Πολιτική επιστροφής χρημάτων Kinsta & Εγγύηση επιστροφής χρημάτων (2020): Πώς να ακυρώσετε τον λογαριασμό φιλοξενίας Kinsta WordPress και να λάβετε επιστροφή χρημάτων;

Τι είναι η Πολιτική επιστροφής χρημάτων της Kinsta?


Η Kinsta προσφέρει με υπερηφάνεια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών χωρίς μακροπρόθεσμα συμβόλαια φιλοξενίας ιστοσελίδων, καθώς πρωταρχικός στόχος τους είναι να παρέχουν υπηρεσίες στους πελάτες τους που μπορούν να τους κάνουν ευτυχισμένους και πλήρως ικανοποιημένους. Εάν ακυρώσετε τον λογαριασμό σας φιλοξενίας Ιστού Kinsta κατά τη διάρκεια των αρχικών 30 ημερών ενεργοποίησης της υπηρεσίας, θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων σύμφωνα με την Πολιτική επιστροφής χρημάτων του Kinsta. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δοκιμάσετε τα προγράμματα φιλοξενίας Kinsta χωρίς κίνδυνο για έως και 30 ημέρες!

Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων Kinsta καλύπτει το κόστος οποιουδήποτε από τα προ-κατασκευασμένα προγράμματα φιλοξενίας WordPress (από το πολύ βασικό Kinsta ΜΙΖΑ προς την PRO προς την ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ στο high-end ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 4 πακέτο φιλοξενίας). Επιπλέον, εάν ένας χρήστης του Kinsta επιλέξει να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε από τα πρόσθετα φιλοξενίας του κατά τη διάρκεια της αρχικής χρονικής περιόδου 30 ημερών και στη συνέχεια ζητήσει επιστροφή χρημάτων, το κόστος όλων αυτών των πρόσθετων φιλοξενίας θα επιστραφεί επίσης από την εταιρεία..

Υπάρχει οποιαδήποτε μακροχρόνια σύμβαση Web Hosting με την Kinsta?

Σε κανέναν χρήστη δεν αρέσει ένα μακροπρόθεσμο συμβόλαιο φιλοξενίας ιστοσελίδων και η Kinsta το γνωρίζει πολύ καλά! Έτσι, δεν υπάρχουν τέτοια μακροπρόθεσμα συμβόλαια, καθώς θα μπορείτε να ακυρώσετε τις συνδρομές σας για φιλοξενία ιστοσελίδων ανά πάσα στιγμή και η Kinsta θα σας προσφέρει επιστροφή χρημάτων για το αχρησιμοποίητο μέρος του προγράμματος φιλοξενίας σας. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε τη σελίδα πολιτικής επιστροφής χρημάτων του Kinsta.

Εξαιρέσεις στην εγγύηση επιστροφής χρημάτων της Kinsta

Υπάρχουν μερικές εξαιρέσεις στην πολιτική επιστροφής χρημάτων της Kinsta που ισχύει για την εγγύηση επιστροφής χρημάτων:

