SiteGround Cloud Hosting Review & Plans Σύγκριση (2020)


ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ CLOUD HOSTING
1. Βαθμολογήθηκε ως # 1 Cloud Host & WordPress Host σε πολλές δημοσκοπήσεις στο Facebook
2. Συσκευασμένο με πλούσιες δυνατότητες που περιλαμβάνονται ήδη στο Shared Hosting του SiteGround με δυνατότητα προσαρμογής σύμφωνα με τις ανάγκες σας
3. Διακομιστές Cloud υψηλού επιπέδου με προσωρινή αποθήκευση πολλαπλών επιπέδων για ανώτερη ταχύτητα και απόδοση
4. Φιλοξενήστε οποιονδήποτε τύπο ιστότοπων με Root Server Access & cPanel ή WHM
5. Αξιόπιστο & εξυπηρετικό προσωπικό υποστήριξης SiteGround θα επιλύσει εγκαίρως τυχόν ζητήματα ιστότοπου
6. Παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα για Αυτόματη κλίμακα Πόρων διακομιστή κατά τη διάρκεια των Αυξήσεων Κυκλοφορίας
7. Η κορυφαία τεχνολογία ταχύτητας διακομιστή της SiteGround βελτιώνει γρήγορα τον ιστότοπό σας
8. Οι διακομιστές Cloud Hosting του SiteGround αντιμετωπίζουν λιγότερες πιθανότητες υπερβάσεων CPU, κάτι που είναι πολύ κοινό με τους Shared Hosting Servers
9. Ο Cloud Server με τους πόρους που είναι απομονωμένοι εξασφαλίζει καλύτερη χρήση, βελτίωση ασφάλειας και ταχύτητας
10. Έρχεται με τόνους χαρακτηριστικών που περιλαμβάνονται στα Shared Server Plans του SiteGround
11. Μερικές φορές, το Cloud Hosting μπορεί να είναι αρκετά πιο γρήγορο από το Dedicated Hεκτοξεύοντας
Μειονεκτήματα της φιλοξενίας του δικτυακού τόπου
1. Ορισμένοι χρήστες μπορεί να βρουν 80 $ το μήνα λίγο ακριβό
2. Υπέρβαση CPU ενδέχεται να προκύψει και στα Σχέδια Cloud Hosting, αν και πολύ απίθανος
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ CLOUD HOSTING
SiteGround Cloud Hosting
Ώρα και αξιοπιστία
5.0/5.0
SiteGround Cloud Hosting
Ταχύτητα & απόδοση
5.0/5.0
SiteGround Cloud Hosting
Τεχνολογία & Χαρακτηριστικά κλίμακας
5.0/5.0
SiteGround Cloud Hosting
Ασφάλεια και προστασία κατά της παραβίασης
5.0/5.0
SiteGround Cloud Hosting
Τιμολόγηση & αξία
4.0/5.0
SiteGround Cloud Hosting
Υποστήριξη πελατών
5.0/5.0
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ4.8/5.0
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ CLOUD HOSTING
Το πρόγραμμα φιλοξενίας Cloud σε επίπεδο εισόδου του SiteGround θα σας κοστίσει περίπου 80 $ ανά μήνα το οποίο φαίνεται ελαφρώς πιο ακριβό από άλλους παρόχους φιλοξενίας, αλλά ο Cloud Server τους είναι Πλήρες πακέτο που αξίζει να πληρώσετε (ειδικά για την ποιότητα των υπηρεσιών και υποστήριξης). Αν ψάχνετε για έναν ποιοτικό πάροχο φιλοξενίας Cloud VPS για το ιστολόγιο ή τον ιστότοπό σας, μην διστάσετε να δοκιμάσετε την υπηρεσία φιλοξενίας Cloud του SiteGround! Το επίπεδο του Υποστήριξη πελατών VIP που λαμβάνετε από το SiteGround σίγουρα θα σας κάνει να μείνετε μαζί τους για πάντα. Ωστόσο, εάν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό, τότε το πρόγραμμα SiteGround GoGeek μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας αρκετά άνετα, καθώς είναι πολύ φθηνότερο και ενεργεί περισσότερο σαν Λύση Semi VPS Hosting.

