SiteGround Dedicated Hosting Review 2020 [Έκπτωση 70%]


ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ
1. Βαθμολογήθηκε # 1 κοινόχρηστος κεντρικός υπολογιστής σε πολλές δημοσκοπήσεις στο Facebook και θεωρείται επίσης ως ο καλύτερος κεντρικός υπολογιστής
2. Πολύ πιο αξιόπιστο σε σύγκριση με τη φιλοξενία κοινόχρηστων και διακομιστών cloud
3. Φιλοξενήστε οποιονδήποτε τύπο ιστότοπων με αποκλειστικό περιβάλλον φιλοξενίας, πρόσβαση root server και δωρεάν cPanel & WHM
4. Premium 24/7 αποκλειστική υποστήριξη VIP με εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,99%
5. Διαχειρίζεται ιστότοπους με μεγάλη αύξηση της κυκλοφορίας με προαιρετικό πρόσθετο ενίσχυσης απόδοσης
6. Ελαφρύς γρήγορος χρόνος φόρτωσης ιστότοπου με την ανώτερη τεχνολογία ταχύτητας διακομιστή του SiteGround
7. Ο αποκλειστικός λογαριασμός φιλοξενίας διακομιστή περιλαμβάνει δωρεάν αποκλειστική διεύθυνση IP και δωρεάν ιδιωτικό DNS
8. Το προσαρμοσμένο τείχος προστασίας που προσφέρεται με αποκλειστικούς διακομιστές SiteGround μπορεί να σας βοηθήσει στην εφαρμογή της πολιτικής ελέγχου πρόσβασης
9. Υψηλότερο επίπεδο ευελιξίας και ασφάλειας όσον αφορά την προσθήκη / αλλαγή λογισμικού και διακομιστή διαμορφώσεις
ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ
1. Πολλοί χρήστες ενδέχεται να θεωρήσουν ότι τα προγράμματα φιλοξενίας SiteGround Dedicated (με τιμή 229 $ / μήνα) είναι αρκετά ακριβά σε σύγκριση με τα προγράμματα διακομιστή cloud
2. Μια εφάπαξ χρέωση 99 $ είναι χρεώθηκε για τη ρύθμιση του αποκλειστικού διακομιστή SiteGround
ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ
SiteGround Dedicated Server Hosting
Ώρα και αξιοπιστία
5.0/5.0
SiteGround Dedicated Server Hosting
Ταχύτητα & απόδοση
5.0/5.0
SiteGround Dedicated Server Hosting
Χαρακτηριστικά & εξισορρόπηση φορτίου
5.0/5.0
SiteGround Dedicated Server Hosting
Ασφάλεια και προστασία κατά της παραβίασης
5.0/5.0
SiteGround Dedicated Server Hosting
Τιμολόγηση & αξία
4.0/5.0
SiteGround Dedicated Server Hosting
Υποστήριξη πελατών
5.0/5.0
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ4.8/5.0
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ
Το αποκλειστικό πρόγραμμα φιλοξενίας του SiteGround σε επίπεδο εισόδου που σας κοστίζει 229 $ ανά μήνα που φαίνεται ακριβό, αλλά αξίζει το κόστος ειδικά για τις πλούσιες λειτουργίες, την απόδοση, την ποιότητα υπηρεσίας, την ταχύτητα με ταχύτητα αστραπής και την τεχνική υποστήριξη VIP που λαμβάνετε. Αν ψάχνετε για έναν ποιοτικό διαχειριζόμενο πάροχο φιλοξενίας για τον ιστότοπό σας, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία φιλοξενίας Cloud του SiteGround χωρίς κανένα δισταγμό, καθώς το SiteGround έχει ακυρώσει τα ειδικά προγράμματα φιλοξενίας. Επιπλέον, τα προγράμματα cloud τους είναι φιλικά προς τον προϋπολογισμό, καθώς θα σας κοστίσουν μόνο 80 $ μηνιαίως και μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας αρκετά άνετα.

Ψάχνετε για μια εξειδικευμένη λύση φιλοξενίας διακομιστών που σας προσφέρει την πλατφόρμα με πόρους διακομιστή για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο υψηλής διαθεσιμότητας και μεγάλης κυκλοφορίας?

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το SiteGround διέκοψε την ακριβή αλλά ισχυρή λύση Dedicated Hosting Solution και την αντικατέστησε με την φθηνότερη αλλά εξαιρετικά επεκτάσιμη υπηρεσία Cloud Hosting και με την προσαρμοσμένη λύση Enterprise Server Hosting.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ CLOUD ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΥΕΛΙΞΗ & ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟΔΕΚΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ…

Ή ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ…

Τότε πρέπει να σας πω ότι βρίσκεστε στο σωστό μέρος καθώς θα εξετάσουμε τα ειδικά προγράμματα φιλοξενίας του SiteGround για να σας ενημερώσουμε αν αξίζει να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας στους αποκλειστικούς διακομιστές τους ή δεν?

