Αναθεώρηση ChemiCloud


20 Συνολικές κριτικές


AVG. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ

Χαρακτηριστικά

Υποστήριξη

Εκτέλεση

Τιμολόγηση

Πώληση Flash Hostinger

Τιμές, σχέδια και δυνατότητες ChemiCloud – 2020

Τα βασικά χαρακτηριστικά

 • Δωρεάν Όνομα Τομέα για Ζωή
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών
 • 24/7 χωρίς υποστήριξη
 • Δωρεάν ας κρυπτογραφήσουμε SSL
 • Τοπικός πάροχος φιλοξενίας που βασίζεται στο Cloud
 • Τοποθεσίες διακομιστή παγκοσμίως

Κοινόχρηστα σχέδια φιλοξενίας

Όνομα προγράμματοςΛειτουργικό σύστημαΧώροςεύρος ζώνηςΠίνακαςΑριθμός ιστότοπωνΤιμή
Μίζα Web HostingLinux15 GB SSDΑπεριόριστοςCPANEL13,95 $ / μήνα
Web Hosting ProLinux25 GB SSDΑπεριόριστοςCPANELΑπεριόριστος6,95 $ / μήνα
Turbo Web HostingLinux35 GB SSDΑπεριόριστοςCPANELΑπεριόριστος10,95 $ / μήνα
Δείτε τη σύγκριση Shared Hosting

Σχέδια φιλοξενίας VPS

Όνομα προγράμματοςΛειτουργικό σύστημαΧώροςΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣΕΜΒΟΛΟΠυρήναςΤιμή
ΣίδεροLinux80 GB SSD2 πυρήνες CPU4 ΓΙΓΑΜΠΑΪΤ79,95 $ / μήνα
ΜπρούντζοςLinux160 GB4 πυρήνες CPU8 GB119,95 $ / μήνα
ΑσήμιLinux320 GB6 πυρήνες CPU16 GB199,95 $ / μήνα
ΧρυσόςLinux640 GB SSD8 πυρήνες CPU32 GB359,95 $ / μήνα
Δείτε τη σύγκριση VPS Hosting

Σχέδια φιλοξενίας μεταπωλητών

Όνομα προγράμματοςΛειτουργικό σύστημαΧώροςεύρος ζώνηςΠίνακαςΑριθμός ιστότοπωνΤιμή
ΗλεκτρόνιοLinux25 GB SSD250 GBCPANELΑπεριόριστος19,95 $ / μήνα
ΣύντηξηLinux50 GB SSD500 GBCPANELΑπεριόριστος34,95 $ / μήνα
ΕπέκτασηLinux80 GB SSD800 GBCPANELΑπεριόριστος50,95 $ / μήνα
ΕξέλιξηLinux100 GB SSD1000 GBCPANELΑπεριόριστος64,95 $ / μήνα
Δείτε τη σύγκριση φιλοξενίας μεταπωλητών

Επισκόπηση της εταιρείας

Το ChemiCloud είναι ένας πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων που είναι γνωστός για την παροχή της καλύτερης εξυπηρέτησης πελατών μαζί με μια γρήγορη, αξιόπιστη και ασφαλή φιλοξενία ιστοσελίδων που βασίζεται στην πλατφόρμα cloud. Το ChemiCloud είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων στον κλάδο. Η μέση βαθμολογία τους είναι μεγαλύτερη από 90%, κάτι που είναι εκπληκτικό, λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο με τον οποίο οι περισσότεροι πελάτες καταλήγουν σε πολύ χαμηλές βαθμολογίες, ακόμα και αν υπάρχει κάποιο μικρό σφάλμα στην υπηρεσία που παρέχεται από οποιονδήποτε πάροχο.
Αυτή η υψηλή βαθμολογία δεν δείχνει μόνο πόσο καλή είναι η εξυπηρέτηση του ChemiCloud, αλλά και αντικατοπτρίζει τη σημασία που δίνεται στην ικανοποίηση των πελατών.

