Слайд Deck 2 Преглед на плъгини за плъзгачи на WordPress

WordPress плъгинът Slide Deck 2 ще ви позволи да създавате неограничени плъзгачи за красиво съдържание на вашия уебсайт. Той е един от най-лесните за използване плъгини там и се предлага с всякакви страхотни функции.


Посетете официалния сайт на слайд палубата

Слайд Deck 2 функции

Слайд палубата разполага с множество страхотни функции, които я правят много адаптивни и удобни за потребителя. По-долу изтъкнах някои от най-добрите функции на плъгина Slide Deck, както е споменато на техния сайт – навлизам в тях малко по-подробно в прегледа на видеоклипа, но само така можете да получите обща представа за това, което прави приставката така специален.

Множество типове съдържание

Едно от най-добрите неща за Slide Deck 2 и това, което наистина го отличава от останалите плъзгачи, е, че той поддържа различни видове слайдове … изображения, текст, html и видео. И не сте привързани към конкретен тип слайд, можете да имате всички слайдове на изображения, всички видеоклипове или може да имате комбинация от различни типове слайдове на 1 плъзгач!

Видове съдържание на слайд палубата

Когато отидете да създадете слайд, просто го изберете от падащо меню и всички настройки за типа слайд ще се появят, за да можете лесно да персонализирате този стил на слайд според вашите нужди.

Можете да имате слайдове с …

 • Снимки
 • Текст
 • HTML
 • Видео

Лесен WYSIWYG редактор

Всички опции и настройки при създаването на вашите слайдове с Slide Deck се извършват чрез интуитивен потребителски потребителски интерфейс, който е много лесен за използване. Можете да добавяте надписи или телесен текст към всеки слайд, да избирате между няколко оформления за слайдовете си, лесно да качвате и / или изтривате изображения, да избирате между предварително зададени стилове или да направите свои собствени, плъзгайте и пускайте своите слайдове … и т.н..

Плъзгаща се палуба WYSIWYG

Преглед на живо

Най-добрите неща за Slide Deck според мен са визуализацията на живо. Докато работите върху създаването на слайдове, плъгинът ще покаже преглед на плъзгача си на живо в таблото за управление, така че да можете да видите как точно ще изглежда на предния край. Ако редактирате слайд, плъзнете слайдовете наоколо, променете обектива си (стил на плъзгача) … и т.н., можете да видите всички онези промени на плъзгач на живо, които можете да изпробвате. Това ще гарантира, че когато отидете да го публикувате на предния край, той изглежда перфектен!

Предварителен преглед на слайда

отзивчив

Наскоро Slide Deck актуализираха своя плъгин, за да бъде напълно отзивчив. Това означава, че ако използвате отзивчива тема на WordPress, няма да имате никакви проблеми и с този плъгин. Тествах отзивчивостта към демонстрацията им и това не е лошо. Разбира се, при всеки плъзгач на съдържанието няма да бъде 100% перфектен отзивчив – но позволява да бъде истински, всеки уебсайт на мобилно устройство няма да изглежда толкова добре, колкото сайтът с пълен размер по подразбиране.

Слайд палуба отзивчива

Ако се насочите към SlideDeck, те имат страхотна промоция с 25% отстъпка поради тази нова актуализация

Slide Deck Video Overview

Страхотните хора, създали слайд палубата (Дигитална телепатия) ми предоставиха премиум версията на приставката, за да мога да я тествам и да ви покажа как всичко работи. В началото бях малко претоварен с всички опции и настройки, но ми отне само 10 минути, за да се запозная със системата, тъй като е толкова интуитивна. Във видеото по-долу исках да ви покажа как човек би създал плъзгач с помощта на слайд палубата и само бързо разглеждане на опциите и някои от основните функции. Наистина обичах да се забърквам с приставката, аз лично нямам полза от това, но може би ще го направите!

Не исках да се впускам в подробности относно всяка малка настройка, включена за всяка слайд палуба и отделни стилове слайд, защото приставката е наистина масивна и това ще бъде най-дългото видео досега. Надявам се, че ако сте гледали видеоклипа, сте разбрали колко лесно е плъгинът да се използва и каква функция е опакована. Аз лично много харесвам визуализацията на живо, докато персонализирате вашата слайд палуба, така че наистина исках да покажа, че във видеото – само описанието на приставката всъщност не го прави справедливо, наистина трябва да го видите в действие, за да го оцените!

Мислите ми

Единственото, което бих искал да видя е, ако потребителският интерфейс е малко по-настроен към потребителския интерфейс по подразбиране WordPress, някои от цветовете / бутоните просто изглеждат не на място. Аз съм голям фен да използвам възможно най-много вградени стилове и да поддържам нещата максимално близки до потребителския интерфейс на WP. Това каза, това всъщност не е проблем (и да, изглежда красиво) и някои хора от друга страна може наистина да харесат модерния / елегантен вид на приставката.

Като цяло мисля, че приставката е наистина страхотна. Не се сблъсках с никакви грешки или проблеми, когато тествах приставката и се запознавах с начина, по който работи, беше супер бързо – не трябваше да чета никаква документация, тъй като всичко просто има смисъл. Харесва ми факта, че плъгинът има предварително зададени стилове за добавяне на надписи и такива към вашите слайдове на изображения, слайдовете само за текст, на които не съм голям фен, видео слайдовете са наистина страхотни и полезни и разбира се, че наистина ми харесва HTML слайд, защото е идеален за напреднали потребители, които искат малко повече от плъзгача.

Вземете слайд палуба

Кликнете върху бутона по-долу, за да отидете на официалния сайт, за да научите повече и да получите този страхотен плъгин и да започнете да правите страхотни плъзгачи за вашия сайт! Личната версия започва от $ 49, което е много.

Опитайте сами: Ако кликнете по-долу и отидете на сайта, можете да щракнете върху бутона, който казва „Опитайте безплатната демонстрация“, За да можете сами да изпробвате приставката и да видите от първа ръка колко е готин.

Вземете слайд палуба

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map