Преглед на WP Optin Wheel: Как незабавно да увеличите своите тарифи за отказ

Преглед на WP Optin Wheel: Как незабавно да увеличите своите тарифи за отказ

Виждайки, че традиционните изскачащи прозорци и подобни методи вече не са ефективни, е време за нов подход: поздравете с WP Optin Wheel, блестящ плъгин, който поставя G в геймифицирани възможности за достъп, предлагайки ви нов начин да разширите списъка си с пощенски адреси.


В интернет големите bigwigs казват, че истинските пари са във вашия имейл списък и ние сме съгласни на 100%. Маркетингът по имейл е един от най-добрите начини за стимулиране на трафика и увеличаване на продажбите.

С средна възвръщаемост на инвестициите от 122%, маркетингът по имейл е четири пъти по-ефективен от другите форми на маркетинг, включително директна поща, платено търсене и социални медии. На всичкото отгоре маркетингът по имейл е лесен и ви предлага здраво да задържите целта си.

Но много преди да обмислите изпращане на този имейл, имате нужда от хора, които да се регистрират. И за това се нуждаете от страхотно решение за включване. Дами и господа, срещнете се с красивия плъгин WP Optin Wheel.

Вместо да хвърляте изскачащи очи в лицето си (знам, че и вие ги мразите), плъгинът разполага с колело на късмета, за да спечели забавни награди. Разбира се, посетителите трябва първо да въведат своя имейл адрес, за да играят ��

Имах възможността да тествам задвижването на приставката WP Optin Wheel Pro и ето моите безпристрастни открития. Ако не сте съгласни с моите констатации или имате въпрос, моля, не се колебайте да направите своя глас в коментарите.

С тази преамбюла, нека претеглим котвата и да плаваме.

Какво е WP Optin Wheel?

wp optin колело gamified wordpress opt-in плъгин

Има смисъл да започнете с някаква основна информация. Какво е това животно, което наричаме WP Optin Wheel, откъде е и какво прави точно?

В най-елементарния смисъл на нещата, WP Optin Wheel е геймифициран плъгин за включване в WordPress, който прави забавление за посетителите да се регистрират за вашия бюлетин.

Ръчно изработено от готините момчета от Studio Wombat, WP Optin Wheel идва с фантастично колело на късмета. И както при всяко колело на късмета, той има награди като безплатна електронна книга, продукт, купони на WooCommerce, отстъпки и т.н..

За да завърти колелото, посетителят просто трябва да предостави имейл адреса си и всяка друга основна информация, която желаете (като името им). Най-добрата практика е обаче да поискате най-малко количество информация и в повечето случаи наистина се нуждаете само от техния имейл адрес.

Благодарение на възможността за интегриране на приставката с различни маркетингови решения за електронна поща, като MailChimp или Facebook Messenger, можете да разширите списъка си с пощенски адреси, без да нарушавате пот.

WP Optin Wheel не пречи на съдържанието ви като традиционните изскачащи прозорци. Вашите посетители задействат формата за включване, като кликнат върху бутона за подарък, както е подчертано по-долу.

wp Optin колело за подарък бутон

Освен това можете да настроите колелото на късмета да се плъзга автоматично след определен период. Освен това можете да добавите формуляра за отказ на отделна уеб страница, тъй като, толкова по-голям, толкова по-добре, нали? По-долу е как изглежда версията на цялата страница.

wp optin колело демонстрация на цялата страница

На всичкото отгоре WP Optin Wheel се доставя с множество опции за персонализиране – но не бих мечтал да развалям изненадата.

Сега нека да се задълбочим в отдела за функции и да открием какво може да предложи WP Optin Wheel като допълнителен плъгин за WordPress и WooCommerce.

Характеристики на WP Optin Wheel

Мисля, че ще се съгласите, когато кажа: Плъгинът за WordPress е толкова добър, колкото функциите, които предлага. Бързо да преминем към функциите, които ще откриете, след като активирате WP Optin Wheel.

Интеграция с множество инструменти

wp optin колесни интеграции

Studio Wombat са надминали себе си по отношение на интегрирането на WP Optin Wheel с любимите си инструменти. Можете лесно да улавяте имейл адреси, независимо дали използвате MailChimp, MailerLite, ConvertKit, GetResponse, Campaign Monitor, ActiveCampaign, Remarkety, Klaviyo или Mailster.