Αφήνω’Μάθετε αν το ChemiCloud είναι η καλύτερη επιλογή που έχετε όταν επιλέγετε τον σωστό πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων για τον ιστότοπό σας.

Χαρακτηριστικά ChemiCloud

Χρήση της τεχνολογίας Cloud

Οι υπηρεσίες που βασίζονται σε σύννεφο, δεν χρειάζονται πλέον εισαγωγή. Και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Cloud Technology είναι το μέλλον και το μέλλον είναι εδώ. Η υποστήριξη του ιστότοπού σας από διακομιστές cloud καθιστά τον ιστότοπό σας έτοιμο για μελλοντικούς και οι διακομιστές Cloud έχουν πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τους παραδοσιακούς διακομιστές. Και ChemiCloud’Το ίδιο το όνομα φωνάζει τη χρήση των Cloud Servers στην υπηρεσία τους. Το να υποστηρίζεστε από τη δύναμη των διακομιστών cloud σίγουρα βοηθά να κάνετε τον ιστότοπό σας πιο γρήγορο, ασφαλές και εξαιρετικά προσβάσιμο. Αυτή η τεχνολογία επέτρεψε επίσης στο ChemiCloud να προσφέρει πακέτα κλιμάκωσης από πολύ βασικά έως εξαιρετικά προηγμένα χαρακτηριστικά.

Διακομιστές που βασίζονται σε SSD

Εάν επιλέξετε το ChemiCloud, ο ιστότοπός σας θα φιλοξενείται σε διακομιστές που υποστηρίζονται από SSD, ανεξάρτητα από το σχέδιο που θα επιλέξετε. Ο χώρος αποθήκευσης διακομιστή που βασίζεται σε SSD σημαίνει ελάχιστο ή καθόλου καθυστέρηση εξαιρετικά γρήγορο χρόνο πρόσβασης. Ο ιστότοπός σας είναι επίσης πολύ πιο ασφαλής από αυτούς που φιλοξενούνται σε διακομιστές που βασίζονται σε σκληρό δίσκο. Και ένα άλλο γεγονός ότι η προσθήκη περισσότερου βάρους στην κυριαρχία των SSD είναι ότι είναι υψηλής απόδοσης ενέργειας, επομένως καταναλώνουν λιγότερους πόρους.

Υποστήριξη ειδικών 24/7

Η υποστήριξη πελατών ήταν πάντα η πρώτη προτεραιότητα των πελατών εδώ και αιώνες. Εάν ήταν καθόλου, δεν ήταν ποτέ περισσότερο από το πόσο σημαντική έχει σημασία η υποστήριξη πελατών τώρα. Η ChemiCloud έχει καταλάβει αυτό το γεγονός και έχει δώσει υψηλή προτεραιότητα στην παροχή υποστήριξης πελατών σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είναι ένας από τους υψηλής ποιότητας παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να καλέσετε ανά πάσα στιγμή και θα παρακολουθείτε έναν ειδικό στέλεχος υποστήριξης πελατών της ChemiCloud και μπορείτε να λάβετε απαντήσεις σε οποιαδήποτε από τις ερωτήσεις σας ή να επιλύσετε οποιοδήποτε από τα προβλήματά σας.

99,9% ώρα λειτουργίας

Το ChemiCloud συνοδεύεται από εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,99%. Ενώ η εγγύηση 100% uptime είναι πάντα εξαιρετική, το 99,99% δεν είναι τόσο κακό. Θεωρείται ακόμη αρκετά καλό σε σύγκριση με το βιομηχανικό πρότυπο. Ο ιστότοπός σας θα λειτουργεί και λειτουργεί 99,99% του χρόνου. Αυτό θα σας βοηθήσει να εξυπηρετήσετε τους επισκέπτες ή τους πελάτες σας σχεδόν κάθε φορά που έχετε πρόσβαση στον ιστότοπό σας. Αυτή η εγγύηση χρόνου λειτουργίας μεταφράζεται σε 21,92 λεπτά διακοπής λειτουργίας σε ένα μήνα κατά μέσο όρο.

