SiteGround VPS Hosting Review 2020 (Κουπόνι έκπτωσης 70%)


ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ VPS HOSTING
1. 11,95 $ / μήνα (Προσιτό πρόγραμμα VPS)
2. Συνιστώμενος κεντρικός υπολογιστής VPS από κορυφαία 3 CMS
3. Βαθμολογήθηκε # 1 VPS & WordPress κεντρικός υπολογιστής σε πολλές δημοσκοπήσεις FB
4. 99,99% Εγγύηση Uptime Server
5. Διακομιστές φιλοξενίας πολύ χαμηλής πυκνότητας
6. Πολύ υψηλότερα όρια εκτέλεσης σεναρίων & CPU δευτερολέπτων
7. Διακομιστές VPS που βρίσκονται σε 3 ηπείρους
8. Πλήρης πρόσβαση σε όλα τα προηγμένα εργαλεία SiteGround όπως το SuperCacher, το Staging, το Git κ.λπ.
9. Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας SSL και κατ ‘απαίτηση με επαναφορά με ένα κλικ
10. Πλήρως διαχειριζόμενο VPS με cPanel, Παρακολούθηση κακόβουλου λογισμικού, Ασφάλεια και ενημερώσεις
11. 24/7 Προηγμένη υποστήριξη προτεραιότητας
12. Πρόγραμμα φιλοξενίας 30 ημερών VPS (GoGeek) Επιστροφή χρημάτων Εγγύηση
Μειονεκτήματα της φιλοξενίας VIT SITEGROUND
1. Περιορισμοί σε ποιο λογισμικό και εφαρμογές μπορείτε να εγκαταστήσετε
2. Λειτουργεί ως VPS αλλά όχι ως πραγματικό πρόγραμμα φιλοξενίας VPS καθώς δεν έχετε πρόσβαση στο Root
3. Παρά το γεγονός ότι ο λογαριασμός φιλοξενίας σας είναι απομονωμένος για ασφάλεια, εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε πόρους κοινόχρηστου διακομιστή παρά όλα αυτά
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ VPS
Φιλοξενία SiteGround VPS
Ώρα και αξιοπιστία
5.0/5.0
Φιλοξενία SiteGround VPS
Ταχύτητα & απόδοση
5.0/5.0
Φιλοξενία SiteGround VPS
Πόροι διακομιστή
4.5/5.0
Φιλοξενία SiteGround VPS
Ασφάλεια και προστασία κατά της παραβίασης
5.0/5.0
Φιλοξενία SiteGround VPS
Τιμολόγηση & αξία
4.5/5.0
Φιλοξενία SiteGround VPS
Συμβατότητα με WordPress
5.0/5.0
Φιλοξενία SiteGround VPS
Πελάτης Υποστήριξη
5.0/5.0
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ4.9/5.0
ΣΥΝΟΨΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ VPS
Το πρόγραμμα φιλοξενίας VPS του SiteGround (GoGeek) είναι αρκετά καλό για να φιλοξενήσει το δικό σας Ιστοσελίδα / Ιστολόγιο / Κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου σε πλατφόρμα τύπου VPS. Από αυτό το σχέδιο, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να κάνετε αναβάθμιση είτε στους πιο ισχυρούς διακομιστές τους με δυνατότητα κλιμάκωσης Cloud Hosting. Ωστόσο, μέχρι τότε το πρόγραμμα φιλοξενίας VPS του SiteGround (GoGeek) θα πρέπει να σας δώσει ό, τι περιμένετε από έναν τυπικό διακομιστή VPS Hosting (Ταχύτητα, χαρακτηριστικά προσανατολισμένα στο VPS, Απόδοση, Uptime, Υποστήριξη προτεραιότητας και πολλά άλλα).

Το GoGeek είναι το δικό του πρόγραμμα εκκίνησης VPS του SiteGround, καθώς το SiteGround εμπορεύεται συγκεκριμένα αυτήν την υπηρεσία ως Ημι-Αφιερωμένο Πρόγραμμα Φιλοξενίας. Έτσι, ο μόνος πραγματικός περιορισμός στη φιλοξενία VPS του SiteGround (GoGeek) είναι ότι δεν είναι ένα πραγματικό πακέτο φιλοξενίας VPS, αλλά μια αρκετά ισχυρή λύση όπως το VPS που έχει λογικές τιμές.

