Uncanny Automator WordPress Преглед на приставките: Автоматизирайте работните си процеси като професионалист

Uncanny Automator WordPress Преглед на приставките: Автоматизирайте работните си процеси като професионалист

Колко време отделяте за задачите на администратора на уебсайта? Обзалагам се много. Или повече часове, отколкото искате да признаете. Имате късмет обаче, защото с приставката Uncanny Automator WordPress ние ви показваме как точно да автоматизирате задачите, да спестите време и да повишите ефективността.


Плъгинът ви позволява да автоматизирате процесите между вашите приставки. Например, можете да настроите приставката, за да добавяте потребители към определена група BuddyPress (или курс на LearnPress), след като те купят продукт чрез WooCommerce. Можете дори да настроите приставката да задейства WordPress да изпраща имейл до потребителя, всеки път, когато изпълни определена стъпка.

Възможностите са безгранични, а функциите – изобилие. Настройката на плъгин Uncanny Automator WordPress е нещо от четвъртокласниците. Освен това, създаването на автоматизирани процеси (или рецепти, както се наричат ​​в приставката) е толкова лесно, колкото A, B, C. Няма нужда от кодиране на знания, така че сте добре дошли ��

Без допълнително обожание, нека да копаем. Моля, не се колебайте да споделите мислите си в секцията за коментари в края.

Какво е Uncanny Automator WordPress Plugin

По случайност познавате ли услугата за автоматизация на задачи Zapier? Е, плъгинът Uncanny Automator WordPress е точно като Zapier, но за вашите WordPress приставки. Тя ви позволява да свързвате процеси между вашите плъгини, което ви позволява да автоматизирате задачите и спестявате много време.

Или както казва уебсайтът Uncanny Automator …

Приставката Uncanny Automator WordPress дава възможност за автоматично управление на всички работни процеси и потребителски преживявания, които се случват на вашия сайт WordPress. – Какво е Uncanny Automator?

За илюстрация, нека предположим, че искате да продавате курсове чрез WooCommerce (като продукти), докато записвате студентите чрез LearnPress, LearnDash или друга система за управление на обучението в WordPress (LMS). Можете да създадете рецепти в Uncanny Automator, които се задействат, когато потребителите закупят курс. Uncanny Automator ще добави потребители към съответния курс (и) във вашата LMS.

Например, ако използвате Календар на съвременните племена за управление на вашите събития можете да използвате Uncannny Automator, за да благодарите на новите участници в събитието. Просто създайте рецепта, за да вземете името на потребителя и дръжката на Twitter, когато той се регистрира за събитие (спусъка), след което добавете действието да туитирате на потребителя съобщение от рода на „благодаря за регистрацията!“ И това е само пример, плъгинът идва с много задействания и действия. тригери направи рецептата да тече, действие е това, което искате да постигнете, можете да видите повече задейства и действия на сайта им).

Тоест, плъгинът инструктира WordPress да направи действие Б (напр. добавяне на потребител в група, изпращане на имейл, записване на потребител на курс и т.н.), когато потребителят задейства A (например закупуване, абонамент и т.н.). Нещо като приставката ви помага да направите това когато потребителят го прави че. автоматично. Uncanny Automator е плъгин за автоматизация на задачи за стероиди.

Това прави работата на вашия сайт безпроблемно, тъй като повечето от отнемащи време задачи са елиминирани, без да се нарушава функционалността и потребителското изживяване. Има ли всичко това смисъл за вас? Добре, 10 секунди почивка под формата на …

Дума от разработчика:

[Плъгинът Uncanny Automator WordPress се свързва] „… дузина плъгини заедно, гледайки за„ задействания “от един или повече плъгини и при изпълнение на условията автоматично задейства„ действия “или нови дейности в сайта.

Той добавя …

Тези автоматизирани рецепти могат да спестят собственици на сайтове на WordPress стотици часове време всяка година чрез автоматизиране на продажби, маркетинг, административни, учебни и други процеси. Той свързва плъгини, които в противен случай биха били невъзможни за свързване. ” –Какво е Uncanny Automator?

10 секунди почивка. И така клас, отново, какво е плъгин Uncanny Automator WordPress? Мощен плъгин за автоматизация на задачите за вашите WordPress приставки.

Трябва да кажа повече?

Характеристики Маркирай

Uncanny Automator е ясен плъгин за автоматизация на задачи за WordPress. Не е раздута с ненужни функции, които ви пречат. Не, той е тънък и ви държи фокусиран върху задачата под ръка. Какво друго бихте очаквали от плъгин за автоматизация на задачи?

