Скрийте факта, че вашият уебсайт е захранван от WordPress с Hide My WP

Уебсайтовете на WordPress са податливи на широк спектър от атаки, включително SQL инжекции, груби атаки и неоторизирани влизания. Защитни приставки като WordFence и iThemes Security може да подобри сигурността на вашия уебсайт чрез адресиране на често срещани проблеми със сигурността, като например промяна на администраторския акаунт от администратора.


Попаднах на още един плъгин за сигурност, озаглавен Hide My WP, който се справя с хакерите по различен начин.

ВЗЕМЕТЕ СКРИ МОЯ WP

Плъгинът е разработен, защото повечето хакери и ботове знаят къде да намерят важни WordPress файлове и страници. Следователно бот, който е предназначен да насочва към уебсайтове на WordPress, следователно ще атакува всеки уебсайт с файлове на WordPress и ще премине покрай тези, които не.

Точно както хакерският софтуер се възползва от факта, че всички уебсайтове на WordPress са структурирани по един и същи начин, Hide My WP се възползва от факта, че софтуерът може да е насочен към вашия уебсайт само ако той знае структурата на вашия уебсайт. Това прави, като премахва всички доказателства, че уебсайтът ви се захранва от WordPress. Това прави много трудно за хакерите да проникнат в уебсайта Ви.

Нека разгледаме по-отблизо как Скрий My WP може да защити вашия уеб сайт от злонамерени атаки.

Старт Настройки

Както всички добри WordPress плъгини, които имат много опции за конфигуриране, Hide My WP разполага с функции за импортиране и експортиране. Отчетите за отстраняване на грешки също са достъпни за разработчиците.

Това, което отличава Hide My WP, е възможността за импортиране на предварително направени схеми за настройка. Можете да избирате от средна поверителност (повече съвместимост), средна поверителност (бърза) и висока поверителност (по-малко съвместимост). Изборът на една от тези схеми за настройка ще добави данните в полето за импортиране и ще промени начина, по който приставката е настроена. Това е фантастична функция, която ще ви спести много време за настройка на приставката.

Скриване на настройките ми за стартиране на WP

Основни настройки

Въпреки че схемите за предварително зададени настройки са полезни, трябва да ви отнеме само пет до петнадесет минути, за да преминете през двете основни страници за настройка и да конфигурирате Hide My WP за вашия уебсайт.

Редица настройки са достъпни в горната част на страницата с общи настройки, включително опция за използване на една от вашите страници за 404 грешки и скриване на вашата wp-login.php страница, използвайки нов уникален URL адрес. Вашата администраторска област може да бъде скрита и за потребителски групи, които не сте маркирали като доверени.

Скриване на моите WP Общи настройки

Скрий My WP ви позволява да скриете много неща, така че софтуерът да не може да открие, че уебсайтът ви се захранва от WordPress. Например, можете да скриете подробности за WordPress, които се добавят към емисии, версията на WordPress, която използвате, и важни папки като / wp-include / и / wp-content /.

Скриване на моите WP Общи настройки

Плъгинът има някои допълнителни функции като минификация и опция за замяна на думи и URL от изходния HTML файл.

Скриване на моите WP Общи настройки

Препратки и настройки на URL адреса

Страницата за настройки на лични връзки и URL адреси е мястото, където персонализирате как вашите файлове, папки и страници са скрити. Можете да преименувате папката си с приставки, таблицата със стилове, папката, която включва wp, и папката за качване.

Wp_comments_post.php също може да бъде преименуван. Това спира хакерите да ви настойчиво да ви спамват със спам коментари.

Скриване на моите WP Permalinks & URL Settings

Основната и запитващата част от вашите URL адреси за авторски страници и страници в емисията също могат да бъдат променяни. Като алтернатива можете напълно да ги деактивирате от публичен изглед.

Скриване на моите WP Permalinks & URL Settings

Същите модификации могат да се прилагат за публикации, страници, категории и маркери. Това помага още повече да затрудни софтуера да открие, че уебсайтът ви се захранва от WordPress.

Скриване на моите WP Permalinks & URL Settings

Търсенето също може да бъде променено или деактивирано. Други опции включват възможност за деактивиране на архиви и персонализирани типове публикации.

Скриване на моите WP Permalinks & URL Settings

Имайте предвид, че деактивирането на много функции на вашия уеб сайт може да навреди на потребителското изживяване. Например, премахването на архиви на категории означава, че посетителите не могат да търсят чрез публикации от определена категория. Ако обаче решите да деактивирате търсенето, винаги можете да замените функцията за търсене по подразбиране в WordPress с търсене в Google.

Преглед

Скрий My WP ви позволява напълно да промените публичната структура на важни основни файлове и страници, файлове с теми и файлове с плъгини.

Поради естеството на приставките за сигурност е трудно да се провери дали те са ефективни или не. В крайна сметка уебсайт, който не е атакуван, не гарантира, че мерките му за сигурност работят. Въпреки че няма съмнение, че мерките, които Hide My WP предприема, за да скрият важни области на вашия уебсайт, ще затруднят хакерите и ботовете да атакуват вашия уебсайт..

Плъгинът Hide my WP WordPress е достъпен в CodeCanyon за $ 23. Плъгинът не е актуализиран от ноември 2013 г., но изглежда, че разработчикът активно предоставя поддръжка за приставката.

Посетете страницата за информация за Скриване на моята WP за пълен списък с нейните функции ��

Късмет,
Кевин

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map