Преглед на маховика: управляван хостинг за WordPress

Обратно с още един отзив за WordPress хостинг, този път това е ред на маховика. В тази статия ще проуча възходите и паденията на тази много прилична хостинг услуга за WordPress, която има много възможности. Мащабируеми планове, безплатна миграция, организиране на сайтове, нощни архиви, безплатни SSL са само част от функциите, които ще намерите в Flywheel. Продължете да четете, за да видите нашия преглед на тяхната услуга или щракнете върху връзката, за да посетите уебсайта им, за да научите повече.


Научете повече за маховика

Създаване на нов уебсайт с маховик

Flywheel има много специален начин да започнете вашия опит с услугата. Те не ви позволяват да изберете план веднага, затова реших да ви покажа процеса точно както го преживях. Плащането не идва първо с Flywheel, тъй като те ви позволяват да настроите вашия демонстрация първо място.

Просто попълнете цялата информация и тогава сте готови да създадете първия си сайт. До този момент няма никакви представени планове. Това е много уникален начин да започнете. Flywheel улесни хората, които искат да демонстрират услугата (или я използват за изграждане на демо уебсайт за клиент), но може да стане неудобно за тези, които смятат плащането и настройката за две напълно отделни неща.

Flywheel ви позволява да плащате по два начина: или да платите сами, или да оставите клиента да извършва плащания, след като поеме сайта (забележете: можете също да добавите сайт за групови планове, които вече имате).

След като решите как искате да платите, вие сте свободни да изберете план и след това … е време за създаване. Харесва ми, че Flywheel улесни хората, които искат да стартират демонстрация на услугата, а настройката има много смисъл за фрийлансъри. Но тъй като не всички потребители ще кацнат на страницата за обогатяване, преди да започнат да имат информация за плановете по време на процеса на регистрация, би било хубаво.

Планове за хостинг на маховик

Ето текущите планове за маховик. Те предлагат напълно управлявани планове за хостинг на WordPress, изградени на платформата Google Cloud. Така настройките на сървъра са конфигурирани и WordPress вече е инсталиран, когато се регистрирате.

Цени за хостинг на маховика

За този преглед избрах Начален план. Flywheel има адекватен набор от ресурси, той е малко по-скъп от конкуренцията, но има включен SSL и опцията за CDN е достатъчно достъпна. Единственият реален недостатък на техните планове е ограниченото пространство за съхранение, което за повечето блогове няма да бъде проблем, но може да се превърне в проблем за средни и големи сайтове (по-специално ресурс с тежки или сайтове с голям трафик).

Мигрирайте вашия WordPress сайт към маховик

Идеалният начин да започна работа в сайта е да импортирам тока сайт за сравнение така че тествах механизма на миграция, както винаги.

Няколко са начините, по които можете да импортирате текущия си сайт: обичайният начин (тук е страхотно ръководство за стартиране за мигриране към WordPress), предоставяне на идентификационни данни на текущия ви WP сайт и FTP достъп, директно чрез WordPress.com (което е добро допълнение) или чрез ZIP качване – което е просто перфектният метод за мен. Flywheel е достатъчно уверен, че ще искате да преминете от WP Engine до Flywheel, те дори са включили и тази опция там!

След като решите какъв метод на миграция искате, Flywheel ще ви позволи да изберете типа миграция, или Стандартна миграция което може да отнеме до 3 работни дни и това е безплатно или Ускорена миграция за което се казва, че се прави по-малко от 8 часа.

Въпреки че правилно съм ципирал файла, този метод не работи за мен и се забих на 99%, така че се свързах техническа поддръжка за помощ. Те реагираха много бързо и ме помолиха да им изпратя пощенския файл, което направих. Миграцията беше извършена за по-малко от 10 минути без допълнително заплащане, така че, освен ако сайтът ви не е наистина огромен, наистина няма нужда да плащате за ускорена миграция, тъй като редовната услуга работи отлично.

Опции на маховика

След като сайтът се настройва, определянето на домейна е едно от най-лесните неща. Flywheel ви дава достъп до всичките ви настройки на DNS и те всъщност насърчавам вие да ги редактирате според нуждите.

Това може да бъде объркващо за новите потребители, но за хората, които знаят къде са насочени техните домейни, Flywheel няма да ви попречи. Те ви позволяват лесно да дефинирате вашите домейни и ще ви дадат координати на техните определени от CNAME имена и съответните IP адреси. Те дори предоставят лесен инструмент, за да проверите дали DNS записите са заредени правилно.

Flywheel е най-малко натрапчивата и лесна за работа услуга за домейни и DNS. Сякаш ви казват: „Знаем, че искате да настроите вашия домейн, така че, ето данните, посочете вашия домейн и проверете дали той работи… няма да се намесваме в пътя“ и това е просто перфектно.

След като домейнът е настроен правилно, основният панел ще ви позволи да контролирате кеша на вашия WP сайт, да активирате режима за отстраняване на грешки и дори да деактивирате кеша, за да видите промените моментално. Маховикът изглежда кешира WordPress със собствена персонализирана архитектура на уеб сървъра.

Допълнителни услуги на маховика

Наред с обичайните неща, Flywheel осигурява поддръжка за архивиране. Въпреки че все още е добра идея да архивирате WordPress редовно самостоятелно, това е чудесно архивиране за вашите архиви.

И ако това не е достатъчно, Flywheel ще ви позволи да включите мултисайтово обслужване за 10 $ на месец допълнително и CDN услуга за още 10 долара.