Ενώ άλλοι πάροχοι φιλοξενίας VPS σας προσφέρουν ένα πρόγραμμα VPS με Full Root Access Control, το SiteGround ισχυρίζεται ότι μπορεί άνετα να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες των πελατών που βασίζονται σε VPS με το ειδικό πρόγραμμα GoGeek. Πιστεύουν ακράδαντα ότι η ομάδα Super Friendly + Skilled Support είναι κάτι παραπάνω από ικανή να σας προσφέρει εξαιρετική Εξυπηρέτηση Πελατών, επιλύοντας οποιοδήποτε από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ιστότοπός σας! Επίσης, το SiteGround βαθμολογείται συχνά ως το # 1 Host και θεωρείται ως ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ακόμα και όταν πρόκειται Υπηρεσία φιλοξενίας VPS.

Επιπλέον, το SiteGround απομονώνει αυστηρά τον λογαριασμό φιλοξενίας VPS σας με τους υπόλοιπους που βρίσκονται στους διακομιστές του, διασφαλίζοντας ότι κάνουν χρήση μιας μοναδικής τεχνολογίας (όπως αποκαλούν ΚΥΨΕΛΗ). Αυτό καθιστά κάθε έναν από αυτούς τους λογαριασμούς ημι-αποκλειστικής φιλοξενίας ουσιαστικά ένα ξεχωριστό κοντέινερ όπου κανένας λογαριασμός στον διακομιστή δεν έχει την ελευθερία να συμπεριφέρεται ή να παρεμβαίνει με τους άλλους. Σε αντίθεση με τους περισσότερους από τους άλλους παρόχους φιλοξενίας VPS, το SiteGround δεν έχει αυστηρούς κανόνες σχετικά με τη χρήση πόρων διακομιστή. Επομένως, θα είστε σε θέση να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας / ιστολόγιο σε ένα πλήρως διαχειριζόμενο περιβάλλον VPS με ένα φιλικό προς το χρήστη ειδικά σχεδιασμένο cPanel (που ονομάζεται Ενισχυμένο cPanel).

Σε αυτήν την κριτική φιλοξενίας SiteGround VPS, θα σας εξηγήσω το σχέδιο GoGeek (λεπτομερώς) και γιατί ακριβώς αυτό το ειδικό ημι-αφιερωμένο πρόγραμμα φιλοξενίας από το SiteGround είναι μια καλή αντικατάσταση του παραδοσιακού VPS Hosting Servers.

Contents

SiteGround VPS Hosting Τιμές & Χαρακτηριστικά (Περίληψη αναθεώρησης 2020)

Είναι ενεργοποιημένο το χαρακτηριστικό του λογαριασμού φιλοξενίας SiteGround VPS; Ας μάθουμε λεπτομερώς με αυτήν τη συνοπτική κριτική σχετικά με τις δυνατότητες και τις προδιαγραφές του προγράμματος φιλοξενίας VPS του SiteGround…

SiteGround VPS Hosting Review Review (GoGeek Plan) 2020
Χαρακτηριστικά SiteGroundΦιλοξενία SiteGround VPS
Τιμή εκκίνησης VPS
11,95 $ / μήνα
Πολιτική επιστροφής30 ημέρες SiteGround VPS Hosting Plan (GoGeek) Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Λάβετε ΕΚΠΤΩΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ VPS
Εκτιμώμενοι μηνιαίοι επισκέπτεςΠερίπου 100.000
εύρος ζώνηςΜη μετρημένη μεταφορά δεδομένων
Διαδικτυακός χώρος30 GB
Επιτρέπονται ιστότοποιΑπεριόριστος
Επιτρέπονται ιστότοποιΑπεριόριστος
SuperCacherΚαι τα 3 επίπεδα
• Στατική προσωρινή μνήμη
• Δυναμική προσωρινή μνήμη
• Αποθηκευμένη μνήμη
Προηγμένα αντίγραφα ασφαλείας κατ ‘απαίτηση Ναί
Επαγγελματική μεταφορά ιστότοπου Ναί
Προηγμένη υποστήριξη προτεραιότητας Ναί
Διακομιστές συμβατοί με PCI Ναί
Git (προεγκατεστημένο) Ναί
Προηγμένη σταδιοποίηση ιστότοπου Ναί

Τοποθεσίες Κέντρου Δεδομένων Φιλοξενίας SiteGround VPS (2020)

Το SiteGround είναι ένας από τους σπάνιους παρόχους φιλοξενίας VPS που έχουν κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο και όχι μόλις στο ΗΠΑ & Ευρώπη.

