Преглед на изоставена количка Pro: Възстановяване на продажбите на автопилот

Преглед на изоставена количка Pro: Възстановяване на продажбите на автопилот

Търсите ли да възстановите изоставените колички, без да счупите пот? Ако това е оскъдно да, ще ви хареса този преглед на изоставената кошница Pro. В тази публикация ви показваме точно защо Изоставена количка Pro е най-добрата приставка за възстановяване на продажби за вашия магазин WooCommerce.


Сега не е нужно да се справяте с болката от всички тези изоставени поръчки. Можете да върнете клиентите в магазина си с стимули като отстъпки и купони. Плъгинът е копче за блокиране на всички функции, от които се нуждаете за автоматизиране на възстановяването на колички във вашия онлайн магазин.

Разделяме публикацията на няколко раздела и след това тестваме драйвера на приставката, защото имам копие �� Моля, уведомете ни вашите мисли в секцията за коментари в края.

Какво е изоставена количка Pro?

Това ли е за първи път четене за изоставен Cart Pro? Е, може би се чудите какво е и какво прави. В един ред, Abarozen Cart Pro е превъзходно WordPress плъгин, който ви помага да възстановите изоставените колички във вашия магазин WooCommerce.

Дух? Доста очевидно.

С други думи, Abarozen Cart Pro е разширение за WooCommerce, което ви предлага възможността да възстановите поръчки, които не го правят до етапа на изпълнение. Това означава, че можете да възстановите продажбите (четете пари), които в противен случай ще загубите.

Плъгинът е лесен за настройка, трябва да бъдете готови и да преминете след няколко минути. На всичкото отгоре изоставеният Cart Pro се доставя с милион и една функция, които правят възстановяването на количките толкова лесно, колкото A, B, C.

Най-добрата част е, че плъгинът работи автоматично във фонов режим, като изтегля перспективите обратно към вашия сайт с всички видове инструменти, включително текстови напомняния, имейл и Facebook съобщения.

Защо хората изоставят количките от вашия онлайн магазин?

Има много причини, поради които потребителите изоставят количките си, но опитът да се отстранят проблемите не е лесна задача. Изоставен Plugin Cart Pro ви помага да преодолеете това смущение във вашата фуния за реализация чрез намаляване на степента на изоставяне.

Това е перфектният инструмент за вашите начинания за оптимизиране на обменния курс. Ако потребителят изпусне количката на път по някаква причина, можете да ги върнете във вашия онлайн магазин с тази приставка.

Плъгинът има много други функции и опции, но ще запазим това за секцията с функции по-долу. Когато всичко е казано и свършено, Abarozen Cart Pro е единственият плъгин, който трябва да възстановите изоставените колички като професионалист.

Изоставени функции Pro Cart

Бизнесът с възстановяването на количките е предизвикателен и лесно би могъл да ви остави с това дълбоко затворено празно усещане в стомаха. Tyche Softwares, момчетата зад изоставената количка Pro разбират това, затова те ви предоставят всички функции, които са ви необходими за автоматизиране на процеса на проследяване на вашата количка.

Изоставената количка Pro е популярна поради функции и опции като:

 • Възможност за изпращане на изоставени напомняния за колички както на влезли в профила си клиенти, така и на купувачи на гости (или купувачи, които нямат акаунт на вашия сайт)
 • Възможност за изпращане на напомняния чрез Facebook Messenger, имейл или текстови съобщения, които ви позволяват да улавяте перспективите си винаги и навсякъде
 • Невероятна и подробна документация, показваща как да настроите приставката
 • Добавете в кошницата изскачащ прозорец, който ви помага да улавяте имейл адресите на клиентите рано
 • 12+ предварително изградени и отзивчиви шаблони за електронна поща, които можете да редактирате и изпращате на редовни интервали. Можете също да създавате неограничени шаблони според марката и бизнес изискванията си (можете да създавате неограничени шаблони за имейл, които да изпращате на редовни интервали)
 • Повторното изграждане на количките ви позволява да възстановите колички отвсякъде
 • Възможност за автоматично прилагане на отстъпки за поръчки при възстановяване на изоставена количка
 • Специални кодове на купони за стимулиране на потребителите
 • Пълна интеграция с превключвателя на валутата на Aelia
 • Подробни отчети за проследяването на вашите колички
 • 100% безпроблемна интеграция с WooCommerce
 • WMPL съвместимост, което означава, че можете да достигнете до потребителите на езика, който те обичат
 • Мощност за събиране на детайлите на изоставената поръчка, включително продуктите, които потребителят е изоставил
 • Интуитивно табло за управление на администратора, което е лек за използване
 • Страхотна подкрепа
 • И още функции, които предстоят в бъдеще