Сертификатите са безплатно, докато използвате Let’s Encrypt но инсталирането на вашия собствен сертификат чрез Flywheel ще ви струва $ 10 на месец, което не е добреЗа повечето потребители, които плащат допълнителни $ 10 на месец за персонализиран сертификат, вероятно не си струва. Притежаването на собствен сертификат не е много по-различно от използването на вградения в Let’s Encrypt, затова ние препоръчваме безплатната опция за повечето.

Ако имате нужда от изграждане на собствен магазин с вашия персонализиран сертификат, вероятно е по-добре с друга услуга, която не ви таксува месечна такса.

Местен от маховик

Местен от маховик

Друга изключителна функция е Local by Flywheel. С Local можете да проектирате, изграждате и тествате уебсайта си локално (на вашия компютър), след което бързо и лесно избутайте дизайна си към вашия сайт на живо, хостван на Flywheel. Най-доброто от всичко – това е безплатна функция, която работи чудесно с всички планове на Flywheel.

24/7 Поддръжка на клиенти

Изпълнявате проблем в 1 сутринта? Няма проблем. Наскоро Flywheel обнови системата си за поддръжка, за да може да предложи на клиентите помощ 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата, 365 дни в годината (да, дори и празници). Най-хубавото е, че това е реалната човешка подкрепа, а не само чат.

Бонусни добавки

Хостинг на маховик Addons

И на всичкото отгоре, има още няколко добавки, които може да се интересувате, за да знаете, че Flywheel предлага.

Информация за ефективността: Ускорете сайта си с помощта на Flywheel. Месечните обобщения за скоростта и тримесечните одити ще ви следят.

Актуализации на приставки: Ако забравите да поддържате нещата актуални, вашият хостинг ще запомни за вас. Редовните месечни актуализации на плъгини могат да ви помогнат да защитите вашия сайт (въпреки че винаги препоръчваме сами да тествате актуализации на местен или етапен сайт).

Информация за сигурност: Точно като вашата скорост, можете да запазите сайта си сигурен, като следите месечните и тримесечните си отчети от Flywheel.

Бяло етикетиране: Ако сте дизайнер, Flywheel прави хостинга при препродажба лесно. Платформа с бели етикети улеснява добавянето на вашата марка и препродажба на вашите клиенти.

Изпълнение на хостинг на маховика

И така, как маховикът се сравнява с останалите? Нека поставим услугата на изпитание.

Производителността на уебсайта е много добра, с време за реакция по-малко от 1,5 секунди и солидно Резултат от Pingdom.

Гледайки внимателно отговора на заглавката, можете да видите, че Flywheel използва персонализирана конфигурация на уеб сървъра, която изглежда доста оптимизирана за задачата.

Тест от сървъра в Австралия също дава отличен резултат с друг А. Добра работа!

GTMetrix също показва превъзходен резултат и уебсайтът, зареден в 1.6 секунди, потвърждаващ, че Flywheel има a хубав уеб сървър и кеш на място, което прави това отлична услуга за всеки WP наркоман, който се нуждае от много добро представяне.

Какво ми хареса

Flywheel има приятен интуитивен и лесен за използване интерфейс със стандартни опции, но много екстри. Хареса ми отношението „ние не ти пречим” към домейните и настройката на DNS, тъй като това е идеално за бърза настройка, специално за професионалисти.

Хареса ми и начина, по който реагират на билети. Поддръжният персонал с удоволствие помага и бързи корекции. И най-сигурно ми хареса изпълнението.

Какво не ми хареса

Да имаш приятна услуга с много ограничено пространство за съхранение не е хубаво и трябва да плащаш тона пари за още по-скъпа услуга просто да се използва повече пространство изобщо не е забавно. Бих искал да има повече възможности за съхранение на микса. Има тонове блогове и списания, които не получават толкова посещения, а консумират много място за съхранение и Flywheel ще бъде много скъпа услуга за този вид дейност.

Мисля, че процесът на регистрация може да бъде по-добър, тъй като плановете не се виждат, докато не настроите уебсайта си и изберете начин на плащане. Това трябва да се подобри. Или предлагайте безплатна демонстрация (с видимото 14-дневно ограничение) или изисквайте потребителят първо да се регистрира и добави информация за плащане (след това настройка след) – смесването на двете е объркващо.

Също така Flywheel в момента не предлага опции за електронна поща, които биха могли да бъдат проблем. Въпреки че горещо можем да ви препоръчаме G-апартамент ако искате сами да управлявате имейлите.

Обобщавайки

Маховикът е солидна хостинг опция. Интуитивният и лесен за използване интерфейс, комбиниран с екстри като архивиране, стадиране, възможност за добавяне на безплатни SSL сертификати, мултисайт съвместимост и опционален CDN, прави доста добра сделка. Също така Flywheel предлага един от най-малко натрапчивите методи за настройка на домейни и DNS (така или иначе не сме в твоето отношение) и това е хубав жест.

Освен това, ако сте уеб дизайнер на свободна практика, има някои допълнителни функции като опцията за избор на таксуване за клиенти и Local (които можете да използвате, за да свържете вашия местен сайт за развитие към вашите сайтове на живи клиенти).

От другата страна на масата мястото за съхранение е много ограничено и маховикът е малко по-скъп. Но ако не ви трябват тонове място, това е добра услуга с отлична производителност и технологична поддръжка. За повече информация, не забравяйте да посетите уебсайта им.

Вземете маховик

Като цяло смятаме, че Flywheel е доста добре управлявана WordPress хостинг услуга, но какво мислите? Опитвали ли сте маховик? Или имате други въпроси относно хостинга им? Уведомете ни в коментарите.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map