1. Αυτή η εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών διατίθεται μόνο σε πελάτες για πρώτη φορά. Ενώ, οι πελάτες που επιστρέφουν στο Kinsta δικαιούνται μόνο μερική επιστροφή των αχρησιμοποίητων χρεώσεων φιλοξενίας.
2. Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων της Kinsta ισχύει για τον λογαριασμό φιλοξενίας του πελάτη κατά τις πρώτες 30 ημέρες της εγγραφής για έναν ολοκαίνουργιο λογαριασμό φιλοξενίας ιστού μαζί του. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να αναβαθμίσετε ή να υποβαθμίσετε το πρόγραμμα φιλοξενίας ιστού και η εγγύηση επιστροφής χρημάτων θα παραμείνει σε ισχύ. Ωστόσο, η περίοδος επιστροφής χρημάτων διαρκεί 30 ημέρες από την ημερομηνία της αρχικής εγγραφής και δεν ξεκινά όταν αλλάζετε σχέδια.
3. Τα πρόσθετα που αγοράστηκαν από την Kinsta καλύπτονται από αυτήν την εγγύηση επιστροφής χρημάτων μόνο εάν ακυρώσετε τον λογαριασμό φιλοξενίας ιστού σας καθώς και όλες τις πρόσθετες υπηρεσίες κατά τις αρχικές 30 ημέρες ενεργοποίησης της υπηρεσίας. Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων του Kinsta ισχύει μόνο για τα τυπικά προγράμματα φιλοξενίας ιστού και αν επιλέξετε κάποιο προσαρμοσμένο πρόγραμμα φιλοξενίας, ισχύει η κανονική πολιτική επιστροφής χρημάτων του Kinsta.
4. Εάν ο πελάτης επιβαρυνθεί με επιπλέον χρεώσεις κατά τη διάρκεια της περιόδου επιστροφής χρημάτων των πρώτων 30 ημερών, αυτές οι χρεώσεις υπέρβασης θα αφαιρεθούν από το ποσό επιστροφής χρημάτων. Επίσης, εάν οι χρεώσεις υπέρβασης υπερβαίνουν την αξία του συνολικού ποσού επιστροφής χρημάτων του πελάτη, θα είναι υπεύθυνοι για τέτοια πρόσθετα τέλη υπέρβασης που δεν καλύπτονται από την επιστροφή χρημάτων.
5. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι πελάτες της Kinsta μπορούν να εκτιμηθούν ως εφάπαξ τέλος και όλες αυτές οι εφάπαξ χρεώσεις που καταβάλλονται από τους πελάτες δεν επιστρέφονται. Μερικά από τα παραδείγματα τέτοιων εφάπαξ χρεώσεων περιλαμβάνουν πληρωμένη μετεγκατάσταση ιστοτόπων ή ιστολογίων, αναβάθμιση υποδομής φιλοξενίας για τη διαχείριση μεγάλου όγκου επισκεψιμότητας ή αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού.

Πολιτική επιστροφής χρημάτων Kinsta Hosting μετά από 30 ημέρες

Εάν ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Kinsta μετά την αρχική περίοδο 30 ημερών, θα σας επιστραφεί το μη χρησιμοποιημένο τμήμα της συνδρομής του προγράμματος φιλοξενίας ιστού που ισχύει τόσο για μηνιαίες όσο και για ετήσιες χρεώσεις φιλοξενίας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εδώ οι υπολογισμοί βασίζονται στην ημερήσια τιμή των τυπικών προγραμμάτων και πακέτων φιλοξενίας ιστοσελίδων της Kinsta (και όχι την έκπτωση 2 μηνών από την ετήσια τιμή).

Αίτημα επιστροφής χρημάτων από την Kinsta με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών?

Εάν θέλετε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας φιλοξενίας Ιστού Kinsta για να ζητήσετε πλήρη επιστροφή χρημάτων κατά τη διάρκεια του αρχικού χρονικού πλαισίου των 30 ημερών ή να ζητήσετε μερική επιστροφή χρημάτων αργότερα (σε οποιοδήποτε σημείο), πρέπει να μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου MyKinsta (κάτω από το Χρέωση ενότητα) και στη συνέχεια ακολουθήστε τις αναλυτικές οδηγίες που δίνονται παρακάτω:

Πώς να ακυρώσω τον λογαριασμό μου στο Kinsta Hosting και να ζητήσω επιστροφή χρημάτων από το Kinsta?

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον ιστότοπό σας στο WordPress που φιλοξενείται στο Kinsta, μπορείτε πάντα να ανοίξετε ένα εισιτήριο με την ομάδα υποστήριξής τους, καθώς είναι διαθέσιμοι 24 × 7 και θα χαρεί να σας βοηθήσει!

