Αναθεώρηση DigitalOcean Cloud Hosting

Το DigitalOcean είναι ένας πάροχος υποδομής cloud που εστιάζει στην απλοποίηση της υποδομής ιστού για προγραμματιστές λογισμικού. Ιδρύθηκε το 2011 από τον Ben και τον Moisey Uretsky. Μόνο μετά από 3 χρόνια, τον Οκτώβριο του 2014, η DigitalOcean ξεπέρασε το Rackspace ως τον τέταρτο μεγαλύτερο πάροχο φιλοξενίας στον κόσμο. Η εταιρεία μισθώνει χωρητικότητα από υπάρχοντα κέντρα δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων τοποθεσιών στη Νέα Υόρκη, το Άμστερνταμ, το Σαν Φρανσίσκο, το Λονδίνο, τη Σιγκαπούρη και τη Φρανκφούρτη.


Λογότυπο DigitalOcean Cloud Hosting
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
996
ΤΑΧΥΤΗΤΑ
990
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
947
ΤΙΜΗ
992
ΚΕΝΤΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
994
ΠΡΑΣΙΝΟΣ
980
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
995

Η DigitalOcean δημιούργησε την ταχύτερη και μια από τις πιο βολικές τεχνολογίες cloud για να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε εύκολα και πιο αποτελεσματικά την υποδομή σας, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε στην κωδικοποίηση. Παρέχουν σε όλους τους χρήστες τους σκληρούς δίσκους SSD υψηλής απόδοσης, ευέλικτο API και τη δυνατότητα επιλογής στην πλησιέστερη τοποθεσία του κέντρου δεδομένων.

Ταχύτητα και αξιοπιστία – Επιλέξαμε την τοποθεσία του Λονδίνου για τον ιστότοπό μας, αλλά είστε ευπρόσδεκτοι να επιλέξετε ό, τι θέλετε και συνήθως καταλήγει στη δική σας πλησιέστερη τοποθεσία, όλες οι τοποθεσίες παρέχουν μεγάλες ταχύτητες σε ολόκληρο τον κόσμο. Πραγματοποιήσαμε ping στον ιστότοπό μας (WordPress Droplet) από το Άμστερνταμ, τις Κάτω Χώρες και το Λονδίνο, το Ηνωμένο Βασίλειο και τα αποτελέσματα ήταν πολύ εντυπωσιακά – 8,2ms από το Άμστερνταμ (ο ιστότοπος είναι ταχύτερος από το 99% όλων των δοκιμασμένων ιστότοπων) και 2.4ms από το Λονδίνο Για να αυξήσετε τη φόρτωση του ιστότοπού σας από όλο τον κόσμο, μπορείτε απλά να μεταφέρετε ένα αντίγραφο του στιγμιότυπου σταγονιδίων σας σε όλες τις περιοχές (Λονδίνο, Άμστερνταμ, Σαν Φρανσίσκο, Νέα Υόρκη, Λονδίνο και Σιγκαπούρη). Το DigitalOcean παρέχει 99,99% SLA uptime σε δίκτυο, ισχύ και εικονικό διακομιστή. Εάν αποτύχουν, θα σας πιστώσουν με βάση το χρονικό διάστημα που η υπηρεσία δεν ήταν διαθέσιμη.

Ασφάλεια – Η φιλοξενία cloud διατηρεί το περιεχόμενό σας ασφαλές. Με τη διανομή δεδομένων διακομιστή σε περιττούς διακομιστές, οι πληροφορίες που φιλοξενούνται στο cloud προστατεύονται από αστοχία υλικού. Τα αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας και τα στιγμιότυπα εξασφαλίζουν ότι το περιεχόμενο του διακομιστή παραμένει ασφαλές και ενημερωμένο. Ως αποτέλεσμα, κανένα από το προσωπικό τεχνικής υποστήριξης της DigitalOcean δεν έχει πρόσβαση στους επόπτες υποστήριξης, όπου διαμένουν εικονικοί διακομιστές ούτε άμεση πρόσβαση στα συστήματα αποθήκευσης NAS / SAN όπου βρίσκονται στιγμιότυπα και εφεδρικές εικόνες, μόνο η ομάδα μηχανικής έχει άμεση πρόσβαση στο διακομιστές backend. Κάθε κέντρο δεδομένων είναι στελεχωμένο 24/7/365 με ασφάλεια επιτόπου και για προστασία από μη εξουσιοδοτημένη είσοδο, με κάμερες ασφαλείας, βιομετρικούς αναγνώστες για πρόσβαση και έλεγχο ταυτότητας τουλάχιστον δύο παραγόντων για να αποκτήσετε πρόσβαση στις εγκαταστάσεις.