Το SiteGround, όχι μόνο γνωστό ως το Best Host Host, διαθέτει επίσης μια κορυφαία πλατφόρμα υψηλής κλίμακας για τη φιλοξενία του ιστότοπού σας σε έναν σταθερό διακομιστή φιλοξενίας Cloud που μπορεί εύκολα να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες της επιχείρησής σας. Χρησιμοποιώ το πρόγραμμα φιλοξενίας Cloud του SiteGround εδώ και αρκετό καιρό και γι ‘αυτό σκέφτηκα να επανεξετάσω την εμπειρία μου με αυτό το εξαιρετικά ισχυρό Cloud πάροχος φιλοξενίας!

Contents

SiteGround Τιμές, Σχέδια και Χαρακτηριστικά Cloud Hosting (2020)

Το SiteGround προσφέρει βασικά πακέτα VPS όπως σε 4 βασικά προγράμματα φιλοξενίας Cloud, όπως το αρχικό πρόγραμμα εισόδου, το επιχειρηματικό σχέδιο, το σχέδιο Business Plus και το σχέδιο Super Power τελευταίας τεχνολογίας. Επιπλέον, μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε το δικό σας πρόγραμμα Custom Cloud Server (αν χρειαστεί) με βάση τις ανάγκες σας κάνοντας χρήση της δυνατότητας Autoscale του SiteGround. Ακολουθούν οι κοινές δυνατότητες των προγραμμάτων φιλοξενίας Cloud του SiteGround σε σύγκριση:

Σύγκριση προγράμματος SiteGround Cloud Hosting (2020)
Είσοδος vs Επιχείρηση vs Επιχείρηση Plus έναντι Super Power
ΧαρακτηριστικάΕίσοδοςΕπιχείρησηBusiness PlusΥπερδύναμη
Τιμολόγηση80 $
(κάθε μήνα)
120 $
(κάθε μήνα)
160 $
(κάθε μήνα)
240 $
(κάθε μήνα)
Πολιτική επιστροφήςΕγγύηση επιστροφής χρημάτων SiteGround Cloud Hosting 14 ημερών
ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕΛΙΔΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ CLOUD HOSTING
Χώρος δίσκου διακομιστή40 GB
(Διάστημα SSD)
60 GB
(Διάστημα SSD)
80 GB
(Διάστημα SSD)
120 GB
(Διάστημα SSD)
Μεταφορά δεδομένων5 TB
(Εύρος ζώνης)
5 TB
(Εύρος ζώνης)
5 TB
(Εύρος ζώνης)
5 TB
(Εύρος ζώνης)
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ2 πυρήνες
(2 x 3 GHz)
3 πυρήνες
(3 x 3 GHz)
4 πυρήνες
(4 x 3 GHz)
8 πυρήνες
(8 x 3 GHz)
ΕΜΒΟΛΟ4 ΓΙΓΑΜΠΑΪΤ
(Μνήμη)
6 GB
(Μνήμη)
8 GB
(Μνήμη)
10 GB
(Μνήμη)
Πλήρως διαχειριζόμενη φιλοξενία σύννεφων
Ναί

Ναί

Ναί

Ναί
Δωρεάν SSL & CDN
Ναί

Ναί

Ναί

Ναί
SSH & SFTP
Ναί

Ναί

Ναί

Ναί
Αποκλειστική διεύθυνση IP
Ναί

Ναί

Ναί

Ναί
Δωρεάν ιδιωτικό DNS
Ναί

Ναί

Ναί

Ναί
Δωρεάν καθημερινή επιλογή αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς
Ναί

