Καλύτερη φιλοξενία WordPress

Καλύτερη φιλοξενία WordPress
Σε αυτήν τη σύγκριση φιλοξενίας, συγκρίνουμε την απόδοση φιλοξενίας WordPress έναντι λειτουργιών και κόστους.

Η επιλογή της σωστής φιλοξενίας για τον ιστότοπό σας στο WordPress είναι πολύ σπουδαίος. Η υγεία του ιστότοπού σας θα βασίζεται στον πάροχο φιλοξενίας που χρησιμοποιείτε.


Αλλά πώς ξέρετε ποιος είναι ο καλύτερος οικοδεσπότης WordPress?

Υπάρχουν τόσα πολλά για να διαλέξετε: Μπλε ΧοστSiteGroundHostGator… και τα λοιπά.

Όποιος κεντρικός υπολογιστής πρόκειται να επιλέξετε, λάβετε υπόψη τους 3 πιο σημαντικούς παράγοντες μιας φιλοξενίας WordPress:

 • Ταχύτητα – επίσης γνωστό ως “χρόνος φόρτωσης”
 • Ώρα – πρέπει να είναι τουλάχιστον 99,94%
 • Υποστήριξη πελατών – θα πρέπει να σας βοηθήσουν με ερωτήσεις σχετικά με το WordPress.

Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε παρόμοια αποτελέσματα χρόνου λειτουργίας ή ταχύτητας με τον ιστότοπό σας, καθώς αυτό εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως το πρόγραμμα φιλοξενίας που έχετε επιλέξει, το μέγεθος του ιστότοπού σας και τον αριθμό των επισκεπτών που λαμβάνει ο ιστότοπός σας.

Πλήρης αποκάλυψη: Κερδίζουμε προμήθεια εάν καταλήξετε να αγοράσετε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων που αναφέρονται σε αυτήν τη σελίδα μέσω των συνδέσμων παραπομπής. Αυτό μας βοηθά να ενημερώνουμε τις κριτικές μας. Ευχαριστώ για την υποστήριξη.

10 καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας WordPress

Ας μεταβούμε πρώτα στους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας και, στη συνέχεια, μεταβείτε στη λίστα για να δείτε ποιοι θα πρέπει να αποφύγετε. Χωρίς άλλη παραλλαγή, εδώ είναι οι 10 καλύτεροι οικοδεσπότες Ιστού για το WordPress:

1. Bluehost (www.Bluehost.com)


Bluehost WordPress φιλοξενία
 • Λειτουργία: 99,99%
 • Χρόνος φόρτωσης: 390 ms
 • Υποστήριξη: Ζωντανή συνομιλία 24/7
 • Χαρακτηριστικά: Εγκατάσταση με ένα κλικ για WordPress, https (SSL), δωρεάν τομέας για 1 έτος
 • Δικτυακός τόπος: www.Bluehost.com

Το Bluehost είναι μια δημοφιλής υπηρεσία φιλοξενίας μεταξύ πολλών ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων και bloggers που χρησιμοποιούν το WordPress. Ο λόγος είναι απλός – έχουν φτηνές τιμές γνωριμίας (2,75 $ / μήνα), είναι απλό στη χρήση (εγκατάσταση με ένα κλικ για WordPress) και συνήθως δεν έχουν προβλήματα απόδοσης.

Στην πραγματικότητα, βρήκαμε το Bluehost να έχει την καλύτερη σχέση κόστους / τιμής. Το εργαλείο παρακολούθησης χρόνου λειτουργίας και ταχύτητας, το Pingdom, μας έδειξε έναν μέσο χρόνο λειτουργίας 99,99% με μόνο 24 διακοπές λειτουργίας (όλες λιγότερο από μία ώρα στο χρόνο) και μέση ταχύτητα φόρτωσης σελίδας 390 ms για τους τελευταίους 12 μήνες.

Στατιστικά στοιχεία 12 μηνών Bluehost

Είναι επίσης ένας από τους λίγους οικοδεσπότες ιστού που προτείνονται επίσημα από την κοινότητα WordPress.org. Όλα τα σχέδιά τους έρχονται με δωρεάν SSL (https: //), περιβάλλον σταδιοποίησης WordPress και εύκολη δυνατότητα εγκατάστασης του WordPress. Έχουν επίσης μια μεγάλη βάση δεδομένων για tutorials WordPress και όλα τα σχέδια έρχονται με 24/7 ζωντανή υποστήριξη πελατών.