Μια αποκλειστική υπηρεσία φιλοξενίας διακομιστών θα πρέπει να επικεντρώνεται κυρίως στην παροχή στον ιστότοπό σας ενός θεμελιώδους ιδρύματος που μπορεί να αντέξει υψηλός όγκος κυκλοφορίας και αιχμές για να σας δώσει τον πλήρη έλεγχο των δραστηριοτήτων του.

Το SiteGround είναι ένας δημοφιλής ανεξάρτητος πάροχος φιλοξενίας που λειτουργεί ανεξάρτητα 24/7 παρακολούθηση το μηχάνημά σας και αντιδρά άμεσα (σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο πρόβλημα). Τα ειδικά σχέδια φιλοξενίας τους είναι πλήρως διαχειριζόμενο και έτσι σημαίνει ότι το SiteGround θα διατηρεί πάντα το δικό του ενημερωμένο λογισμικό.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί τύποι επιλογών φιλοξενίας που καθίστανται αρκετά σύγχυση και δύσκολο να επιλέξετε τη σωστή λύση για την επιχείρησή σας. Ας δούμε λοιπόν τις λεπτομέρειες των υπηρεσιών Dedicated Hosting που προσφέρονται από το SiteGround.

Τι είναι το Dedicated Hosting του SiteGround?

Αφιερωμένη υπηρεσία φιλοξενίας από το SiteGround (επίσης γνωστό ως a αποκλειστικός διακομιστής ή διαχειριζόμενη υπηρεσία φιλοξενίας διακομιστή) είναι ένας τύπος επιλογής φιλοξενίας όπου μια εταιρεία θα είναι σε θέση να μισθώσει έναν ολόκληρο διακομιστή (συνήθως στεγάζεται σε κέντρο δεδομένων). Ο οικοδεσπότης Ιστού όχι μόνο παρέχει τα εργαλεία φιλοξενίας διακομιστή, αλλά μπορεί επίσης να προσφέρει διαχείριση και άλλες προηγμένες υπηρεσίες.

Σε αντίθεση με τις ρυθμίσεις φιλοξενίας κοινόχρηστων διακομιστών, η υπηρεσία Dedicated server hosting είναι μια πολύ ευέλικτη μορφή ρύθμισης διακομιστή καθώς παρέχει στον πελάτη / οργανισμό τον πλήρη έλεγχο του διακομιστή, του λογισμικού και των συστημάτων ασφαλείας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η αποκλειστική φιλοξενία διακομιστή είναι αρκετά ακριβή, καθώς χαρακτηρίζεται συσκευασμένη και ανώτερη φιλοξενία τύπος.

Γιατί να επιλέξετε Siteground Dedicated hosting σε σχέση με τη φιλοξενία κοινόχρηστων διακομιστών?

SiteGround Dedicated hosting πλεονεκτήματα σε σχέση με τους κοινόχρηστους διακομιστές φιλοξενίας

Υπάρχουν πάρα πολλοί αφοσιωμένοι πάροχοι φιλοξενίας στην αγορά αυτή τη στιγμή, αλλά δεν προσφέρουν όλες αυτές τις πλούσιες λειτουργίες διακομιστή σε προσιτή τιμή. Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα νέο ειδικό πρόγραμμα φιλοξενίας ή να αλλάξετε τον τύπο της φιλοξενίας σας από τον βασικό κοινόχρηστο διακομιστή ή τον φτηνό διακομιστή cloud σε έναν αποκλειστικό διακομιστή, η αποκλειστική φιλοξενία του SiteGround είναι μια εξαιρετική επιλογή! Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ εδώ για να δείτε τα προγράμματα φιλοξενίας Cloud Server του SiteGround.

1. Πλήρως διαχειριζόμενη φιλοξενία Premium διακομιστή

Το SiteGround θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε το δικό σας δικό του αποκλειστικό διακομιστή όπου θα είστε σε θέση να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας σε έναν κορυφαίο αφιερωμένο μηχάνημα που διαχειρίζεται και δημιουργείται από την ειδική ομάδα του. Με την αποκλειστική φιλοξενία του SiteGround διακομιστή, θα σας παρέχεται πολύ καινοτόμο ιδιόκτητο λογισμικό για να αυξήσετε την απόδοση του διακομιστή σας και να σας προσφέρει περισσότερη λειτουργικότητα σε επίπεδο διακομιστή από οποιονδήποτε άλλο.

