Преглед на монарха: Приложение за социално споделяне на WordPress от ElegantThemes

Социалното доказателство е нещо от красотата. Това ви отделя от тълпата, като същевременно подобрява стойността на вашата марка. Сайт с едва 5 статии може да има по-голям трафик в сравнение с един с 1500 статии. С днешните все по-интелигентни търсачки, стойността на вашия сайт се повлиява значително от качеството на съдържанието, което съхранява.


Съдържателната част е задължение на редакционния ви екип. Промоцията зависи от вашия маркетинг екип.

Имали ли сте някога проблем да намерите идеалния плъгин за социални медии за вашия WordPress сайт? Има тонове там, но никой от тях не отговаря напълно на сметката. Plugin X може да има функции, но пропуска функция №4. А функция №4 може да е нещо, без което не можеш да живееш. Без значение колко плъгини са там, всеки от тях не успява по една съществена характеристика.

Нека помислим за момент, какво ще стане, ако има приставка – само една приставка – която може да реши всички тези проблеми? Може ли да има такъв плъгин, идеален за картина? Е да! Има.

Monarch поддържа множество социални мрежи

Monarch поддържа множество социални мрежи. 25 мрежи. 5 Местоположения. Анализ. Социалното споделяне направено правилно.

Влезте в приставката на Monarch от елегантни теми.

Какво прави приставката Monarch толкова специална?

монарх-таблото см

Ако искате да пропуснете подробния преглед, следните точки го покриват накратко:

 • 5 различни места, за да поставите бутоните си за социално споделяне
 • Тригери, които водят до изскачащи прозорци и входове
 • Подробна аналитика за споделяне
 • Обширни възможности за персонализиране
 • Масова общност и поддръжка, базирана на билети
 • Всеобхватна документация

Elegant Themes е една от онези компании, които не произвеждат артикули набързо. Те подробно планират нещата и покриват всички основи, преди да пуснат продукт. Нека разгледаме някои от най-интересните функции на плъгина Monarch.

5 Местоположения, за да поставите бутоните си за социално споделяне

Показвайте бутоните за споделяне в социални мрежи на 5 различни места

Показвайте бутоните за споделяне в социални мрежи на 5 различни места

Някои плъгини ви дават само един, два или три региона, за да поставите бутоните за споделяне. Monarch ви предоставя 5 насочени региона, където можете да поставите бутоните си. Хубавото е, че тези пет региона имат най-голяма вероятност да бъдат забелязани и по този начин щракнати.

Заставките на приставката са ненатрапчиви за четенето и целият дизайн има минималистичен и (нека просто излезем и го кажем) „елегантен“ вкус към него.

 • Плаваща странична лента
 • Вградено съдържание – над или под съдържание
 • За изображения и видео
 • Автоматично изскачане
 • Автоматично влизане

Най- Плаваща странична лента е просто – всички сме го виждали и почти всички приставки го дават. Вградено съдържание поставя бутоните за социално споделяне в началото или края или на двете места в публикацията ви.

Споделяне на бутони на медийни елементи

Бутоните за споделяне се поставят върху медийни елементи

Бутоните за споделяне се поставят върху медийни елементи

Ето къде нещата започват да стават наистина готини. Изображенията са естествени стимули за социалното животно в нас. Имайки това предвид, една готина картина с цитати ще има значително по-голям шанс да бъде споделена в социалните медии.

Всеки медиен елемент на вашия сайт, включително снимки и видеоклипове, вграждат бутоните за социално споделяне. Щом задържите курсора на мишката върху някой от тях – бутоните за социално споделяне излизат на светло. Monarch автоматично открива всички медийни елементи във вашия сайт. В случай, че сте дефинирали някои персонализирани елементи (като фантазирана кутия за изтегляне на електронни книги), тогава можете да го увиете около късия код на Monarch, за да активирате споделянето в социални мрежи.

тригери

3 уникални спусъка в Монарх

3 уникални спусъка в Монарх

Казано по-просто, спусъкът е сигнал, че се е случило определено събитие. Този сигнал се изпраща до ядрото на приставката, което определя как да се отговори на него, т.е. какво действие да се извърши. Драскате главата си, когато сърби. Тригер = усещането за сърбеж. Действие = чесане на главата.

Плъгинът Monarch има няколко предварително зададени задействания, включително:

 • Доброто старомодно време ограничение (спомняте ли си онези бомби за време в Die Hard?)
 • Когато потребителят е на път да остави страница
 • Когато потребителят достигне края на страницата

Всичко, което трябва да направите, е да посочите желания тригер срещу и действие и да го гледате да се развие като часовник.

