Τιμολόγηση SiteGround (2020) Πόσο κοστίζει κάθε σχέδιο;

SiteGround Pricing Review (2020) Ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα Web Hosting?

Φαίνεται ότι ενδιαφέρεστε πολύ να εγγραφείτε στο SiteGround, γι ‘αυτό θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις τιμές και τις δυνατότητές του. Αλλά ίσως είστε λίγο μπερδεμένοι και θέλετε κάποιες συμβουλές για την επιλογή του καλύτερου προγράμματος SiteGround για τον ιστότοπο ή το ιστολόγιό σας.


Μην ανησυχείτε! Σε αυτήν την κριτική, θα σας καθοδηγήσω στις λεπτομέρειες τιμολόγησης του SiteGround και στα βασικά τους σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων. Θα συγκρίνουμε επίσης κάθε ένα από το πρόγραμμα φιλοξενίας ιστού του SiteGround το ένα με το άλλο για να βεβαιωθούμε ότι έχετε το καλύτερο σχέδιο για τον ιστότοπό σας.

Contents

Πόσο κοστίζει το SiteGround?

Το SiteGround είναι πολύ περισσότερο από μια παραδοσιακή εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων με την τιμή των σχεδίων φιλοξενίας ιστοσελίδων που ξεκινούν από 3,95 $ μηνιαίως. Επιπλέον, προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων φιλοξενίας και πακέτων που είναι ειδικά βελτιστοποιημένα και καλά σχεδιασμένα για WordPress, Magento, WooCommerce, Drupal, και Πλατφόρμα Joomla.

Κάθε πελάτης θα έχει διαφορετικές απαιτήσεις φιλοξενίας και προϋπολογισμό, γι ‘αυτό το SiteGround έχει παρουσιάσει διαφορετικές πλάκες τιμών, σχέδια και δυνατότητες με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Αυτό διασφαλίζει ότι δεν θα απογοητεύσουν κανέναν από τους χρήστες τους, ο οποίος είναι ο πρωταρχικός λόγος για τον οποίο το SiteGround θεωρείται κεντρικός υπολογιστής πολλαπλών χρήσεων με προσιτές τιμές φιλοξενίας ιστοσελίδων. Λοιπόν, ας καλύψουμε λεπτομερώς το μοντέλο τιμολόγησης όλων των σχεδίων φιλοξενίας ιστού τους, ώστε να μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το σωστό σχέδιο για τις ειδικές σας ανάγκες, ακόμα και έχοντας υπόψη τον προϋπολογισμό σας.

�� Τιμή πακέτων Shared Hosting SiteGround [StartUp, GrowBig & GoGeek]

Το SiteGround διαθέτει 3 κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας, τα οποία είναι οι φθηνότερες και πιο βασικές λύσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων που μπορεί να λάβει ο ιστότοπος ή το ιστολόγιό σας. Τα σχέδιά τους κυμαίνονται από 3,95 $ έως 11,95 $ / μήνα που είναι μια μειωμένη τιμή για τον πρώτο όρο αγοράς σας, καθώς αργότερα ισχύουν οι κανονικές τιμές! Αυτό σημαίνει ότι για να επωφεληθείτε από το Μοντέλο Τιμολόγησης του SiteGround, πρέπει να δεσμευτείτε Ενας, Δύο, ή Όροι πληρωμής τριών ετών για χρήση Μέγιστη εξοικονόμηση.

Όσον αφορά την κοινόχρηστη υπηρεσία φιλοξενίας, το μοντέλο τιμολόγησης του SiteGround περιλαμβάνει 3 διαφορετικά πακέτα με διαφορετική συνδρομή όροι:

SiteGround StartUp Plan = Τιμή προσφοράς 3,95 $ / μήνα
(Κανονικά τιμολογείται σε 11,95 $ / μήνα)
SiteGround Σχέδιο GrowBig = Τιμή προσφοράς 5,95 $ / μήνα
(Κανονικά τιμολογείται σε 19,95 $ / μήνα)
SiteGround GoGeek Plan = Τιμή προσφοράς 11,95 $ / μήνα
(Κανονική τιμή σε 34,95 $ / μήνα)