Освен това можете да използвате силата на незабавния маркетинг благодарение на безпроблемната интеграция с Facebook Messenger, ChatChamp и Chatfuel. Това означава, че можете да изпращате фокусирани и базирани на поведението маркетингови съобщения в реално време. Какъв чудесен момент да си жив вдясно?

Това не е всичко, можете също да интегрирате WP Optin Wheel с гигантска услуга за автоматизация на задачи Zapier, за да премествате автоматично информацията между вашите уеб приложения. Тогава имате добавената интеграция с Zero BS CRM, страхотен плъгин за WordPress, който ви помага да управлявате всички ваши клиенти директно от вашия сайт.

Ще се радвате да научите, че интегрирането на WP Optin Wheel с тези инструменти е толкова просто, колкото A, B, C. За повечето от инструментите просто трябва да копирате и поставите API ключ и сте готови. Ако не използвате някой от тези инструменти по една или друга причина, плъгинът ви позволява да запазвате потенциални клиенти във вашата база данни на WordPress.

О, между другото, WP Optin Wheel се интегрира напълно с WooCommerce и WPML.

Опции за няколко дисплея

wp optin колело множество опции за дисплей

Показването на вашата форма на WP Optin Wheel е от четвъртокласниците, което е с до шест опции. Най-очевидната опция е използването на джаджи, които ви позволяват да показвате изскачащото меню като бутон или бутон за подаръчна кутия. Можете да покажете джаджата отляво, отдясно или в долната част на уебсайта си.

Ако джаджи не са вашата чаша чай, можете да изберете да покажете колелото си след определен период. В този случай изскачащото меню се появява след като посетителят е бил на вашия сайт за предварително определен период, да речем 10 секунди. Таймерът ви позволява да покажете колелото на най-ангажирания посетител.

Трето, можете да улавяте потенциални клиенти, тъй като посетителите са на път да напуснат вашия сайт благодарение на функцията за намерение за излизане. Технологията за намерение за излизане ви позволява да получите някои насоки, които иначе бихте пропуснали, защото, добре, посетителят се опитваше да си тръгне. Освен това изскачащите прозорци с намерение за излизане са по-малко натрапчиви от изскачащите във времето изскачащи прозорци.

Можете също така да покажете колелото си на късмета, след като посетителят е натиснал превъртане няколко пъти. И ако не харесвате изскачащи прозорци, можете да използвате кратък код, за да покажете колелото на отделна страница, публикация или джаджа на страничната лента. Както можете да видите, има много опции за показване.

Забележка – можете да покажете колелото на всяка страница от вашия сайт или на конкретна страница. Освен това можете да изберете дали посетителят вижда колелото при следващи посещения. Съчетайте това с незабавни съобщения и имате страхотно маркетингово решение, което работи на автопилот.

Много възможности за персонализиране

WP опции за персонализиране на колелото

Какво е използването на формуляри за отказ, които не можете да персонализирате, за да съответстват на вашия уебсайт? Studio Wombat разбира това добре, поради което WP Optin Wheel се доставя с повече от 10 напълно адаптивни теми (включително сезонни теми като Xmas и Хелоуин), 15 готови за употреба фона и неограничени цветове.

Можете да проектирате колелото на късмета и да се включите точно така, както си представяте. Проектирането на красиви колела е въпрос на въпрос и щракване благодарение на интуитивния персонализатор на теми. Можете да зададете броя на филийките, да промените текста, да добавите HTML код, да включите връзки, да определите шанс за печалба и да добавите купони с няколко кликвания.

Освен това WP Optin Wheel се предлага с мощен конструктор на форми, с който е радост да се работи. Можете да създадете формуляри за отказ, които изискват толкова данни, колкото са ви необходими. Искам да кажа, че създателят на формуляра идва с множество формулярни полета като имейл, име, телефон, адрес и URL, само за да спомена няколко.

Други готини функции

Бихме били тук цял ден, ако трябва да преминем през всяка от функциите, които има, така че тук е бърз преглед на другите готини функции, които правят WP Optin Wheel впечатляващ плъгин за всички онлайн маркетолози.