Δεν είναι όμως φθηνά. Οι τιμές ξεκινούν από 2,75 $ ανά μήνα, αλλά προσφέρουν ένα δωρεάν domain name με SSL για ένα χρόνο.

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: Ισχυρός χρόνος λειτουργίας και φόρτωσης, δωρεάν μεταφορά ιστότοπου, δωρεάν όνομα τομέα, συνιστάται από το WordPress.org
 • ΜΕΙΟΝ: Δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής μηνιαίως.

Κάντε κλικ για να δείτε εάν η έκπτωση 2,75 $ / μήνα ισχύει ακόμη

2. HostGator Managed WordPress (www.HostGator.com)


HostGator Διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress
 • Λειτουργία: 99,99%
 • Χρόνος φόρτωσης: 369 χιλ
 • Υποστήριξη: Ζωντανή συνομιλία 24/7
 • Χαρακτηριστικά: Δωρεάν μεταφορά ιστότοπου και αντίγραφα ασφαλείας. Βελτιστοποιημένοι διακομιστές WordPress
 • Δικτυακός τόπος: www.HostGator.com

Το HostGator φιλοξενεί περισσότερους από 10 εκατομμύρια τομείς, καθιστώντας τους έναν από τους πιο δημοφιλείς παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων στην αγορά.

Ομοίως με το Bluehost, το HostGator προσφέρει επίσης εξειδικευμένες λύσεις φιλοξενίας WordPress, όπως το “WordPress Hosting”.

Είναι η καλύτερη επιλογή για ιστότοπους υψηλής επισκεψιμότητας που χρειάζονται γρηγορότερους χρόνους φόρτωσης. Το πρόγραμμα HostGator WordPress θα πρέπει να κάνει τον ιστότοπό σας πιο γρήγορο σε διάφορες περιοχές, ειδικά για χρήστες κινητών.

Ο τελευταίος μέσος χρόνος φόρτωσης των 12 μηνών είναι 369 χιλ και χρόνο λειτουργίας >99,99%. Ο συνολικός ετήσιος χρόνος διακοπής τους ήταν μόνο 22 λεπτά, κάτι που είναι μάλλον εξαιρετικό.

Στατιστικά στοιχεία 12 μηνών HostGator

Προσφέρουν επίσης δωρεάν μετεγκαταστάσεις ιστότοπων με όλα τα σχέδιά τους. Όλα τα σχέδιά τους διαθέτουν απεριόριστο εύρος ζώνης, χώρο αποθήκευσης και λογαριασμούς email.

Παρόλο που οι τιμές γνωριμίας τους είναι φθηνές, ξεκινώντας από 5,95 $ το μήνα, τα τέλη ανανέωσής τους είναι υψηλότερα στα 9,95 $ το μήνα. Ωστόσο, εάν εφαρμόσετε τον κωδικό κουπονιού μας (WEBSITESETUP), θα μπορείτε να τον λάβετε για 3,99 $ / μήνα.

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: Καλός χρόνος φόρτωσης, αξιόπιστη εγκατάσταση με ένα κλικ για WordPress, 1 δωρεάν μεταφορά ιστότοπου
 • ΜΕΙΟΝ: Υψηλότερο τέλος ανανέωσης.

Κάντε κλικ για να δείτε αν η έκπτωση 3,99 $ / μήνα ισχύει ακόμη με το κουπόνι

3. Hostinger (www.Hostinger.com)


Hostinger WordPress Φιλοξενία
 • Λειτουργία: 99,93%
 • Χρόνος φόρτωσης: 339 ms
 • Υποστήριξη: Ζωντανή συνομιλία 24/7
 • Χαρακτηριστικά: Δωρεάν λογαριασμός email, 24/7 υποστήριξη πελατών, δωρεάν SSL (https)
 • Δικτυακός τόπος: www.Hostinger.com

Το Hostinger κατάγεται από την Ευρώπη, αλλά διαθέτει κέντρα δεδομένων στις ΗΠΑ, την Ασία και την Ευρώπη. Δεν προσφέρουν την επιλογή να επιλέξουν ένα κέντρο δεδομένων αμέσως, αλλά μόλις εγγραφείτε, μπορείτε να ζητήσετε από την υποστήριξή του να αλλάξει τις τοποθεσίες του διακομιστή σας από τις ΗΠΑ σε Ασία ή Ευρώπη. Ένα πολύ ωραίο χαρακτηριστικό που πολλές άλλες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων δεν προσφέρουν.

