Έκπτωση SiteGround Ανανέωση 2020 (Τιμή Ανανέωσης 70% ΕΚΠΤΩΣΗ)

Κουπόνι έκπτωσης τιμής τέλους ανανέωσης SiteGround (2020)

Ως αρχάριος blogger, θέλετε να εγγραφείτε με έναν οικοδεσπότη Ιστού με εξαιρετική ποιότητα και επίσης δεν θέλετε πραγματικά να ξοδέψετε υπερβολικά ειδικά για τα πρώτα ή δύο χρόνια της φιλοξενίας ιστού σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί αναζητούν έναν φτηνό οικοδεσπότη, ενώ το SiteGround είναι ένας οικοδεσπότης σε λογικές τιμές συν με εκπληκτική εξυπηρέτηση και απόδοση πελατών. Συμφωνώ ότι η τιμή ανανέωσης του SiteGround είναι αρκετά ακριβή σε σύγκριση με την αρχική ειδική τιμή προσφοράς.


Εάν καταφέρετε να εγγραφείτε στο SiteGround για πολλά χρόνια, λαμβάνετε τη μέγιστη έκπτωση στην αγορά φιλοξενίας ανώτερης ποιότητας. Επομένως, διαβάστε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους κωδικούς κουπονιών έκπτωσης ανανέωσης SiteGround, προσφορές και πολλά άλλα.

Contents

Αύξηση τιμής Ανανέωσης SiteGround

Ναι, το SiteGround αύξησε τις τιμές ανανέωσης της υπηρεσίας Shared hosting, συμπεριλαμβανομένου του Σχέδια φιλοξενίας WordPress που θα μπορούσε δυστυχώς να αυξήσει το κόστος φιλοξενίας ιστού σας με το SiteGround, ειδικά σε ανανεώσεις!

Αύξηση τιμής Ανανέωση SiteGround Web Hosting

Προηγουμένως, το κόστος ανανέωσης του προγράμματος StartUp, GrowBig και GoGeek του SiteGround ήταν 9,95 $, 14,95 $, και 29,95 $ αντίστοιχα! Πρόσφατα λόγω της αύξησης των τελών ανανέωσης του SiteGround, οι νέες τιμές ανανέωσης για το πρόγραμμα SiteGround StartUp, GrowBig και GoGeek είναι 11,95 $ (αυξήθηκε κατά 2 $), 19,95 $ (αυξήθηκε κατά 5 $), και 34,95 $ (αυξήθηκε κατά 5 $) αντίστοιχα!

Η ανανέωση του προγράμματος φιλοξενίας ιστοσελίδων SiteGround αξίζει την τιμή?

Σχεδόν κάθε οικοδεσπότης Ιστού (συμπεριλαμβανομένου του SiteGround) ακολουθεί το τέχνασμα υψηλότερης τιμής ανανέωσης για να προσελκύσει περισσότερους πελάτες, επιδεικνύοντας την αρχική φτηνότερη έκπτωση και αργότερα χρεώνουν την κανονική τιμή χωρίς έκπτωση (κατά την ανανέωση). Μπορείτε να δείτε ένα τέτοιο παράδειγμα όπου ένας blogger σε μια δημοφιλή ομάδα Facebook μπερδεύεται με την ανανέωσή του SiteGround StartUp λογαριασμός φιλοξενίας.

Επίσης, μπορείτε να δείτε αρκετούς άλλους χρήστες να τον συμβουλεύουν να παραμείνουν στο SiteGround παρά τα υψηλότερα ποσοστά ανανέωσής τους, καθώς πιστεύουν ότι το SiteGround είναι απλά το καλύτερο στην επιχείρηση φιλοξενίας.

Τρόπος λήψης κωδικού κουπονιού έκπτωσης ανανέωσης SiteGround για τα σχέδια φιλοξενίας τους στο Web?

Μπορείτε εύκολα να εξοικονομήσετε έως και 192 $ στο κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας StartUp του SiteGround, 336 $ στο πρόγραμμα Growbig του Siteground και 552 $ στο πρόγραμμα GoGeek του SiteGround, κάνοντας εγγραφή στο Πρόγραμμα συνδρομής 36 μηνών.

Έκπτωση 36% SiteGround GrowBig στην αγορά του προγράμματος

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το SiteGround δεν προσφέρει κωδικούς κουπονιών έκπτωσης / κωδικούς προσφοράς στις τιμές φιλοξενίας ανανέωσης, αλλά εξακολουθείτε να απολαμβάνετε το πλεονέκτημα της τιμής ανανέωσης του SiteGround με 24 μήνες ή Πρόγραμμα 36 μηνών συνδρομή.

Πώς μπορείτε να λάβετε φτηνές ανανεώσεις SiteGround όταν οι τιμές ανανέωσης είναι ακριβές?

