UpdraftPlus преглед – най-добрият безплатен приставка за архивиране на WordPress?

UpdraftPlus преглед - най-добрият безплатен приставка за архивиране на WordPress?

UpdraftPlus е един от най-популярните безплатни резервни приставки за WordPress на пазара днес с над един милион активни инсталации. В тази статия ще прегледаме приставката UpdraftPlus.


Ще научим как да използвате UpdraftPlus за:

 • Извършете резервно копие на WordPress до отдалечено облачно местоположение и
 • Възстановете резервното копие в чиста инсталация на WordPress

Какво прави UpdraftPlus специален?

Ето нещото – когато става дума за архивиране на WordPress, едно от нещата, които сме склонни да пренебрегваме, е реставрация процес. Доста лесно е да инсталирате, конфигурирате и вземете резервно копие на вашия WordPress сайт – като използвате всяка резервна приставка. Колко пъти сме се опитвали да възстановим резервното копие?

След по-нататъшно разследване установяваме, че почти всички фриймиеви резервни приставки блокират функцията за възстановяване на резервно копие зад платен план. Не ме разбирайте погрешно – напълно подкрепям решението им. В края на краищата, плъгинът трябва да генерира приходи, за да подкрепи неговото продължаващо развитие!

Въпреки това, с UpdraftPlus тази игра се промени. По време на писането на тази публикация UpdraftPlus е единственият фремиум WordPress резервен приставка на пазара, който позволява архивиране и реставрация в безплатния план, заедно с няколко други страхотни функции.

Нека копаем точно!

Как да конфигурирате резервно копие на WordPress с UpdraftPlus

Конфигурирането на архивиране на WordPress с UpdraftPlus е доста прост процес. В опит да направим нещата по-практични обаче няма да вземем резервно копие на нов / ванилов WordPress сайт.

Вместо това ще инсталираме многоцелева тема и ще импортираме демонстративно съдържание. По този начин ще създадем куп нови публикации, страници, коментари, изображения и допълнителни приставки, които ще бъдат част от архивирането. Това ще го доближи до реална ситуация на архивиране на WordPress.

За нашия урок ще инсталираме темата Total WordPress и ще импортираме Демонстрация на блог на Мейсън.

Ето резюме на това, което ще правим:

 1. Създайте демонстрационен сайт: Ще създадем нова инсталация на WordPress за нашия тестов сайт и ще импортираме демонстрационното съдържание на темата Total Multipurpose WordPress.
 2. Архивирайте демо сайта: Ще инсталираме резервната приставка за надстройка UpdraftPlus от хранилището на WordPress и ще я конфигурираме да взема архивиране на WordPress в решение за съхранение в облак, като Dropbox.
 3. Възстановете демонстрационния сайт: Ще форматираме сайта на WordPress и ще възстановим сайта на WordPress от архива на UpdraftPlus.
 4. Ще разгледаме и премиум версията на приставката и някои добавки.
 5. Бонус: Ще научим и за UpdraftCentral – облачно базирано табло за управление на WordPress от екипа на Updraft.

1. Създайте демонстрационен сайт на WordPress

Импортиране на демонстрационна тема Общо WP тема

Снимка на демонстрационния сайт на WordPress, който ще архивираме и възстановяваме

Тази част е сравнително проста. Ще започнем с демонстрационен сайт за WordPress и ще инсталираме темата Total. След това ще импортираме демонстрацията на оформлението на блога Mason. Импортирането на демонстрация на тема ще зависи от разработчика на темата.

 1. За общ случай, можем да използваме вносителя на WordPress, наличен под Табло за управление на WordPress → Инструменти → Импортиране.
 2. Изберете XML файла и стартирайте процеса на импортиране.
 3. Проверете ръчно внесените данни.

Обърнете внимание, че XML файлът всъщност е изходът на WordPress Exporter от сайта, хостващ оригиналното съдържание.

Импортиране на демонстрационна тема Общо WP тема

Импортиране на демо оформление в темата Total 4.0 WordPress

Когато става дума за Total, процесът е много по-опростен.

 • Просто се насочете към Табло за управление на WordPress → Тематичен панел → Вносител на демонстрации за да изберете и импортирате демонстрационното оформление по ваш избор.
 • След като импортирането приключи, трябва да получите съобщение, подобно на показаното по-горе.

Вече сме готови да вземем резервно копие на WordPress.