Ναί

Ναί

Ναί
24/7 Εκπληκτικά γρήγορη υποστήριξη VIP
Ναί

Ναί

Ναί

Ναί

Αναβάθμισα από το σχέδιο GoGeek του SiteGround, το οποίο πιστεύω ότι είναι περισσότερο από αρκετό για τους περισσότερους από τους ιστότοπους μεσαίας εμβέλειας υψηλής κυκλοφορίας. Αλλά μόνο για να απολαμβάνω περισσότερη ταχύτητα και χρόνο φόρτωσης, αναβάθμισα το σχέδιό μου σε φιλοξενία στο SiteGround Cloud και τα αποτελέσματα ήταν πολύ ευχάριστα! Εδώ είναι μερικά πράγματα που θα παρατηρήσετε αμέσως και θα το λατρέψετε κατά την αναβάθμιση στην υπηρεσία φιλοξενίας Cloud του SiteGround:

Η ιστοσελίδα σας θα φορτώσει περίπου 0,3 έως 0,5 δευτερόλεπτα γρηγορότερα από την υπηρεσία Share Server.
Θα έχετε την επιλογή να ενισχύσετε την απόδοση του ιστότοπού σας προσθέτοντας περισσότερη CPU ή RAM (αν χρειαστεί) χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Autoscale του SiteGround Cloud
Δεν θα αντιμετωπιστούν τυχόν υπερβάσεις CPU λόγω μεγάλης χρήσης πόρων διακομιστή
Επίσης, τόνοι άλλων λειτουργιών συνοδεύονται από πακέτα φιλοξενίας Cloud του SiteGround
Εύκολη παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο της χρήσης πόρων διακομιστή Cloud
Δεν χρεώνονται επιπλέον χρεώσεις εάν υπερβαίνετε τη χρήση πόρων του διακομιστή Cloud Server (ακόμη και μέσω Hack ή DDoS Attack).

Τι είναι η υπηρεσία Cloud Hosting του SiteGround?

Η υπηρεσία φιλοξενίας cloud που προσφέρεται από το SiteGround διασφαλίζει ότι ο ιστότοπός σας θα περιλαμβάνει τους δικούς του απομονωμένους πόρους διακομιστή που δεν θα επηρεαστούν πραγματικά από ορισμένα από τα προβλήματα που συμβαίνουν με άλλους ιστότοπους στον ίδιο διακομιστή. Αυτοί οι πόροι μεμονωμένου διακομιστή Cloud βοηθούν σημαντικά στο χειρισμό τυχόν αυξήσεων της κυκλοφορίας, βελτιώνοντας την ταχύτητα και την ασφάλεια (πότε σε σύγκριση με τους Shared Hosting Servers του SiteGround).

Πότε χρειάζεστε το πρόγραμμα φιλοξενίας Cloud του SiteGround?

Τα προγράμματα φιλοξενίας Cloud είναι συνήθως για ιστότοπους μεσαίας εμβέλειας επισκεψιμότητας σε πολύ δημοφιλείς μεγάλους ιστότοπους και όχι πραγματικά για αρχάριους. Εάν εκτελείτε έναν σύνθετο ιστότοπο που απαιτεί περισσότερη μνήμη RAM, CPU και αποθήκευση από τα προγράμματα Shared hosting του SiteGround, τότε οι διακομιστές Cloud Hosting τους θα ήταν ιδανικοί για τις εφαρμογές / ιστότοπους που χρειάζονται πόρους, καθώς χρειάζονται ορισμένες ειδικές ρυθμίσεις και ρυθμίσεις διακομιστή. Ή για κάποιον σαν εμένα, αν το μόνο που θέλετε είναι να μεταβείτε στον ιστότοπό σας στο επόμενο επίπεδο από την άποψη της Απόδοσης διακομιστή, της ταχύτητας, του χρόνου λειτουργίας και του Sασφάλεια.