Как да инсталирате изоставена количка Pro

Настройката на изоставен Cart Pro е толкова проста, колкото да активирате приставката, да редактирате шаблони за електронна поща и да изпращате напомняния на вашите потребители. След като изтеглите вашето копие на Abarozen Cart Pro (и се уверете, че WooCommerce вече е инсталиран и настроен с продукти), влезте в таблото за управление на WordPress администратора и отидете на Приставки> Добавяне на нови както е показано на изображението по-долу.

инсталиране на изоставен кош за плъгин

Следващия, Качи изоставения пощенски файл на изоставен Cart Pro, който сте изтеглили по-рано, като щракнете върху Изберете файл бутон. След това натиснете Инсталирай сега и тогава Активирате за да се търкаля топката.

Плъгинът ще ви пренасочи към нова страница, където можете да добавите вашия лицензен ключ. Добавянето на лицензен ключ ви позволява да получавате автоматични актуализации и поддръжка.

изоставена карта Pro за лицензен ключ за woocommerce

Въведете лицензния си ключ в показаното по-горе поле и натиснете Следващия бутон в долната част на екрана. Това ще ви отведе до екрана за добре дошли, показан на изображението по-долу.

Удари Щракнете тук, за да отидете на Страницата за изоставени колички бутон, за да конфигурирате вашите настройки и да започнете да възстановявате колички!

Настройки за изоставени колички Pro

Ако не сте кликнали върху бързата връзка, можете също така да получите достъп до таблото за управление на изоставен Cart Pro от от Изоставени колички подменю под WooCommerce.

От тук можете да конфигурирате всички важни опции за възстановяване на количката.

Можеш:

 • Превключване / изключване на изоставени имейли на колички
 • Задайте време за прекъсване за влезли / гост клиенти (Това е периодът, който трябва да мине, преди да считате количката за изоставена)
 • Определете дни, които трябва да минат, преди автоматично да изтриете изоставените поръчки
 • Активиране на проследяването

Добави в кошницата Popup Editor

Тази опция ви позволява да активирате и персонализирате изскачащото меню Добавяне в кошницата, което се появява, когато потребителят кликне върху Добави в кошницата бутон. Изскачащото ви меню ви помага да събирате имейли рано, за да можете да използвате приставката, за да проследите клиентите, които изоставят количките си.

Templates

Най- Templates екран по-горе ви позволява да създавате и персонализирате неограничен брой шаблони за електронна поща, които да изпращате на потребители, които изоставят количката.

По подразбиране получавате три предварително изградени шаблона, които можете да изпратите 15 минути, 1 час и 24 часа след изоставяне на количката. Можете да персонализирате шаблоните по подразбиране към съдържанието на сърцето си благодарение на 11 предварително направени шаблона и множество опции като:

 • Купони
 • Изоставена информация за производството на колички
 • Вижте бутоните на количката и касата

Освен това можете да се придържате към оформлението по подразбиране на WooCommerce, което означава, че имате много опции за създаване на шаблони за имейл.

Можете също да персонализирате вашите SMS известия и напомнянията, които изпращате чрез Facebook Messenger.

Изоставени поръчки

Тук виждате всички изоставени колички. Когато потенциален клиент добави продукти, но не завърши покупката си, ще имате достъп до имейл адреса им, име, обща кошница и други.

Възстановени поръчки

възстановени поръчки

Горният екран ви показва всички изоставени колички, които приставката се възстановява, докато не сте били. Възстановяването на количките е автоматично чрез шаблони за електронна поща, въпреки че можете да изпращате потребителски имейли за възстановяване / напомняне на вашите потребители, ако е необходимо.