2. Резервно копие на WordPress с приставката UpdraftPlus

Инсталирайте UpdraftPlus WordPress Plugin

Инсталиране на UpdraftPlus в WordPress

2.1 Инсталиране на приставката UpdraftPlus

Както всеки друг WordPress плъгин, преминете към Табло за управление на WordPress → Приставки → Добавяне на ново и потърсете UpdraftPlus. Инсталирайте и активирайте приставката. В следващите няколко снимки на снимки ще ви преведем през процеса на първоначална настройка.

UpdraftPlus Demo 1

Активиране на приставката за архивиране на UpdraftPlus WordPress

Етап 1 – При активиране на приставката, ние се превеждаме през бордовия поток (известен също като обиколка на продукта). Изберете „Натиснете тук, за да започнете“ за да започне процеса.

UpdraftPlus WordPress Backup Plugin – Първи стъпки

Стъпка 2 – Тук можете да вземете първата си резервна копие. Съпротивлявайте се на вътрешния си порив да „Архивиране сега“И вместо това изберете бутона Next, за да завършите останалата част от обиколката.

2.2 Конфигуриране на резервно копие

Конфигуриране на графика за архивиране с UpdraftPlus

Графикът за архивиране зависи от количеството съдържание, генерирано в уебсайта Ви.

 • Например, ако публикувате 2-3 блога седмично, тогава е достатъчно ежедневно архивиране на WordPress. Ако обаче имате множество редактори, които публикуват 1-2 публикации в блога на ден, тогава почасовите резервни копия са по-добър избор.
 • От друга страна, ако не блогвате активно на сайта си и го използвате като портфолио, е достатъчно седмично архивиране.

Долната линия е проста – вземането на архивиране на WordPress е процес, интензивен от процесора. Правенето на твърде много резервни копия през деня – особено на споделен хостинг сървър – може да постави ненужно натоварване на сървъра, което го прави бавно или неизползваемо за други. В крайни случаи това може дори да доведе до спиране на вашия споделен хостинг акаунт.

2.3 Конфигуриране на срокове за задържане на архивиране

Както можете да видите на екрана на предишния раздел, аз конфигурирах седмично архивиране както на WordPress файловете, така и на базата данни. Също така зададох запазването на резервното копие на 5, което означава, че имам резервно копие на 1,25 месеца във всеки даден момент. В зависимост от мястото за съхранение, налично във вашето място за архивиране на WordPress, можете да изберете да запазите повече от 5 планирани архивирания.

2.4 Конфигуриране на местоположение за отдалечено съхранение

Това е друга важна област, която искам да засегна. Вашето резервно местоположение не трябва да бъде на същия сървър, на който е хостван сайтът ви. Знам, че това може да звучи глупаво очевидно за някои, но видях много хора да правят тази грешка – особено тези, които са нови в WordPress.

Тъй като този урок е фокусиран върху получаването на резервно копие на WordPress, използвайки само свободно достъпни опции, ние имаме Google Drive, Microsoft OneDrive и Dropbox като избор за нашето отдалечено местоположение за архивиране.
Избрах Dropbox за този урок, тъй като имам Dropbox акаунт и го използвам за архивиране на другите ми WordPress сайтове. Вие сте свободни да изберете всеки от тях като ваше отдалечено архивно местоположение.

Ето как можем да конфигурираме и свържем Dropbox с UpdraftPlus:

UpdraftPlus Demo 4 - Свързване на Dropbox

Страница за вход в Dropbox

Етап 1: Първо, уверете се, че сте влезли в Dropbox в същия браузър. Това ще ни е необходимо, за да установим връзката между Dropbox и UpdraftPlus.

UpdraftPlus Demo 4 - Свързване на Dropbox 0.1

Резервни места за съхранение от UpdraftPlus

Стъпка 2: В UpdraftPlus изберете Dropbox като ваше отдалечено място за съхранение

UpdraftPlus Demo 4 - Свързване на Dropbox 0.2

Свързване на Dropbox с UpdraftPlus

Стъпка 3: Превъртете надолу и кликнете върху „Запазване на промените“.

UpdraftPlus Demo 4 - Свързване на Dropbox 0.3

Удостоверяване на UpdraftPlus за използване на акаунта на Dropbox

Стъпка 4: По този начин приставката ще покаже диалогов прозорец, съдържащ връзка за удостоверяване на Dropbox с UpdraftPlus.

UpdraftPlus Demo 4 - Свързване на Dropbox 0.4

Удостоверяване на Dropbox & UpdraftPlus: последна стъпка

Стъпка 5: След като сте влезли в Dropbox, ще бъдете помолени да дадете разрешение. Кликнете върху „Разреши“. Това ще даде възможност на UpdraftPlus да съхранява (или изтрива) дистанционно файлове в папката си Dropbox.