Συσκευασμένοι πόροι διακομιστή με κάθε λογαριασμό Cloud

Το πρόγραμμα εισόδου Cloud hosting του SiteGround έρχεται με 2 πυρήνες CPU, 40 Gigabytes SSD Disk Space, 5 Terabytes Bandwidth και 4 Gigabytes RAM (από προεπιλογή) που θα πρέπει να είναι άφθονο για τους περισσότερους ιστότοπους. Αλλά αν χρειάζεστε περισσότερους πόρους διακομιστή Cloud από το συνηθισμένο για να κάνετε τον ιστότοπό σας ακόμα πιο γρήγορο, το SiteGround Cloud είναι ακριβώς η υπηρεσία που αναζητάτε. Επίσης, όταν ο ιστότοπός σας παρατηρεί υψηλή επισκεψιμότητα μπορεί να οφείλεται σε κάποια περίοδο αιχμής, τότε μπορείτε να μεταβείτε στον λογαριασμό τους στο Cloud και αργότερα να σκεφτείτε να προσθέσετε περισσότερους πόρους στον διακομιστή σας Cloud (όταν χρειαστεί).

Επιπλέον, έχετε την επιλογή να ορίσετε το πρόγραμμα φιλοξενίας Cloud με το SiteGround κάνοντας χρήση του Εκδηλώσεις αυτόματης κλίμακας λειτουργικότητα (εάν οι διακομιστές το χρειάζονται) και μπορείτε επίσης να λαμβάνετε μια ειδοποίηση όποτε θέλετε λαμβάνει χώρα.

Αυτόματη κλίμακα πόρων διακομιστή SiteGround Cloud Hosting Δημιουργία εκδηλώσεων

Επιλογή αυτόματης κλίμακας πόρων διακομιστή για την αντιστάθμιση οποιωνδήποτε αυξήσεων κίνησης

Το καλύτερο μέρος για τη φιλοξενία του SiteGround Cloud είναι ότι έχετε την επιλογή να ορίσετε το λογαριασμό φιλοξενίας Cloud Λειτουργία αυτόματης κλίμακας κατά τη διάρκεια ορισμένων περιόδων αιχμής ή για να αντισταθμίσετε τυχόν αυξήσεις της κυκλοφορίας αυξάνοντας τη δική σας Cloud Server CPU + RAM. Ενεργοποιώντας αυτό Αυτόματη κλίμακα Η επιλογή είναι ιδανική για τους ιστότοπούς σας ειδικά για την κάλυψη κατά τη διάρκεια μεγάλου όγκου ροής κίνησης, η οποία διαφορετικά, εάν δεν ενεργοποιηθεί, θα μπορούσε να οδηγήσει στον ιστότοπό σας να λειτουργεί πολύ αργά ή μάλλον ακόμη και να τερματιστεί όπως κάθε άλλο κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας διακομιστών.

Για να εκτελέσετε αυτήν τη λειτουργία, πρέπει να συνδεθείτε στο SiteGround’s Περιοχή χρήστη και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί αυτόματης κλίμακας.

Επιλογή αυτόματης κλίμακας πόρων διακομιστή SiteGround Cloud Hosting

Στη συνέχεια, θα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα Εκδήλωση (με βάση το δικό σας απαιτήσεις).

Χρήση αυτόματης κλίμακας πόρων διακομιστή SiteGround Cloud Hosting Server

Πρόσθετες δυνατότητες που περιλαμβάνονται στον λογαριασμό Cloud Hosting του SiteGround

Τα πακέτα φιλοξενίας Cloud του SiteGround είναι ειδικά εξοπλισμένα με μια σειρά από πλούσια και ισχυρή δυνατότητα που μπορούν εύκολα να κλιμακωθούν για να καλύψουν τις αυξανόμενες ανάγκες της επιχείρησής σας:

ΔΩΡΕΑΝ προηγμένη υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς
Σούπερ γρήγορη υποστήριξη προτεραιότητας VIP (24/7/365 ημέρες)
Φιλοξενούμενοι Απεριόριστοι ιστότοποι
Τεχνολογία ταχύτητας SG Premium
ΔΩΡΕΑΝ Φιλοξενία Μετεγκατάσταση & Αναβάθμιση στο Cloud Platform
ΔΩΡΕΑΝ πιστοποιητικά SSL και email
Τεράστιος χώρος αποθήκευσης email
Ασφάλεια και πρόληψη κατά των ανεπιθύμητων μηνυμάτων
6 κέντρα δεδομένων παγκοσμίως για τη φιλοξενία σύννεφων
Τεχνολογία Uptime SG Premium
Γρήγορη υποστήριξη σχετικά με το WordPress και το Joomla
Υπηρεσία SSD & CDN για ταχύτητα
Τελευταίες εκδόσεις PHP & SuperCacher (Όλα τα επίπεδα)
Διακομιστές NGINX & HTTP / 2
WordPress Αυτόματες ενημερώσεις