SiteGround VPS Hosting Trial Μηνιαίο Σχέδιο Αναθεώρησης

Το SiteGround προσφέρει επίσης ένα μηνιαίο πρόγραμμα φιλοξενίας VPS όπου δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε το πλήρες ποσό για το ετήσιο πρόγραμμα GoGeek. Αλλά τότε αυτό θα σας κοστίσει ένα επιπλέον Χρέωση ενεργοποίησης διακομιστή μίας χρήσης (Προμήθεια προγράμματος φιλοξενίας ιστότοπου SiteGround 1ου μήνα + 24,95 $ Χρέωση ενεργοποίησης) που εμφανίζεται λεπτομερώς παρακάτω:

Αυτό το δοκιμαστικό πρόγραμμα 1 μηνός φιλοξενίας VPS από το SiteGround περιλαμβάνει μια χρέωση εγκατάστασης και την έκπτωση για τον διακομιστή VPS που ισχύει μόνο για τον πρώτο μήνα. Επομένως, σίγουρα δεν είναι ένας ιδανικός ή φθηνός τρόπος για να δοκιμάσετε το πρόγραμμα VPS Hosting του SiteGround (μετά από όλα στο τέλος αυτής της δοκιμαστικής περιόδου ισχύουν αυτόματα οι κανονικές τιμές).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Θα σας συνιστούσα ιδιαίτερα να αγοράσετε το 1-έτος πρόγραμμα φιλοξενίας VPS του SiteGround (GoGeek = Ημι-αφιερωμένη υπηρεσία φιλοξενίας) που κάθε μέρα θα ήταν μια μεγάλη VPS Server Hosting Deal!

Χαρακτηριστικά SiteGround VPS Hosting (Λεπτομερής κριτική 2020)

Το SiteGround προσφέρει μια σειρά από δυνατότητες με την υπηρεσία φιλοξενίας VPS, με ορισμένες από αυτές να καλύπτονται ήδη στην Περίληψη κριτικής. Ακολουθούν μερικές ακόμη ειδικές φιλοξενίες VPS λειτουργίες που πρέπει να γνωρίζετε:

1. Πλατφόρμα μοναδικής βελτιστοποιημένης ταχύτητας VPS

Η αρχιτεκτονική διακομιστή φιλοξενίας του VPS του SiteGround (σχέδιο GoGeek) επικεντρώνεται κυρίως στην ταχύτητα. Τα VPS Hosting Plans τους είναι γεμάτα με πολλές προηγμένες δυνατότητες, όπως SSD Storage, NGINX Server, HTTP / 2 Enabled Server Support, SuperCacher (για WordPress & Joomla), Δωρεάν CDN και πολλά άλλα περισσότερο

2. Απεριόριστες επισκέψεις με χώρο στο δίσκο 30 GB

Το πρόγραμμα φιλοξενίας VPS του SiteGround (GoGeek) Προσφέρει Unmetered Bandwidth μαζί με έναν εκτιμώμενο αριθμό επισκέψεων περίπου εκατό χιλιάδων. Ωστόσο, δεν υπάρχει αυστηρό όριο σε αυτόν τον αριθμό επισκέψεων ως έχει (σε αντίθεση με τους περισσότερους κεντρικούς υπολογιστές VPS εκεί έξω). Παίρνετε επίσης 30 GB χώρου στο δίσκο SSD, ο οποίος θα πρέπει να είναι επαρκής για έναν ιστότοπο Μέγεθος.

3. Εξυπηρέτηση πελατών προτεραιότητας (24/7)

Οποιαδήποτε ζητήματα αναφέρονται από τους πελάτες φιλοξενίας του SiteGround VPS επιλύονται πολύ πιο γρήγορα με την προτεραιότητα (από τα σχέδια StartUp και GrowBig). Επιπλέον, οι λογαριασμοί φιλοξενίας VPS λαμβάνουν προτεραιότητα ακόμα και όταν πρόκειται για καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας που αποτελούνται από δωρεάν μη αυτόματη επιλογή επαναφοράς αντιγράφων ασφαλείας με ένα κλικ μαζί με την επιλογή αποθήκευσης αντιγράφων ασφαλείας (έως 30 αντίγραφα).