Слово за предпазливост: Ако използвате времевия тригер, трябва да изчислите ефективна времева рамка. Твърде скоро и вие излизате като натрапчиви, твърде късно и сте загубили потенциален чуруликане.

Трябва да разкопаете задълбочено анализите на вашия сайт (препоръчваме да използвате Google Analytics за това) и да определите средното време, което посетителят прекарва във вашия сайт. Експериментирайте с последващи периоди от време за максимална ефективност.

Pop-Ups и Fly-Ins

монарх-изскачащи прозорци

Автоматичното социално поле за Fly-In се изкачва от долния десен ъгъл на страницата ви, за да поздрави приятно посетителя си с кутия за социални споделяния въз основа на вашия спусък. Той е ненатрапчив и в същото време блестящо ефективен.

Следващият е класическият изскачащ прозорец. За тези, които са чували за OptinMonster, може да е достатъчно да кажат, че този плъгин е по същество OptinMonster – само със социално споделяне вместо абонамент за електронна поща, минус технологията за намерение за излизане.

Можете също така да изберете как изскачащите прозорци се представят на посетителя от десет различни анимации – Избледняване, плъзгане на всички посоки, светлинна скорост, увеличение, флип, отскачане, люлка и т.н., или ако предпочитате стар училищен „поп“ , след това просто изберете без анимация.

персонализиране

монарх лесно персонализиране

Една малка, но невероятно мощна дума. Повечето плъгини ви дават няколко основни опции за персонализиране. Някои ти дават много. ET извежда персонализирането на съвсем ново ниво.

Ето някои от уникалните свойства за персонализиране, които Monarch може да предложи:

 • Персонализирайте заглавието и съобщението на всички изскачащи прозорци и входове
 • Изберете от 10 анимации за изскачащи и входове или въобще никакви
 • Показвайте изскачащите прозорци / входове въз основа на зададените от вас задействания
 • 5 различни заместители – странична лента, отгоре, отдолу, върху медия, вграждане и изскачащи прозорци
 • Изберете формата, стила и подравняването на социалните си бутони
 • Персонализирайте текста, иконата или и двете във всеки от бутоните за социално споделяне
 • Използвайте оригиналните цветове на марката на социалните бутони или ги настройте, за да допълвате дизайна на вашия сайт
 • Скрийте броя на дяловете, ако не са особено впечатляващи
 • Показване на индивидуални бройки или комбиниран брой (по-добре за социални доказателства)
Monarch предлага множество опции за персонализиране

Monarch предлага множество опции за персонализиране

Като се има предвид, плъгинът предлага всички основни функции, които другите плъгини предлагат, в случай че се чудите. Някои от тези основни неща включват:

 • Възможност за избор на мрежи, които да се показват
 • Допълнителни бутони като „Печат“ или „Имейл“
 • Използвайте кратки кодове, за да покажете социалната в рамките на текстова джаджа или друга зона с разрешен кратък код на вашия сайт
 • Импортиране и експортиране на настройки за приставки
 • Всемогъщо табло

Анализ на социалните медии

анализа на монарха

Monarch предлага мощна анализа за споделяне на вашето табло. Страницата със статистически данни за социалното споделяне показва общия брой споделяния, харесвания и следва. Можете също да наблюдавате своя растеж (или амортизация) със 7-дневен или 30-дневен широк изглед на аналитика.

Анализът на вашите социални дялове ви дава мощен поглед в областите, които се нуждаят от настройване, което в крайна сметка води до печеливш модел.

Ценообразуване

и други цени

Monarch продава на дребно с $ 89 на година и $ 249 за доживотен лиценз. Човек може да спори, че 89 долара за плъгин за социално споделяне е малко прекалено много и може би са прави. Но задръжте конете си! Забравихте 87 премиум теми WordPress с актуализации и техническа поддръжка, които получавате с него!

Можете също така да получите пакета за разработчици с еднократно плащане от $ 249. Това ще ви спести много пари в дългосрочен план. Ако не ви харесва това, което плъгинът прави с вашия сайт, винаги се възползвате от 30-дневния прозорец за възстановяване.

заключение

Monarch е единствен вид социален плъгин за споделяне, който разбира нуждата на потребителя. Независимо дали е начинаещ WordPress или опитен уебмастър – всеки може да свикне с контролите на приставката, благодарение на интуитивен дизайн. Със своите невероятни функции, които не се предлагат в съчетание с общност от поддръжници и документация като енциклопедия, Monarch със сигурност се издига на трона на най-добрите WordPress плъгини за социално споделяне.

Както винаги, ние обичаме да чуем от нашите читатели. Използвате ли Monarch? Какво мислиш за това? Вашата текуща приставка прави нещо, което Monarch не прави? Уведоми ни!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map