Η τιμή των πακέτων Shared hosting πακέτων του SiteGround ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς ανάλογα με τη διάρκεια της συνδρομής φιλοξενίας ιστοσελίδων σας, επειδή μόλις λήξει ο αρχικός σας όρος, θα ισχύουν τακτικές τιμές για τα προαναφερόμενα προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων SiteGround. Ως εκ τούτου, οι τιμές συνδρομής της κοινής υπηρεσίας φιλοξενίας του SiteGround αυξάνονται κατά την ανανέωση σε 11,95 $ / μήνα Για Ξεκίνα, 19,95 $ / μήνα Για GrowBig, και 34,95 $ / μήνα Για GoGeek σχέδιο. Ενώ, η κανονική τιμολόγηση του Cloud Hosting του SiteGround παραμένει η ίδια κατά την ανανέωση και θα μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε την επιλογή μηνιαίας συνδρομής με αυτό υπηρεσία.

Λεπτομέρειες κόστους και τιμής ανανέωσης SiteGround

Ακολουθεί μια συνοπτική κριτική και σύγκριση του μοντέλου Τιμολόγησης του SiteGround, συμπεριλαμβανομένου του κόστους ανανέωσης για καθένα από τα προγράμματα φιλοξενίας ιστού που προσφέρονται από αυτούς:

Σύγκριση Τιμών SiteGround Shared Hosting (2020)
StartUp εναντίον GrowBig εναντίον GoGeek
Τιμολόγηση σχεδίων SiteGroundΞεκίναGrowBigGoGeek
Αρχική τιμή με έκπτωση
(Για συμβόλαιο 12 μηνών)
47,40 $
(12 x 3,95 $)
71,40 $
(12 x 5,95 $)
143,40 $
(12 x 11,95 $)
Αρχική τιμή με έκπτωση
(Για συμβόλαιο 24 μηνών)
94,80 $
(24 x 3,95 $)
142,80 $
(24 x 5,95 $)
286,80 $
(24 x 11,95 $)
Αρχική τιμή με έκπτωση
(Για συμβόλαιο 36 μηνών)
142,20 $
(36 x 3,95 $)
214,20 $
(36 x 5,95 $)
430,20 $
(36 x 11,95 $)
Τιμή δοκιμής 1 μηνός
(Πρώτη σύμβαση)
3,95 $
(+ Εφάπαξ χρέωση 14,95 $)
5,95 $
(+ Εφάπαξ χρέωση 24,95 $)
11,95 $
(+ Εφάπαξ χρέωση 24,95 $)
Μηνιαία τιμολόγηση ανανέωσης11,95 $19,95 $34,95 $
Έκπτωση μηνιαίας τιμολόγησης
(Για πρόγραμμα 12, 24 ή 36 μηνών)
8,00 $14,00 $23,00 $
Ετήσια τιμή εγγραφής τομέα15,95 $15,95 $15,95 $
Πολιτική επιστροφήςΕγγύηση 30 ημερών SiteGround Price Back
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΙΜΕΣ & ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η τιμή ανανέωσης υψηλότερων προγραμμάτων φιλοξενίας SiteGround όπως η φιλοξενία Cloud και η φιλοξενία Enterprise παραμένει η ίδια με την αρχική τιμή προσφοράς με έκπτωση που προσφέρεται μόνο στα προγράμματα φιλοξενίας SiteGround Shared!

�� SiteGround Τιμή πακέτων φιλοξενίας cloud

Η δυνατότητα κλιμάκωσης και η απόδοση είναι τα βασικά πλεονεκτήματα του λογαριασμού φιλοξενίας Cloud του SiteGround, καθώς μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον πόρους και να βελτιώσετε τις δυνατότητες και τη διαμόρφωση του Cloud Server για μια επιπλέον τιμή (όταν χρειαστεί).

SiteGround Cloud Hosting Τιμή με επιλογή πόρων διακομιστή αυτόματης κλίμακας

Το SiteGround προσφέρει 4 βασικά πακέτα φιλοξενίας διακομιστών Cloud με τιμές που κυμαίνονται από 80 $ έως 240 $ / μήνα και σας παρέχει επίσης τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας προσαρμοσμένο πακέτο φιλοξενίας Cloud με κορυφαίες προσαρμοσμένες προδιαγραφές και διαμορφώσεις που θα μπορούσαν να σας κοστίσουν έως και ένα επιβλητικό 2.100 $ / μήνα (δεν απαιτείται πραγματικά). Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις, τα βασικά σχέδια φιλοξενίας του SiteGround θα είναι περισσότερο από επαρκή για τον χειρισμό οποιουδήποτε μεγάλου μεγέθους ιστότοπου.