Χωρίς υπερβάσεις CPU ή Overclocking διακομιστή

Με την Κοινή φιλοξενία του SiteGround, ο ιστότοπός σας μπορεί να τερματιστεί λόγω προσωρινών Υπερβολικών CPU λόγω του ότι ο ιστότοπός σας υπερβαίνει το όριο πόρων που έχει εκχωρηθεί στο πρόγραμμα φιλοξενίας Shared Server. Μερικές φορές αυτό μπορεί να προκληθεί ακόμη και από την ενεργοποίηση ενός CDN, την εγκατάσταση κακής προσθήκης ή απλά λόγω κάποιου κακού κώδικα.

Αναφορά κατάστασης χρήσης διακομιστή SiteGround Cloud Hosting

Ωστόσο, δεν είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε αυτό το σφάλμα με την Πλήρως Διαχειριζόμενη Υπηρεσία Φιλοξενίας Cloud του SiteGround, καθώς οι υπερβάσεις CPU συμβαίνουν συνήθως σε ιστότοπους μέσης κυκλοφορίας που χρησιμοποιούν το Shared πλατφόρμα φιλοξενίας.

Οι απομονωμένοι πόροι διακομιστή του SiteGround διασφαλίζουν καλύτερη ασφάλεια

Εφόσον δεν βρίσκεστε σε κοινόχρηστους διακομιστές, ο λογαριασμός σας θα απομονωθεί χρησιμοποιώντας την αποκλειστική τεχνολογία HIVE SiteGround, με αποτέλεσμα να μην επηρεαστείτε, ακόμη και αν κάτι πάει στραβά με οποιονδήποτε από τους άλλους ιστότοπους στον ίδιο διακομιστή Cloud. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τον μικρότερο κίνδυνο να αντιμετωπίσετε τεχνικά ζητήματα με την υπηρεσία φιλοξενίας Cloud του SiteGround και έτσι μπορείτε να περιμένετε εκπληκτικό Uptime ως Καλά!

SiteGround Cloud Hosting Λειτουργία & Χρόνος απόκρισης

Με την εξαιρετικά ασφαλή υπηρεσία φιλοξενίας Cloud του SiteGround, μπορείτε να περιμένετε 100% Uptime σχεδόν κάθε μήνα με εξαιρετικά γρήγορο Χρόνο απόκρισης που μπορεί να βοηθήσει τον ιστότοπό σας που φιλοξενείται στο Cloud να φορτώνεται εύκολα λιγότερο από 1 δεύτερος.

SiteGround Cloud Hosting Λειτουργία & Χρόνος απόκρισης

Πλήρως διαχειριζόμενος διακομιστής σύννεφων

Οι περισσότεροι από τους παρόχους φιλοξενίας Cloud πωλούν Unmanaged Cloud ή VPS Servers. Αυτός είναι ο λόγος που ίσως χρειαστείτε έναν Επαγγελματία Προγραμματιστή για τη διαχείριση του ιστότοπού σας. Ευτυχώς, το SiteGround προσφέρει πλήρως διαχειριζόμενη υποδομή φιλοξενίας σύννεφων που σίγουρα θα σας προσφέρει το καλύτερο από τον ιστότοπό σας μέσω ελάχιστου χρόνου και προσπάθεια.

SiteGround Cloud Hosting Speed ​​Review: Πόσο γρήγορη είναι?