Χρησιμοποιώ προσωπικά τη λύση φιλοξενίας VPS του SiteGround εδώ και χρόνια για να φιλοξενήσω πολλούς ιστότοπους και ο Χρόνος απόκρισης υποστήριξης με προσανατολισμό στο VPS ήταν ανέκαθεν φανταστικός. Η εξυπηρέτηση πελατών καλής ποιότητας για την υπηρεσία φιλοξενίας VPS υπήρξε ανέκαθεν μια δαπανηρή υπόθεση με σχεδόν οποιαδήποτε εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων, αλλά τα σχέδια φιλοξενίας VPS του SiteGround ήταν πολύ λογικά. Επιπλέον, η υποστήριξη προτεραιότητας 24/7 για VPS ήταν κορυφαία, ακόμη και με τους πράκτορες υποστήριξης πρώτης βαθμίδας να είναι πολύ γνώστες και εξαιρετικά καλά προειδοποίητος.

4. Πλατφόρμα SiteGround SuperCacher For VPS

Το SuperCacher του SiteGround που συνοδεύεται από τα προγράμματα φιλοξενίας VPS τους εφαρμόζει από προεπιλογή το Dynamic Caching σε επίπεδο διακομιστή (σε αντίθεση με το πρόγραμμα StartUp). Έτσι, μπορείτε να εξαλείψετε τη μη αυτόματη χρήση οποιωνδήποτε Εφαρμογών Τρίτων για την προβολή Στατικών Σελίδων στον ιστότοπό σας επισκέπτες.

5. Λιγότεροι χρήστες λόγω διακομιστών χαμηλής πυκνότητας

Μόνο περιορισμένος αριθμός χρηστών επιτρέπεται στους διακομιστές VPS Hosting του SiteGround (Σχέδιο GoGeek) Γι ‘αυτό θα σας δοθούν περισσότεροι πόροι διακομιστή από οποιονδήποτε κοινόχρηστο φιλοξενία σχέδιο (δηλαδή έως και 4 φορές περισσότεροι πόροι).

6. Περιβάλλον σταδιοποίησης για διακομιστές VPS

Το πραγματικό όφελος της υπηρεσίας φιλοξενίας VPS του SiteGround έρχεται με τα προνόμια Geeky που ονομάζεται SiteGround Staging, τα οποία επιτρέπουν στους πελάτες του VPS να δημιουργήσουν αντίγραφο του ιστότοπου. Επομένως, οι δοκιμές μπορούν να πραγματοποιηθούν με τον λογαριασμό φιλοξενίας SiteGround VPS και επίσης ένα αντίγραφο ιστότοπου αποθηκεύεται στο διακομιστή ως τέλειο μέτρο ασφαλείας! Ένας χρήστης μπορεί να δημιουργήσει τόσα αντίγραφα σε αυτό το συμπαγές VPS όπως ο διακομιστής και να πραγματοποιήσει δοκιμές για ένα νέο θέμα ή προσθήκη ευκολία.

7. Ιστοσελίδες έτοιμοι για ηλεκτρονικό εμπόριο (διακομιστές συμβατοί με PCI + δωρεάν πιστοποιητικά SSL)

Οι διακομιστές VPS του SiteGround που φιλοξενούν τους πελάτες τους στο GoGeek συμμορφώνονται αυστηρά με το PCI και σας προσφέρουν επίσης πιστοποιητικά SSL Free Let’s Encrypt. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η φιλοξενία VPS του SiteGround είναι καλή για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, καθώς εγκαθιστούν επίσης καλάθι αγορών ηλεκτρονικού εμπορίου (χωρίς χρέωση).

