Ανασκόπηση Galaxy 4 Web

Τιμές, σχέδια και λειτουργίες Galaxy 4 Web – 2020

Τα βασικά χαρακτηριστικά

 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • 99,94% Δέσμευση Uptime
 • Δωρεάν Όνομα Τομέα & SSL
 • Δωρεάν μεταφορά ιστότοπου
 • Φιλοξενήστε απεριόριστους ιστότοπους
 • Περιττός χώρος στο δίσκο RAID10
 • Ίδια τιμή ανανέωσης
 • Απεριόριστη βάση δεδομένων
 • Απεριόριστοι λογαριασμοί email
 • Απεριόριστο διάστημα SSD και εύρος ζώνης

Κοινόχρηστα σχέδια φιλοξενίας

Όνομα προγράμματοςΛειτουργικό σύστημαΧώροςεύρος ζώνηςΠίνακαςΑριθμός ιστότοπωνΤιμή
ΜΙΖΑLinux11CPANEL141
ΒΑΣΙΚΟΣLinux31CPANEL182
ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑLinux51CPANEL1123
ΒΑΣΙΚΟ PROLinux101CPANEL1164
Δείτε τη σύγκριση Shared Hosting

Σχέδια φιλοξενίας VPS

Όνομα προγράμματοςΛειτουργικό σύστημαΧώροςΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣΕΜΒΟΛΟΠυρήναςΤιμή
ΠΡΟΤΥΠΟLinux2022849
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗLinux40241499
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣLinux80362649
ΑφρόκρεμαLinux120483599
Δείτε τη σύγκριση VPS Hosting

Σχέδια Cloud Hosting

Όνομα προγράμματοςΛειτουργικό σύστημαΧώροςΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣΕΜΒΟΛΟεύρος ζώνηςΤιμή
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ CLOUDLinuxΑπεριόριστος22Απεριόριστος399
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ CLOUDLinuxΑπεριόριστος44Απεριόριστος699
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ CLOUDLinuxΑπεριόριστος66Απεριόριστος899
Δείτε τη σύγκριση Cloud Hosting

Επισκόπηση της εταιρείας

Τι είναι το Galaxy 4 Web

Εμείς στο Web 4 Galaxy. Πάντα πιστεύετε ότι η φιλοξενία ιστοσελίδων πρέπει να είναι γρήγορη, ασφαλής, αξιόπιστη, προηγμένη και προσιτή. Ξεκινήσαμε αυτήν την επιχείρηση φιλοξενίας ιστοσελίδων για να υποστηρίξουμε τη συνεχώς αναπτυσσόμενη διαδικτυακή επιχείρηση και να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των επιχειρηματικών χρηστών σε προσιτή τιμή.

Υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων που προσφέρονται από το Web 4 Galaxy. περιλαμβάνει τεχνολογία, uptime και 24x7x365 αποκλειστική υποστήριξη πελατών. Είμαστε αρμόδιοι να προσφέρουμε υπηρεσίες φιλοξενίας σε όλους τους τομείς και τις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Έχουμε προσφορές υπηρεσιών από λογαριασμό Basic Hosting έως πολύπλοκες ομάδες Dedicated Server σε πολλές πλατφόρμες.

Η ομάδα μας και οι αξίες μας
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους διαχειριστές συστήματος Linux & Windows που έχουν δεσμευτεί να προσφέρουν υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης 24×7. Όλοι οι διαχειριστές συστημάτων μας διαθέτουν εξειδίκευση στον πίνακα ελέγχου cPanel & Plesk, τεχνολογίες εικονικοποίησης και έχουν αποδεδειγμένο ιστορικό στη μετεγκατάσταση διακομιστών. Οι ειδικοί του διακομιστή μας εργάζονται σε περίπλοκα ζητήματα που σχετίζονται με τους διακομιστές για τη μείωση του χρόνου διακοπής λειτουργίας, τη βελτίωση της απόδοσης και τη βοήθεια των πελατών μας να ελαχιστοποιήσουν το κόστος υποστήριξής τους.