�� Τιμή πακέτων φιλοξενίας διακομιστή SiteGround

Μερικοί μεγάλοι ιστότοποι ενδέχεται να απαιτούν μεμονωμένες λύσεις φιλοξενίας διακομιστών, οι οποίες είναι όταν πρόκειται να επιλέξετε το Dedicated server hosting του SiteGround. Με τιμή που ξεκινά από 269 ​​$ / μήνα, Η υπηρεσία φιλοξενίας διακομιστή SiteGround Dedicated μπορεί να χειριστεί εύκολα πολλή κίνηση, παρέχοντας σας μια λύση φιλοξενίας ιστοσελίδων υψηλής απόδοσης για τον εξαιρετικά δημοφιλή ιστότοπό σας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το SiteGround σταμάτησε πρόσφατα τα ειδικά προγράμματα φιλοξενίας διακομιστών!

�� Τιμή πακέτων φιλοξενίας ιστότοπου SiteGround (Διαχείριση)

Το SiteGround προσφέρει σχέδια φιλοξενίας σχεδιασμένα και ειδικά προσαρμοσμένα για τα έργα σας στο WordPress. Οι τιμές των προγραμμάτων φιλοξενίας WordPress του SiteGround (StartUp, GrowBig & GoGeek) είναι οι ίδιες με αυτές των κοινόχρηστων προγραμμάτων φιλοξενίας. Εκτός από τις βασικές δυνατότητες κοινόχρηστου διακομιστή, θα έχουν πολλές δυνατότητες εστιασμένες στο WordPress με τους ιστότοπούς σας που φιλοξενούνται στην πλατφόρμα WordPress CMS του SiteGround και θα βελτιστοποιηθούν ειδικά για καλύτερο για την ταχύτητα και την εξαιρετικά γρήγορη υποστήριξη που σχετίζεται με το WordPress.

�� Σχέδια φιλοξενίας SiteGround WooCommerce Τιμή για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου

Το SiteGround προσφέρει επίσης σχέδια φιλοξενίας που έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν στα έργα ηλεκτρονικού εμπορίου σας με τις τιμές να είναι ίδιες με αυτές των τιμών του προγράμματος κοινής φιλοξενίας. Ωστόσο, το πρόγραμμα GoGeek του SiteGround ταιριάζει καλύτερα και έχει σχεδιαστεί ειδικά για να φιλοξενεί ιστότοπους που σχετίζονται με το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς περιλαμβάνει επιπλέον πλούσιες δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου με τη διαθεσιμότητα διακομιστών συμβατών με PCI.

�� Τιμή προγραμμάτων φιλοξενίας μεταπωλητών SiteGround

Προηγουμένως, η υπηρεσία φιλοξενίας μεταπωλητών του SiteGround λειτουργούσε με διαφορετικό τρόπο από τον οποίο έπρεπε να αγοράσετε Πιστώσεις (περισσότερο ή λιγότερο ισοδύναμο με την αξία ενός έτους από το κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας τους) που θα μπορούσε επίσης να μεταπωληθεί σε άλλους πελάτες με μηνιαία χρέωση.

Ωστόσο, η Siteground πρόσφατα αναθεώρησε την υπηρεσία φιλοξενίας μεταπωλητών και προς το παρόν προσφέρει μόνο το πρόγραμμα GoGeek (τιμή σε 11,95 $ / μήνα) ως λύσεις φιλοξενίας μεταπωλητών για τους πελάτες τους.

�� Τιμή προγράμματος φιλοξενίας SiteGround Enterprise

Η υπηρεσία φιλοξενίας του SiteGround Enterprise έχει σχεδιαστεί από εσάς (ως πελάτης) όπου μπορείτε να αποφασίσετε πώς πρέπει να φιλοξενείται ο ιστότοπός σας και ποιοι πόροι διακομιστών χρειάζεστε για τον ιστότοπό σας με το SiteGround να διαχειρίζεται τα πάντα για εσάς! Λόγω των προσαρμοσμένων απαιτήσεών σας, δεν υπάρχει καθορισμένη τιμή για τα εταιρικά σχέδια του SiteGround, καθώς διαφέρει ανάλογα με τον αριθμό των πόρων που θα χρησιμοποιεί ο ιστότοπός σας και τις περιπλοκές.

Προσφέρει το SiteGround ένα μηνιαίο πρόγραμμα?