Περιλαμβάνουν επίσης ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων WordPress, το οποίο δεν είναι ιδανικό αλλά μπορεί να βοηθήσει πολύ έναν αρχάριο. Το Hostinger προσφέρει επίσης 24/7 ζωντανή συνομιλία και έχει μια μεγάλη βιβλιοθήκη οδηγών και οδηγών WordPress.

Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στους φθηνότερους οικοδεσπότες του WordPress, η απόδοσή τους είναι στην πραγματικότητα καλή. Όσον αφορά τον χρόνο φόρτωσης (339 ms), χτυπήθηκαν μόνο από Φιλοξενία Α2. Το Uptime είναι εντάξει – εισέρχεται στο 99,93% τους τελευταίους 12 μήνες.

Στατιστικά στοιχεία 12 μηνών Hostinger

Το φθηνότερο πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress ξεκινά από 2,15 / μήνα και ανανεώνει 3,49 $. Αυτό το σχέδιο περιλαμβάνει εύρος ζώνης 100 GB που είναι το βέλτιστο για έναν μικρότερο ιστότοπο WordPress. Επιπλέον, 1 λογαριασμός email περιλαμβάνεται σε όλα τα σχέδιά του, καθώς και πιστοποιητικό SSL. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία τους, μπορείτε να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων έως 30 ημέρες από την εγγραφή.

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: Φτηνές τιμές, εγκατάσταση με ένα κλικ WordPress, γρήγορη ταχύτητα
 • Μειονεκτήματα: Μέσος χρόνος λειτουργίας.

Κάντε κλικ για να δείτε εάν η έκπτωση 2,15 $ / μήνα εξακολουθεί να ισχύει

4. SiteGround (www.SiteGround.com)


Φιλοξενία SiteGround WordPress
 • Λειτουργία: 99,98%
 • Χρόνος φόρτωσης: 629 χιλ
 • Υποστήριξη: Ζωντανή συνομιλία 24/7
 • Χαρακτηριστικά: Διακομιστές cloud Google, δωρεάν https (SSL), δωρεάν email
 • Δικτυακός τόπος: www.SiteGround.com

Το SiteGround είναι μια άλλη δημοφιλής και νόμιμη υπηρεσία φιλοξενίας WordPress, που συνιστάται από την κοινότητα WordPress.org. Από το 2004, το SiteGround έχει εξελιχθεί σε ένα μεγάλο δίκτυο με περισσότερα από 800.000 ονόματα τομέα σε όλο τον κόσμο.

Είναι ένας από τους λιγότερους κεντρικούς υπολογιστές, όπου μπορείτε επίσης να αλλάξετε τις τοποθεσίες του κέντρου δεδομένων σας, από την Ευρώπη στις ΗΠΑ. Επομένως, εάν οι επισκέπτες σας είναι κυρίως από την Ευρώπη, είναι πιθανώς μια καλή επιλογή για εσάς.

Επίσης, προσφέρουν δωρεάν μεταφορές ιστότοπων WordPress, περιλαμβάνουν δωρεάν CDN (για προσωρινή αποθήκευση) και βελτιστοποιήσεις εικόνων που όλοι μαζί θα πρέπει να κάνουν τον ιστότοπό σας WP πιο γρήγορος από πριν.

Δοκιμάσαμε επίσης την υποστήριξη πελατών συνδέοντας με τη ζωντανή συνομιλία τους και θέσαμε πολλές ερωτήσεις για να αξιολογήσουμε την ομάδα υποστήριξής τους. Ήταν φιλικοί και εξυπηρετικοί, απαντώντας γρήγορα σε ερωτήσεις.

Όσον αφορά τον χρόνο λειτουργίας, το SiteGround διατήρησε ένα μέσο χρόνο λειτουργίας 99,98% (με 34 διακοπές) ακολουθούμενος από ισχυρό χρόνο φόρτωσης 629 χιλ. Σύμφωνα με τη δοκιμή μας, δεν είναι τόσο γρήγορο όσο το Bluehost ή το HostGator και γι ‘αυτό προσγειώνονται στην τρίτη θέση.