Забележителните функции на Uncanny Automator включват:

 • Интуитивен и лесен за начинаещи потребителски интерфейс на администратора. Забавно е да създавате рецепти (четете, автоматизирате задачи)
 • Безпроблемна интеграция с популярни приставки като BuddyPress, bbPress, Gravity Forms, Ninja Forms, Форма за контакт 7, LearnDash, LearnPress, H5P и Zapier (означава, че можете да се свържете с над 1000 приложения!) между другото
 • Над 70 задействания и действия, което означава, че просто насочвате и кликвате по пътя си към автоматизиран WordPress
 • Неограничени комбинации от рецепти на една ръка разстояние. Създайте много различни тригер действие сценарии.
 • Функция за пренасочване на потребител към конкретен URL адрес, когато рецептата е завършена (Използвайте тази функция с повишено внимание и пестеливо)
 • Страхотна поддръжка, за да гарантирате, че всичките ви интеграции играят добре заедно. Ако нямахте представа, това означава, че няма нужда да се свързвате с много разработчици, ако някога ще се нуждаете от поддръжка. Екипът за поддръжка на Uncanny Automator е с гръб. Мислете за това, че имате един екип за поддръжка за всичките си WordPress приставки. Колко наистина удобно?

Как да настроите Uncanny Automator WordPress Plugin

Сега, когато знаете какво е Uncanny Automator, нека да настроим приставката и да създадем рецепта. Ще се изненадате колко лесно е да автоматизирате задачи, които иначе правите ръчно. Сега просто трябва да разберете как ще прекарате цялото време, което ще спестите!

Uncanny Automator е премиум приставка, което означава, че не можете да го инсталирате директно от хранилището на плъгини WordPress. Закупете вашето копие на Uncanny Automator на официалния сайт.

Настрана: Ако сте любопитни, те предлагат четири пакета, а именно:

 • Uncanny Automator Lite – струва $ 49 долара годишно за един лиценз за уебсайт. Тя ви позволява да създадете един тригер, но неограничени действия на рецепта.
 • професионалист – Този пакет струва само 149 долара годишно за лиценз за един сайт. Можете да създавате неограничени задействания и действия по рецепта. Разработчиците ви предлагат допълнителен лиценз за постановка.
 • агенция – Цените 249 долара годишно, този план е идеален за 5 уебсайта. На всичкото отгоре планът идва с поддръжка на много сайтове и можете да създавате неограничени задействания и действия за вашите рецепти.
 • Голям план – Възстановява ви обратно $ 499 долара годишно, има всички функции в плана на Агенцията, но лицензът обхваща 25 сайта.

* Всички планове идват с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

С две думи Uncanny Automator ви помага да поставите вашия сайт WordPress на автопилот и да намалите административното време и разходите за плъгини. Твърде много разговори вече, нека се пристъпим към бизнеса с настройката на приставката.

Инсталиране на Uncanny Automator WordPress Plugin

След закупуване и изтегляне на плъгин Uncanny Automator WordPress, влезте в админ менюто си на WordPress и отворете Приставки> Добавяне на нови за да качите, инсталирате и активирате ципа на приставката. Също така ще трябва да регистрирате лицензния си ключ под Uncanny Automator> Активиране на лицензи (която може да бъде намерена във вашия Uncanny Automator акаунт).

Движете се, щракнете върху Uncanny Automator елемент от менюто в WordPress ви води към Рецепти екран, но както очаквате, той е празен, защото тепърва ще създаваме първата си автоматизирана задача.

На Рецепти екрана, натиснете Добави нов бутон, както подробно по-долу.

създаване на нови рецепти в плъгин uncanny automaator wordpress

Създаване на рецепти в Unginny Automator WordPress Plugin

Преди да инсталирам приставката за Uncanny Automator WordPress, инсталирах BuddyPress, bbPress, LearnPress, WooCommerce, Easy Digital Downloads и Contact Form 7. Инсталирането на тези приставки, докато тествате Uncanny Automator ви помага да се наслаждавате на този урок още.

Също така това са плъгините, които виждате под тригери раздел на изображението по-долу.

uncanny автоматизатор wordpress плъгин

О, между другото, броят на интеграциите, които виждате на екрана по-горе, зависи от плъгините на вашия сайт.

Освен това създадох продукт на WooCommerce (тест за WordPress курс) …

… И примерен курс (благодарение на LearnPress) за илюстрация. Този курс също е наречен Test WordPress Course. Също така, тук е снимка за вашето удоволствие от гледане ��

създаване на курс в приставката за wordpress wordpress

Курсове настрана. Върнете се към Редактиране на рецепта екран.

За нашия пример ще продавам продукт на WooCommerce (курс за тестване на WordPress) и ще добавя всеки потребител, който закупи продукта, в примерния курс LearnPress. Не забравяйте, че това е само пример; можете да създадете милиард комбинации от рецепти.

Идеята тук е да симулирате как работят рецептите. Ще зададем един спусък (покупката на WooCommerce), за да активираме действие (добавяне на потребителя към примерния курс на LearnPress). Можете, благодарение на про версията на Uncanny Automator, да добавите множество задействания и действия.

Да се ​​залавяме за работа.

Добавете заглавие

Разбира се, че първото нещо, което добавяте към рецептата си, е заглавие. И така, какво ще назовете вашата рецепта? Програмистът препоръчва включването на спусъка и действието в заглавието на вашата рецепта. Например. WooCommerce до LearnPress-Course.

Името на рецептата трябва да има смисъл само за вас, затова имайте ден на полето.

Във вашия Редактиране на рецепта екрана, добавете заглавието в Заглавие поле, показано по-долу.