SiteGround Hosting Τιμή Μηνιαίου Προγράμματος + Χρέωση Εφάπαξ Ρύθμισης

Δυστυχώς, το SiteGround δεν προσφέρει επιλογή χρέωσης από μήνα σε μήνα για τις υπηρεσίες φιλοξενίας Shared / WordPress, αλλά η μηνιαία χρέωση είναι διαθέσιμη για τους διακομιστές φιλοξενίας Cloud.

Απόρρητο τομέα, πιστοποιητικό SSL, SG Site Scanner, Dedicated IP, Domain Transfer, CDN & More
Τιμολόγηση υπηρεσιών πρόσθετου SiteGround

Οι υπηρεσίες πρόσθετου SiteGround αναφέρονται στις προαιρετικές δυνατότητες βελτίωσης για τον τρέχοντα λογαριασμό φιλοξενίας ιστού. Μπορούν να προστεθούν ανά πάσα στιγμή! Ίσως κατά την εγγραφή στο SiteGround ή ακόμα και αργότερα (αν χρειαστεί). Ακολουθεί μια σύντομη περίληψη τιμών για μερικές από τις δημοφιλείς επιπλέον υπηρεσίες που προσφέρονται από το SiteGround εκτός από τα πακέτα φιλοξενίας ιστού.

Τιμοκατάλογος πρόσθετων υπηρεσιών φιλοξενίας ιστότοπου SiteGround
Υπηρεσίες SiteGround AddonΤιμολόγηση SiteGround
Προστασία απορρήτου τομέα1,00 $ ανά μήνα (12,00 $ ανά έτος)
SG Site Scanner1,65 $ ανά μήνα (19,80 $ ανά έτος)
Ας κρυπτογραφήσουμε το πιστοποιητικό Wildcard SSL0,00 $ ετησίως (δωρεάν)
ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ: Το πιστοποιητικό Premium SSL από το SiteGround μπορεί να σας κοστίζει περίπου 90,00 $ ετησίως και περισσότερο
Μεταφορά και απόθεση Εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων0,00 $ ετησίως (δωρεάν)
ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ: Η Pro έκδοση του SiteGround Website Builder μπορεί να σας κοστίσει περίπου 7,42 $ ετησίως και περισσότερο
Αφιερωμένη IP4,50 $ ανά μήνα
Μπορείτε να παραγγείλετε έως και 10 αποκλειστικά IP για το πρόγραμμα φιλοξενίας Cloud του SiteGround
Ιδιωτικό DNS SiteGround99,00 $ ετησίως
Cloudflare CDN0,00 $ ετησίως (δωρεάν)
ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ: Το πρόγραμμα Cloudflare Plus του SiteGround μπορεί να σας κοστίσει περίπου 11,95 $ το μήνα, το οποίο εξακολουθεί να είναι μικρότερο από το λογαριασμό Pro Cloudflare που κοστίζει 20 $ το μήνα
Μεταφορά τομέα15,95 $ (εφάπαξ χρέωση)
ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ: Μπορείτε να μεταφέρετε γρήγορα το Όνομα Τομέα σας από άλλους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων στο SiteGround έτσι ώστε να μπορείτε να διαχειριστείτε το Domain και το Web Hosting από ένα μέρος. Θα χρεωθείτε μια εφάπαξ χρέωση 15,95 $
Μετεγκατάσταση ιστοτόπου0,00 $ (δωρεάν)
ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ: Μπορείτε να μετεγκαταστήσετε τον ιστότοπό σας δωρεάν με όλα τα πακέτα φιλοξενίας SiteGround εκτός από το πρόγραμμα StartUp του SiteGround που δεν περιλαμβάνει τη ΔΩΡΕΑΝ δυνατότητα μεταφοράς ιστότοπου. Ωστόσο, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε την προσθήκη Free Site Migrator του SiteGround, ενώ η πληρωμένη υπηρεσία μεταφοράς ιστότοπου κοστίζει 30 $.

Τα προγράμματα φιλοξενίας ιστότοπου SiteGround τιμολογούνται λογικά?