Στατιστικά στοιχεία SiteGround 12 μηνών

Τα σχέδια SiteGround ξεκινούν από 3,95 $ / μήνα, αλλά ανανεώστε με υψηλότερο ρυθμό (παρόμοια με πολλούς παρόχους φιλοξενίας). Όλα τα διαχειριζόμενα προγράμματα WordPress ανανεώνονται στα 9,95 $ / μήνα (μόλις λήξει το αρχικό σας πρόγραμμα). Ο τομέας δεν περιλαμβάνεται, αλλά προσφέρουν δωρεάν λογαριασμούς email.

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: Καλό χρόνο λειτουργίας, σταθερή ταχύτητα, καλύτερη υποστήριξη WordPress, δωρεάν μεταφορά ιστότοπου, που συνιστάται επίσημα από το WordPress, δωρεάν SSL.
 • ΜΕΙΟΝ: Υψηλότερα τέλη ανανέωσης

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την τρέχουσα τιμολόγηση του SiteGround

5. Φιλοξενία A2 (www.A2Hosting.com)


A2Hosting WordPress Hosting
 • Λειτουργία: 99,93%
 • Χρόνος φόρτωσης: 295 ms
 • Υποστήριξη: Ζωντανή συνομιλία 24/7
 • Χαρακτηριστικά: Γρήγοροι διακομιστές, δωρεάν SSL, δωρεάν CDN, 24/7 ζωντανή υποστήριξη
 • Δικτυακός τόπος: www.A2Hosting.com

Το A2 Hosting είναι μια άλλη φιλοξενία WordPress χαμηλού κόστους. Στην αρχική τους σελίδα, ισχυρίζονται ότι έχουν τολμηρό ισχυρισμό ότι είναι 20 φορές πιο γρήγορα από την τρέχουσα φιλοξενία σας. Αλλά είναι αλήθεια?

Όλα τα σχέδιά τους έρχονται με SSL (Let’s Encrypt), δωρεάν Cloudflare CDN και απεριόριστο χώρο αποθήκευσης SSD και εύρος ζώνης. Όπως και στο SiteGround, μπορείτε επίσης να αλλάξετε τοποθεσίες διακομιστή στο A2 Hosting. Προς το παρόν προσφέρουν δεδομένα cetenrs σε ΗΠΑ, Ολλανδία και Σιγκαπούρη.

Αν και η συνομιλία υποστήριξης πελατών δεν είναι ιδανική (χρειάστηκαν περίπου 8 λεπτά για να επικοινωνήσουμε μαζί τους), είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω τηλεφώνου.

Σύμφωνα με τις δοκιμές απόδοσης, το A2 Hosting ήταν πράγματι ο ταχύτερα κοινόχρηστος πάροχος φιλοξενίας WordPress στο 295 ms. Παρόλο που υπήρχαν πολλές καλές πτυχές με τη φιλοξενία Α2, ο τελευταίος χρόνος λειτουργίας τους 12 μηνών δεν ήταν ιδανικός για εμάς. Ερχόμενοι στις 99,94% με συνολικά 5 ώρες διακοπής λειτουργίας ανά έτος.

A2 Φιλοξενία στατιστικών 12 μηνών

Το φθηνότερο πρόγραμμα WordPress τους ξεκινά από 3,92 $ / μήνα για τουλάχιστον 36 μήνες και στη συνέχεια ανανεώνεται στα 7,99 $ / μήνα. Λαμβάνετε επίσης 25 λογαριασμούς email και απεριόριστες μεταφορές ιστότοπων. Το A2 μπορεί να είναι ένας βολικός οικοδεσπότης για κάποιον που κατέχει πολλούς ιστότοπους WordPress. Τέλος, η φιλοξενία A2 προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: Ταχύτερη φιλοξενία WordPress, διακομιστές βελτιστοποιημένοι στο WordPress
 • ΜΕΙΟΝ: Μέσος χρόνος λειτουργίας – μόνο 99,94%.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις τρέχουσες τιμές του A2Hosting

6. GreenGeeks (www.GreenGeeks.com)


Φιλοξενία GreenGeeks WordPress
 • Λειτουργία: 99,99%
 • Χρόνος φόρτωσης: 375 ms
 • Υποστήριξη: Ζωντανή συνομιλία 24/7
 • Χαρακτηριστικά: Απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο και εύρος ζώνης, αυτόματες ενημερώσεις, δωρεάν SSL
 • Δικτυακός τόπος: www.GreenGeeks.com

Το GreenGeeks είναι γρήγορη, ασφαλής και επεκτάσιμη φιλοξενία για χρήστες WordPress. Το όνομά τους προέρχεται από το γεγονός ότι εφαρμόζουν μια φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση για τη φιλοξενία ιστότοπων.