Не се притеснявайте, UpdraftPlus няма да има достъп до всички файлове и папки във вашия Dropbox. Той ще има достъп само до Dropbox → Приложения → UpdraftPlus.Com папка. Той може да чете, записва и изтрива резервни копия (т.е. файлове) само в тази папка.

UpdraftPlus Demo 4 - Свързване на Dropbox 0.5

Успешното удостоверяване на Dropbox и UpdraftPlus

Стъпка 6: След това ще бъде показан екран с последните етапи на удостоверяването. Кликнете върху бутона „Завършване на настройката“, за да финализирате транзакцията и да се върнете към таблото за управление на WordPress.

UpdraftPlus Demo 4 - Свързване на Dropbox 5

Стъпка 7: След като щракнете върху тази връзка, ще се покаже съобщение за успех, подобно на горното.

2.5 Извършване на резервно копие на WordPress с UpdraftPlus

Сега, когато Dropbox е свързан, е време да вземете първото архивиране на WordPress, използвайки приставката UpdraftPlus.

UpdraftPlus Demo 5 - 1 Стартиране на архивирането

Извършване на резервно копие на WordPress в Dropbox с помощта на UpdraftPlus

Етап 1: Щракнете върху големия син бутон „Backup Now“, за да стартирате архивирането. UpdraftPlus ще покаже индикатор за напредък заедно с дневниците на съобщенията. (Моите извинения, в момента не можах да направя екранна снимка).

UpdraftPlus Demo 5 - 2 Backup Complete

Преглед на съществуващите архиви на WordPress в UpdraftPlus

Стъпка 2: След като архивирането приключи, ще можете да видите запис под „Съществуващи резервни копия“. Можете също така да изберете да възстановите, изтриете или изтеглите отделни файлове от всеки архивен запис.

UpdraftPlus Demo 5 - 3 VIew или Log Log за отстраняване на грешки

Влезте в WordPress за архивиране в UpdraftPlus

Забележка: В случай, че резервното копие не успее, ще трябва да разберете къде нещата са се объркали. Архивът за архивиране е най-доброто място за търсене на тази информация. Изберете бутона Преглед на дневника, за да получите достъп до дневника, да изтеглите копие на лог файла и да започнете отстраняване на грешки.

UpdraftPlus Demo 5 - 4 Backup Complete Proof on Dropbox

Архивиране на WordPress, съхранявано в папка Dropbox> UpdraftPlus.Com

Стъпка 3: Ако на вашия компютър е инсталиран Dropbox, трябва да видите папка, наречена UpdraftPlus.Com, създадена под Dropbox → Apps. Това ще съдържа всичките ви резервни копия.

3. Как да възстановите резервно копие на WordPress с помощта на UpdraftPlus

Това е частта, в която се прави цялата разлика. UpdraftPlus е единственият Freemium резервен WordPress плъгин на пазара, който ще ви позволи да възстановите резервно копие на WordPress с безплатната версия на приставката. Нека се напукаме!

3.1 Възстановяване на вашия WordPress сайт

UpdraftPlus Demo 6.1 - 1 Създаване на нов тестов сайт

Табло за управление на WordPress след чисто нулиране (или чиста инсталация)

За да гарантираме, че това е плавен процес на възстановяване, ще форматираме (или нулираме) нашия сайт WordPress с Разширено нулиране на WordPress плъгин. Представете си, когато форматирате телефона си и го възстановите до фабричното състояние. Това е почти същия случай тук.

Нулирането на WordPress ще изтрие всяка тема, плъгин, публикация, страница, коментар, персонализирана публикация и настройка – практически всичко. Остава само чисто новият ви WordPress сайт със съществуващото потребителско име, парола и имейл информация.

3.2 Инсталиране и конфигуриране на Plugin UpdraftPlus

След като рестартирате сайта си в WordPress, следващото нещо е да инсталирате приставката UpdraftPlus и да я конфигурирате по същия начин, както направихме в част 2. Трябва да свържете UpdraftPlus към същия акаунт на Dropbox, като повторите стъпки 2.1 до 2.4 в част 2.

UpdraftPlus Demo 6.1 - 3 Свържете отново Dropbox

Успешното удостоверяване на Dropbox и UpdraftPlus във форматиран WordPress сайт

Трябва да пристигнете, че този екран точно преди процесът да приключи. Кликнете върху „Пълна настройка“, за да се върнете към таблото си за WordPress.