Στιγμιότυπα και αντίγραφα ασφαλείας (εικόνες) αποθηκεύονται σε ένα εσωτερικό μη ορατό δημόσιο δίκτυο σε διακομιστές NAS / SAN. Οι πελάτες μπορούν να διαχειριστούν άμεσα σε πόσες περιοχές υπάρχουν τα στιγμιότυπα τους που επιτρέπουν στους πελάτες να αυξήσουν τον πλεονασμό των αρχείων που είναι αποθηκευμένα στο backend.

Διανομές & Εγκατάσταση εφαρμογών με ένα κλικ – Επιλέξτε την αγαπημένη σας διανομή Linux (Ubuntu, CentOS, Debian, Fedora, CoreOS, FreeBSD) ή εγκαταστήστε την αγαπημένη σας εφαρμογή (Django, Docker, Dokku, Drone, Drupal, ELK, FreeBSD, AMP, Ghost, GitLab, Joomla, LAMP, LEMP, Magento, MEAN, MediaWiki, MongoDB, Node.js, ownCloud, Redmine, Ruby on Rails, WordPress και άλλα) με το απλό κλικ ενός κουμπιού. Κατά τη δημιουργία ενός σταγονιδίου, κάντε κλικ στην καρτέλα Εφαρμογές και μεταβείτε σε έναν διακομιστή cloud σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Υποστήριξη – Το πιο αδύναμο σημείο κατά τη γνώμη μας. Το DigitalOcean παρέχει μόνο έναν τύπο υποστήριξης – μέσω του συστήματος υποστήριξης DigitalOcean, το οποίο σε κάθε περίπτωση δεν είναι κατάλληλο. Δεν έχουν υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας και τηλεφωνική υποστήριξη.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ DIGITAL OCEAN λογότυπο ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΗΣ ΔΩΡΕΑΝ

Τεχνικός

 • Σκληροί δίσκοι SSD υψηλής απόδοσης
 • Τεχνολογία εικονικοποίησης KVM, εγγυημένοι πόροι συστήματος
 • Ταχύτητα δικτύου διακομιστή στα 1Gbps
 • Αποκλειστικές διευθύνσεις IPv4 και IPv6
 • Διατίθεται ιδιωτική δικτύωση
 • Εύκολο στη χρήση πίνακα ελέγχου, σχεδόν ανθεκτικό
 • Στιγμιότυπα διακομιστή και αυτόματες επιλογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας
 • Εγκαταστάσεις με ένα κλικ WordPress, Joomla, LAMP και RoR
 • Το Digital Ocean παρέχει 99,99% Uptime SLA. Το χαμένο χρόνο επιστρέφεται στον λογαριασμό σας με την ωριαία χρέωση.
 • 10 κέντρα δεδομένων – Λονδίνο, 3 στο Άμστερνταμ, Φρανκφούρτη, 3 στη Νέα Υόρκη, Σαν Φρανσίσκο και Σιγκαπούρη
 • Διαθέσιμη διαχείριση DNS
 • Δεν βρήκαμε κανένα

Υποστήριξη

 • Τεχνική υποστήριξη 24/7 μέσω συστήματος εισιτηρίων
 • Υποστήριξη μέσω email
 • Ρωτήστε την κοινότητα DigitalOcean
 • Δεν έχετε υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας
 • Δεν έχετε τηλεφωνική υποστήριξη