Όλα τα πακέτα WordPress διαθέτουν δωρεάν SSL, εσωτερικό / δωρεάν CDN, απεριόριστους λογαριασμούς email, απεριόριστο εύρος ζώνης και απεριόριστο χώρο αποθήκευσης SSD. Μόλις εγγραφείτε, έχετε την επιλογή να επιλέξετε από διαφορετικές τοποθεσίες διακομιστή μεταξύ των ΗΠΑ, του Καναδά και της Ευρώπης. Οι μεταφορές ιστότοπων WordPress είναι δωρεάν.

Από την πλευρά της υποστήριξης, έχουν 24/7 ζωντανή συνομιλία, υποστήριξη μέσω email και τηλεφώνου, καθώς και πολλά σεμινάρια και οδηγούς που σχετίζονται με το WordPress. Η υποστήριξή τους είναι συνήθως γρήγορη και ακριβής.

Η απόδοση του GreenGeek, ειδικά η ταχύτητα (375 ms) είναι καλό και ο χρόνος λειτουργίας φαίνεται πολύ αξιόπιστος (99,99%) επίσης – μόνο 36 διακοπές λειτουργίας, με συνολική μόνο 1 ώρα διακοπής λειτουργίας ανά έτος.

Στατιστικά στοιχεία 12 μηνών GreenGeeks

Το μόνο μειονέκτημα είναι τα υψηλότερα τέλη ανανέωσης. Το φθηνότερο πακέτο 2,95 $ / μήνα ανανεώνεται στα 9,95 $ / μήνα. Η εγγύησή τους για επιστροφή χρημάτων είναι 30 ημέρες, αλλά εάν λάβετε την «δωρεάν» προσφορά ονόματος domain, η επιστροφή χρημάτων σας θα αφαιρεθεί κατά 13,95 $ για το τέλος εγγραφής ονόματος domain.

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: Ισχυρός χρόνος λειτουργίας, πράσινος πάροχος φιλοξενίας, δωρεάν μεταφορά ιστότοπου
 • ΜΕΙΟΝ: Υψηλότερα τέλη ανανέωσης

Κάντε κλικ για να δείτε αν η έκπτωση 2,95 $ / μήνα εξακολουθεί να ισχύει

7. DreamHost (www.DreamHost.com)


Φιλοξενία DreamHost WordPress
 • Λειτουργία: 99,92%
 • Χρόνος φόρτωσης: 569 χιλ
 • Υποστήριξη: Ζωντανή συνομιλία 24/7
 • Χαρακτηριστικά: Το WordPress είναι προεγκατεστημένο, drag and drop builder, απεριόριστο εύρος ζώνης / χώρο αποθήκευσης
 • Δικτυακός τόπος: www.DreamHost.com

Το DreamHost είναι μια δημοφιλής, καθιερωμένη υπηρεσία φιλοξενίας από τις ΗΠΑ με περισσότερους από 340.000 πελάτες. Ακριβώς όπως το Bluehost και το SiteGround, αναφέρονται επίσης ως προτεινόμενοι φιλοξενούμενοι WordPress από τον ιστότοπο του WordPress.org.

Ο στόχος του DreamHost είναι απλός – να είναι γρήγορος, αξιόπιστος και βελτιστοποιημένος για χρήστες WordPress.

Όλα τα προγράμματα WordPress (Κοινόχρηστα, Διαχειριζόμενα και VPS) προσφέρουν ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων WordPress, δωρεάν SSL και αποθήκευση SSD με απεριόριστο εύρος ζώνης.

Οι μεταφορές ιστότοπου δεν είναι δωρεάν (κόστος 99 $, αλλά είναι δωρεάν με το πρόγραμμα DreamPress που είναι 16,95 $ / μήνα) και δεν υπάρχει επιλογή υποστήριξης 24/7. Έχουν ζωντανή συνομιλία υποστήριξης, αλλά είναι διαθέσιμη μόνο στις 5:30 π.μ. – 9:30 μ.μ. ώρα Ειρηνικού, αλλά τουλάχιστον είναι 7 ημέρες την εβδομάδα.

