Таблица с продукти на WooCommerce: Подобрете вашия магазин и увеличете продажбите

Таблица с продукти на WooCommerce: Подобрете вашия магазин и увеличете продажбите

Мисля, че ще се съгласите, когато кажа: продажбата онлайн не е лесна задача. Има просто твърде много фактори, които трябва да се имат предвид в бързо развиващата се среда, която е интернет. Дори за опитния предприемач, нетирането на допълнителна продажба е трудно.


Оказва се, че можете лесно да превърнете вашия магазин WooCommerce в успех с подходящите инструменти. Един инструмент, който напълно ще промени начина, по който правите бизнес, е плъгинът за WooCommerce Product Table от страхотните момчета от Barn2 Media.

И в този преглед ние очертаваме функциите, които правят този плъгин задължително да има инструмент за всички онлайн предприемачи, които използват WooCommerce. Прочетете, за да научите как можете да използвате Плъгин за WooCommerce Product Table за да увеличите продажбите на вашия електронен магазин.

Без допълнително обожание, нека да се пристъпи към бизнеса.

Какво представлява таблицата с продукти на WooCommerce?

Преди да се изгубим в списъка с функции и какво ли още не, нека поговорим малко за таблицата с продукти на WooCommerce. Какво е това и какво прави?

В един ред, WooCommerce Product Table е изящна приставка за WordPress, която ви помага да създавате невероятни таблици с продукти. Показано по-долу е пример за таблица с продукти, които можете да създадете с помощта на приставката.

Пример за таблица с продукти за woocommerce

Традиционните оформления на магазина WooCommerce не го режат вече. В интерес на истината те отлагат клиентите и намаляват продажбите ви. Приставката за таблица за продукти на WooCommerce ви предлага модерен начин за показване на продукти.

Таблиците с продукти, които създавате с помощта на тази добавка за WooCommerce, могат да се търсят, филтрират и предлагат много възможности за показване на вашите продукти по нови неустоими начини. За разлика от традиционните оформления, плъгинът на WooCommerce Product Table ви предлага възможност да увеличите продажбите, без да нарушавате потта.

Плъгинът е пълен с всички функции, от които се нуждаете, за да създадете красиви таблици и да опростите пътуването на клиента от началото до края. В същото време е лесно да конфигурирате и използвате, което го прави един от най-добрите инструменти, които някога ще имате.

След като имате представа какво прави този плъгин, нека да разгледаме функциите, които ще направят вашия магазин WooCommerce за успех за една нощ.

Характеристики на таблицата за продукти на WooCommerce

Плъгинът на WooCommerce Product Table се доставя с над 50 функции към момента на писането. Разработчиците, Barn2 Media, продължават да актуализират приставката с още повече функции, което означава, че никога няма да ви изчерпат необходимите опции за създаване на мощни продуктови таблици.

По-долу ние обхващаме няколко функции, за да ви дадем представа какво да очаквате, когато инсталирате приставката за WooCommerce Product Table.

Напълно отзивчив

Таблица с продукти на WooCommerce: Отзивчива

Живеем във века на смартфоните и мобилните устройства с всякакви форми и размери. Клиентът прекарва много време на мобилните си устройства, което означава, че се нуждаете от напълно отзивчив магазин, който отговаря на всички видове устройства.

Плъгинът за WooCommerce Product Table е 100% отзивчив, което означава, че вашите таблици с продукти ще изглеждат страхотно и ще функционират добре, независимо от устройството, което клиентът използва.

На всичкото отгоре можете да изберете кои колони да имат приоритет, което ви позволява да предлагате на клиентите си най-доброто потребителско изживяване, което е възможно.

Добавете мултимедийно съдържание

Традиционните таблици с продукти са силно ограничени, доколкото показва мултимедийно съдържание. Приставката за таблица с продукти на WooCommerce няма същото ограничение.

Сега можете да показвате изображения на продукти с увеличение на лайтбокс и вграждане на аудио, видео и медийни плейлисти, за да популяризирате вашите продукти направо от таблицата с продукти. Колко хубаво?

Търсете филтри и джаджи

WooCommerce Таблица с продукти: Филтри за търсене и сортиране

Не би ли било хубаво, ако клиентите ви могат да търсят и филтрират продукти, без да отварят допълнителни страници? Е, плъгинът на WooCommerce Product Table се доставя с филтри за търсене за сортиране на продукти по атрибут, категория, маркер или таксономия.

Това не е всичко. Можете да добавите персонализирани джаджи за търсене, които ви помагат да филтрирате продуктите по рейтинг, цена или друг персонализиран атрибут. Вашите клиенти няма да се наложи да се потят, за да намерят перфектния продукт в магазина си.

Освен това можете да добавите поле за незабавно търсене към таблиците с продукти, така че клиентите ви да могат да намерят продукти с помощта на ключова дума. Можете дори предварително да търсите тази таблица, така че да!

100% съвместим с WPML

Най-добрата част от управлението на онлайн магазин е фактът, че целият свят е вашият пазар. Можете да продавате на всеки навсякъде по света. И тъй като всички говорим на различни езици, сега имаме многоезични уебсайтове.