3.3 Възстановяване на архива на WordPress с UpdraftPlus

UpdraftPlus Demo 6.1 - 4 Scan Dropbox за архивиране

Сканиране за съществуващи архиви на WordPress в Dropbox с UpdraftPlus

След като конфигурирате приставката UpdraftPlus с вашия Dropbox акаунт, трябва да видите запис в дневника, подобен на показания на екрана по-горе. (Вижте точка №1 на екрана)

След това трябва да кажете на приставката UpdraftPlus повторно сканиране отдалеченото хранилище (т.е. вашата папка Dropbox), което търси архиви за възстановяване. Кликнете върху “Rescan отдалечен магазин”, Както е показано в точка №2.

UpdraftPlus ще сканира Dropbox за всичко налични резервни копия и да ги запишете под Съществуващи резервни копия, както е показано на екрана по-долу:

UpdraftPlus Demo 6.1 - 5 опции за възстановяване на архивирането

Преглеждайте съществуващите архиви на WordPress, използвайки UpdraftPlus

Изберете резервната версия, която искате да възстановите, и кликнете върху „Възстановяване“, за да започнете процеса на възстановяване.

UpdraftPlus Demo 7 - 1 Възстановяване на резервно копие на сайта

Възстановяване на резервно копие на WordPress в UpdraftPlus

След като изберете Restore, се отваря диалогов прозорец, подобен на показания по-горе. Изберете елементите, които искате да възстановите – като теми, приставки, качвания (т.е. вашата медийна библиотека) и базата данни.

В нашия урок, тъй като направихме цяло архивиране и нулиране на сайта на WordPress, ние решихме да възстановим всичко от резервното си копие.

UpdraftPlus Demo 7 - 3 Възстановяване на обработката на сайта

Процесът на възстановяване на WordPress за архивиране в UpdraftPlus

Процесът на възстановяване на UpdraftPlus може да отнеме известно време, за да сканирате всички файлове. След като сте готови, отново ще трябва да кликнете върху бутона Възстановяване и да изчакате известно време. В зависимост от размера и сложността на резервното копие, това може да отнеме между 2-10 минути. В нашия случай при възстановяване на демонстрационното съдържание отне около 2 минути. Имайте предвид, че това беше споделен хостинг сървър.

UpdraftPlus Demo 7 - 4 Възстановяване на успеха

UpdraftPlus WordPress архивиране възстановяване на успешно съобщение и дневник

Ако погледнете точка №1 от горната снимка на екрана, ще забележите, че приставката сканира всеки архив и препраща към неговия размер за валидност. Това прави за всички компоненти, които сме избрали по време на процеса на архивиране, включително темите, плъгините, базата данни, качванията и други папки.

След като процесът на възстановяване приключи, UpdraftPlus ще покаже подробна резюме на дневника, включваща елементите, които са възстановени, и показва предупреждения, грешки или непълни процеси, ако има такива.

UpdraftPlus Demo 7 - 5 Post Restore Cleanup

Подкана за почистване след възстановяване от UpdraftPlus

От екрана в предишния раздел бях избрал „Връщане към конфигурацията на UpdraftPlus”. Диалогов прозорец ми каза, че има някои стари директории, че плъгинът се е преместил в папка с име “~ old”.

След това правим тест за надеждност на сайта, като проверяваме всички публикации, страници, коментари и перманентни връзки във възстановения демонстрационен сайт. В нашия случай всичко работеше перфектно. След това продължаваме да изтриваме старите директории.

UpdraftPlus Demo 7 - 6 Post Restore Cleanup Status

Премахване на стари директории след възстановяване на архивиране на WordPress в UpdraftPlus

Това е съобщение за състояние, потвърждаващо, че старите директории са били успешно премахнати.

И там го имате – пълен урок за архивиране на вашия WordPress сайт на отдалечено място, нулиране и възстановяване на резервно копие, за да върнете сайта във функционално състояние.

Kudos към екипа на UpdraftPlus за създаването на този невероятен плъгин!

