Вашите стари публикации, популяризирани: Превръщане на стара публикация WordPress Plugin Review

Съживете стария пост, преди известен като Tweet Old Post, е плъгин за разлика от всеки друг. Той решава два интересни проблема, които почти всеки човек, който работи върху WordPress, се сблъсква в даден момент.


Първо, бързо разбирате, че старите ви публикации – тези, които накрая оставят началната ви страница и попадат в архивите ви – никога повече не виждат светлината на деня. Разбира се, може да получите някакъв органичен трафик за търсене, но не винаги е толкова надежден, въпреки че някои от тези стари публикации може да са най-доброто, което сте писали някога.

Вторият проблем е свързан със социалните медии. Когато започнах да публикувам в Twitter и Facebook, осъзнах една основна грижа: За да се управлява легитимен график на социалните медии, е необходимо завинаги. Дори ако ви е забавно да проектирате изображения и да споделяте готини връзки или съвети на социалните си страници, това изсмуква вашата производителност като вакуум на Dyson.

И това е огромен проблем, защото всеки сега е в социалните медии и вие пропускате огромен потенциал за растеж, ако не споделяте последователно подходящо съдържание, което клиентите ви могат да намерят за привлекателно.

Накратко, Revive Old Post обединява старите ви публикации и няколко социални системи в красива хармония. Тя достига до старите ви публикации и туитове или ги споделя на случаен принцип във Facebook, Twitter или LinkedIn, което прави така, че да не ви се налага да губите ценно време. Плъгинът използва само вашите публикации и туитва, но оттогава те са интегрирани с други социални сайтове, изискващи промяна на името.

Процесът на възстановяване на старата публикация

За да започнете всичко, е доста просто. Просто отидете на бекенда на вашия уебсайт WordPress, отворете раздела Плъгини от лявата страна на таблото за управление и потърсете приставката Revive Old Post. Кликнете върху бутона Install и го активирайте, за да продължите.

Съживяване на стари публикации - Автоматично публикуване в социалните медии

Разделът с настройките на Revive Old Post се показва отново от лявата страна на таблото ви за управление и се нарича Revive Old Post – достатъчно просто. Кликнете върху главния раздел, за да започнете да настройвате вашата система за автоматично споделяне. В раздела Акаунти можете да свържете три различни социални акаунта. Просто кликнете върху бутоните Twitter, Facebook или LinkedIn, за да въведете собствените си идентификационни данни, за да се свържете.

Това е толкова лесно, колкото може да се получи. Те включват няколко реклами и партньорски връзки в основната зона на таблото, но те са отстрани, така че всъщност не е притеснение. Не е нужно да избирате и трите акаунта. Ако имате само акаунт в Twitter, кликнете върху бутона и влезте в рамките на няколко секунди.

сметки

Ще забележите, че всички настройки, които можете да промените, са добре организирани в малки раздели в горната част на страницата. Плъгинът всъщност няма много функции, така че е сравнително лесно да поддържате самообладанието си и да настроите нещата бързо. Струва си да се отбележи, че плъгинът няма излишни функции, така че няма да намерите никакво затруднение.

Когато отидете на Основни настройки страница можете да промените различни опции, например колко часа искате да изчакате между всяка автоматична споделяне. Това е основната настройка, която трябва да промените, тъй като може да искате публикация да излиза веднъж на ден, няколко пъти на ден или дори само веднъж седмично.

Няколко други функции са достъпни за редактиране в тази стъпка, така че не се колебайте да променяте неща, като на колко години искате да влезете в своите архивни публикации и броя публикации, които да споделяте във всеки кръг.

Наслаждавам се на Минимална възраст настройка, защото ако вече споделяте най-новите си публикации автоматично или ръчно, не искате тази система да ги изпраща отново. Можете също да проследявате колко трафик приставката ви е спечелила чрез Google Analytics и да премахнете някои конкретни типове публикации, които не искате да споделяте.

Например, аз лично никога не бих искал да туитвам някоя от своите уеб страници или фактури, така че бих ги премахнал от опашката.

Основни настройки

Форматиране на вашите публикации

Преминаване към Формат на публикацията в раздела, можете да видите няколко опции за настройка за включване на текст по подразбиране във всяка публикация, която излиза. Влюбен съм в тази област, защото в ранните етапи на тази приставка не можете да включите хештег или потребителско име в туитовете.

Има и хубава малка настройка за използване на скъсяващ URL адрес, така че туитовете да не се показват много дълго. Други настройки включват персонализиране на дължината на публикацията, допълнителни включвания на текст и къде искате връзката да се показва, когато публикацията излезе.

Чувствайте се свободни да се придвижите до Facebook и LinkedIn страници, ако искате да промените и тях. Тези раздели са доста подобни на кикотене страница.

Формат на публикацията

Персонализирано планиране и други функции на Pro

Когато навигирате до Персонализиран график в раздела, бързо ще разберете, че трябва да платите допълнителна такса, за да го използвате. Това е една от страхотните функции, включени в премиум версията. Персонализираното планиране ви позволява да задавате определени часови интервали и дори да променяте колко публикации искате да изпратите през цялата седмица. Например, може да искате два публикации да бъдат изпратени в понеделник, като само един е в неделя.

Персонализиран график

Ето какво още получавате с Pro версията:

 • Форматиране на публикация LinkedIn
 • Публикуване във Facebook и Twitter с изображения
 • Избор на типове публикации, които искате да споделите

Честно казано никога не бих искал да използвам приставката, освен ако не успея да премахна всичко, освен моите публикации в блога, така че опцията за 75 $ Pro е задължителна за мен.

Ако наистина искате да автоматизирате социалните си програми, това е един от най-добрите начини да го направите. Затова бих казал, че еднократната такса от 75 долара си заслужава. Просто не забравяйте да използвате приставката в бъдеще. Не забравяйте, че не просто автоматизирате социалните си сайтове; вие също получавате уникална възможност да посегнете в архивите си и отново да направите старите си публикации в блога.

След като всичко е готово, можете да кликнете върху Започнете споделяне бутон в долната част. Плъгинът включва и a Вижте Примерен пост бутон, който е чудесен за разглеждане как ще изглеждат публикациите, преди да се ангажират.

Започнете споделяне

Изключване на публикации, които никога не искате да изпратите

Дори след като премахнете общите групи за публикации като страници и фактури, може да намерите конкретни елементи, които никога не трябва да бъдат изпращани. Ако отидете на Изключете публикациите в лявата част на таблото за управление можете да изберете отделни публикации, които никога не трябва да бъдат изпращани през системата.

Изключете публикациите


Revive Old Post е един от най-добрите плъгини за социално споделяне там и получавате допълнителния бонус за даване на CPR на онези стари публикации, които смятате за мъртви. 75 долара не е сметна промяна, но в дългосрочен план има смисъл да разделяте парите, ако искате старите ви публикации да получат експозиция чрез социалните медии, а ние им даваме 5,0, тъй като наистина е един от най-добрите налични социални плъгини.

Уведомете ни в секцията за коментари, ако имате въпроси относно приставката Revive Old Post!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map