Притеснявате ли се, че вашите таблици с продукти няма да изглеждат страхотно на китайски или на иврит на мандарин? Не се притеснявайте, плъгинът на WooCommerce Product Table е 100% съвместим с WPML плъгин, което означава, че можете да създавате продуктови таблици на който и език да предпочитате.

Извън кутията плъгинът идва с преводи за френски, немски, холандски, италиански, гръцки, португалски, шведски, испански, иврит, норвежки, полски и фински.

Добавете няколко продукта в кошницата

Да речем, за минута продавате хранителни стоки. Бихте искали да продадете комбинация от вещи наведнъж, например, кофа с пържени картофи, сода и пилешки крилца.

Вместо да изпращате клиента до различни формуляри за поръчка, можете да показвате квадратчета за отметки до всеки продукт, което позволява на клиентите бързо да избират няколко продукта наведнъж и да ги добавят в кошницата на едро.

На всичкото отгоре клиентите могат да избират количества, цветове и други атрибути на продукта направо от таблиците с продукти. Това ви спестява много време и клиентът се радва на по-бързи поръчки.

Бързо изпълнение

Barn2 Media са добре известни със своите превъзходни плъгини. Приставката за таблица за продукти на WooCommerce, подобно на другите им приставки, е добре кодирана, за да се зареди бързо и ефективно, което намалява натоварването на вашия сървър.

Освен това плъгинът предлага опция за мързеливо зареждане, което е особено полезно за големи маси. Благодарение на тази опция можете да изброите хиляди продукти, без да наранявате скоростта на страницата си.

Освен всичко това, WooCommerce Product Table има вграден кеш, което означава, че можете да намалите времето за зареждане още повече. Не ви харесва просто, когато разработчикът има предвид как приставката им влияе върху скоростта на вашия сайт?

Съвместим с ВСЯКА Тема

Вече имате тема на WordPress, която обичате? Е, приставката за таблица за продукти на WooCommerce е експертно проектирана да работи чудесно с почти всяка тема. Това прави чудесен избор за допълване на всяка тема на WooCommerce или създаване на страници – включително нашата собствена тема WordPress. И при вероятност да се сблъскате с проблем, техният екип за поддръжка с удоволствие ще ви помогне при всякакви конфликти.

Други забележителни функции

Ще бъдем тук цял ден, ако подробно прегледаме всяка функция, така че тук е бърз списък с много други функции, налични в таблицата с продукти на WooCommerce.

 • Пълна поддръжка за вариации на продуктите и променливи продукти
 • WooCommerce Product Table е напълно интегрирана с разширението WooCommerce Product Add-ons
 • Разширени персонализирани полета, които можете да покажете като колони в продуктовата таблица. Плъгинът е напълно интегриран с приставката Advanced Custom Fields, което означава, че можете да добавяте допълнителни данни, връзки и много други
 • Възможност за изброяване (включване или изключване) на конкретни продукти в зависимост от тагове, идентификатор, статус, автор, категория или дата
 • Персонализиран CSS стайлинг и поддръжка за широка гама от безплатни и премиум теми
 • Подробна документация
 • Супер бърза поддръжка от световна класа

WooCommerce Бърз преглед

WooCommerce Quick View Pro

Искате ли да добавите още към таблиците си? Просто добавете WooCommerce Quick View Pro! Този безплатен плъгин ви позволява да добавяте бутони за бърз преглед към таблиците на вашите продукти. Бързият преглед работи отлично с всички функции на плъгините на таблицата за продукти на WooCommerce – включително вариации на продуктите, всички видове продукти, лайтбокс и интеграции на трети страни (като WPML или WooCommerce Абонаменти). Колко е страхотно това?

Как да инсталирате приставката за таблица за продукти на WooCommerce

Сега, когато знаете какво да очаквате, нека да инсталираме приставката за WooCommerce Product Table.

WooCommerce Product Table е премиум приставка, което означава, че не можете да я изтеглите от хранилището на приставки WordPress.org. Можете да получите своето копие на Barn2 Media.

Вземете таблица с продукти на WooCommerce

Инсталиране на приставката

С вашето копие готово, влезте в административното табло на WordPress и отидете на Приставки> Добавяне на нови. След това използвайте Качване на приставката бутон и изберете .zip файла на WooCommerce Product Table. от вашия компютър и натиснете Инсталирай сега бутон. След това просто щракнете върху Активирайте Plugin бутон, за да накарате топката да се търкаля.

След това отидете до WooCommerce> Настройки> Продукти> Таблица с продукти за да въведете лицензния си ключ, както подробно описахме по-долу.

лиценз за таблица на продукти за woocommerce

След това превъртете до самата дъно на страницата и натиснете Запазите промените бутон. Сега WooCommerce Product Table е инсталирана и готова за употреба.