4. UpdraftPlus Free срещу Premium

Резервната плъгина UpdraftPlus също има премиум версия, която се предлага с множество разширени функции като:

 • Клонирането: UpdraftPlus ” функция за клониране ви позволява да създадете временно огледално изображение на вашия сайт в сървърите на UpdraftPlus за няколко секунди. Това е полезно за бързи тестове, демонстрации и за отстраняване на грешки.
 • миграцията: Най- миграция функция (популярно известна като UpdraftMigrator) ви позволява бързо и ефективно да преместите вашия сайт WordPress до ново име на хост или домейн. По същество това е усъвършенствана техника за възстановяване, при която URL адресите на сайта се променят на ново име на хост. Полезно за мигриране на тестови площадки от поетапни в производствена среда
 • Възможност за автоматично архивиране на вашия сайт преди да започне всяка тема, плъгин или основна актуализация на WordPress.
 • Добавка за вносител: Възможност за възстановяване от архиви, направени от други популярни приставки за архивиране на WordPress.
 • Архивиране на не-WordPress файлове и бази данни, криптиране на базата данни.
 • Подкрепа за WP-CLI и WordPress Multisite.
 • Защитена с парола зона на приставки, за да се предотврати достъпът до всички резервни копия на всички сайтове.

Целта на този урок беше да ви покаже как да конфигурирате и вземете пълно архивиране и възстановяване на WordPress – използвайки само безплатната версия на приставката. Премиум функциите, предлагани от този плъгин, обаче са страхотни, което го прави достойна алтернатива на първокласните приставки за архивиране на WordPress като VaultPress, BackupBuddy и BackWPUp.

В следващия раздел нека разгледаме някои добавки, предлагани от UpdraftPlus.

Забележителни надстройки UpdraftPlus

UpdraftPlus пое инициативата да създаде множество добавки на ниски цени, които отключват допълнителни функции в приставката на база плащане за употреба. Например, има добавка, която позволява да се качват резервни копия в Google Cloud или AWS. Можете да прегледате тяхната страница с добавки, за да разгледате целия списък с налични добавки. Имайте предвид, че премиум версията се предлага с всички добавки, предлагани от UpdraftPlus.

Следват няколко добавки, които смятаме, че си струва да отбележим:

Подпапки на Dropbox ($ 10)

UpdraftPlus Добавки 1 Dropbox подпапки

Добавка за подпапка Dropbox от UpdraftPlus

Представете си, че имате два или повече сайта, които са архивирани с UpdraftPlus. Безплатната версия на приставката съхранява всички резервни копия на всички сайтове на едно място – т.е. папката UpdraftPlus.Com в Dropbox. Става все по-трудно да открием кой резервен файл принадлежи към кой сайт – и може да бъде разкрит само чрез проучване на архивите на архивирането.

Най- Подпапки на Dropbox добавката решава този проблем, като създава отделна папка за всяко архивиране.

Вносител ($ 25)

UpdraftPlus Add-On 2 Вносител

Добавка за вносители от UpdraftPlus

Най- вносител добавката е още едно голямо разширение, което ви позволява да възстановите архиви, направени от други резервни приставки за WordPress от следния списък:

 • BackWPup
 • BackupWordPress
 • Прости архиви
 • Резервно копие на WordPress към Dropbox
 • InfiniteWP
 • Резервно копие на Dropbox от WPAdm
 • Общи резервни копия на базата данни .sql (със или без gzip и bzip2 компресия)

Ако обаче импортирате резервно копие, направено от уебсайт с различен URL адрес, също ще трябва добавката Migrator започвайки от $ 30 USD.

Премиум цени UpdraftPlus

UpdraftPlus следва конкурентна ценова стратегия, започваща от $ 70 USD за два сайта, която идва с една година поддръжка и актуализации.

Всички добавки са включени в премиум версията на приставката. Той също така предлага място за безплатно резервно съхранение, наречено UpdraftVault с 1 GB пространство, валидно за една година.

Следващата таблица закръгля цените, предлагани от UpdraftPlus към септември 2018 г..

Тип лицензАктивни сайтовеЦена (USD) *
персонален2$ 70
Бизнес10$ 95
агенция35$ 145
начинаниенеограничен$ 195

Updraft Premium Plans към 20 септември 2018 г.

Забележка: Планове, включващи една година поддръжка и актуализации, достъп до всички настоящи и бъдещи добавки (освободени в рамките на една година от покупката) и безплатен достъп до резервно пространство за съхранение на резервни копия UpdraftVault 1GB (за една година от датата на покупката).

Бонус: UpdraftCentral Дистанционно управление на WordPress

Докато създавах този урок, попаднах на UpdraftCentral Cloud от страницата Настройки на приставката на UpdraftPlus..

UpdraftCentral Cloud е облачно хоствано решение за управление на WordPress, където можете да свързвате и управлявате до 5 WordPress сайта безплатно. Всичко от вземане на отдалечени архиви, управление на теми, актуализации на плъгини и ядра, управление на потребителите – и още – е възможно с UpdraftCentral Cloud.