Δωρεάν Όνομα Τομέα για Ζωή

Οι περισσότεροι από εμάς θα ανακουφιστούμε όταν προσφέρουμε ένα Δωρεάν domain name μαζί με web hosting. Επειδή η πληρωμή τόσο για το web hosting όσο και για το domain name μπορεί σίγουρα να κάψει μια τρύπα στις τσέπες μας. Μερικές φορές, τα ονόματα τομέα συνοδεύονται από υψηλότερη τιμή από εκείνη του web hosting. Αυτό που κάνει τα πράγματα πιο θορυβώδη αν αγοράσετε web hosting από το ChemiCloud είναι το γεγονός ότι έχετε το όνομα τομέα δωρεάν για τη ζωή. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε για το ίδιο όνομα τομέα όταν ανανεώνετε την υπηρεσία σας, αρκεί να λαμβάνετε τον εαυτό σας web hosting από το ChemiCloud.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών

Πολλοί πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων προσφέρουν την υπηρεσία τους με μια συγκεκριμένη περίοδο εγγύησης επιστροφής χρημάτων. Αλλά η υπηρεσία ChemiCloud προσφέρεται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων χωρίς όρους, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε 45 ημέρες στα χέρια σας για να ζήσετε την υπηρεσία ChemiCloud και να αποφασίσετε μόνοι σας εάν θέλετε να παραμείνετε σε αυτούς για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αυτό θα γίνει χωρίς ταλαιπωρία και χωρίς ερωτήσεις.

Δωρεάν μετανάστευση χωρίς προβλήματα

Αφήνω’ας πούμε ότι είστε εντυπωσιασμένοι με αυτό που προσφέρει το ChemiCloud σε χαρτί και θέλετε να τους δοκιμάσετε, δεν θα ανησυχείτε για το ότι πρέπει να μεταφέρετε το περιεχόμενό σας και άλλα πράγματα που σχετίζονται με τον ιστότοπό σας στους διακομιστές του ChemiCloud. Προσφέρουν δωρεάν εγκατάσταση μετεγκατάστασης, η οποία τυχαία είναι επίσης χωρίς προβλήματα, επειδή διαθέτουν πολύ εξειδικευμένα τεχνικά στελέχη που θα σας βοηθήσουν να μεταφέρετε εύκολα τον ιστότοπό σας, χωρίς να χάνετε ιδρώτα.

Υπηρεσίες ChemiCloud

Φιλοξενία Ιστού

Όπως έχει ήδη αναφερθεί ότι το ChemiCloud παρέχει την υπηρεσία του με βάση την πλατφόρμα Cloud, μπορείτε να κάνετε τον εαυτό σας φιλοξενία ιστοσελίδων πέρα ​​από τις προσδοκίες, όπως το ορίζει η ChemiCloud, με τις τιμές να ξεκινούν από 3,95 $ / μήνα. Αυτό το πακέτο με το όνομα Starter έρχεται με όλες τις βασικές δυνατότητες που χρειάζεστε. Οι τιμές δεν είναι οι καλύτερες βιομηχανίες, αλλά δεν μπορείτε να ζητήσετε περισσότερα, καθώς έχετε ήδη μερικές από τις καλύτερες δυνατότητες στην κατηγορία, όπως οι διακομιστές cloud ως στάνταρ. Εάν θέλετε ένα ελαφρώς προηγμένο πακέτο, μπορείτε να επιλέξετε το πακέτο Pro με τιμή 6,95 $ / μήνα. Και μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα Turbo αν θέλετε ‘όλα τα όπλα καίγονται’ τύπος απόδοσης, που είναι έως και 10 φορές πιο γρήγορα. Αυτό το πακέτο διατίθεται στα 10,95 $ / μήνα.