 • Купони на WooCommerce – WP Optin Wheel напълно се интегрира с WooCommerce, което означава, че можете да създавате купони като награди автоматично.
 • Статистика – WP Optin Wheel ви предлага статистика за представянето на вашето колело. Показва ви броя на хората, които са видели изскачащото ви меню, броя на хората, които са избрали вашия пощенски списък, както и степента на реализация..
 • Шаблони по имейл – Сега можете да изпращате награди директно на победителите чрез имейл, което (ако питате мен) ви предлага друг начин да разбиете леда и да продължите разговора. Можете да персонализирате шаблоните на имейли в бекенда.
 • Анти-чийт – WP Optin Wheel улавя спам, фалшиви и невалидни имейл адреси много преди да стигнат до вашия пощенски списък.
 • GDPR готов
 • Способност за лог печалби или загуби в отделен лог файл
 • Developer лесен

Как да инсталирате WP Optin Wheel

Сега, когато знаете какво да очаквате, нека да инсталираме WP Optin Wheel и да създадем тестово колело, за да можете да ударите земята. Става ли? Страхотен.

Можете да инсталирате безплатната версия или пружина за WP Optin Wheel Pro директно на разположение от Studio Wombat. За този преглед използваме Pro (така че имайте предвид, че не всички функции може да са налични в безплатната или стандартната версия). Така или иначе, инсталирането на WP Optin Wheel е лесно, също като инсталирането на всеки друг WordPress плъгин.

Опитайте WP Optin Wheel Free    Вземете WP Optin Wheel Pro

Без допълнително преклонение, отидете на Приставки> Добавяне на нови в админ менюто си на WordPress, както е показано по-долу.

добавяне на приставка за WordPress

Както подчертаваме на изображението по-долу, можете 1) да качите WP Optin Wheel Pro от вашия компютър, 2) да търсите безплатната версия от хранилището на приставки за WordPress и 3) да инсталирате / активирате приставката.

инсталиране на wp optin колело

Ще инсталираме WP Optin Wheel Pro от нашия компютър, което означава, че трябва да щракнете върху Качване на приставката бутон в изображението по-горе.

След това качете приставката и я активирайте, както подробно описваме в екрана по-долу.

активирайте wp optin колело

След като приставката е активна, отворете Настройки> WP Optin Wheel Pro в администриращото ви WordPress меню, както показваме по-долу.

wp опция от менюто на колелото в таблото за управление на wordpress

След това трябва да активирате лицензния ключ за WP Optin Wheel, който сте получили от програмиста. Просто копирайте и поставете ключа в полето и натиснете Активирайте лиценз бутон, както показваме по-долу.

wp optin активиране на лиценз за колело

След активиране, WP Optin Wheel стартира панела с опции за администратор, където можете да видите няколко раздела, включително Общи настройки, интеграции, добавяне на колело и Колела.

wp optin колело с опции за управление на колелото

На този етап вашият PP Optin Wheel плъгин е готов за употреба. Сега просто трябва да създадем колело на късмета. На този етап можете също да изберете да интегрирате приставката с любимите си инструменти, напр. MailChimp.

Как да създадете колело на късмета

Щракнете върху Добавете колело раздела, за да стартирате екрана по-долу.

На този екран дайте име на колелото си за лесна справка и след това изберете инструмента, който искате да използвате за заснемане на достъпа. Забележете, първо трябва да интегрирате вашия инструмент по избор, но WordPress и Zapier вече са интегрирани по подразбиране. Когато сте готови, натиснете Следващия бутон.

Най- Дизайн панелът ви помага да персонализирате колелото си и да се включите във форма по невъобразими начини. Тук получавате множество опции като фонове, теми и цветове. Вижте изображението по-долу.

Изберете вашата тема, фон и цветове. След това щракнете върху Следващия бутон.

На следващо място, ние имаме Формуляр на форми, което ви помага да създадете форма за отказ. Изпраща се с набор от полета за формуляри (в зависимост от инструмента за включване, който сте избрали в първата стъпка), за да създадете перфектната форма.

Препоръчваме ви да поддържате кратката форма за избор; едно или две полета са достатъчни. Лично аз бих поискал само имейл адреса. Създайте своя форма за включване и натиснете Следващия бутон.