Δεν φαίνεται να είναι ένας ιδανικός οικοδεσπότης για έναν ιστότοπο που εξυπηρετεί επισκέπτες εκτός των ΗΠΑ ή της Ασίας, αλλά παρέχει σίγουρα μια σταθερή ταχύτητα σελίδας (569 χιλ) και “ΟΚ” χρόνος λειτουργίας του 99,92%. Δεν υπάρχει επίσης δυνατότητα επιλογής τοποθεσιών διακομιστή εκτός των ΗΠΑ.

Στατιστικά στοιχεία DreamHost 12 μηνών

Το φθηνότερο πακέτο τους ξεκινά από 2,59 $ / μήνα ή 4,95 $ / μήνα. Το DreamHost έχει διαχειριζόμενα προγράμματα WordPress «υψηλής απόδοσης» τα οποία είναι πιο ακριβά, με τιμή 16,95 $ / μήνα. Σε αντίθεση με άλλους, το DreamHost παρέχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 97 ημερών. Οι λογαριασμοί email κοστίζουν 19,99 $ / έτος επιπλέον και ο δωρεάν τομέας για ένα έτος ανανεώνει 15,99 $ / έτος.

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: Μπορείτε να πληρώνετε μηνιαία, καλή υποστήριξη, ικανότητα κλιμάκωσης
 • ΜΕΙΟΝ: Ο χρόνος λειτουργίας θα μπορούσε να είναι καλύτερος

Κάντε κλικ για να δείτε αν τα $ 2,59 / μήνα εξακολουθούν να ισχύουν

8. InMotion (www.InMotionHosting.com)


Φιλοξενία InMotion WordPress
 • Λειτουργία: 99,95%
 • Χρόνος φόρτωσης: 767 χιλ
 • Υποστήριξη: Ζωντανή συνομιλία 24/7
 • Χαρακτηριστικά: Το WordPress είναι προεγκατεστημένο, απεριόριστο εύρος ζώνης / αποθηκευτικός χώρος, απεριόριστοι λογαριασμοί email
 • Δικτυακός τόπος: www.InMotionHosting.com

Το InMotion είναι ένας άλλος κεντρικός υπολογιστής WordPress με έδρα τις ΗΠΑ με περισσότερα από 350.000 ονόματα τομέα.

Πολλοί λόγοι κάνουν το InMotion κατάλληλο για χρήστες WordPress. Κάθε πρόγραμμα περιλαμβάνει δωρεάν SSL, CDN (δωρεάν), απεριόριστους λογαριασμούς email και 200 ​​δωρεάν θέματα WordPress. Το μόνο πράγμα που περιορίζουν είναι ο αριθμός των ιστότοπων που μπορείτε να έχετε, ο χώρος στο δίσκο και το εύρος ζώνης.

Έχουν 24/7 ζωντανή συνομιλία και τηλεφωνική υποστήριξη στις ΗΠΑ. Εκτός από αυτό, οι μεταφορές ιστότοπων είναι δωρεάν (ένα ωραίο προνόμιο) και μπορείτε να δοκιμάσετε το προεγκατεστημένο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων του BoldGrid.

Ένα από τα μειονεκτήματα του InMotion Hosting είναι ότι δεν υπάρχει άμεση πρόσβαση στο λογαριασμό. Αυτό σημαίνει ότι εάν είστε διεθνής πελάτης, εκτός της Βόρειας Αμερικής, για παράδειγμα, ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση και ταλαιπωρία κατά την απόπειρα επαλήθευσης του νέου σας λογαριασμού.

Ο αριθμός χρόνου λειτουργίας και ταχύτητας είναι μέσος, αλλά αρκετά αξιόπιστος. Ερχόμενοι στις 99,95% uptime και μέση ταχύτητα 767 χιλ τους τελευταίους 12 μήνες.

Στατιστικά στοιχεία 12 μηνών InMotion

Το InMotion έχει πολλά προγράμματα WordPress, WordPress VPS και Dedicated WordPress από 4,99 $ (ανανεώνει 8,99 $) έως 248,99 $ που ποικίλλουν από μέγιστους ιστότοπους, μέγεθος αποθήκευσης και εύρος ζώνης (μέγιστοι επισκέπτες). Είναι επίσης ένας από τους λίγους οικοδεσπότες που προσφέρουν αποκλειστικές λύσεις WordPress.