Φιλοξενία WordPress

Το WordPress Hosting που υποστηρίζεται από υπερ-προηγμένους διακομιστές βασισμένους σε SSD προσφέρεται με ειδική υποστήριξη WordPress. Δεν θα έχετε καμία ταλαιπωρία κατά τη δημιουργία του ιστότοπού σας ή όταν συναντήσετε προβλήματα μετά από αυτό, με αυτήν την αποκλειστική υποστήριξη του WordPress. Τα σχέδια έχουν την ίδια τιμή όπως αυτή της φιλοξενίας ιστοσελίδων που βασίζεται σε σύννεφο. Οι τιμές ξεκινούν από 3,95 $ / μήνα. έως και 10,95 $ / μήνα. Έχουν τους διακομιστές τους που βρίσκονται στο Μπανγκαλόρ της Ινδίας, ο οποίος είναι ικανός να κάνει τον ιστότοπό σας πολύ γρήγορο μειώνοντας σε μεγάλο βαθμό την καθυστέρηση.

Cloud VPS

Το ChemiCloud προσφέρει εξαιρετικά επεκτάσιμο VPS με βάση το Cloud Technology στην αρχική τιμή των 79,95 $ / μήνα. Οι διακομιστές βρίσκονται επίσης στο Μπανγκαλόρ της Ινδίας. Οι τιμές φτάνουν μέχρι τα 350 $ / μήνα. Όλα τα σχέδια έχουν το όνομά τους από μέταλλα, δείχνοντας την αντοχή των διακομιστών. Το ChemiCloud προσφέρει Cloud VPS σε 4 διαφορετικά πακέτα, όπως Iron, Bronze, Silver και Gold. Λαμβάνετε μια αποκλειστική διεύθυνση IP, δωρεάν πιστοποιητικό SSL ως βασικό και με τα 4 πακέτα. Ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι ότι το ChemiCloud προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 15 ημερών ως στάνταρ με όλα τα πακέτα, τα οποία οι περισσότεροι οικοδεσπότες δεν παρέχουν ακόμη και με το πιο προηγμένο πακέτο.

Φιλοξενία μεταπωλητών

Αν θέλετε Reseller Hosting, η ChemiCloud προσφέρει την υψηλής απόδοσης Cloud-Reseller Hosting που έχει σχεδιαστεί ειδικά για σχεδιαστές ιστοσελίδων ή άλλες εταιρείες. Μπορείτε να επιλέξετε από 4 διαφορετικά σχέδια που ονομάζονται Electron, Fusion, Expansion και Evolution. Το πακέτο Electron διατίθεται στα 19,95 $ / μήνα. λαμβάνοντας υπόψη ότι το Evolution πλούσιο σε χαρακτηριστικά διατίθεται στα 64,95 $ / μήνα. Μπορείτε να φιλοξενήσετε απεριόριστους ιστότοπους και στα 4 πακέτα και όλα τα 4 πακέτα τροφοδοτούνται από SSD storage. Λαμβάνετε ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL ως βασικό και διατίθενται δωρεάν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας.

συμπέρασμα

Ενώ το ChemiCloud σίγουρα δεν έχει πολύ μεγάλη σειρά προσφορών, υπερέχει στις υπηρεσίες που προσφέρει. Έχουν χάσει στο Dedicated Hosting, αλλά εξακολουθούν να είναι οι καλύτεροι σε αυτό που κάνουν. Μπορείτε να επιλέξετε την υπηρεσία τους χωρίς δεύτερη σκέψη, εκτός εάν ψάχνετε για βασική παραδοσιακή φιλοξενία ιστοσελίδων σε πολύ φθηνή τιμή που τροφοδοτείται από μονάδες σκληρού δίσκου. Εάν επιλέξετε το ChemiCloud, είστε σίγουροι ότι είστε ευτυχείς πελάτες, με μεγάλη ικανοποίηση. Εάν έχετε μια δεύτερη σκέψη σχετικά με την επιλογή του ChemiCloud, μπορείτε ακόμα να δοκιμάσετε την υπηρεσία τους καθώς έχετε 45 ημέρες για να επιστρέψετε τα χρήματά σας σε περίπτωση που δεν θέλετε να συνεχίσετε με το ChemiCloud.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map