Преглед на WP продукт WordPress Plugin

Търсите ли да спечелите малко пари чрез отзиви за продукти на Android и партньорски връзки? Може би вашият блог за градско градинарство се разраства и е време да покажете най-добрите продукти, които сте използвали, за да направите своя собствена реколта в града. Независимо дали планирате да печелите от отзивите си или не, WordPress предлага приятна обобщена информация за плъгини за преглед на продукти, за да включите оценки със звезди, покупка на бутони, потребителски отзиви и други.


Една от най-добрите опции е приставката за преглед на продукти на WP, така че събрах преглед на плъгини за WP Product Review (това е уста), за да покажа как можете бързо да покажете вашите отзиви за приставки за WordPress, памперси, бейзболни бухалки, градински инструменти и др. книги или каквото ви харесва най-много.

WP Plugin за преглед на продукта

Има две версии на приставката – безплатна и платена – затова искам да очертая предимствата на всяка опция и да ви покажа как точно да приложите определени функции за показване на отзивите на вашите продукти..

Преглед на WP продукт Lite WP Product Review PRO

Сега, нека да разгледаме безплатните и премиум версии на приставката и какви функции ще намерите във всяка!

WP Plugin за преглед на продукт – Безплатна версия

Започнете с активиране на WP плъгин за преглед на продукти на таблото за управление на WordPress. Компанията разполага с допълнителна информация и връзка за изтегляне на .zip файл. След като сте активирани, отворете раздела Product Review (Преглед на продукта) отляво на таблото за управление на WordPress:

Раздел за преглед на продукта

Страницата с настройки за преглед на продуктите на WP

Когато щракнете върху Преглед на продукта бутон той ви отвежда до главното Настройки страница, където можете да промените няколко настройки по подразбиране. Най- Основни настройки са доста прости, позволявайки ви да променяте, ако искате прегледът на продукта да се показва след или преди съдържанието ви. Можете също така да поставите рецензията си ръчно, ако е необходимо.

Има и зона за активиране на коментари към вашите отзиви, както и доста уникална опция за отчитане на потребителските отзиви с общата оценка за вашия продукт. Например, ако някой оцени компютъра, който току-що прегледахте, той променя общата оценка на вашия отзив.

Общи настройки 1

Ширината на съдържанието е предназначена да ограничи ширината на вашия модул за преглед. Ако прегледът е малко надмощен на вашия сайт, можете да промените това.

Общи настройки 2

Разделът Цветове за оценка е просто да посочите какви цветови нюанси искате да разкриете, след като оцените продукт. Цветовете по подразбиране са доста стандартни, така че вероятно не е нужно да променяте това. Както можете да видите по-долу, по-ниските оценки получават червени и оранжеви цветове, докато по-високите оценки имат зелени и сини цветове.

Оценки Цветове

Текстовите цветови конфигурации също са включени в Настройки област, което е приятна функция, защото можете да направите текста да съвпада с цветовете на марката за вашия сайт.

Типография 1

Плъгинът също така ви позволява да промените текста за минуси и плюсове, за да разграничите вашите отзиви малко от другите сайтове. Променете ширината и цвета на рамката за преглед, за да отговарят на размера и марката на вашия уебсайт.

Типография 2

Друга настройка предоставя опции за промяна на това как изглеждат бутоните Buy. Това ви позволява да изпробвате кои цветове и текстове работят, за да избутате повече партньорски продажби през вашия сайт.

Купете бутон 1

След като настройките по подразбиране бъдат променени, можете да започнете да пишете и създавате отзиви за вашия продукт!

Поставяне на преглед на продукта в публикация

Приставката за преглед на продукти на WP улеснява бързото и лесно включване на вашите отзиви в публикации, тъй като конфигурационният модул се намира точно под всяка публикация, която създавате. Превъртете под редактора на публикации, за да намерите Преглед на продукта Допълнителни настройки ■ площ. Уточнете, че публикацията наистина е преглед. Това разкрива всички опции, които са ви необходими за настройка на прегледа.

Това е мнение за преглед

Започнете с подробности за вашия продукт, попълване на името, качване на изображение и включване на партньорска връзка, ако имате такава. Те не включват опция за валута, но можете просто да въведете желаната валута в полето Цена на продукта.

Областта за настройка на продуктовите опции е малко незабележима, но всъщност това е мястото, където въвеждате в кои области планирате да оцените продукта и какви класации искате да им дадете..