Για να μάθετε περισσότερα, διαβάστε την κριτική φιλοξενίας SiteGround eCommerce

8. Ασφάλεια μέσω της τεχνολογίας απομόνωσης λογαριασμού HIVE του SiteGround

Το SiteGround λαμβάνει πολύ σοβαρά την ασφάλεια για τη φιλοξενία VPS Server ή τα προγράμματα Shared Server με τη βοήθεια της επόμενης γενιάς LXC (Κοντέινερ Linux) και μέσω ασφαλούς απομόνωσης λογαριασμού (μέσω Τεχνολογία HIVE). Αυτό σημαίνει ότι παρόλο που η φιλοξενία VPS του SiteGround είναι τεχνικά μια Κοινόχρηστη πλατφόρμα φιλοξενίας διακομιστών, λειτουργεί περισσότερο σαν μια λύση VPS όπου ο λογαριασμός φιλοξενίας σας στο πρόγραμμα GoGeek παραμένει ανεπηρέαστος από άλλους παραβιασμένους / κακόβουλους λογαριασμούς των πελατών τους (εάν υπάρχει) βρίσκεται στο ίδιο υπηρέτης.

Μπορώ να αναβαθμίσω ή να υποβαθμίσω το Site μου Ground VPS Hosting Plan?

Ακριβώς επειδή η υπηρεσία φιλοξενίας VPS του SiteGround είναι βασικά το πρόγραμμα GoGeek, δεν μπορείτε πραγματικά να υποβαθμίσετε το πακέτο VPS που θα σας έκανε να μεταβείτε στα προγράμματα κοινόχρηστων διακομιστών του SiteGound. Ωστόσο, μπορείτε να το αναβαθμίσετε απευθείας στους διακομιστές φιλοξενίας Cloud (όποτε θέλεις).

Για να αναβαθμίσετε το πρόγραμμα φιλοξενίας VPS του SiteGround στο Cloud, πρέπει απλώς να συνδεθείτε στον Πίνακα χρήστη και να κάνετε τις αλλαγές. Επιπλέον, δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα χρόνο διακοπής κατά τη διαδικασία αναβάθμισης του προγράμματος SiteGround VPS.

Παίρνω οποιαδήποτε πρόσβαση ρίζας με την υπηρεσία φιλοξενίας SiteGround VPS?

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν θα έχετε πλήρη πρόσβαση ρίζας στις εγκαταστάσεις σας, εφόσον δεν αγοράζετε τον διακομιστή Enterprise Hosting Server του SiteGround.

Το SiteGround προσπαθεί να διαχειριστεί τα πάντα μόνο του για πελάτες φιλοξενίας VPS και αυτό κυρίως επειδή είναι σίγουροι ότι δεν θα χρειαζόταν Πρόσβαση ρίζας εφ ‘όσον οι ιστότοποί σας φιλοξενούνται στους διακομιστές τους. Και αυτό γίνεται εφικτό από την εξαιρετικά πεπειραμένη ομάδα τους που είναι εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την εκτέλεση πολύπλοκων εργασιών χωρίς τη χρήση του Root Access.

ΛΥΣΗ: Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση SSH Shell με τον λογαριασμό φιλοξενίας VPS του SiteGround και είναι πολύ πιο απλό να δημιουργήσετε το δημόσιο και ιδιωτικό κλειδί Συνδυασμοί.

Προσφέρει το SiteGround σχέδια φιλοξενίας των Windows με τον λογαριασμό φιλοξενίας VPS τους?

Όλες οι υπηρεσίες φιλοξενίας του SiteGround εκτελούνται Λειτουργικό σύστημα Linux συμπεριλαμβανομένης της φιλοξενίας VPS τους και έτσι δεν έχουν πραγματικά πρόγραμμα φιλοξενίας των Windows. Αυτό σημαίνει ότι εάν χρειάζεστε φιλοξενία Windows για πλατφόρμα VPS, τότε το SiteGround δεν θα ταιριάζει. Επίσης, η φιλοξενία των Windows δεν είναι κατάλληλη για μια περίπλοκη πλατφόρμα φιλοξενίας όπως Εικονικοί ιδιωτικοί διακομιστές (VPS)!

Λειτουργεί σωστά το Docker στην υπηρεσία φιλοξενίας VPS του SiteGround?