Ωστόσο, για να ακυρώσετε το πρόγραμμα φιλοξενίας Kinsta, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα:

❉ ΒΗΜΑ 1 ❉

Μόλις πάτε στο δικό σας Πίνακας ελέγχου MyKinsta, και μετά μπορείτε να πλοηγηθείτε στο δικό τους Χρέωση ενότητα που είναι διαθέσιμη στην αριστερή πλευρά και στη συνέχεια κάντε κλικ στο Ακύρωση προγράμματος κουμπί.

❉ ΒΗΜΑ 2 ❉

Θα πρέπει τώρα να επιλέξετε όλα αυτά πλαίσια ελέγχου παρακάτω για να βεβαιωθείτε ότι τα κατανοείτε και στη συνέχεια μπορείτε να κάνετε κλικ στο Επόμενο κουμπί.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι όλα τα δεδομένα θα διαγραφούν μόνιμα και δεν μπορούν να ανακτηθούν! Τα διαγραμμένα δεδομένα περιλαμβάνουν και τα δύο σας Ζω και Ιστότοποι στάσης φιλοξενείται στο Kinsta, όλα σας Εγγραφές DNS Kinsta, και το Διαμορφώσεις και ρυθμίσεις CDN στο Κίνστα.

❉ ΒΗΜΑ 3 ❉

Μετά την ακύρωση, η Kinsta θα υπολογίσει αυτόματα τον τελικό λογαριασμό που θα επιστραφεί σύμφωνα με τον λογαριασμό σας Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Αυτός ο υπολογισμός θα μπορούσε να περιλαμβάνει τις επιστροφές χρημάτων ή τις εκκρεμείς χρεώσεις (εάν υπάρχει) δικαιούστε. Και έτσι, κάντε κλικ στο Επόμενο κουμπί.

❉ ΒΗΜΑ 4 ❉

Τώρα, θα πρέπει να επιβεβαιώσετε την ακύρωση του λογαριασμού σας Kinsta εισάγοντας το Κωδικός πρόσβασης λογαριασμού MyKinsta και μετά κάντε κλικ στο Ακύρωση προγράμματος κουμπί.

❉ ΒΗΜΑ 5 ❉

Τέλος, το πρόγραμμα φιλοξενίας Kinsta θα ακυρωθεί και θα σας ζητηθεί να δώσετε σχόλια ή έναν λόγο για την ακύρωση του λογαριασμού φιλοξενίας Kinsta και στη συνέχεια ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ! Το Kinsta χρησιμοποιεί αυτά τα σχόλια για να βελτιώσει την πλατφόρμα του για όλους.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν αυτήν τη στιγμή βρίσκεστε στο πρόγραμμα προσαρμοσμένης φιλοξενίας της Kinsta ή ίσως έχετε οποιεσδήποτε πρόσθετες υπηρεσίες όπως ωριαία δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, Redis κ.λπ., τότε προς το παρόν δεν θα μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας φιλοξενίας ιστού Kinsta. Η ομάδα ανάπτυξης του Kinsta εργάζεται για τη βελτίωση αυτού του θέματος. Ωστόσο, εξακολουθείτε να έχετε την επιλογή να ολοκληρώσετε τα παραπάνω βήματα και η ομάδα του Kinsta θα λάβει το αίτημα ακύρωσης του λογαριασμού φιλοξενίας σας και θα ακυρώσει μη αυτόματα το πρόγραμμά σας.

Ελπίζω αυτή η κριτική να συνεχίσει Πολιτική εγγύησης επιστροφής χρημάτων και επιστροφής χρημάτων 30 ημερών της Kinsta (2020) ήταν χρήσιμο για εσάς! Εάν έχετε περαιτέρω απορίες, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης της Kinsta 24 × 7 και θα είναι πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουν!

Επίσης, αν ψάχνετε για Cheaper Managed WordPress Hosting Λύση εκτός από το Kinsta μετά τη διαδικασία ακύρωσης του προγράμματος φιλοξενίας σας, σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να πάτε με το SiteGround που έρχεται επίσης με σχεδόν παρόμοια ποιοτική υποστήριξη και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map