Просто попълнете областите и изберете класиране или оценка за всяка от тях. Имайте предвид, че оценките не определят поръчката, а разчитат на поръчката, в която ги пробивате. Получавате само пет категории за класиране с безплатната версия.

Настройки на продуктовите опции

След това натиснете в плюсовете и минусите на продукта, за да покажете на хората защо трябва или не трябва да кликват чрез бутона „Купете“. В безплатната версия получавате по 5 плюса и минуса всеки, което според мен е разумно.

Предимства и недостатъци

След като приключите с рецензията си и включите в публикацията каквото желаете съдържание, прегледайте или публикуйте публикацията в WordPress, за да видите рецензията си на фронта. Дисплеят за преглед е доста лъскав, показвайки цената и името с големи букви. Минималистичният дизайн е освежаващо приемане на рецензионни публикации, за които се знае, че могат да излязат извън контрол.

Ще забележите, че когато добавяте повече оценки към системата, тя добавя доста малко бяло пространство под областта на плюсовете и минусите, което не е всичко толкова чудесно за презентацията.

Преглед на продукта Преден край

Ако включите връзка към продукта, бутонът „Купете сега“ се показва отдолу и потребителите могат дори да кликнат върху изображението на продукта, за да отидат до страницата за покупка.

Купете сега Бутон

WP Product Review – Pro версия

Можете да надстроите до Pro версията вътре в приставката или да получите WP Product Review PRO директно от ThemeIsle и да инсталирате на вашия WordPress сайт. Ценообразуването е доста разумно и ако управлявате няколко сайта, тогава трябва да платите до $ 49.95 за неограничен лиценз. Сега въпросът е: предлага ли Pro версията достатъчно функции за инвестицията?

За да закупите Pro версията, намерете бутона вътре в таблото за управление на WordPress, точно над областта с настройки в приставката за преглед на продукт на WP.

Купете Pro версия

Хубаво е, че предлагат три типа лицензиране, един за един уебсайт, друг за 2-5 уебсайта и краен вариант за неограничен брой сайтове. Очевидно е, че ако имате само един сайт, тогава трябва да преминете с първата опция, но ако имате планове за разширяване или ако правите сайтове за клиенти, неограничената опция за уебсайт е най-добрата ви стойност.

И така, какво получавате, когато плащате за Pro версията?

 • До 10 полета за плюсове и минуси
 • До 10 опции за класиране
 • Автоматично използване на представеното изображение, ако не качвате изображение на продукт
 • Променете иконата за оценка
 • Използвайте кратък код, за да поставите отзива, където искате, в публикация или страница
 • Предварително зареждане на опциите за класиране от предишни публикации

Така че, заслужава ли си версията Pro? Отговорът е да, ако управлявате сайт, който редовно завършва отзивите, и искате да започнете да представяте прегледи с изчистен вид и да печелите пари от тях с партньорски връзки.

За начало, презареждащото устройство е невероятно, така че ако постоянно преглеждате компютрите, винаги можете да предварително инсталирате опциите за класиране, които сте използвали в миналото. Това поддържа последователност и намалява работното време.

скрипт за предварително зареждане

Допълнителните полета за оценяване и плюсове / минуси работят добре, за да предоставят допълнителни подробности за вашите читатели, което ви позволява да се разграничите от други сайтове.

До 10 полета

Автоматичното захващане на изображението може да ви спести малко време, но не всичко е толкова страхотно. Функцията за промяна на иконата за оценка обаче е идеална за промяна на това, което се показват иконите за различните продукти. Например, вместо тиретата по подразбиране, които се показват, можете да използвате знаци за долар, сърца, звезди, контролери за видеоигри и други.

Икона за оценка

Кратките кодове също ви дават малко повече гъвкавост за това как искате да се покаже прегледът на продукта, вместо просто да се придържате към стандартната настройка.

заключение

WP Product Review прави почти всичко, от което се нуждаете, с персонализирани икони за оценка, WordPress пост интеграция и минималистична презентация, за да помогнете на вашите читатели да разберат дали трябва да купуват продукт или не. Особено ми е приятно, че можете да изпробвате безплатната версия и след това да платите разумна цена за допълнителните функции.

Преглед на WP продукт Lite WP Product Review PRO

Уведомете ни в секцията за коментари, ако имате въпроси или отзиви относно приставката за WP Product. Опитали ли сте този плъгин преди?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map