Αναθεώρηση GoDaddy


48 Συνολικές κριτικές


AVG. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ ΕΞΟΧΟΣ

Χαρακτηριστικά

Υποστήριξη

Εκτέλεση

Τιμολόγηση

Πώληση Flash Hostinger

Τιμές, σχέδια και δυνατότητες GoDaddy – 2020

Τα βασικά χαρακτηριστικά

 • Καταχωρητής τομέα # 1 του Godaddy στον κόσμο
 • Shared, VPS, Dedicated Servers
 • Εγκατάσταση με 1 κλικ 125+ δωρεάν Εφαρμογών
 • Ρύθμιση 1 κλικ για εγγεγραμμένους τομείς GoDaddy
 • Εγγυημένο χρόνο λειτουργίας 9,9%
 • Βραβευμένη τεχνική υποστήριξη
 • Κουπόνια GoDaddy

Κοινόχρηστα σχέδια φιλοξενίας

Όνομα προγράμματοςΛειτουργικό σύστημαΧώροςεύρος ζώνηςΠίνακαςΑριθμός ιστότοπωνΤιμή
ΜίζαLinux30 GBΧωρίς μετρήσειςCPANEL1 ιστότοποςRs. 99
ΟικονομίαLinux100 GBΑπεριόριστοςCPANELΑπεριόριστοςRs.199
ΛουξLinuxΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςCPANELΑπεριόριστοςRs. 299
ΤελικόςLinuxΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςCPANELΑπεριόριστοςRs.449
Δείτε τη σύγκριση Shared Hosting

Σχέδια φιλοξενίας VPS

Όνομα προγράμματοςΛειτουργικό σύστημαΧώροςΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣΕΜΒΟΛΟΠυρήναςΤιμή
ΕκτόξευσηLinux40 GB1 CPU2 GBRs.1,136
ΕνισχύωLinux60 GB2 CPU4 ΓΙΓΑΜΠΑΪΤRs.1,916
ΚαλλιεργώLinux150 GB3 CPU6 GBRs.2,404
ΕπεκτείνουνLinux200 GB4 CPU8 GBRs.3,379
Δείτε τη σύγκριση VPS Hosting

Ειδικά σχέδια φιλοξενίας

Όνομα προγράμματοςΛειτουργικό σύστημαΧώροςΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣΕΜΒΟΛΟΠυρήναςΤιμή
ΟικονομίαLinux1 TB4 CPU4 ΓΙΓΑΜΠΑΪΤ3,1 GHzRs.4,719
αξίαLinux1,5 TB4 CPU8 GB3,1 GHzRs.6,759
ΛουξLinux2 TB4 CPU16 GB3,1 GHzRs.1119
ΤελικόςLinux2 TB4 CPU32 GB3,1 GHzRs.7799
Δείτε τη σύγκριση Dedicated Hosting

Σχέδια φιλοξενίας μεταπωλητών

Όνομα προγράμματοςΛειτουργικό σύστημαΧώροςεύρος ζώνηςΠίνακαςΑριθμός ιστότοπωνΤιμή
ΕνισχύωLinux90 GBΑπεριόριστοςCPANELΑπεριόριστοςRs.1999
ΚαλλιεργώLinux120 GBΑπεριόριστοςCPANELΑπεριόριστοςRs.2,799
ΕπεκτείνουνLinux150 GBΑπεριόριστοςCPANELΑπεριόριστοςRs.2,999
ΚαθιερωμένοςLinux240 GBΑπεριόριστοςCPANELΑπεριόριστοςRs. 5.599
Δείτε τη σύγκριση φιλοξενίας μεταπωλητών

Επισκόπηση της εταιρείας

Πάμε μπαμπά είναι το όνομα που ταιριάζει σε όλους’νου όταν μιλάμε ‘Κορυφαία εταιρεία φιλοξενίας’. Δικαίως, έχοντας πάνω από 18 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως και 77 εκατομμύρια ονόματα τομέα υπό διαχείριση,

Υπήρξαν οι πρωτοπόροι στην κάλυψη των αναγκών μιας μεγάλης ποικιλίας πελατών σε όλο τον κόσμο με τις καλύτερες λύσεις τους στην κατηγορία web. Είναι ο κόσμος’νούμερο ένα καταχωρητής ονόματος τομέα. Και το να είσαι ο νούμερο ένα δεν είναι εύκολη υπόθεση και η παραμονή στην πρώτη θέση είναι πολύ πιο δύσκολη. Αλλά η GoDaddy πέτυχε αυτό το έργο με την τεράστια σκληρή δουλειά τους στην παροχή στους πελάτες τους κορυφαίας υπηρεσίας.

