратно в акаунта си в Cloudways, щракнете върху секцията Сървъри, изберете сървъра, който използвате и кликнете върху Настройки и пакети. След това просто съберете размера на качването на вашия файл до 20 MB и щракнете върху save.

Облачни пътища: Потвърждение за инсталиране на тема

Сега се върнете към вашата инсталация на WordPress, качете отново zip файла на темата и щракнете Инсталирай сега. Всичко трябва да върви гладко и трябва да видите страницата за потвърждение на темата като тази по-горе. Просто кликнете върху активирате темата! С нова тема на място можете да започнете да добавяте съдържание или да инсталирате няколко удобни WordPress плъгини.

Как да инсталирате приставки за WordPress

WordPress плъгините са инсталирани подобно на теми на WordPress и те могат да добавят много страхотни функции и функции към вашия уебсайт.

Облачни пътища: Инсталирайте приставки за WordPress

От таблото си отидете на Приставки> Добавяне на нови за да разгледате всички безплатни приставки от WordPress.org. Подобно на темите, има много безплатни и премиум приставки, достъпни в мрежата. Ето няколко препоръки от нашите автори, които да ви помогнат да започнете:

 • 50+ от най-добрите WordPress приставки
 • 15 Приставки за допълнително зареждане на вашите WordPress коментари
 • Най-добрите приставки за превод, за да направите вашия сайт WordPress многоезичен
 • Най-добрите 9 най-добрите безплатни плъгини за WordPress
 • 10+ най-добрите анти-спам приставки за WordPress
 • Най-добрите добавки за WordPress за съответствие с GDPR

Инсталирайте препоръчителни приставки за WordPress

И разбира се, ако премиум темата ви е снабдена с премиум приставки (например как Total включва мощния създател на страници на WPBakey), ще искате да следвате всички екранни подкани или съобщения за инсталирането на тези приставки.

Изграждане на вашия WordPress сайт

С вашата тема и инсталирани инсталирани и активирани можете да започнете да изграждате уебсайта си. Ако темата ви дойде с примерни данни, може да искате да я качите (просто отидете на Инструменти> Импортиране> WordPress за да качите примерния .xml файл, приложен с вашата тема).

Общи демонстрации на теми

Или ако използвате тема като Total с над 40+ примерни демонстрации, налични чрез вградения демо вносител, можете да използвате опциите на темата, за да импортирате любимата си демонстрация. Като цяло това се намира в панела с теми> Вносител на демонстрации.

Cloudways Увеличете максималния лимит на изпълнение

Когато качвате примерни данни, вашият сървър може да изчака преди да приключи. За да избегнете това, просто увеличете максимално време за изпълнение за вашия сървър. За да направите този журнал обратно в своя акаунт в Cloudways, отидете на вашия сървър и щракнете върху Настройки и пакети да коригирате ограничението си за изпълнение до 300 секунди (само за да сте сигурни).

Може да искате да проверите и опциите за стилизиране на вашата тема и плъгини под Външен вид> Персонализирайте както и всякакви други опции чрез персонализиран панел на таблото ви за управление. След като имате уебсайта си изглежда добре, можете да започнете да добавяте своето съдържание.

Съвети за блогове

В зависимост от това за какво е вашият уебсайт, в интернет има множество страхотни съвети за блоговете, намирането на собствен стил на писане, осигуряването на приходи от вашия блог и други. Ето няколко съвета от нашите автори, за да започнете, но бързото търсене с Google ще доведе до хиляди други страхотни статии:

 • Съвети за Blogging за WordPress, за да направите своя блог успех
 • 10+ съвета за увеличаване на доверието и достоверността на вашия WordPress блог
 • Как да спечелим пари с WordPress блог
 • Съвети за маркетинг на съдържание за малки предприятия, използващи WordPress
 • Как да станете успешен блогпренер и да печелите пари с WordPress

Обобщавайки

Надяваме се, че след като прочетете цялата информация по-горе, имате по-добра представа какво Cloudways може да предложи на потребителите на WordPress и как действително да започнете работа с WordPress, използвайки облачен хостинг, управляван от Cloudways.

Бях много впечатлен от лесната им за използване сървърна конзола и бързата настройка на WordPress. Аз лично им давам солидни 5/5 като домакин. С множество страхотни вградени функции за мащабиране на сървъри, SSL, екипи и други Cloudways се позиционират като чудесна опция за чисто нови потребители или малки фирми, както и за опитни дизайнерски агенции, които могат да управляват стотици клиентски сайтове.

За да научите повече на уебсайта на Cloudways. Можете да започнете със собствената си 3-дневна пробна версия, като просто се регистрирате с имейл (не се изисква кредитна карта).

Безплатна пробна версия на Cloudways

И ако имате въпроси относно облачния хостинг на Cloudways WordPress, техните функции или нашия опит с използването му, просто ни оставете въпрос в коментарите по-долу. Или споделете, че притежавате опит в Cloudways – ще се радваме да чуем какво мислите!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map