Σχεδόν κάθε πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων διαφημίζει χαμηλότερη μηνιαία τιμή (ένα έξυπνο τέχνασμα μάρκετινγκ), αλλά οι περισσότεροι από αυτούς δεν σας χρεώνουν πραγματικά από μήνα σε μήνα. Συνήθως σας δείχνουν μια μειωμένη τιμή προσφοράς που είναι πολύ χαμηλότερη από την πραγματική τους τιμή. Επίσης, θα καταλήγουν να σας χρεώνουν ετησίως ή ακόμη και για πολλά χρόνια ταυτόχρονα σε ορισμένες περιπτώσεις. Για να είμαι ειλικρινής, θεωρώ και αυτή την πρακτική αρκετά ενοχλητική! Αλλά τότε αυτό το είδος της αρχικής στρατηγικής τιμολόγησης είναι πολύ κοινό στον κλάδο φιλοξενίας ιστοσελίδων που δεν αξίζει καν να αγωνιστεί!

Εντόπισα αυτήν τη δομή τιμολόγησης του SiteGround ή οποιουδήποτε άλλου κεντρικού υπολογιστή (για το θέμα αυτό) μόνο και μόνο επειδή η αναθεώρηση των τιμών για το SiteGround θα ήταν ελλιπής και μεροληπτική, αν δεν το είχα αναφέρει σε εσάς! Είναι ενδιαφέρον ότι αυτό το είδος τιμολογιακού μοντέλου SiteGround και άλλων οικοδεσπότων Ιστού είναι πολύ χρήσιμο, καθώς μειώνει την ταλαιπωρία σας να πληρώνετε το λογαριασμό σε μηνιαία βάση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η μη πληρωμή του λογαριασμού σας εντός της προθεσμίας οδηγεί σε τερματισμό της υπηρεσίας. Έτσι, η ετήσια πληρωμή λογαριασμού SiteGround σας έχει καλύψει από την ακούσια απώλεια του λογαριασμού φιλοξενίας σας!

Το πρόγραμμα SiteGround StartUp κοστίζει μόνο 47 $ ετησίως

Εάν σκοπεύετε να φιλοξενήσετε έναν μόνο ιστότοπο ξεκινώντας με το SiteGround και δεν είστε καν σίγουροι για τη συνέχεια του ιστότοπού σας, τότε μπορείτε να λάβετε το πρόγραμμα StartUp του SiteGround (όπως και εγώ). Με αυτό το πρόγραμμα για αρχάριους του SiteGround, θα χρεώνεστε μόνο 47 $ ετησίως για να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας με αυτόν τον εκπληκτικό κεντρικό υπολογιστή. Τώρα, αυτό είναι ακόμα πολύ φθηνό! Δεν είναι το?

Κόστος SiteGround Domain & Κόστος προστασίας απορρήτου τομέα

Επέκταση ονόματος τομέαΕτήσιο κόστος εγγραφής
.com Δημοφιλής15,95 $ / έτος
(Τιμή ανανέωσης 15,95 $ / έτος)
.καθαρά Δημοφιλής17,95 $ / έτος
(Τιμή ανανέωσης 17,95 $ / έτος)
.οργ Δημοφιλής17,95 $ / έτος
(Τιμή ανανέωσης 17,95 $ / έτος)
.συν29,95 $ / έτος
(Τιμή ανανέωσης 29,95 $ / έτος)
.πληροφορίες17,95 $ / έτος
(Τιμή ανανέωσης 17,95 $ / έτος)
.biz17,95 $ / έτος
(Τιμή ανανέωσης 17,95 $ / έτος)
.Λέσχη14,95 $ / έτος
(Τιμή ανανέωσης 14,95 $ / έτος)
.xyz12,95 $ / έτος
(Τιμή ανανέωσης 12,95 $ / έτος)
.γκουρού25,95 $ / έτος
(Τιμή ανανέωσης 25,95 $ / έτος)
.μας Ηνωμένες Πολιτείες17,95 $ / έτος
(Τιμή ανανέωσης 17,95 $ / έτος)
.co.uk Ηνωμένο Βασίλειο19,95 $ / έτος
(Τιμή ανανέωσης 19,95 $ / έτος)
.ΕΕ Ευρώπη14,95 $ / έτος
(Τιμή ανανέωσης 14,95 $ / έτος)
.περ Καναδάς19,95 $ / έτος
(Τιμή ανανέωσης 19,95 $ / έτος)
.com.au Αυστραλία14,95 $ / έτος
(Τιμή ανανέωσης 14,95 $ / έτος)
.co.nz Νέα Ζηλανδία29,95 $ / έτος
(Τιμή ανανέωσης 29,95 $ / έτος)
.σε Ινδία14,95 $ / έτος
(Τιμή ανανέωσης 14,95 $ / έτος)
.co.za Νότια Αφρική14,95 $ / έτος
(Τιμή ανανέωσης 14,95 $ / έτος)

Η ενεργοποίηση της προστασίας απορρήτου τομέα του SiteGround όταν τα δεδομένα σας δεν είναι δημόσια διαθέσιμα έχει επιπλέον κόστος μόνο 1 $ το καθένα μήνας.

