Премиална стокова фотография за вашия уебсайт в Bigstock

Най-добрият запас за вашия уеб сайт в Bigstock

Надяваме се седмицата ви да започне много добре и ние сме тук, за да я направим още по-добра с помощта на Bigstock. Ако не сте чували за тях, Bigstock е един от най-големите безплатни сайтове за снимки, вектори, видео и уроци в мрежата. Обичаме техния подбор и знаем, че всички вие, блогъри, бизнесмени, дизайнери и фрийлансъри също!


Bigstock: 35 БЕЗПЛАТНИ стокови снимки

Преди да разберем защо отличните стокови изображения са от съществено значение за всеки WordPress блог или бизнес и защо Bigstock е един от най-добрите в играта, нека да проверим невероятните предложения, които нашите приятели от Bigstock имат за вас!

Значението на образите в публикациите

Защо изображенията са важни

Вашите стокови изображения са също толкова важни, колкото и вашият текст. Изображения и видеоклипове подобрете опита на посетителите си на вашия уебсайт. Можете да използвате изображения, за да разбиете текстова тежка страница или публикация или да добавите видеоклипове към вашите често задавани въпроси, за да улесните клиента да разбере вашите отговори. Образът държи интереса на читателите!

Фондова изображения също прави уебсайта ви по-привлекателен. Ако наскоро сте посетили уебсайт с 90% текст (и не беше) Wikipedia) има вероятност да не сте привлечени или изкушени да разгледате миналата страница. И без изображения какво ще четете вашите читатели към своите Pinterest дъски или да споделят във Facebook с приятелите си? Образите могат да бъдат социален фактор също. Това са само няколко от многото, много причини, поради които е важно да добавяте изображения към своите публикации и страници.

Какво трябва да търсите?

Защо стоковата фотография е важна

Сега, когато знаете защо имате нужда от изображения или видеоклипове за вашия уебсайт, трябва да намерите добри. Просто казано, лоши изображения или видеоклипове правят уебсайта ви да изглежда зле. Трябва да сте придирчиви, когато избирате стокови изображения. Имате само вие две десети от секундата за да направите добро първо впечатление на посетителите си и не искате да разваляте мнението им за вас, защото ниско качество, клише или просто ужасни изображения.

Въпреки че те не са заложени в каменни правила, те са някои полезни съвети, които трябва да имате предвид при избора на изображения, видеоклипове или други запаси за вашия уебсайт. Вероятно има повече фактори, които бихте могли да вземете предвид, но ето 5 точки, които смятаме, че си струва да запомните:

 1. Използвайте професионално изглеждащи снимки. Освен ако не сте фотограф, вероятно не трябва да се опитвате да вземете своето (същото важи и за векторите и видеоклиповете).
 2. Изберете изображения, подходящи за вашата аудитория. За бизнес услуги изображенията на хората като цяло се превръщат по-добре (напр. Снимка на агент за поддръжка на клиенти ще бъде по-привлекателна за посетителите ви, отколкото снимка на телефон), но ако сте блог за хранене, вероятно ще искате да включите повече храна отколкото хората.
 3. Избягвайте клишетата или прекалените изображения. Спомняте ли си, когато снимки на бизнесмени, които разкопчаха ризите си като супермен, бяха готини? Вече не толкова …
 4. Използвайте последователни стилове на изображения във вашия уебсайт или уебсайтове. Последната точка е особено важна, ако имате няколко сайта или ако вашият блог е хостван в отделен домейн, тъй като последователните изображения създават визуална връзка между вашето съдържание, която вашите читатели могат да видят с един поглед.
 5. Изберете изображения и видеоклипове с цел. Вашите изображения трябва да подобряват текстовото ви съдържание, а не да го разсейват.

Безплатните запаси са страхотни, но премията е по-добра

Премиум запасите са по-добри

Безплатните акции се използват от много уебсайтове (ние също го използваме) и няма нищо лошо в това. Безплатните акции са безплатни (не може да се аргументира с това) и ресурси като Unsplash, PicJumbo и Pixabay са страхотни за блогърите при малък бюджет. Но нека бъдем честни за минута – навсякъде сте виждали същите безплатни изображения и видеоклипове. Прав ли съм? И много безплатни сайтове изискват атрибуция (не много професионално изглеждаща) или ограничават използването на изображението.

Ако се отнасяте сериозно към създаването на уебсайт за вашия бизнес, създаването на нова рекламна кампания или преместването на блога ви на следващото ниво първокласен състав е пътят. Ще намерите изображения и видеоклипове, които вашите конкуренти нямат, което ще ви помогне да се отличите. Точно като безплатните запаси, има много места за избор за първокласни запаси. Можете да ги вземете един по един от пазар и в крайна сметка да похарчите тон, или можете да използвате разумно спечелените пари в брой и да закупите план на достъпни цени от премиум марка като Bigstock.

Защо трябва да изберете Bigstock

Защо трябва да вземете Bigstock

Има много места, които продават членство в акции, но Bigstock е една от най-големите и най-добрите безплатни общности. Защо се чувстваме така? Радваме се, че попитахте. Bigstock превъзхожда редица нива, като най-важното е подбор, качество, лицензиране и лесно обслужване на клиенти.

Избор и качество

Има 30 милиона + снимки, вектори и видеоклипове на пръстите ви. Това е много склад! Но количеството не е всичко – качеството има значение и всяка една от категориите на Bigstock е пълна с висококачествени, професионално създадени стоки. За първокласен ресурс Bigstock превъзхожда своята стойност за вашия бизнес и разполага с активи, които с гордост ще използвате за своята начална страница, рекламна кампания и други.

Безплатна снимка

Това е важна характеристика, тъй като не искате да бъдете ограничени от вашите стокови снимки. Безплатен означава, че плащате веднъж, за да използвате изображението толкова пъти, колкото искате завинаги и с почти всякакви цели (почти всичко друго, освен преразпределение – това са различни хора с лиценз). Е, Bigstock предлага една от най-големите библиотеки с изображения без лицензи в интернет! Спомнете си как казахме, че имат 30 милиона + файлове с акции? Всички без възнаграждение (за разлика от водещите пазари, които ограничават използването на вашите запаси само до онлайн медии или ограничен брой копия). Това е добра инвестиция, ако питате мен!

Лесни планове, полезна поддръжка

Bigstock поддържа плановете си прости и достъпни, така че без значение от вашия бюджет, можете да намерите качествени запаси за вашия проект. Просто изберете този, който отговаря на вашите нужди. Имате нужда от куп снимки? Вземете абонамент за изтегляне на определен брой снимки всеки ден и създайте своя собствена купчина стокови изображения. Искате ли нова снимка или видеоклип от време на време? Планът, базиран на кредит, вероятно би бил по-подходящ, така че не сте затворени в график за изтегляне. И ако всички имате някакви въпроси, те имат страхотен екип за поддръжка, който да ви отговори на въпроси 9-5, M-F.

5 звезди изображения

5 звезден състав

Ние даваме на Bigstock 5 звезди за техния избор и качество (заедно с всички други причини, които споменахме по-горе), което ги прави една от най-добрите фондови общности, които някога сме използвали.

И ако се чудите, да, всички изображения в тази публикация са тези, които закупихме от Бигсток. Защото са страхотни.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map