Η GoDaddy έχει μείνει πίσω από πολλές μικρές επιχειρήσεις που μετατράπηκαν σε κορυφαίες μάρκες παρέχοντας τα καλύτερα στην κατηγορία Web Hosting σε πολύ προσιτή τιμή. Έχει δημιουργήσει μια αξιόπιστη υποδομή διακομιστή ιστού που εστιάζει σε διακομιστές uptime, Linux και Windows, εκπληκτική εξυπηρέτηση πελατών και άλλες δυνατότητες. Και, η τιμολόγηση στο κέικ είναι ένα ευρύ φάσμα σχεδίων που έχουν.

Κοινόχρηστα σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων

Πάμε μπαμπά’Τα κοινόχρηστα σχέδια Ιστού ξεκινούν από 99rs / mo και φτάνουν τα 499 / mo. Ενώ το πρόγραμμα εκκίνησης δεν το κάνει’για να σας αγοράσω έναν δωρεάν τομέα, το κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας της GoDaddy Economy σας παρέχει ένα δωρεάν όνομα τομέα, 100 GB αποθηκευτικού χώρου, τη δυνατότητα φιλοξενίας ενός ιστότοπου, απεριόριστες μηνιαίες μεταφορές δεδομένων και δωρεάν επιχειρηματικό email. Ονομαζόταν το ‘Η καλύτερη αξία’ σχέδιο, το πρόγραμμα Deluxe προσφέρει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και απεριόριστους τομείς εκτός από τα χαρακτηριστικά του προγράμματος Οικονομίας. Ξεκινά από 339 / μήνα. Το πακέτο Ultimate προσφέρει ένα premium εργαλείο διαχείρισης DNS, χωρητικότητα επεξεργασίας 2x και δωρεάν πιστοποιητικό SSL για ένα χρόνο.

Σχέδια φιλοξενίας επιχειρήσεων

Αυτός μπορεί να είναι ένας νέος όρος για λίγους. Άσε λοιπόν’δείτε τι είναι η φιλοξενία επιχειρήσεων σύμφωνα με το GoDaddy. Το’είναι το καλύτερο και των δύο κόσμων – η ενισχυμένη ισχύς ενός εικονικού ιδιωτικού διακομιστή, αλλά με έναν εύχρηστο πίνακα ελέγχου που δεν’Απαιτείται πτυχίο στην Επιστήμη Υπολογιστών για να λειτουργήσει. Το GoDaddy προτείνει αυτά τα σχέδια σε άτομα με ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, αυτούς που θα έχουν υψηλή επισκεψιμότητα και απαιτούν περισσότερους πόρους. Αν εσύ’ψάχνετε για τον τύπο φιλοξενίας ιστοσελίδων που είναι πολύ γρήγορος, υποστηρίζει τεράστιο όγκο επισκεψιμότητας που έρχεται ανά πάσα στιγμή. Πάμε μπαμπά’Το business hosting έχει τους πόρους και την υποστήριξη για να ικανοποιήσει τις ανάγκες φιλοξενίας σας.

Τα σχέδια ξεκινούν με το πακέτο εκκίνησης, ξεκινώντας από 9 1159 / μήνα, παρέχοντας χώρο αποθήκευσης 60 GB, μνήμη RAM 2 GB, 1 CPU, κυκλοφορία χωρίς μετρήσεις, απεριόριστες ιστοσελίδες και βάσεις δεδομένων, πιστοποιητικό τυπικού SSL. Στη συνέχεια, υπάρχει σχέδιο βελτίωσης που προσθέτει χώρο αποθήκευσης 90 GB, RAM 4 GB, 2 CPU στο πρόγραμμα εκκίνησης και ξεκινά από starts 1479 / μήνα. Ακολουθείται από ένα σχέδιο Grow που ονομάζεται ‘Η καλύτερη αξία’ πακέτο στο Business hosting που προσφέρει χώρο αποθήκευσης 120 GB, μνήμη RAM 6 GB, 3 CPU εκτός από άλλες δυνατότητες των παλιών πακέτων. Και έχει καλή τιμή σε 1.919 / / μήνα. Και έπειτα υπάρχει σχέδιο επέκτασης που κοστίζει 59 2.559 / μήνα προσφέροντας χώρο αποθήκευσης 150 GB, μνήμη RAM 8 GB, 4 CPU επιπλέον των άλλων χαρακτηριστικών άλλων τριών σχεδίων.

Υπηρεσίες φιλοξενίας VPS

Τα VPS Hosting Plans ξεκινούν με το πακέτο που ονομάζεται Launch, προσφέρει 1 CPU Core, 2 GB RAM, 40 GB αποθηκευτικό χώρο και διατίθεται σε 1.399 99 / μήνα. Στη συνέχεια, υπάρχει το πακέτο Enhance που διατίθεται σε ₹ 2199 / μήνα, και προσφέρει 2 πυρήνες CPU, μνήμη RAM 4 GB, αποθήκευση 60 GB. Το πακέτο ανάπτυξης κοστίζει 2699 ₹ / μήνα. 3 πυρήνες CPU, μνήμη RAM 6 GB, αποθήκευση 150 GB. Και το σχέδιο επέκτασης είναι το πιο ακριβό, στα 3699 mo / μήνα προσφέρει 4 πυρήνες CPU, μνήμη RAM 6 GB, αποθήκευση 150 GB.