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: Αξιόπιστη, γρήγορη, καλή υποστήριξη πελατών
 • ΜΕΙΟΝ: Δεν υπάρχει άμεση ενεργοποίηση για άτομα εκτός ΗΠΑ. Η ταχύτητα θα μπορούσε να είναι καλύτερη

9. Ιστότοπος5 (www.Site5.com)

Site5 WordPress φιλοξενία

 • Λειτουργία: 99,99%
 • Χρόνος φόρτωσης: 575 ms
 • Υποστήριξη: Ζωντανή συνομιλία 24/7
 • Χαρακτηριστικά: δωρεάν μεταφορά ιστότοπου, εγκατάσταση με ένα κλικ για WordPress, ειδική υποστήριξη WordPress
 • Δικτυακός τόπος: www.Site5.com

Το Site5 δεν είναι ο φθηνότερος κοινόχρηστος πάροχος φιλοξενίας WordPress. Τούτου λεχθέντος, ισχυρίζονται ότι είναι η καλύτερη επιλογή για σχεδιαστές και προγραμματιστές, καθώς διαθέτουν έναν ευέλικτο πίνακα ελέγχου, καλή εξυπηρέτηση πελατών και σταθερή φιλοξενία.

Ομοίως με άλλους παρόχους φιλοξενίας, το Site5 προσφέρει δωρεάν Cloudflare CDN, 24/7 ζωντανή συνομιλία και μεταφορά ιστότοπου. Παρέχουν επίσης και εγγύηση λειτουργίας 99,9%. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το φθηνότερο πρόγραμμα φιλοξενίας WP Site5 δεν έχει δυνατότητα επιλογής μεταξύ κέντρων δεδομένων. Η προεπιλεγμένη τοποθεσία έχει οριστεί στις ΗΠΑ (κεντρική).

Ο «πραγματικός» μέσος χρόνος λειτουργίας τους τον τελευταίο χρόνο ήταν 99,99% και μια μέση ταχύτητα 575 ms. Δεν είναι τόσο γρήγορο όσο το Bluehost ή το A2 Hosting, αλλά κερδίζει πολλά άλλα σε λειτουργία.

Site5 Στατιστικά 12 μηνών

Το Site5 είναι ακριβό. Το φθηνότερο πακέτο τους κοστίζει 6,95 $ / μήνα για 24 μήνες. Ανανεώνεται αργότερα με λίγο υψηλότερο κόστος 8,95 $ / μήνα. Αυτό που δεν μας αρέσει για τη διαδικασία χρέωσής τους, είναι ότι παρόλο που προσφέρουν επιστροφή χρημάτων 30 ημερών, η φιλοξενία σας θα ανανεωθεί αυτόματα έως και δεκαπέντε (15) ημέρες πριν από το τέλος της τρέχουσας περιόδου σας.

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: Καλό χρόνο λειτουργίας, ΟΚ ταχύτητα
 • ΜΕΙΟΝ: Υψηλό κόστος

10. iPage (www.iPage.com)


iPage WordPress Φιλοξενία
 • Λειτουργία: 99,94%
 • Χρόνος φόρτωσης: 709 ms
 • Υποστήριξη: Ζωντανή συνομιλία 24/7
 • Χαρακτηριστικά: Δωρεάν τομέας, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης
 • Δικτυακός τόπος: www.iPage.com

Το iPage προσφέρει επίσης φιλοξενία “WordPress”. Έχουν 2 πακέτα WordPress που κοστίζουν 3,75 $ / μήνα και 6,95 $ / μήνα (ανανεώνονται στα 7,49 $ και 10,49 $ / μήνα αντίστοιχα), και τα δύο σχέδια έρχονται με ένα δωρεάν όνομα τομέα για 1 έτος. Ο κύριος στόχος του iPage είναι να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία, από την εγγραφή έως την υποστήριξη πελατών.

Το iPage προσφέρει υποστήριξη μέσω ζωντανής συνομιλίας και τηλεφώνου 24/7. Και τα δύο σχέδια έρχονται με εγκαταστάσεις με ένα κλικ για το WordPress καθώς και δωρεάν πιστοποιητικό SSL. Το εύρος ζώνης και ο χώρος αποθήκευσης είναι και οι δύο απεριόριστοι.