Με την υπηρεσία φιλοξενίας Cloud του SiteGround, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσης ιστότοπου κατά 0,3 έως 0,5 δευτερόλεπτα και η ταχύτητα του ιστότοπού σας εξαρτάται από έναν αριθμό καθοριστικών παραγόντων, όπως ο αριθμός των αιτημάτων, το μέγεθος της σελίδας και ούτω καθεξής. Ο ιστότοπός σας μπορεί να φορτώνει γρήγορα αστραπές υπό τον όρο ότι είναι ένας μικρότερος ιστότοπος με λιγότερα απλά πρόσθετα εγκατεστημένο.

Κριτικές SiteGround Cloud Hosting από τους πελάτες τους

Ακολουθούν μερικές εξαιρετικά θετικές κριτικές σχετικά με την υπηρεσία φιλοξενίας Cloud του SiteGround από τους χρήστες τους στο Twitter

SiteGround Cloud Hosting Κριτικές στο Twitter

SiteGround GoGeek vs Cloud Hosting: Ποιο πρόγραμμα πρέπει να επιλέξετε?

SiteGround GoGeek vs SiteGround Cloud Hosting Plan Review (2020)

Το σχέδιο GoGeek του SiteGround λειτουργεί εν μέρει σαν Πακέτο φιλοξενίας VPS αλλά χωρίς το Root Access. Το GoGeek μπορεί να διαχειριστεί οποιονδήποτε ιστότοπο μεσαίας εμβέλειας επισκεψιμότητας, καθώς αυτό το κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας είναι γεμάτο με μερικές πλούσιες δυνατότητες VPS όπως ακριβώς 11,95 $ ανά μήνα το οποίο είναι πολύ φθηνό και προσιτό σε σύγκριση με τους διακομιστές Cloud του SiteGround (80 $ ανά μήνα) που μπορεί να είναι ακριβό αλλά θεωρούνται πολύ ισχυρά και δικαιολογούν τέλεια την τιμή. Επίσης, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να κάνετε αναβάθμιση από το GoGeek του SiteGround στον διακομιστή του Cloud (όποτε νιώθετε χρειάζομαι).

Τρόπος μεταφοράς από τον κοινόχρηστο λογαριασμό φιλοξενίας SiteGround (StartUp, GrowBig ή GoGeek) σε λογαριασμό φιλοξενίας cloud?

Το SiteGround Shared hosting αναβαθμίστηκε σε λογαριασμό φιλοξενίας Cloud (Ειδοποίηση μέσω email)

Ναι, μπορείτε εύκολα να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση από τον κοινόχρηστο λογαριασμό φιλοξενίας του SiteGround στον λογαριασμό φιλοξενίας Cloud, απλώς δημοσιεύοντας ένα νέο εισιτήριο υποστήριξης για να εκτελέσετε τη διαδικασία μετεγκατάστασης λογαριασμού εκ μέρους σας. Το SiteGround θα δημιουργήσει έναν νέο διακομιστή Cloud με τις παραμέτρους υλικού που αναφέρονται κατά τη διαδικασία παραγγελίας του λογαριασμού σας. Στη συνέχεια, η Ομάδα υποστήριξης θα εγκαταστήσει το προσαρμοσμένο λογισμικό τους στο διακομιστή για εσάς, προκειμένου να το βελτιστοποιήσει για απόδοση.

Μόλις συγχρονιστούν όλα τα δεδομένα από τον κοινόχρηστο λογαριασμό του SiteGround με τον νέο λογαριασμό Cloud που περιλαμβάνει όλα τα αρχεία, τους λογαριασμούς email, τις βάσεις δεδομένων, τις ρυθμίσεις κ.ο.κ. σωστά.

Επιπλέον, εάν το Όνομα Τομέα σας είναι καταχωρημένο και διαχειριζόμενο από το SiteGround, θα το παραπέμψει από τους Κοινόχρηστους διακομιστές του στο νέο διακομιστή Cloud για εσάς. Μόλις ολοκληρωθούν οι αλλαγές DNS, όλοι οι επισκέπτες θα βλέπουν πλέον τον ιστότοπό σας στον Cloud Server του SiteGround. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία αναβάθμισης του Cloud, η ομάδα SiteGround θα επαληθεύσει τα αποτελέσματα και θα σας ενημερώσει αργότερα σχετικά με την ολοκλήρωση της διαδικασίας μετεγκατάστασης Cloud μέσω του προηγούμενου καταχωρημένου εισιτηρίου υποστήριξης.

