Създаване и внедряване на клиентски сайтове на WordPress с DesktopServer

Защо да използвате DesktopServer

Ако се отнасяте сериозно към WordPress Development и искате да направите нещата по-лесни / по-бързи при създаването и внедряването на уебсайтовете си, може да искате да разгледате DesktopServer, което е първокласно приложение, което ще ви позволи да създадете локални инсталации на WordPress и след това веднъж готови разгърнете ги на вашия сайт на живо.


Защо трябва да работите локално

Защо да инсталирате WordPress локално

Всеки път, когато правите значителни промени в уебсайта си WordPress, първо трябва да ги направите на тестов сайт. Освен ако не знаете какво правите, работата на живо означава, че рискувате да кодирате грешки, несъвместимости с плъгини и теми или дори уязвимости в сигурността. По-добре е да го играете безопасно и да използвате зона за поставяне, а няма по-сигурна или изолирана от локална инсталация на WordPress.

Работата на местно ниво ви дава възможност да променяте теми, да инсталирате нови плъгини, да добавяте кодови фрагменти, да персонализирате настройките и още всичко в безопасна настройка където уебсайтът ви на живо ще остане в перфектно работно състояние. Можете да видите кои плъгини играят хубаво помежду си или да тествате как ще изглежда вашият сайт с нова тема. Освен това, работата на местно ниво има допълнителното предимство да бъде резервно копие на вашия окончателен дизайн, който решите да публикувате на вашия сайт на живо.

Обикновено локалните инсталации са много по-бързо от сайтове на живо, спестявайки ви много време, ако сте разработчик. Тъй като вашият собствен компютър е вашият сървър, няма да бъдете забавени или да претърпите прекъсвания по време на тестване. Можете да настроите колкото се може повече редове от CSS или PHP, без да се налага да влизате чрез FTP или хостинг таблото си, за да направите промените си.

И последното основно предимство е, че можете работете на място навсякъде тъй като локалните инсталации са локални, което означава, че не се изисква достъп до интернет. Така че, ако имате проект за клиент, но сте заседнали в самолет с $ 10 / час интернет или на място, което няма достъп до малко, просто влезте в местната инсталация. Можете да свършите работата си, а не интернет.

След като знаете някои от причините, поради които трябва да работите на местно ниво, ще ви кажем как! Сега можете да инсталирате генерични MAMP, WAMP или XAMPP на вашия Mac или Windows компютър, но можем да ви кажем, че има по-добър начин. Използвайте DesktopServer. Те рационализират процеса на локална инсталация на WordPress, което улеснява всяко ниво на WordPress потребител да започне локално инсталиране и работа за нула време.

Защо трябва да използвате DesktopServer вместо MAMP или WAMP

Защо да използвате DesktopServer

Инсталирането на WordPress на местно ниво изисква много стъпки и ако никога не сте го правили преди това, това може да бъде доста предизвикателство. Въпреки че не е с DesktopServe, това удобно приложение превръща локалната инсталация в лек бриз.

Просто изтеглете версията за вашата системна настройка (която можете да вземете от акаунта си на ServerPress в Моят акаунт> Покупки> Преглед на детайли и изтегляния), разархивирайте изтеглянето си, инсталирайте приложението и след това следвайте подканите за създаване на вашия нов локален сайт и сървър ( можете да прочетете подробно за всички стъпки в ръководството за работа на DesktopServer). Това е всичко – DesktopServer конфигурира вашите обслужвания и инсталира WordPress за вас, така че всичко, което трябва да направите, е да следвате.

Искате ли да намерите файл? DesktopServe автоматично създава подпапка „Уебсайтове“ в папката „Документи“, където ще можете да намерите всички ваши текущи сайтове по име, както и теми и плъгини в тях.

Какво друго прави DesktopServer толкова страхотно

DesktopServer от ServerPress прави много повече от инсталирането на локална версия на WordPress. Ще имате достъп до много вградени функции, за да направите локалното си инсталиране супер захранвано. И въпреки че безплатната версия на DesktopServer е страхотна, особено за това, че я вземете за тест драйв, наистина ще искате премиум версията, която включва:

 • Добави неограничен локални уебсайтове (докато безплатната версия е ограничена до само 3)
 • Създайте WordPress за многостранна
 • копие WordPress сайтове само с няколко кликвания
 • Лесно експортиране и архивиране вашите местни сайтове
 • Директно внедряване локален сайт към вашия сървър на живо
 • Добавете „чертежи”За често използвани WordPress конфигурации
 • Използвайте с популярни приставки като BackupBuddy, Duplicator, BackWP Up, BackUp WordPress, InfiniteWP и ManageWP
 • И много повече! Просто посетете техния сайт, за да видите пълния списък на функциите на DesktopServer.

DesktopServer: 5 звезди за лесни и мощни локални инсталации

Обичаме колко лесно DesktopServer е да инсталирате и настроите (сбогом MAMP) и се радваме сами да изпробваме някои от по-усъвършенстваните функции, тъй като започваме с повече разработка на теми тук в WPExplorer. Можете също да видите предишния ни преглед на DesktopServer от Lucy Beer, за да научите какво мисли тя за този страхотен WordPress ресурс.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map