Γιατί το SiteGround είναι τόσο ακριβό ή είναι φθηνότερο από άλλους οικοδεσπότες Ιστού?

Ορισμένοι χρήστες πιστεύουν ότι το SiteGround είναι αρκετά ακριβό και ακριβότερο από τους ανταγωνιστές του. Αλλά το γεγονός είναι ότι το SiteGround δεν είναι ένας φθηνός οικοδεσπότης που προσφέρει φτηνά ποιοτικά προϊόντα φιλοξενίας ιστοσελίδων, αλλά αντ ‘αυτού, τα σχέδιά τους τιμολογούνται τόσο ανταγωνιστικά ώστε απλά δεν θα μπορείτε να βρείτε έναν καλύτερο Διαχειριστή Παροχέα Φιλοξενίας Ιστού σε τόσο καλή τιμή.

Ωστόσο, οι τιμές ανανέωσής τους είναι ελαφρώς υψηλότερες και θα καταλήγατε να πληρώνετε περισσότερο από το συνηθισμένο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προτείνω ανεπιφύλακτα στους πελάτες του SiteGround να πάνε τουλάχιστον για το 1-ετή πρόγραμμα συνδρομής τους (Το πρόγραμμα συνδρομής 2 έως 3 ετών θα ήταν μια εξαιρετική απόφαση) για να λάβετε μια Μέγιστη Έκπτωση με Εγγυημένη Μαζική Εξοικονόμηση Εκ των προτέρων.

Υπάρχει πολιτική επιστροφής χρημάτων με σχέδια φιλοξενίας SiteGround?

Σίγουρα, λαμβάνετε εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για να λάβετε τη δοκιμή φιλοξενίας SiteGround και να ελέγξετε αν είναι καλές ή όχι. Εάν αποφασίσετε να μην προχωρήσετε στο SiteGround, μπορείτε πάντα να ζητήσετε άμεση ακύρωση εντός αυτού του χρονικού πλαισίου 30 ημερών και θα λάβετε τα χρήματά σας επιστροφή χρημάτων από το SiteGround χωρίς ερωτήσεις ερωτηθείς!

Ποιο σχέδιο SiteGround πρέπει να επιλέξετε με βάση την τιμολόγηση?

Αυτό εξαρτάται κυρίως από τον προϋπολογισμό σας, τον τύπο της επιχείρησής σας και τις απαιτήσεις σας, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το σωστό πακέτο SiteGround που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Επιτρέψτε μου να απλοποιήσω τα πράγματα για εσάς κατηγοριοποιώντας την υπηρεσία φιλοξενίας SiteGround με βάση την τιμολόγηση τους για να σας ενημερώσω για το ποιο σχέδιο αξίζει να ακολουθήσετε:

1. Για αρχάριους & αρχικούς ιστότοπους? Το πρόγραμμα StartUp ή GrowBig Shared φιλοξενία του SiteGround θα είναι μια εξαιρετική επιλογή κάθε μέρα.

2. Για ιστότοπους μικρών επιχειρήσεων? Το πρόγραμμα StartUp, GrowBig ή GoGeek του SiteGround (οτιδήποτε θα έκανε με βάση τον προϋπολογισμό σας) καθώς οι τιμές αυτών των προγραμμάτων φιλοξενίας είναι φθηνές και εξαιρετικές για την επιχείρησή σας.

3. Για τη φιλοξενία πολλαπλών τομέων / ιστότοπων? Τα προγράμματα GrowBig ή GoGeek Shared φιλοξενίας SiteGround είναι καλά και τα καλύτερα.

4. Για VPS όπως η υπηρεσία φιλοξενίας με προηγμένες δυνατότητες εντός του προϋπολογισμού σας? Το πρόγραμμα GoGeek Shared φιλοξενίας του SiteGround είναι σε λογικές τιμές και θα είναι αυτό που πρέπει να πάτε!