Τιμολόγηση

 • Πληρώστε μόνο για όσα χρησιμοποιείτε
 • Πολύ φθηνό, σε σύγκριση με άλλες λύσεις φιλοξενίας cloud, ξεκινά από 5 $ / μήνα.
 • Δωρεάν δοκιμή 30 ημερών
 • Οι τιμές είναι σε δολάρια

Από την αρχή

Εκτός από την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών σε λογικές τιμές, το DigitalOcean κάνει τα πάντα εύκολα και απλά. Μας χρειάζονται συνολικά 6 λεπτά για να εγγραφούμε, να προσθέσουμε χρήματα στο λογαριασμό μας, να δημιουργήσουμε ένα σταγονίδιο και να ξεκινήσουμε έναν ιστότοπο WordPress. Σιγουρευτείτε κάντε κλικ στις εικόνες για πιο λεπτομερή προβολή.

Πώς να εγγραφείτε στο DigitalOcean

Εγγραφή DigitalOcean

Είναι απίστευτα εύκολο να ανοίξετε έναν λογαριασμό με το DigitalOcean, απλώς εισάγετε μια διεύθυνση email και έναν κωδικό πρόσβασης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, οι υπόλοιπες λεπτομέρειες θα σας αποσταλούν μέσω email.

Μπορείτε να συνδέσετε τους λογαριασμούς σας Twitter και Github με το DigitalOcean, θα χρησιμοποιήσουν αυτές τις πληροφορίες μόνο για να επαληθεύσουν τον λογαριασμό σας.

Μέθοδοι πληρωμής DigitalOcean

Πληρωμή DigitalOcean

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πιστωτική κάρτα, έναν τραπεζικό λογαριασμό ΗΠΑ ή μια προπληρωμή μέσω PayPal. Δεν πληρώνετε ποτέ για έναν ολόκληρο μήνα, μόνο για τον πόρο που χρησιμοποιείτε, αυτό καθιστά επίσης πολύ εύκολο να δημιουργήσετε νέα σταγονίδια για σκοπούς δοκιμής.

Προσθέσαμε $ 5 στον λογαριασμό μας και είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε το πρώτο μας σταγονίδιο. Απλώς κάντε κλικ στο μεγάλο πράσινο κουμπί στην επάνω δεξιά γωνία του ιστότοπου.

Δημιουργία του πρώτου σταγονιδίου μας

Βήμα 1 – επιλέξτε ένα όνομα κεντρικού υπολογιστή σταγονιδίων και επιλέξτε το μέγεθος του σταγονιδίου που θέλετε να έχετε.

Βήμα 2 – επιλέξτε την περιοχή στην οποία θέλετε να εμφανίζεται ο διακομιστής σας. Επιλέξαμε το Λονδίνο για τον ιστότοπό σας.

Βήμα 3 – επιλέξτε μια εικόνα διακομιστή. Επιλέξτε την αγαπημένη σας διανομή Linux (Ubuntu, CentOS, Debian, Fedora, CoreOS, FreeBSD) ή εγκαταστήστε την αγαπημένη σας εφαρμογή (Django, Docker, Dokku, Drone, Drupal, ELK, FreeBSD, AMP, Ghost, GitLab, Joomla, LAMP, LEMP, Magento, MEAN, MediaWiki, MongoDB, Node.js, ownCloud, Redmine, Ruby on Rails, WordPress και άλλα) με το απλό κλικ ενός κουμπιού. Κάναμε κλικ σε ένα από τα DigitalOcean Applications (Pre-built Images) WordPress στις 14.04.

Ψηφιακό σταγονίδιο δημιουργίας DigitalOcean

Θα λάβετε τον ριζικό κωδικό πρόσβασης στη διεύθυνση email σας, κυριολεκτικά λίγα δευτερόλεπτα αφού κάνετε κλικ στο μεγάλο, πράσινο κουμπί “Δημιουργία σταγονιδίου”. Στην εικόνα θα δείτε μερικές “Διαθέσιμες ρυθμίσεις”:

Ιδιωτική δικτύωση: Ενεργοποιεί μια ιδιωτική διασύνδεση δικτύου, εκτός από την προεπιλεγμένη δημόσια διεπαφή. IPv6: Ενεργοποιεί το IPv6. Ενεργοποιεί αντίγραφα ασφαλείας: Ενεργοποιεί αντίγραφα ασφαλείας του σταγονιδίου. Ενεργοποίηση δεδομένων χρήστη: Σας επιτρέπει να μεταφέρετε αυθαίρετα δεδομένα στο κλειδί δεδομένων χρήστη της υπηρεσίας DigitalOcean Metadata.