2. Αφιερωμένοι διακομιστές σε 3 ηπείρους

Το SiteGround ξεκίνησε τοποθεσίες διακομιστή εκτός του ΗΠΑ προσθέτοντας έναν αριθμό διακομιστών στο Ευρώπη και τέλος στο Ασία-Ειρηνικός περιοχή. Όχι μόνο οι κοινόχρηστοι διακομιστές που φιλοξενούν το SiteGround, αλλά και οι ημι-αφιερωμένοι χρήστες του cloud και η αποκλειστική υπηρεσία φιλοξενίας μπορούν πλέον να αγοράσουν έναν διακομιστή σε οποιαδήποτε από αυτές τις τοποθεσίες.

3. Ενίσχυση ιδιόκτητων επιδόσεων

Μπορείτε να βελτιώσετε τον αποκλειστικό διακομιστή του SiteGround με την προσθήκη ενός ενισχυτής απόδοσης που έχει ένα ειδική ρύθμιση διακομιστή. Αυτό λειτουργεί ως προαιρετικό ισχυρό και οικονομικό λογισμικό για την επίτευξη υψηλότερης απόδοσης (αλλιώς κυρίως μόνο σε ακριβό υλικό).

4. Λογισμικό Geeky χωρίς επιπλέον κόστος

Κάθε αποκλειστικός λογαριασμός διακομιστή μπορεί να περιλαμβάνει μοναδικά εργαλεία SiteGround που έχουν αναπτυχθεί δωρεάν, όπως έχουμε αναπτύξει Αυτόματες ενημερώσεις Joomla & WordPress, Περιβάλλον σταδιοποίησης διακομιστή Joomla & WordPress, Cloudflare CDN, SSH & WP-CLI, Ενσωματωμένο Git και πολλα ΑΚΟΜΑ. Η μόνη προϋπόθεση για τη δωρεάν προσφορά είναι ότι μόλις ένας χρήστης λάβει τέτοιο ιδιόκτητο λογισμικό, η πρόσβαση ρίζας του θα ανακαλείται.

5. Υποστήριξη VIP 24/7

Το SiteGround προσφέρει πάντα στους πελάτες του γρήγορη υποστήριξη VIP με τα ειδικά σχέδια φιλοξενίας τους από καλά εκπαιδευμένους ειδικούς. Με χωρίς χρόνο αναμονής στη συνομιλία ή στο τηλέφωνο για τους αφοσιωμένους πελάτες φιλοξενίας και λιγότερο από 10 λεπτά χρόνου απόκρισης στα εισιτήρια, δεν μπορείς να ζητήσεις τίποτα περισσότερο. Μπορείς?

Κάντε κλικ εδώ για να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών του SiteGround

Ειδική τιμολόγηση, σχέδια και δυνατότητες φιλοξενίας Siteground

Με 3 τύπους ειδικών προγραμμάτων φιλοξενίας διακομιστών, το SiteGround σας διευκολύνει να αγοράσετε έναν αποκλειστικό διακομιστή σύμφωνα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό της επιχείρησής σας. Ακολουθούν μερικές από τις σημαντικότερες δυνατότητες και προδιαγραφές όλων των ειδικών προγραμμάτων φιλοξενίας SiteGround:

1. Πρόγραμμα διακομιστή εισόδου (με τιμή 229,00 $ / μήνα.)

»Χώρος δίσκου SSD 960 GB
»Εύρος ζώνης 5 TB
»4 GB DDR3 RAM
»CPU Intel Xeon E3-1230
»Ταχύτητα ρολογιού CPU 3,20 GHz
»4 πυρήνες CPU
»8 νήματα CPU
Cache CPU 8 MB

2. Σχέδιο διακομιστή ισχύος (με τιμή 329,00 $ / μήνα.)

»Χώρος δίσκου SSD 960 GB
»Εύρος ζώνης 5 TB
»16 GB DDR3 RAM
»CPU Intel Xeon E3-1270
»Ταχύτητα ρολογιού CPU 3,50 GHz
»4 πυρήνες CPU
»8 νήματα CPU
Cache CPU 8 MB

3. Σχέδιο διακομιστή Super Power (με τιμή 429,00 $ / μήνα.)