На следващо място, ние имаме Шансове и резени екран, където можете да персонализирате резки от колелата си. Можете също така да определите шанс да поемете пълен контрол над вероятността и да решите кой отрязък печели или губи.

Редактирайте филийките си към съдържанието на сърцето си и щракнете върху Следващия бутон.

И накрая, ние имаме Настройки екран, както е показано по-долу.

Тук можете да определите много опции за вашето колело. Можете да изберете текста си за завъртане, да добавите текст за отказ от отговорност, да зададете печеливш / губещ текст, да покажете / скриете колелото на определени страници, да зададете изход-намерение, да осигурите колелото си на късмета, да създадете шаблони за имейл и да направите формата си GDPR съвместима между други вещи.

Когато сте готови, натиснете Запази бутон. Вашето колело на късмета вече е готово и трябва да го видите на уебсайта си, след като опресните.

Каква е цената??

WP Optin Wheel се предлага в няколко различни вкуса. На WordPress.org има завинаги безплатна версия, която се предлага с основни функции и е идеална за тестване.

WP Optin Wheel Pro, който разгледахме, е наличен само на сайта на Studio Wombat. Там можете да намерите пакет от 39 долара, предназначен за един сайт. Ако имате три сайта, можете да пролетите за пакета от $ 99. За неограничени сайтове Studio Wombat предлага пакет, който струва 199 долара. Всички премиум пакети се предлагат с 1 година безплатни актуализации и поддръжка.

Реални отзиви на клиенти

WP Optin Wheel е невероятна приставка, но не приемайте думата ни за това. Ето какво казват щастливите потребители:

Щом видях този плъгин, реших, че той ще има голям потенциал за това, което търся и беше висококачествен и бях прав. Имах нужда от помощ, за да го използвам за това, което ми трябваше, а поддръжката на клиентите беше страхотна, която отговори на всичките ми въпроси и ми помогна да измисля начини как мога да го използвам за това, което ми трябва.

Определено бих препоръчал този плъгин за качество и обслужване.

Благодаря – Garydock

И…

WP Optin Wheel е просто НЕВЕРОЯТЕН. Има няколко подобни приставки, но този има най-добрият набор от функции, НАСТОЯЩА лесна за използване настройка, много възможности за персонализиране и може би най-ценното е почти моментална поддръжка от разработчика. Отне ни 20 минути начало да завършим да инсталираме и конфигурираме 3 различни Optin Wheels и имахме много въпроси, но разработчикът отговори буквално в рамките на минути, преведе ни през настройките и ни помогна да направим 100% това, което искахме. Функционалност: A +++, набор от функции: A +++, отзивчива поддръжка: A+++. Не може да се иска повече и супер достъпни (струва много повече, отколкото струва). Най-високата възможна препоръка. – Virafend

И още един …

Супер щастлив, че намерихте този плъгин! Моят процент на включване и продажбите са се увеличили – никой не иска просто да “въведете имейл адрес за купон с 10% отстъпка” … те искат шанс да спечелят нещо! Този плъгин превръща процеса на отказ в игра и той също изглежда добре.

На всичкото отгоре, разработчикът е супер отзивчив и дори реализира няколко мои собствени предложения и го направи за броени дни!

Първият плъгин, който някога съм преглеждал – но ми харесва толкова много – akc123

Както можете да видите, хората имат много страхотни неща, за да кажат за WP Optin Wheel.

заключение

WP Optin Wheel ви предлага страхотно решение за повишаване на тарифите за отказ. На всичкото отгоре е невероятно лесен за използване. Трябва да можете да създадете формуляри за отказ за вашия собствен сайт за нула време! Колелото на късмета прави абонирането за бюлетина ви толкова забавно, че повечето посетители дори няма да знаят, че са се абонирали, докато не видят имейла за потвърждение. Ако искате да опитате WP Optin Wheel, вземете безплатната версия или ъпгрейд, за да имате достъп до по-страхотни функции.

Опитайте WP Optin Wheel Free    Вземете WP Optin Wheel Pro

Имате ли някакви предложения или въпроси? Моля, уведомете ни в секцията за коментари по-долу. Благодаря предварително!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map