Повечето от настройките, от които се нуждаете, за да персонализирате таблиците си с продукти, се намират на същата страница, на която сте въвели лицензния си ключ. На тази страница можете:

 • Изберете вашия дизайн на маса. Предлагат се две опции; По подразбиране и Персонализиран. Изберете по подразбиране, за да използвате вашите стилове теми или персонализирани, за да проектирате вашата продуктова таблица по желания от вас начин. Можете да промените опции като цвят и размер на рамката, фон на клетката, фон на заглавката и шрифт
 • Изберете за показване на всички продукти по подразбиране или изберете конкретни продукти по категория, маркер, персонализирано поле и т.н.
 • Задайте настройки по подразбиране на съдържанието на таблицата, включително колоните, размерите на изображенията, лайтбокса на изображението, кратките кодове, дължината на описанието и връзките към продукта
 • Активирайте или деактивирайте мързеливо зареждане в случай, че имате големи таблици
 • Определете максималния брой продукти за показване на една таблица
 • Активирайте / деактивирайте вградения кеширащ двигател
 • Деактивиране / активиране на филтри и сортиране
 • Контролирайте дали да се показва квадратче за отметка заедно с бутона Добавяне в кошницата, което е удобно за групово подреждане
 • Добавете още толкова много ��

Създаване на продуктова таблица

добавяне на нова продуктова таблица, използвайки краткия код на таблицата с продукти на woocommerce

За да добавите таблица с продукти към която и да е страница или публикация, не се колебайте да използвате [Product_table] кратък код.

Можете допълнително да персонализирате вашата продуктова таблица, като конфигурирате горния кратък код по много различни начини. Задайте колони, включвайте варианти, покажете бутона на количката, добавете филтри или сортиране и други. Не забравяйте да разгледате документацията за пълен списък на всички опции на таблицата с продукти на разположение.

Не забравяйте, че вашата продуктова таблица ще показва всички продукти от вашия магазин на WooCommerce по подразбиране, но можете лесно да изберете да покажете конкретни продукти (съвет: използвайте тези параметри на къси кодове!).

Като цяло, плъгинът за WooCommerce Product Table е невероятно лесен за използване, ще се изненадате колко бързо можете да създавате красиви продуктови таблици.

Ценообразуване

ценообразуване на таблица за продукти за woocommerce

Колко струва цялата тази страховитост? Е, Barn2 Media ви предлага три ценови пакета, а именно:

 • Личен лиценз – Перфектен за един сайт и идва с поддръжка и актуализации по имейл. Този пакет струва 99 долара годишно
 • Бизнес лиценз – Подходящ за до 5 уебсайта и се предлага с приоритетна поддръжка и актуализации. Пакетите струват $ 179 годишно
 • Лиценз на агенцията – Поддържа до 25 уебсайта и се предлага с приоритетна поддръжка и актуализации, както и безплатни одити на плъгини и съвети. Планът струва $ 359 годишно

Всички планове идват с 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да тествате водите без риск.

Отзиви на клиенти

Витрина за продукти на WooCommerce

Собствениците на магазини в WordPress по целия свят обичат плъгина за WooCommerce Product Table. Освен стотиците сладко звучащи отзиви, можете да направите поръчка Barn2 Media витрина за да видите всички различни видове уебсайтове, използващи приставката.

Междувременно, ето няколко последни отзива, показващи колко много клиенти обичат таблицата с продукти на WooCommerce:

Таблицата с продукти работи много добре и е лесна за настройка. Вие сте в състояние да го персонализирате точно както искате. И подкрепата е страхотна и бърза в отговорите на вашите въпроси. – Кристиан Мадсен

…или…

Плъгинът е лесен и интуитивен за използване, но ако се нуждаете от помощ за каквото и да било, поддръжката винаги е бърза в отговора им. Отговорите са винаги разбираеми, а поправките се прилагат лесно.

Продължавай с добрата работа! – Щайн

…и…

Plug-in е страхотно. Много добре изградена и супер задълбочена документация и образователни видеоклипове. Кейти и екипът на Barn2 впечатляващо отговарят на нуждите от поддръжка и го правят с приятелски и съпричастен начин на поведение. Напълно одобрявам!!! – Райън

заключение

WooCommerce Product Table е страхотен плъгин, който прави създаването на продуктови таблици нещата на четвъртокласниците. Веднага щом активирате лиценза си, вие сте готови да започнете да изпускате таблици с продукти навсякъде, където искате на вашия уебсайт. Плюс това улеснява клиентите да намерят и изберат продуктите, които търсят. Наистина е чудесно допълнение към всеки магазин на WooCommerce.

С много опции и кратки кодове небето е границата с този плъгин на таблицата с продукти. Той е лесен за използване и доста интуитивен трябва да сте готови за по-малко от 5 минути. И с много възможности за стайлинг, можете да създадете вашите таблици с продукти по начина, по който харесвате, без да нарушавате потта.

Ако сте заседнали, което е малко вероятно, винаги можете да получите бърза поддръжка от световна класа или да намерите решение в разширена документация. Има масивна база знания, полезни уроци и, разбира се, пряка подкрепа от Barn2 Media.

Имате ли някакви съвети или препоръки? Пропуснахме ли нещо? Кой е любимият ви плъгин за таблица с продукти на WooCommerce? Кажете ни вашите мисли в секцията за коментари по-долу. Щастливо създаване!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map