»Χώρος δίσκου SSD 2 x 960 GB σε RAID 1
»Εύρος ζώνης 5 TB
»16 GB DDR3 RAM
»2 x CPU Intel Xeon E5-2620
»Ταχύτητα ρολογιού CPU 2,00 GHz
»2 x 6 πυρήνες CPU
»2 x 12 νήματα CPU
»15 MB Cache CPU

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι τιμές SiteGround ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με την ειδική τοποθεσία του διακομιστή που επιλέγετε. Επίσης, χρεώνεται το SiteGround 99 $ ως εφάπαξ χρέωση για τη δημιουργία του αποκλειστικού λογαριασμού φιλοξενίας διακομιστή SiteGround. Ωστόσο, το ιδιωτικό DNS περιλαμβάνεται δωρεάν με όλους τους αποκλειστικούς διακομιστές τους λογαριασμοί.

Έκπτωση αποκλειστικής φιλοξενίας Siteground (κουπόνια και κωδικοί προσφοράς)

Δυστυχώς, το SiteGround δεν προσφέρει κωδικούς κουπονιών με τα ειδικά προγράμματα φιλοξενίας τους. Αλλά μπορείτε να πάρετε μια μικρή έκπτωση εάν αγοράσετε περισσότερο από ένα μήνα από την αποκλειστική συνδρομή φιλοξενίας τους εκ των προτέρων. Σε αντίθεση με τον αφιερωμένο διακομιστή τους (τώρα διακόπηκε) και τα προγράμματα φιλοξενίας διακομιστή Cloud, θα λάβετε μεγάλη έκπτωση στα προγράμματα φιλοξενίας κοινόχρηστων διακομιστών του SiteGround.

SiteGround Cloud εναντίον Dedicated Server: Πρέπει να επιλέξω SiteGround Dedicated hosting ή Cloud hosting?

SiteGround Cloud Server Hosting έναντι Dedicated Server Hosting (Κριτική & Σύγκριση 2020)

Το Cloud Hosting και το Dedicated Server Hosting του SiteGround είναι εντελώς διαφορετικές λύσεις φιλοξενίας όσον αφορά τη ρύθμιση και τη διαχείριση του διακομιστή. Η αποκλειστική φιλοξενία διακομιστή του SiteGround σας δίνει πολύ περισσότερη ελευθερία και έτσι θα μπορείτε να το παραγγείλετε με το πρόσβαση root στους λογαριασμούς φιλοξενίας SiteGround και στο WHM. WHM του cPanel το οποίο περιλαμβάνεται στο ειδικό πρόγραμμα διακομιστή του SiteGround μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε, να καταργήσετε ή να διαχειριστείτε τους λογαριασμούς φιλοξενίας μόνοι σας και επίσης σε επίπεδο διακομιστή.

Το ειδικό πρόγραμμα φιλοξενίας διακομιστών σας επιτρέπει επίσης να κάνετε οποιεσδήποτε καθολικές τροποποιήσεις στη διαμόρφωση του διακομιστή φιλοξενίας. Επιπλέον, η αποκλειστική φιλοξενία του SiteGround είναι πολύ πιο ισχυρή από τη φιλοξενία του Cloud και προσφέρει επίσης άφθονους πόρους διακομιστή για τη φιλοξενία του ιστότοπού σας.

Εάν ο πόρος διακομιστή του ιστότοπού σας δεν μπορεί να καλυφθεί από τον κοινόχρηστο διακομιστή του SiteGround και δεν έχετε καν αρκετά χρήματα για να αγοράσετε το ειδικό πρόγραμμα φιλοξενίας διακομιστών, τότε τα σχέδια φιλοξενίας Cloud μπορούν επίσης να είναι μια πολύ λογική λύση. Τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας του SiteGround είναι ιδανικά για αρχάριους ή ιστότοπους με περιορισμένη επισκεψιμότητα. Ωστόσο, για ιστότοπους με υψηλή επισκεψιμότητα, χρειάζονται περισσότεροι πόροι διακομιστή και, συνεπώς, βάσει του προϋπολογισμού σας, είναι λογικό είτε να πάτε Η φιλοξενία cloud του SiteGround ή τα ειδικά προγράμματα φιλοξενίας διακομιστή. Έτσι, τελικά πρέπει να κάνετε μια κλήση μεταξύ των δύο (Cloud ή Dedicated Server) θεωρώντας τον προϋπολογισμό σας ως αποφασιστικό παράγοντα.

Αυτό είναι όλο SiteGround Dedicated Hosting Review (2020) το οποίο έχει πλέον διακοπεί και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορείτε να πάτε με την υπηρεσία Cloud Hosting, καθώς είναι εξίσου ισχυρή και επεκτάσιμη για να καλύψετε τις αυξανόμενες ανάγκες της επιχείρησής σας. Και αν έχετε αμφιβολίες ή απορίες σχετικά με διακομιστές Dedicated / Cloud / Enterprise, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης του SiteGround 24/7 VIP.

Ή ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗ…

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map