5. Για χρήστες WordPress? Απλώς πηγαίνετε με οποιοδήποτε πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress του SiteGround (Σχέδια StartUp, GrowBig ή GoGeek για πλατφόρμα WordPress).

6. Για επιχειρήσεις φιλοξενίας μεταπωλητών, προγραμματιστές και πρακτορεία Web? Το πρόγραμμα φιλοξενίας Cloud του SiteGround ή φιλοξενίας μεταπωλητών φαίνεται σωστό!

7. Για μια επιτυχημένη επιχείρηση ή έναν ιστότοπο που είναι ήδη δημοφιλής? Επιλέξτε την υπηρεσία φιλοξενίας Cloud του SiteGround.

8. Για ιστότοπους υψηλής κυκλοφορίας ή τεράστιες κερδοσκοπικές επιχειρήσεις? Οι διακομιστές φιλοξενίας Cloud του SiteGround θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή για εσείς!

Συμπέρασμα: Τα σχέδια φιλοξενίας SiteGround αξίζουν το κόστος?

Σύμφωνα με τους Όρους Τιμολόγησης και Πληρωμής του Προγράμματος Φιλοξενίας Ιστοσελίδων SiteGround, είναι σαφές ότι δεν είναι πολύ ακριβά, αλλά εμπίπτουν στην κατηγορία των προνομιακών παρόχων φιλοξενίας ιστοσελίδων σε λογικές τιμές με εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών που μπορεί εύκολα να ταιριάξει κάθε είδους προϋπολογισμό και ανάγκες. Επιπλέον, το SiteGround είναι μια από τις πιο σπάνιες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων που προσφέρει Insane Speed, Solid Uptime και 24×7 Responsive Customer Support σε τόσο χαμηλή τιμή. Επομένως, τα προγράμματα φιλοξενίας SiteGround είναι τέλεια και ιδανικά για τους ακόλουθους τύπους έργων:

Αρχάριοι bloggers & ιστότοποι μικρών επιχειρήσεων
Σχεδιαστές ιστοσελίδων, προγραμματιστές ιστοσελίδων, ειδικοί και πρακτορεία SEO
Ιστοσελίδες που φιλοξενούνται και υποστηρίζονται από WordPress / Drupal / Joomla / Magento
Επιτυχημένα ιστολόγια και ιστότοποι υψηλής κυκλοφορίας
Απαιτούμενη διαχείριση, ασφαλής και λογικές τιμές φιλοξενίας
Επιχειρήσεις που απαιτούν επαγγελματικό πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων
Υψηλής απόδοσης, ταχείες, ανάγκες φιλοξενίας χωρίς SSC
Ηλεκτρονικά καταστήματα και ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου με απαίτηση διακομιστή συμβατή με PCI
Επαγγελματίες με ανάγκες φιλοξενίας μεταπωλητών

ΤΥΛΙΓΟΝΤΑΣ: Το καλύτερο μέρος για το SiteGround είναι ότι εάν το έργο / ο ιστότοπός σας μεγαλώνει σαν τρελός, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αλλαγή του κεντρικού υπολογιστή σας, καθώς το SiteGround διαθέτει ήδη ένα ευρύ φάσμα μεγαλύτερων λύσεων φιλοξενίας ιστοσελίδων που μπορούν εύκολα να υποστηρίξουν τις αυξανόμενες ανάγκες του ιστότοπού σας. Η προηγμένη υποδομή φιλοξενίας τους θα υποστηρίξει άνετα τον ιστότοπό σας και θα συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς καμία ανάγκη από εσάς να επιδοθείτε στην περιττή ταλαιπωρία της μεταφοράς του ιστότοπου / του έργου σας αλλού. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τη φιλοξενία Cloud του SiteGround (αρχική τιμή 80 $ / μήνα) ή ακόμα και την προσαρμοσμένη λύση φιλοξενίας Enterprise (με Προσαρμοσμένη προσφορά).

Ελπίζω να σας άρεσε η κριτική μας Τιμολόγηση SiteGround (2020) και πιστεύουμε πραγματικά ότι όλα τα πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων τους έχουν λογικές τιμές, καθιστώντας τα σίγουρα νικητή, καθώς μπορούν να καλύψουν τις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών τους και μπορούν να ταιριάξουν άνετα με οποιονδήποτε προϋπολογισμό ή απαιτήσεις. Έτσι, έτοιμοι να ξεκινήσετε με το SiteGround?

Ή ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΤΕ…

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map