Покриването на UpdraftCentral Cloud гарантира специална публикация, така че ще се ограничим да свързваме WordPress сайтове и да правим резервни копия чрез центъра за дистанционно управление UpdraftCentral Cloud.

В този раздел за бонуси ще направим следното:

 • Свържете нашия WordPress сайт с облак UpdraftCentral.
 • Свържете друг WordPress сайт към UpdraftCentral Cloud.
 • Вземете резервно копие на един от WordPress сайтовете от центъра за дистанционно управление UpdraftCentral Cloud.

UpdraftCentral Cloud

Свързване на вашия WordPress сайт към UpdraftCentral Cloud

Етап 1: За да започнете с UpdraftCentral Cloud, преминете към Табло за управление на WordPress → Настройки → Настройки на UpdraftPlus → раздел Настройки. Превъртете надолу до края на страницата, за да получите тази опция. Изберете „Свържете този сайт към UpdraftCentral Cloud“.

UpdraftCentral Cloud - 1 регистрация

UpdraftCentral Cloud Регистрация

Стъпка 2: След като изберете тази опция, се появява подобен диалогов прозорец. Няма отделен процес на регистрация. Въведете комбинация за имейл и парола – ако имейлът е регистриран в системата, можете да влезете, в противен случай ще бъде създаден нов акаунт за вас.

Съвет на думите - това може да бъде сложна ситуация, тъй като няма начин да зададете парола. Ако сте като мен и продължавате да се разбърквате между 2-3 имейл адреса, това може да е проблем. Всъщност трябва да запомните имейла, който сте използвали тук - иначе губите достъп до центъра за дистанционно управление на UpdraftCentral Cloud.

PS: Почти загубих достъп до същото, когато направих този урок. Горната снимка на екрана беше резултат от щастливо предположение!

UpdraftCentral Cloud - 2 преглед на сайта

UpdraftCentral Cloud Dashboard

Стъпка 3: Сега можете да видите свързаните WordPress сайтове в таблото за управление на UpdraftCentral Cloud. Освен демонстрационния сайт на WordPress, използван в този урок, добавих и моя личен блог. Излишно е да казвам, че работи като чар.

Извършване на резервно копие през таблото за управление на UpdraftCentral Cloud

Стъпка 4: Можете също да задействате ръчно архивиране на вашия WordPress сайт от таблото за управление UpdraftCentral Cloud. Можете също да конфигурирате опциите за архивиране на WordPress, преди да започнете архивирането.

UpdraftCentral Cloud - 4 Преглед на резервни копия на сайта

Изглед на резервно копие на сайта в таблото за управление на UpdraftCentral Cloud

И накрая, ще можете да видите всички налични архивни копия за всеки уебсайт на WordPress, който е свързан с таблото ви за управление на UpdraftCentral Cloud.

UpdraftCentral WordPress Plugin

UpdraftCentral WordPress Plugin

Струва си да се спомене, че сървърът UpdraftCentral е достъпен и като самостоятелен плъгин които могат да бъдат инсталирани и хоствани във всеки сайт на WordPress. За съжаление, тя не попада в обхвата на този урок. Това обаче е голяма инициатива от екипа на Updraft и би бил чудесен експеримент за всички, които сте любители на WordPress там!

заключение

Създаването на резервно копие на вашия WordPress сайт е едно от най-важните неща, които всеки собственик на сайт трябва да направи. Това обаче е едно от най-пренебрегваните неща за хората, нови за WordPress. Точно както трябва да започнете да съставяте своя имейл списък от първия ден, вие трябва да конфигурирате автоматизирано архивиране на вашия WordPress сайт.

UpdraftPlus е един от най-популярните безплатни резервни приставки за WordPress на пазара днес с над един милион активни инсталации. Предвид нарастващата популярност и приемането на Семейство приставки за ъпгрейди, екипът е инвестиран в опростяване на управлението на сайта на WordPress от централизирано облачно табло.

Наборът от продукти на Updraft включва WP-Optimize, UpdraftCentral Dashboard, UpdraftVault, Migrator, UpdraftClone и не на последно място, UpdraftCentral Premium. За всички вас, ентусиасти на WordPress, навън – аз бих следил тази компания, ако бяхте вие! ��

Как ви хареса прегледа и урока? Пропуснах ли нещо? Бихте ли искали да разкрия по-подробно функция или функционалност? Очакваме вашите мисли в секцията за коментари по-долу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map