Πίνακας ελέγχου λογαριασμού DigitalOcean

Πίνακας ελέγχου DigitalOcean

Όπως μπορείτε να δείτε, έχουμε μόνο ένα σταγονίδιο με διεύθυνση IP 46.101.43.227, μνήμη 1 GB, δίσκο SSD Ram30GB, περιοχή του Λονδίνου, που εκτελείται στο 1Ubuntu WordPress στις 14.04.

Το πράσινο φως δείχνει ότι το σταγονίδιο είναι ενεργό.

DigitalOcean εικόνα

Σε αυτήν την ενότητα, μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε τα στιγμιότυπα, τα αντίγραφα ασφαλείας ή τα ήδη καταστραφεί σταγονίδια. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια εικόνα από οποιοδήποτε τροφοδοτούμενο σταγονίδιο.

DigitalOcean DNS

Στην ενότητα DNS, κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη τομέα και συμπληρώστε το πεδίο ονόματος τομέα και τη διεύθυνση IP του διακομιστή στον οποίο θέλετε να τον συνδέσετε στην επόμενη σελίδα.

Σημείωση: Το όνομα τομέα δεν διαθέτει WWW στην αρχή.

Εάν ρυθμίζετε τους διακομιστές ονομάτων σας στην εγγραφή τομέα σας – οι διακομιστές ονόματος DigitalOcean είναι:

ns1.digitalocean.com | ns2.digitalocean.com | ns3.digitalocean.com

API DigitalOcean

Το DigitalOcean API σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε σταγονίδια και πόρους στο cloud DigitalOcean με έναν απλό, προγραμματικό τρόπο χρησιμοποιώντας συμβατικά αιτήματα HTTP. Τα τελικά σημεία είναι διαισθητικά και ισχυρά, επιτρέποντάς σας να πραγματοποιείτε εύκολα κλήσεις για ανάκτηση πληροφοριών ή για εκτέλεση ενεργειών.

Όλες οι λειτουργίες που γνωρίζετε στον πίνακα ελέγχου DigitalOcean είναι επίσης διαθέσιμες μέσω του API, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε σενάριο τις σύνθετες ενέργειες που απαιτεί η περίπτωσή σας.

Υποστήριξη DigitalOcean

Είναι πολύ εύκολο να ανοίξετε ένα εισιτήριο υποστήριξης, να δώσετε στην ομάδα DigitalOcean όλες τις λεπτομέρειες και θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε το ζήτημα όσο πιο γρήγορα μπορούν.

Ή απλώς ρωτήστε την κοινότητα DigitalOcean. Είναι μια ενεργή ομάδα έξυπνων προγραμματιστών που μπορούν να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εμπειρία σας στο DigitalOcean.

Πίνακας ελέγχου DigitalOcean Droplet

Από τον Πίνακα ελέγχου σταγονιδίων DigitalOcean, μπορείτε να διαχειριστείτε τα σταγονίδια σας:

 • Απενεργοποιήστε το σταγονίδιο σας – Σημείωση: ότι όταν απενεργοποιείτε το σταγονίδιο σας, εξακολουθείτε να χρεώνεστε για αυτό
 • Κύκλος ισχύος ή σκληρή επαναφορά του διακομιστή σας
 • Μέγεθος σταγονιδίων – Μόνιμο ή ευέλικτο
 • Λήψη στιγμιότυπων ή επαναφορά από στιγμιότυπα – Τα στιγμιότυπα (μη αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας) μπορούν να παρέχουν έναν εύκολο τρόπο κλιμάκωσης ενός συστήματος: μπορείτε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο ενός τρέχοντος διακομιστή και να ανοίξετε ένα νέο σταγονίδιο από το στιγμιότυπο. Θα σας κοστίσει το 20% του κόστους του εικονικού διακομιστή
 • Από το μενού Ρύθμιση, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το “Ιδιωτικό δίκτυο”, “Δημόσιο δίκτυο IPv6”. ενημερώστε τη διαμόρφωσή σας. εκκινήστε τον πυρήνα σας σε ασφαλή λειτουργία ανάκτησης, ώστε να μπορείτε να εκτελείτε ενέργειες όπως το fsck του σκληρού δίσκου εάν είναι σε βρώμικη κατάσταση ή απλά να μετονομάσετε το όνομα κεντρικού υπολογιστή σας
 • Μενού γραφήματος – μπορείτε να προβάλετε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία του εύρους ζώνης, του δίσκου ή της CPU που χρησιμοποιείτε
 • Δείτε το ιστορικό των σταγονιδίων σας
 • Μπορείτε να ανοικοδομήσετε ή να καταστρέψετε το σταγονίδιο σας

Αποτελέσματα δοκιμών

Αποτελέσματα δοκιμών DigitalOcean

Το πρώτο και ίσως το πιο σημαντικό εργαλείο είναι Δοκιμή Ping:

Το Ping σάς επιτρέπει να ελέγχετε τη δυνατότητα πρόσβασης ενός κεντρικού υπολογιστή και να μετράτε τον χρόνο μετ ‘επιστροφής για μηνύματα που αποστέλλονται από τον αρχικό κεντρικό υπολογιστή σε έναν υπολογιστή προορισμού.

Τα αποτελέσματα του check-host δείχνουν ένα εξαιρετικά γρήγορο ping από το Ηνωμένο Βασίλειο – 2.3ms

Αποτελέσματα δοκιμών DigitalOcean

Pingdom δοκιμή για απόδοση ταχύτητας από τον διακομιστή τους Sweeden.

Όπως μπορείτε να δείτε, ο ιστότοπος WordPress φόρτωσε 99% ταχύτερα από τους άλλους δοκιμασμένους ιστότοπους με βαθμό απόδοσης 99/100.

Ο χρόνος φόρτωσης του ιστότοπου ήταν 347 ms. Θα το δοκιμάσουμε ξανά αργότερα με πλήρως λειτουργικό ιστότοπο.

Αποτελέσματα δοκιμών DigitalOcean

Μια δοκιμή άγχους από το LoadImpact βοηθά στον προσδιορισμό της ικανότητας χειρισμού συγκεκριμένου αριθμού χρηστών (φόρτωση) στον ιστότοπό σας. Ο στόχος είναι να δούμε πώς θα αποδίδει ο ιστότοπός σας όταν υπόκειται σε αναμενόμενο και αγχωτικό φορτίο.

Ακόμη και με 25 χρήστες που περιηγούνται στον ιστότοπό μας, ο χρόνος φόρτωσης είναι ίσος (1,3 δευτ.) Με όλους αυτούς.

Αυτές είναι μερικές πολύ καλές ενδείξεις.

συμπέρασμα

Το DigitalOcean είναι σαφώς ένας πολύ καλός και φθηνός τρόπος για να ξεκινήσετε τον ιστότοπό σας στον κόσμο του cloud computing. Παρέχουν KVM, SSD υψηλής απόδοσης, εύρος ζώνης επιπέδου 1, έναν απλό αλλά ισχυρό πίνακα ελέγχου που σας επιτρέπει να επεκτείνετε σε περίπτωση ανάπτυξης του ιστότοπού σας.

Οι διακομιστές του DigitalOcean αναπτύσσονται σε λιγότερο από ένα λεπτό, μπορείτε να επιλέξετε από διάφορες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο και όλα είναι εύκολα και απλά με το σύστημα εγκατάστασης με ένα κλικ.

Προς το παρόν δεν χρησιμοποιούμε το DigitalOcean για τα έργα ανάπτυξης ιστοσελίδων, αλλά σίγουρα θα το κάνουμε στο εγγύς μέλλον.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις άλλες κορυφαίες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων στο Ηνωμένο Βασίλειο εδώ, σχόλια και σύγκριση.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map