Uncanny Automator започва, автоматично запазва заглавието и се чувствате добре ��

Задайте задействане и действие

За тази част бих се радвал да ви насоча към това хубаво видео от разработчиците. Видеото всъщност подробно описва как да създадете рецепта.

Доста спретнато, а? Нека да получите малко практически опит, ако не сте си направили труда да гледате видеоклипа.

Задаване на тригер

След добавяне на името на рецептата, нека да продължим с нашия пример WooCommerce към LearnPress. Под Избор и интеграция секция, щракнете WooCommerce както е показано на изображението по-долу.

създаване на спусък в плъгин за ужасен автоматизатор на wordpress

В падащото меню, което се показва, изберете Потребителят купува продукт спусък, както е показано на следващото изображение.

Това инструктира приставката да улавя всички покупки и да насочва работния процес към определено действие, както ще открием в следващия раздел.

Но преди това трябва да изберем конкретен продукт (Тест за WordPress курс в нашия случай). За целта кликнете върху „продукт“, Както е показано на изображението по-долу.

Появява се падащо меню, което ви позволява да изберете конкретен продукт, който задейства тази конкретна рецепта. За нашия пример избрах Тест за WordPress курс както подчертаваме на екрана по-долу.

След това натиснете Запазване на спусъка бутон, както е показано от стрелката на долния край на изображението по-горе.

От същото изображение забележете Добавете още един тригер бутон, който ви помага да добавите няколко задействания към една рецепта. Това може да означава страхотни неща за нуждите ви от автоматизация.

Със задействане на място е време да създадете действие.

Добавяне на действие

Точно долу, където сте задали спусъка, има втори раздел; мерки. Тук определяте действията, които искате да извършите, когато потребителят задейства рецептата.

За този урок се стремим да включим потребителя в курс на LearnPress, озаглавен Тест за WordPress курс всеки път, когато потребителят закупи курса чрез WooCommerce.

На Редактиране на рецепта екрана, щракнете върху Добавете действие бутон, както е показано на изображението по-долу.

добавяне на действие в плъгин uncanny automaator wordpress

След това изберете вашата интеграция. Тъй като курсът ни работи на LearnPress, аз отидох с LearnPress, както е показано по-долу. Забележете другите налични интеграции, разбира се, с броя в зависимост от плъгините на вашия сайт.

Учите ли нещо тук днес? Надявам се да, нека да продължим Избирам Записване на потребител в курс от падащото меню, което се показва. Вижте илюстрацията по-долу.

Това не е всичко. След това щракнете върху „курс“, За да изберете конкретен екран на курса, както е показано по-долу.

За нашия случай избрах Тест за WordPress курс както подчертаваме по-долу.

Щракнете върху Запазване на действие бутон, но все още не пускайте балончето; рецептата ви все още е в режим на чернова. Обърнете внимание също от изображението по-горе, че можете да добавите множество действия към рецепта.

За да активирате рецептата си, превключете проект бутони, показани на изображението по-долу до на живо. Никога не забравяйте да включите вашите задействания, действия и самата рецепта, като използвате показаните бутони.

В края на всичко, една основна рецепта на живо трябва да изглежда така.

рецепта в плъгин за ужасен автоматизатор на WordPress

Отново, не забравяйте да превключвате на живо вашите задействания, действия и самата рецепта. Три много важни превключвателя, както е показано на изображението по-горе. Сега вашата рецепта е активна и се използва на вашия уебсайт. Всеки, който купува Тест за WordPress курс чрез WooCommerce ще бъде записан в Тест за WordPress курс в LearnPress.

Колко сладко и сравнително лесно да се конфигурира. Можете да добавите всяка друга рецепта по подобен начин.

Не забравяйте, Uncanny Automator се интегрира със Zapier, а Zapier се интегрира с повече от 1000 приложения. Освен това можете да включите до 5 променливи (или „жетони“) в действията си за рецепта, като имейли или зап. Заснетите променливи могат след това да се използват за създаване на специфични за потребителя медии (като персонализиран имейл) или да се предадат на Zapier за по-нататъшно използване в създадения от вас Salesforce Zap. Възможностите са безкрайни! Благодарение на този факт и вградените функции на Uncanny Automator можете да автоматизирате целия си онлайн бизнес, а не само вашия WordPress сайт.

Отчитането

За да стартирате, Uncanny Automator идва с център за отчети, където можете да видите как се изпълняват вашите рецепти, задействания и действия. Това ви помага да идентифицирате рецептите, задействанията и действията, които работят и тези, които биха могли да използват малко рационализиране.

Заключителни думи

Вие сте на пазара за плъгин за автоматизация на задачи за WordPress? Ако е така, не поглеждайте повече от Uncanny Automator. Плъгинът е изключително лесен за настройка и използване. Какво чакаш? Uncanny Automator ви помага да свържете своите плъгини по начини, които не са видени преди.

Плъгинът е съвместим с много популярни вече добавки за WordPress, което означава, че ще бъдете готови за минути. Автоматизирали ли сте преди това задачите си в WordPress? Имате ли някакви съвети за споделяне? Може би имате горещ въпрос. Моля, споделете с нас в коментарите по-долу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map