Πριν μιλήσουμε ακόμη και για την έκπτωση και τις τιμές ανανέωσης του SiteGround, ας μάθουμε γιατί το SiteGround είναι τόσο δημοφιλές και γιατί οι άνθρωποι τους αγαπούν και δεν παίρνουν δεύτερη σκέψη κατά την ανανέωση της υπηρεσίας φιλοξενίας ιστού τους.

Ξεχάστε την τιμή ανανέωσης, το SiteGround βαθμολογείται ως Αριθμός 1 Host!

Τώρα, ας μάθουμε πώς ακριβώς μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα χωρίς προσφορές φιλοξενίας ανανέωσης SiteGround ή έκπτωση κωδικοί.

�� ΜΕΘΟΔΟΣ-1: Αγορά ετήσιου προγράμματος SiteGround Hosting & Αργότερη ανανέωση για 24 μήνες

SiteGround StartUp Έκπτωση τιμής προγράμματος 12 μηνών

Εάν αγοράσετε το πακέτο φιλοξενίας 12 μηνών StartUp StartUp του SiteGround, θα σας κοστίσει…
3,95 $ x 12 μήνες = 47,40 $
(Αρχική τιμή έκπτωσης λογαριασμού SiteGround StartUp)

Αργότερα, εάν ανανεώσετε το ίδιο πρόγραμμα φιλοξενίας για άλλους 24 μήνες, θα σας κοστίσει…
11,95 $ x 24 μήνες = 286,80 $
(Κανονική τιμή λογαριασμού SiteGround StartUp χωρίς έκπτωση)

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ: (47,40 $ + 286,80 $) = 334,20 $
(Για 36 μήνες του SiteGround StartUp Hosting Plan)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τέλη εγγραφής DomainGround Domain = 15,95 $ / έτος με παρόμοιες τιμές ανανέωσης.

�� ΜΕΘΟΔΟΣ-2: Αγορά 3ετούς προγράμματος SiteGround Hosting για μέγιστη έκπτωση

SiteGround StartUp Έκπτωση τιμής προγράμματος 36 μηνών

Εάν αγοράσετε το πρόγραμμα φιλοξενίας StartUp 36 μηνών του SiteGround με μία κίνηση, θα σας κοστίσει…
3,95 x 36 $ = 142,20 $
(Αρχική τιμή έκπτωσης λογαριασμού SiteGround StartUp)

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ: (334,20 $ – 142,20 $) = 192,00 $

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τέλος εγγραφής DomainGround Domain = 15,95 $ / έτος με παρόμοιες τιμές ανανέωσης.

�� Έκπτωση SiteGround GrowBig Ανανέωση

SiteGround GrowBig Έκπτωση τιμής προγράμματος 36 μηνών
1-Year SiteGround GrowBig Τιμή: 71,40 $
(5,95 $ / μήνα με την έκπτωση που ισχύει για τους πρώτους 12 μήνες)
2-Year SiteGround GrowBig Τιμή: 142,80 $
(5,95 $ / μήνα με την έκπτωση που ισχύει για τους πρώτους 24 μήνες)
3-Year SiteGround GrowBig Τιμή: 214,20 $
(5,95 $ / μήνα με την έκπτωση που ισχύει για τους πρώτους 36 μήνες)
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τέλη εγγραφής DomainGround Domain = 15,95 $ / έτος με παρόμοιες τιμές ανανέωσης.

�� Έκπτωση Ανανέωσης SiteGround GoGeek

SiteGround GoGeek Έκπτωση 36μηνης τιμής προγράμματος
1-Year SiteGround GoGeek Τιμή: 143,40 $
(11,95 $ / μήνα με την έκπτωση που ισχύει για τους πρώτους 12 μήνες)
2-Year SiteGround GoGeek Τιμή: 286,80 $
(11,95 $ / μήνα με την έκπτωση που ισχύει για τους πρώτους 24 μήνες)
3-Year SiteGround GoGeek Τιμή: 430,20 $
(11,95 $ / μήνα με την έκπτωση που ισχύει για τους πρώτους 36 μήνες)
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τέλη εγγραφής DomainGround Domain = 15,95 $ / έτος με παρόμοιες τιμές ανανέωσης.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Επιβεβαίωση πληρωμής για τέλη ανανέωσης SiteGround

Έτσι, προτού επιλέξετε το SiteGround ή οποιαδήποτε άλλη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων, πρέπει πρώτα να ελέγξετε τις πολιτικές τιμολόγησης και τις εκπτώσεις. Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να αυξήσετε την περίοδο συνδρομής σας στο SiteGround 36 μήνες προκειμένου να απολαύσετε τη μέγιστη δυνατή έκπτωση στα πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων.

ΕΚΠΤΩΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΤΙΜΩΝ & ΚΩΔΙΚΟΥ ΚΟΥΠΟΥΝΙ (FAQ)

Πόσο κοστίζει η ανανέωση του SiteGround Domain?

Η τιμή του ονόματος τομέα SiteGround ξεκινά από 12,95 $ ετησίως με την κοστολόγηση τομέα .com 15,95 $ ετησίως. Το κόστος ανανέωσης για τομείς SiteGround είναι λίγο πολύ παρόμοιο για δημοφιλή ονόματα τομέα και βάσει χώρας. Ωστόσο, το κόστος ανανέωσης των Ειδικών Τομέων του SiteGround είναι ελαφρώς πιο ακριβό.

Πώς να απενεργοποιήσετε την επιλογή χρέωσης αυτόματης ανανέωσης για τις συνδρομές μου στο SiteGround?

Από προεπιλογή, όλα κοινόχρηστη φιλοξενία και φιλοξενία διακομιστή cloud οι λογαριασμοί του SiteGround ρυθμίζονται σε λειτουργία χρέωσης αυτόματης ανανέωσης. Οι λογαριασμοί πελατών SiteGround με φιλοξενία άνω των 12 μηνών ανανεώνονται αυτόματα περίπου 15 ημέρες πριν από την ημερομηνία λήξης.

Απενεργοποίηση επιλογής αυτόματης ανανέωσης SiteGround

Η επιλογή αυτόματης ανανέωσης είναι Αναψε από προεπιλογή, απλώς για να διευκολύνετε τη διαδικασία χρέωσης του SiteGround, ώστε να μην χάσετε πραγματικά καμία από τις προθεσμίες πληρωμής του SiteGround. Επιπλέον, μπορείτε να αποφύγετε οποιαδήποτε λήξη υπηρεσίας ή πιθανή αναστολή υπηρεσίας (ειδικά λόγω της καθυστερημένης / καθυστερημένης πληρωμής τελών ανανέωσης).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ακύρωση της λειτουργίας αυτόματης ανανέωσης του SiteGround σημαίνει ότι δεν θα μπορούν να σας χρεώνουν αυτόματα καθώς η υπηρεσία σας πλησιάζει στη λήξη και, ως εκ τούτου, δεν θα ανανεωθεί (εκτός εάν το κάνετε μόνοι σας χειροκίνητα).

Εάν είστε βέβαιοι για την ακύρωση της λειτουργίας αυτόματης ανανέωσης του SiteGround για τη συνδρομή του προγράμματος φιλοξενίας σας, μπορείτε να μεταβείτε στη διεύθυνση Περιοχή χρήστη SiteGround »Χρέωση» Ρυθμίσεις χρέωσης. Στη συνέχεια, πρέπει να απενεργοποιήσετε την εναλλαγή αυτόματης ανανέωσης (βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην υπηρεσία συνδρομή).

Πώς μπορώ να ανανεώσω τον λογαριασμό φιλοξενίας SiteGround μου?

Ανανέωση λογαριασμού φιλοξενίας SiteGround

Οποιαδήποτε υπηρεσία SiteGround μπορεί να ανανεωθεί εύκολα και γρήγορα μέσω του SiteGround User Area, μεταβαίνοντας στο Χρέωση ενότητα και τέλος κάνοντας κλικ στο Ανανεώνω κουμπί που βρίσκεται αντιστοιχεί σε κάθε υπηρεσία SiteGround που έχετε εγγραφεί από εσάς.

Εάν η πληρωμή ανανέωσης του SiteGround είναι επιτυχής, θα λάβετε αμέσως ένα email επιβεβαίωσης και εάν αποτύχει, θα επικοινωνήσουν μαζί σας μέσω email για να ζητήσουν περαιτέρω βοήθεια σχετικά με την πληρωμή ανανέωσης στο μέρος.

Εάν ανανεώσω τον λογαριασμό φιλοξενίας ιστού SiteGround ακόμη και πριν λήξει, πότε θα μετρηθεί η ημερομηνία ανανέωσης; Είναι από την ημερομηνία ανανέωσης ή από την ημερομηνία λήξης?

Κάθε φορά που ανανεώνετε το λογαριασμό φιλοξενίας SiteGround, δεν έχει σημασία πότε (ακόμα και αν το ανανεώσετε ακριβώς την ημέρα λήξης ή μερικές εβδομάδες / μήνες / ημέρες πριν από την ημερομηνία λήξης), η ανανέωση λογαριασμού θα μετράται πάντα από την ημερομηνία λήξης.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Εάν ο λογαριασμός σας SiteGround λήξει στις 31 Αυγούστου 2020 και θέλετε να τον ανανεώσετε για ένα έτος στις 5 Αυγούστου 2020, τότε η νέα ημερομηνία λήξης για τον λογαριασμό σας SiteGround θα είναι στις 31 Αυγούστου 2021 και όχι στις 5 Αυγούστου 2021.