Όχι, το Docker δεν μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά με τα προγράμματα φιλοξενίας VPS του SiteGround, καθώς είναι μια πλήρως διαχειριζόμενη υπηρεσία, αλλά τότε μπορείτε ακόμα να αποκτήσετε πρόσβαση SSH και να προσπαθήσετε να συνδεθείτε από απόσταση (μέσω Shell). Δυστυχώς, το Docker χρειάζεται προηγμένες άδειες τις οποίες δεν προσφέρει η υπηρεσία φιλοξενίας VPS του SiteGround, αλλά αυτό μπορεί να μην συμβαίνει με τα προσαρμοσμένα εταιρικά σχέδια φιλοξενίας τους.

Τι είναι το SiteGround SLA για τα σχέδια φιλοξενίας VPS τους?

SiteGround VPS Hosting Uptime Guarantee & SLA
Εγγύηση χρόνου λειτουργίας VPS99,9% ώρα λειτουργίας
Μεταξύ (99% & 99,99%)Δωρεάν φιλοξενία 1 μηνός SiteGround VPS
Πρόσθετη αντιστάθμιση SLA
(ανά 1% απώλεια χρόνου λειτουργίας)
Δωρεάν φιλοξενία 1 μηνός SiteGround VPS

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο χρόνος διακοπής λειτουργίας του διακομιστή SiteGround δεν περιλαμβάνει την προγραμματισμένη συντήρηση διακομιστή και τυχόν αποτυχίες μέσω σφάλματος του πελάτη VPS, DDoS Επίθεση κ.λπ..

Μπορώ να λάβω επιστροφή χρημάτων στον λογαριασμό φιλοξενίας SiteGround VPS?

Το SiteGround προσφέρει Πολιτική MoneyBack 30 ημερών στο πρόγραμμα φιλοξενίας VPS (GoGeek) και επίσης με τα άλλα πακέτα φιλοξενίας κοινόχρηστων διακομιστών. Εκτός από αυτό, έρχονται τα σχέδια φιλοξενίας Cloud του SiteGround με Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών.

Συμπέρασμα: Είναι το SiteGround καλό για φιλοξενία VPS?

Η φιλοξενία VPS του Siteround (Πρόγραμμα GoGeek) το οποίο επίσης επαν-επωνυμείται ως το Ημι-αφιερωμένη λύση φιλοξενίας είναι αρκετά καλό για να φιλοξενήσει τον ιστότοπό σας σε μια πλατφόρμα τύπου VPS. Από αυτό το πρόγραμμα, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αναβαθμίσετε τη φιλοξενία του Cloud με την αυξανόμενη ανάγκη σας, καθώς θα διαχειρίζονται τα πάντα για εσάς! Μέχρι τότε, το πρόγραμμα φιλοξενίας VPS του SiteGround (GoGeek) θα πρέπει να σας δώσει ό, τι περιμένετε από ένα VPS όπως ο διακομιστής (Ταχύτητα, χαρακτηριστικά προσανατολισμένα στο VPS, απόδοση, χρόνος λειτουργίας και πολλά άλλα).

Οι περισσότεροι άνθρωποι χρειάζονται φιλοξενία VPS για να αποκτήσουν αυτή την επιπλέον ισχύ για τους ιστότοπούς τους, προκειμένου να χειριστούν περισσότερη εισροή κίνησης και όχι γιατί χρειάζονται πρόσβαση Root. Από αυτή την άποψη, το πρόγραμμα φιλοξενίας VPS του SiteGround (GoGeek) είναι κάτι παραπάνω από καλό, καθώς έχω τρέξει αρκετούς ιστότοπους υψηλής κυκλοφορίας σε έναν και μόνο πρόγραμμα φιλοξενίας SiteGround VPS εδώ και πολύ καιρό. Και το καλύτερο μέρος είναι ακόμα πολύ κάτω από τα Όρια πόρων διακομιστή. Τώρα, αυτό είναι υπέροχο?

Εάν χρειάζεστε μια προσιτή φιλοξενία VPS όπως δύναμη?
Το GoGeek Plan του SiteGround είναι η σωστή επιλογή για εσάς!
Εάν χρειάζεστε πρόσβαση ρίζας για το πρόγραμμα φιλοξενίας VPS σας?
Μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση στο Cloud Hosting SiteGround (το πραγματικό τους πρόγραμμα φιλοξενίας VPS).

Ελπίζω να βρήκατε αυτήν την κριτική Σχέδιο φιλοξενίας SiteGround VPS (2020) βοηθητικός. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την υποστήριξη προτεραιότητας SiteGround VPS.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map