Πιστεύουμε ότι η καλύτερη εμπειρία πελατών προσφέρεται εστιάζοντας στην προοπτική του πελάτη. Σχεδιάζουμε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας έχοντας κατά νου την ικανοποίηση των πελατών. Η ευκολία στη χρήση και η σαφήνεια στην παρουσίαση είναι μερικοί από τους βασικούς παράγοντες για την επιτυχία μας και απολαμβάνουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας αυτήν την ανταμοιβή εμπειρία κάθε μέρα.

Έχουμε σχεδιάσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία και ικανοποίηση των πελατών. Δεν έχει σημασία αν ο πελάτης έχει κοινόχρηστο πακέτο φιλοξενίας, VPS ή αποκλειστικό διακομιστή. Αντιμετωπίζουμε όλους ως αποκλειστικούς πελάτες μας παρέχοντας έτσι κορυφαία υποστήριξη 24×7.

Γιατί είμαστε διαφορετικοί από τους άλλους

Δεσμευμένοι για την παροχή των καλύτερων
Οι άνθρωποι στο Web 4 Galaxy. είμαστε στη βιομηχανία φιλοξενίας ιστοσελίδων εδώ και χρόνια, γνωρίζουμε καλά τη λειτουργία της βιομηχανίας φιλοξενίας ιστοσελίδων και μπορούμε να προσφέρουμε το καλύτερο. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε υπηρεσίες για όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων, ανεξάρτητα από το αν είστε αρχάριος ή εντελώς καταλαβαίνω στο Διαδίκτυο. Δίνουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να ξεκλειδώσουν όλες τις δυνατότητες του διαδικτύου και να αξιοποιήσουν στο έπακρο. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι οι πελάτες θέλουν αξία για τα χρήματα, έχουμε συνδυάσει τις υπηρεσίες μας με κορυφαίες δυνατότητες στη βιομηχανία και 24ωρη βοήθεια επί τόπου είναι επίσης διαθέσιμη όλο το χρόνο για να διασφαλίσουμε ότι όλα είναι τέλεια με τον ιστότοπό σας.

Προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας
Προσφέρουμε τυποποιημένες και προσαρμοσμένες λύσεις φιλοξενίας για όλους τους τύπους ιστότοπων και επιχειρήσεων. Η σειρά της γκάμας προϊόντων μας διαθέτει Όνομα τομέα, Κοινόχρηστη φιλοξενία, Φιλοξενία μεταπωλητών, Φιλοξενία VPS, Φιλοξενία e-mail, αποκλειστικοί διακομιστές, φιλοξενία ηλεκτρονικού εμπορίου, πιστοποιητικά SSL, φιλοξενία CMS, G-Suite κ.λπ. αυτό δεν είναι μόνο, εργαζόμαστε συνεχώς για την προσθήκη νέων δυνατοτήτων και βελτιώσεων στη γκάμα των προϊόντων μας. Το πάθος μας για ενημέρωση των προϊόντων μάς βοήθησε να διατηρήσουμε το προβάδισμα έναντι του ανταγωνισμού. αυτό απεικονίζεται τέλεια μέσω της γκάμας προϊόντων φιλοξενίας.

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ
Είναι επιτακτική ανάγκη να κάνουμε το καλύτερό μας στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κλάδο. Σε αντίθεση με τους μεγάλους παίκτες, δεν έχουμε την πελατειακή βάση σε εκατομμύρια, οπότε δεν πληρούμε τις προϋποθέσεις για τις μαζικές εκπτώσεις τους, αλλά εξακολουθούμε να προσπαθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες φιλοξενίας σε λογική τιμή. Διαχειριζόμαστε επιχειρήσεις και προφανώς πρέπει να βγάλουμε λεφτά, αλλά δεν είμαστε άπληστοι να χρεώνουμε άγρια ​​τις πιθανότητες και να κερδίζουμε κέρδη.

Ανώτερη εξυπηρέτηση πελατών
Γνωρίζουμε το γεγονός ότι υπάρχουν πολλές τεχνολογικές προκλήσεις όσον αφορά την διαδικτυακή πλατφόρμα φιλοξενίας σας, επομένως είμαστε εδώ 24 ώρες την ημέρα, κάθε μέρα του χρόνου. Η εξυπηρέτηση πελατών είναι η ραχοκοκαλιά της επιχείρησής μας και εδώ είναι που προσπαθούμε πραγματικά να κάνουμε τη διαφορά. Ο Γαλαξίας Web 4. τεχνική

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map