Από την κακή πλευρά, το iPage δεν προσφέρει κανένα δίκτυο παράδοσης περιεχομένου (CDN), δεν μπορείτε να αλλάξετε κέντρα δεδομένων (μόνο στις ΗΠΑ) και δεν υπάρχουν δωρεάν μεταφορές ιστότοπων (επιπλέον κόστος 150 $). Ενώ ο χρόνος λειτουργίας τους (99,94%) και χρόνος φόρτωσης (709 ms) δεν είναι κακό, η απόδοση, σε γενικές γραμμές, δεν είναι τόσο καλή όσο οι άλλοι φιλοξενούμενοι ιστοτόποι WordPress.

Στατιστικά 12 μηνών iPage

Το φθηνότερο πακέτο κοστίζει 3,75 $ για 1/12/24/36 μήνες. Τα μηνιαία και ετήσια πακέτα ανανεώνονται στα 9,49 $ / μήνα, το 24μηνο πρόγραμμα ανανεώνεται στα 8,49 $ και ένα πρόγραμμα 36 μηνών ανανεώνεται στα 7,49 $. Μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών περιλαμβάνεται σε όλα τα σχέδια. Τα αντίγραφα ασφαλείας κοστίζουν 1,00 $ / μήνα και οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πραγματοποιούνται μέσω του Google Suite 6 $ ανά μήνα.

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: Καλά χαρακτηριστικά
 • ΜΕΙΟΝ: Όχι πολύ πεπειραμένη υποστήριξη πελατών, υψηλό κόστος ανανέωσης.

Περίληψη φιλοξενίας WordPress:

Μια λεπτομερής ανασκόπηση των κορυφαίων 10 παρόχων φιλοξενίας WordPress.

Κάθε κριτική βασίστηκε στην ταχύτητα, το χρόνο λειτουργίας και το κόστος του ιστότοπού μας. Πηγές τρίτων, όπως το Pingdom, χρησιμοποιήθηκαν για την παρακολούθηση και την ανάλυση της απόδοσης.

Εν ολίγοις, προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε έναν πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων που παρέχει αξιοπρεπή χρόνο λειτουργίας 99,94% και άνω, διατηρώντας παράλληλα τον χρόνο φόρτωσής τους λιγότερο από 700 ms.

 ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΝΑΡΞΗ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
 1. Bluehost WordPress 2,75 $ / μήνα30 μέρες390 ms >99,99%★★★★★
2. HostGator Διαχειριζόμενο WordPress 3,99 $ / μήνα45 ημέρες369 χιλ > 99,99%★★★★★
3. Hostinger WordPress Φιλοξενία 2,15 $ / μήνα30 μέρες339 ms > 99,93%★★★★★
 4. Φιλοξενία WordPress SiteGround 3,95 $ / μήνα30 μέρες629 χιλ > 99,98% ★★★★
 5. Α2 Φιλοξενία Φιλοξενία WordPress 3,92 $ / μήναΟποτεδήποτε295 ms > 99,94%★★★★
 6. Φιλοξενία GreenGeeks WordPress 2,95 $ / μήνα30 μέρες375 ms > 99,99%★★★★
 7. Φιλοξενία DreamHost WordPress 2,59 $ / μήνα97 ημέρες569 χιλ > 99,92%★★★★
 8. Φιλοξενία InMotion WordPress 4,99 $ / μήνα90 ημέρες767 χιλ > 99,95%★★★
 9. Site5 WordPress Φιλοξενία 6,95 $ / μήνα45 ημέρες575 ms > 99,99%★★★
 10. iPage WordPress Φιλοξενία 3,75 $ / μήνα30 μέρες709 ms > 99,94%★★★

Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με το HostGator WP Managed, το Hostinger ή το Bluehost. Όλα προσφέρουν ισχυρό χρόνο λειτουργίας, γρήγορους χρόνους φόρτωσης σελίδων, εξαιρετική υποστήριξη πελατών και χαμηλές εισαγωγικές τιμές.

Εάν έχετε ήδη έναν οικοδεσπότη Ιστού αλλά θέλετε να αλλάξετε κεντρικούς υπολογιστές μετά την ανάγνωση αυτής της ανάρτησης, δείτε αυτόν τον οδηγό εδώ. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι ορισμένοι από τους αναφερόμενους κεντρικούς υπολογιστές προσφέρουν δωρεάν μετεγκαταστάσεις ιστότοπων.

Εάν θέλετε να συγκρίνετε τη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress, ρίξτε μια ματιά HostingFacts.com.

Τα σχόλια και οι κριτικές για διαφορετικούς παρόχους φιλοξενίας (WordPress) είναι κάτι περισσότερο από ευπρόσδεκτο στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map