Αφιερωμένοι διακομιστές

Η GoDaddy το έχει τιμήσει’Οι αποκλειστικοί διακομιστές Hosting πολύ επιθετικά με το πακέτο Economy, ξεκινώντας από 19 4719 / μήνα, παρέχοντας 4 πυρήνες CPU @ 3,1 GHz, μνήμη 4 GB, αποθήκευση 1 TB, εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις, 3 αποκλειστικές IP, δωρεάν πιστοποιητικό SSL 1 έτους. Στη συνέχεια είναι το πακέτο Value που συνοδεύεται από μνήμη 8 GB, αποθήκευση 1,5 TB μαζί με άλλες δυνατότητες που προσφέρονται στο πρόγραμμα Economy. Αυτό το πακέτο έχει καλή τιμή στα ₹ 6759 / μήνα. Ακολουθεί ένα σχέδιο Deluxe που προσφέρει μνήμη 8 GB, αποθήκευση 1,5 TB, καθώς και άλλες δυνατότητες των παλιών πακέτων. Και η τιμή είναι 11 8119 / μήνα. Το πακέτο Ultimate είναι το πιο ακριβό στην τιμή των 8799 / / μήνα, προσφέροντας 32 GB μνήμης και αποθήκευση 2 TB με τα υπόλοιπα προϊόντα που παρέχονται σε άλλα τρία πακέτα.

Ονόματα τομέα:

Το GoDaddy προσφέρει ονόματα τομέα σε αρχική τιμή of 209 / μήνα. Παρέχουν μια μεγάλη λίστα ονομάτων τομέα όπως .com, .co, .in, .life και πολλά άλλα.

Δημιουργία ιστότοπου

Το GoDaddy διαθέτει ένα νέο και προηγμένο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων που βοηθά οποιοδήποτε άτομο με γνώσεις κωδικοποίησης τουλάχιστον ή καθόλου να δημιουργήσει έναν ιστότοπο της επιλογής του. Διαθέτει μια μεγάλη βιβλιοθήκη επαγγελματικών εικόνων για να διαλέξετε, ώστε ο ιστότοπός σας να έχει πάντα εικόνες που αντικατοπτρίζουν την επιχείρηση ή το πάθος σας. Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε τις δικές σας εικόνες. Διαθέτει επίσης μια διεπαφή swipe to style όπου μπορείτε να σχεδιάσετε τον ιστότοπό σας σε λίγες μόνο περιπτώσεις. Σας δίνει επίσης το προνόμιο του mix-and-match όπου μπορείτε να είστε απαλλαγμένοι από τους περιορισμούς των προτύπων και να προσαρμόζετε κάθε γωνία του ιστότοπού σας. Παίρνετε αυτό το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων ένα δωρεάν δοκιμαστική έκδοση για 14 ημέρες μετά την οποία θα πρέπει να πληρώσετε για αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων.

Επαγγελματικό email επιχείρησης

Το GoDaddy προσφέρει επίσης επιχειρηματική υπηρεσία email εκκίνηση στα 39 mo / μήνα, όπου θα λάβετε χώρο αποθήκευσης email 10 GB ανά χρήστη, εμπειρία χωρίς διαφημίσεις, βραβευμένη, 24ωρη υποστήριξη. Με το GoDaddy’s φίλτρα spam και anti-virus που αποκλείουν πάνω από 300 εκατομμύρια ανεπιθύμητα, δυνητικά επικίνδυνα email κάθε μέρα. Αυτά τα σχέδια υποστηρίζονται πολύ καλά από smartphone και tablet.

Τοπικοί σχεδιαστές ιστοσελίδων

Το GoDaddy διαθέτει επίσης μια μεγάλη λίστα προγραμματιστών και εταιρειών που μπορούν να δημιουργήσουν τα δικα σου δουλειά του σχεδιασμού και της διαχείρισης του ιστότοπου χωρίς προβλήματα.

Συμπέρασμα:

Η GoDaddy έχει κάποιους σοβαρούς διεκδικητές για την πρώτη θέση και υπάρχει επίσης αρκετός χώρος για βελτίωση όσον αφορά την υποστήριξη πελατών, τις τιμές ανανέωσης κ.λπ. Εάν μπορεί να λειτουργήσει σε αυτές τις πτυχές, δεν είναι περίεργο ότι η GoDaddy θα βασιλεύει ως βασιλιάς για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μπορείτε επίσης να δείτε τις κριτικές χρηστών για το GoDaddy παρακάτω στο ‘Κριτικές χρηστών’ Ενότητα.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map