Напомнянията са изпратени

Този раздел показва статистики за изпратени и отворени имейли / SMS и други подобни подробности. Най-важното е, че това е лесен начин да следите кои последващи имейли са ефективни. С един поглед можете да видите колко имейли са изпратени, отворени и щракнали връзки. Въз основа на тези данни можете съответно да подобрите шаблоните си, за да увеличите възстановяването на количката.

Доклад за продукта

Това ви показва колко пъти е изоставен или възстановен някой продукт. Това дава представа за ефективността на напомнянията ви, както и ценообразуването на продуктите и всички промоции, които може да провеждате. Ако продуктът се изоставя редовно, това може да е червен флаг, че са необходими промени (нещо, което никога не бихте знаели без Abarozen Cart Pro).

анализ

изоставена количка Pro табло

И от главното административно табло можете да получите достъп до своите анализи. Доста спретнато, нали? Допълнете подробни отчети, така че можете да видите как се представя всичко.

И докато не го покрихме по-горе, Често задавани въпроси и поддръжка раздела е мястото, където трябва да отидете, ако имате нужда от помощ.

Изоставени демонстрационни тестове за колички Pro

Искате да опитате преди да купите? Tyche Softwares предлага на живо демонстрации, така че можете да изпробвате Abausted Cart Pro като администратор от задния и като клиент през фронта.

Тест на администраторски демонстрация     Тествайте демонстрация от предния край

Ценообразуване

Колко ще ви струва цялата тази страховитост? Ако сте го направили досега, разработчиците ви предлагат няколко ценови пакета, както показваме по-долу.

По време на писането има три налични:

 • Лиценз за единичен магазин за $ 119,00
 • Лиценз за пет магазина за 199,00 долара
 • Неограничен лиценз за магазин за $ 249,00

Моля, обърнете внимание, че лицензите за изоставени Cart Pro са годишни – но има 50% отстъпка при автоматично подновяване.

Вземете изоставена количка Pro

Отзиви на клиенти

Изоставената количка Pro за WooCommerce е изключително лесна за настройка без писане на код. Просто посочете и кликнете, за да изберете опции. Освен това, той се доставя с много доклади, които ви позволяват да сте в течение на нещата, така че не е чудно, че хората го обичат.

Хората наистина обичат изоставения Cart Pro и не само приставката, но и звездната поддръжка, която предлагат разработчиците. Ето няколко отзиви.

WooCommerce изоставена кошница Pro: Това е страхотен, полезен плъгин. Аз съм в по-добра позиция да задържам клиенти, които идват в моя сайт и не изпълняват поръчка. Плъгинът е лесен за настройване и получавах голяма поддръжка през цялото време. Продължавайте добрия софтуер Tyches! – Bess Obarotimi от Synatel Designs, VeeandJade.com

Тогава…

Изоставената приставка за колички ни работи чудесно, това е голяма инвестиция. Възстановихме много поръчки, които ни позволиха да възстановим разходите за настройка и сега чисто печелим от това. Освен това Tyche предостави отлична поддръжка на клиенти при нужда. Горещо препоръчвам техните услуги ”. – Bassam Jalgha, CTO Band Industries Inc. https://www.roadietuner.com/

Още едно Моля…

Страхотна подкрепа. Лесна за настройка, работи добре. Те го актуализират и подобряват, когато е необходимо �� – Лука Франкен

Заключителни думи за изоставена количка Pro

Спрете да губите продажби под формата на изоставени колички и подобрете вашите проценти на конверсия и най-долния ред с приставката Abarozen Cart Pro за WooCommerce.

Плъгинът е лесен за настройка и използване. И ако се сблъскате с някакви проблеми, поддръжката от световна класа, която получавате от Tyche Softwares, ви предлага спокойствие.

Изоставена количка Pro кораби с уникален набор от функции, които ви позволяват да заснемате всички изоставени колички и да възстановявате поръчките автоматично. Това го отличава от конкуренцията и го прави един от най-добрите (ако не и най-добрите) изоставени приставки за колички на пазара.

Какво е вашето мнение? Мислите ли, че Abarozen Cart Pro е най-добрата приставка за изоставяне на колички за WordPress? Ако не, коя е любимата ви приставка за възстановяване на количката Моля, уведомете ни вашите мисли в секцията за коментари по-долу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map