Πότε θα λειτουργεί ο λογαριασμός φιλοξενίας ιστοσελίδων SiteGround μόλις πληρώσω τα τέλη ανανέωσης?

Εάν μετά τη λήξη του λογαριασμού φιλοξενίας ιστού SiteGround τεθεί σε αναστολή, θα τον επανενεργοποιήσουν αμέσως όταν κάνετε την ανανέωση του SiteGround πληρωμή.

Πώς μπορώ να ανανεώσω το Όνομα Τομέα μου που έχει καταχωρηθεί από το SiteGround?

Μπορείτε να ανανεώσετε το Όνομα τομέα SiteGround που έχετε καταχωρίσει μέσω του SiteGround μεταβαίνοντας στο Περιοχή χρήστη SiteGround »Οι λογαριασμοί μου» Ονόματα τομέα.

Ανανεώστε τον τομέα σας που είναι εγγεγραμμένος στο SiteGround.com

Όλες οι υπηρεσίες φιλοξενίας ιστού SiteGround, συμπεριλαμβανομένων των τομέων, έχουν οριστεί από προεπιλογή στη χρέωση αυτόματης ανανέωσης, πράγμα που σημαίνει ότι το SiteGround θα επιχειρήσει αυτόματα να σας χρεώσει κάθε φορά που απαιτείται ανανέωση της συνδρομής σας για πληρωμή..

Εκτός από την υπηρεσία φιλοξενίας σας, εάν το όνομα τομέα που έχει καταχωριστεί στο SiteGround έχει επίσης λήξει, πρέπει να επιτρέψετε έως 24 ώρες για να ολοκληρωθεί η διαδικασία διάδοσης πριν ενεργοποιηθεί ξανά το όνομα τομέα SiteGround και ο ιστότοπός σας θα τεθεί σε λειτουργία.

Τα ονόματα τομέα σας που έχουν εγγραφεί στο SiteGround και έχουν λήξει για περισσότερα από 45 ημέρες εισάγετε αυτόματα το Περίοδος εξαργύρωσης όπου δεν θα μπορείτε να ανανεώνετε αυτόματα τους τομείς σας. Ωστόσο, μπορείτε να δημοσιεύσετε ένα εισιτήριο από το δικό σας Περιοχή χρήστη SiteGround, και μετά πηγαίνετε στο Υποστήριξη και τέλος, το Χρέωση ενότητα όπου θα βοηθήσει η ομάδα υποστήριξης SiteGround εσείς.

Πώς θα ξέρω πότε πρέπει να γίνει ανανέωση της συνδρομής φιλοξενίας στο SiteGround?

Όλοι οι λογαριασμοί φιλοξενίας ιστοσελίδων SiteGround ορίζονται από προεπιλογή σε λειτουργία αυτόματης ετήσιας ανανέωσης κυρίως επειδή είναι μια πολύ πιο βολική πρακτική όπου οι πελάτες του SiteGround προτιμούν να ανανεώνουν τα σχέδια φιλοξενίας Ιστού τους σε ετήσια βάση. Επομένως, δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τη λήξη του λογαριασμού τους και την πιθανή αναστολή / τερματισμό υπηρεσίας.

Οι υπάρχοντες πελάτες του SiteGround λαμβάνουν πάγωμα τιμών στα τέλη ανανέωσης φιλοξενίας τους και επίσης λαμβάνουν έκπτωση έως και 30% στις κανονικές τιμές κατά τη διάρκεια της ανανέωσης. Πολυετείς ανανεώσεις (περισσότερο από 1 έτος) είναι επίσης διαθέσιμα για τους κοινόχρηστους λογαριασμούς φιλοξενίας του SiteGround. Επιπλέον, οι πελάτες του SiteGround λαμβάνουν επίσης πρώιμες υπενθυμίσεις σχετικά με το επερχόμενο σχέδιο φιλοξενίας ιστοσελίδων ανανεώσεις.

Είναι μια ανανέωση για τον κύριο τομέα SiteGround που περιλαμβάνεται στην ανανέωση λογαριασμού φιλοξενίας SiteGround?

Οι χρεώσεις ανανέωσης για τα ονόματα τομέα SiteGround δεν περιλαμβάνονται στις ανανεώσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων. Κάποτε συνέβαινε όταν στο παρελθόν το SiteGround χρησιμοποιούσε συγκεκριμένες ειδικές προωθητικές πωλήσεις με το Free Domain. Ωστόσο, προς το παρόν έχουν σταματήσει τέτοιες πωλήσεις και έτσι οι ανανεώσεις σας για το Siteground Domain υπολογίζονται ξεχωριστά εκτός από τα τέλη φιλοξενίας ιστοσελίδων SiteGround.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map