Μπορώ να αναβαθμίσω / υποβαθμίσω το Site μουGround Cloud Hosting Plan; Θα υπάρξει οποιαδήποτε διακοπή λειτουργίας?

Ναι, μπορείτε να αναβαθμίσετε ή να υποβαθμίσετε τον λογαριασμό φιλοξενίας Cloud ανά πάσα στιγμή ή ακόμη και να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα Custom Cloud Server βάσει των αναγκών σας χρησιμοποιώντας το SiteGround’s Αυτόματη κλίμακα Cloud επιλογή. Επίσης, θα υπάρξει Χωρίς διακοπή κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης του cloud ή της υποβάθμισης από το ένα σχέδιο στο άλλο.

Αναβάθμιση σε πρόγραμμα φιλοξενίας SiteGround Cloud από το cPanel

Για να αναβαθμίσετε τους πόρους διακομιστή SiteGround Cloud Hosting, πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στο SiteGround’s Περιοχή χρήστη, μετά πηγαίνετε στο Προσθήκη υπηρεσιών καρτέλα και τέλος κάντε κλικ στο Αναβαθμίζω κουμπί (βρίσκεται δίπλα στο Φιλοξενία Cloud).

Για να υποβαθμίσετε το πρόγραμμα φιλοξενίας του SiteGround Cloud, μπορείτε απλώς να υποβάλετε ένα αίτημα στην ομάδα υποστήριξης του SiteGround. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μεταβαίνοντας στο SiteGround Περιοχή χρήστη » Υποστήριξη καρτέλα » Συνεχίστε να επικοινωνείτε μαζί μας εδώ Σύνδεσμος ” Ακυρώσεις » Υποβαθμίσεις.

Συμπέρασμα: Είναι το SiteGround Cloud Hosting αξίζει τον κόπο?

Το πρόγραμμα φιλοξενίας Cloud σε επίπεδο εισόδου του SiteGround θα σας κοστίσει περίπου 80 $ ανά μήνα το οποίο φαίνεται ελαφρώς πιο ακριβό από άλλους παρόχους φιλοξενίας, ωστόσο, το πρόγραμμα φιλοξενίας Cloud είναι ένα Πλήρες πακέτο αξίζει απόλυτα το κόστος. Αν ψάχνετε για έναν ποιοτικό πάροχο φιλοξενίας VPS για το ιστολόγιο ή τον ιστότοπό σας, μην διστάσετε να δοκιμάσετε την υπηρεσία φιλοξενίας Cloud του SiteGround! Το επίπεδο υποστήριξης πελατών VIP που λαμβάνετε από το SiteGround θα σας κάνει να μείνετε μαζί τους για πάντα στα σίγουρα. Ωστόσο, εάν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό, τότε το πρόγραμμα SiteGround GoGeek μπορεί να ικανοποιήσει την ανάγκη σας αρκετά άνετα, καθώς είναι πολύ φθηνότερο από την πλατφόρμα Cloud τους και επίσης το πιο σημαντικό ενεργεί σαν Λύση Semi VPS Hosting.

Ελπίζω να βρήκατε αυτήν την κριτική Σχέδια φιλοξενίας SiteGround Cloud (2020) χρήσιμος. Εν κατακλείδι, η φιλοξενία Cloud του SiteGround είναι δυναμίτης, αν είστε σε θέση να αντέξετε οικονομικά Αξίας 80 $ λογαριασμός cloud κάθε μήνα. Επιπλέον, θα μεταφέρουν ακόμη και τον ιστότοπό σας ΔΩΡΕΑΝ στους διακομιστές Cloud υψηλής απόδοσης.

Ή ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ…

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map