Преглед на елегантни теми

Elegant Themes е сайт за членство в Premium Premium WordPress, притежаван и управляван от Nick Roach, който съдържа не само най-добрата сделка в премиум теми, но и някои от най-добрите и уникални дизайни там. За разлика от други сайтове за премиум теми, където можете да разглеждате много премиум теми и да ги купувате поотделно (за висока цена), в Elegant Themes получавате достъп до тонове премиум шаблони, като се присъедините към членската програма.


Аз съм член на Elegant Themes от година или повече и наистина ги обичам. Всичките им тематични версии бяха фантастични и много ми улесниха уебсайтовете ми да изглеждат невероятно. И тъй като съм такъв фен на този уебсайт, реших, че е дошло време да напиша рецензия за елегантни теми.

Как работят елегантните теми

Елегантен тег ЦенаКакто казах, Elegant Themes работи на базата на членство. Плащате 39 долара и получавате достъп до всички предишни и бъдещи теми, разработени по време на вашето членство (ще трябва да плащате 39 долара за подновяване всяка година). След като сте член, можете да разглеждате и изтегляте всяка тема на сайта.

Това прави Елегантните теми едно или вероятно най-достъпното място за получаване на Premium теми. На много други места ще плащате над 30 долара само за 1 тема, докато тук ще получите около 40 (и повече, когато излязат нови).

Защо се присъединих

Първоначално се присъединих към Elegant Themes, защото търсех тема, с която да стартирам WPExplorer и по това време не бях много от уеб разработчици. Сега, разбира се, съм проектирал и програмирал моя собствена тема (ако се огледате, ще забележите колко конкретно е всичко за нуждите на моя сайт).

Както и да е, аз се присъединих и всъщност изтеглих тема, наречена „egallery“, която започнах да използвам на WPExplorer и много я харесах. По това време Ник Роуч не беше разработил ePanel, но темата все още идваше от доста страхотни персонализации в административния панел, работи добре извън кутията и изглеждаше страхотно.

По-късно WPExplorer.com се обърна и се превърна в повече от тематична витрина и сайт за блогове. Затова се присъединих към Партньорската програма, за да започна да печеля малко пари.

Заслужаваше ли си

Заслужаваше ли си? Просто казано, да. Да започна с това беше супер достъпен начин да получа някои невероятни премиум теми за моите блогове. Второ, Ник Роуч върши невероятна работа с тези теми и копаенето в задния край на темите ми ми помогна да науча някои доста изящни трикове за уеб дизайн / кодиране. Последно, партньорската програма е била доста успешна. Не само получавам да препоръчам наистина страхотен продукт, но и получавам малко пари за него. И Elegant Themes предлага супер висока изплащане от 50%.

Какво е готино за елегантните теми

Цена

Вече говорих за това, но само за да го наложа малко повече. Елегантните теми ще ви осигурят може би най-добрата сделка с Премиум Тема досега.

Дизайн

Разгледали ли сте темите? Те са страховито страхотни. Изглежда, че Ник Роуч винаги е пред кривата, когато става въпрос за тенденциите в уеб дизайна. Всяка тема, която пуска, е изпълнена със супер модерни техники и функционалност. Не само изглеждат страхотно, че работят.

ePanel

За мен не е толкова голяма работа, но за много от вас, които не искат да ви забъркат ръцете от изкопаването и промяната на целия код, всяка тема за елегантни теми има „ePanel“, което е обичай на Nick Roach, супер страхотно и красив тематичен администраторски панел. От тук ще можете да правите всякакви персонализиране на вашата тема, както и да деактивирате и активирате определени функции на вашата тема.

Елегантни теми ePanel

кратките

Елегантните теми наскоро включват огромен списък от къси кодове към всичките им теми, които ще ви позволят лесно да добавяте готини бутони, плъзгачи, съдържание с раздели, колони, съдържание, социални медии, съвети от инструменти и много повече към вашия сайт направо чрез редовната си публикация редактор. Това означава, че можете да направите своя сайт НАЙ-ДОБРЕ, без да се налага да докосвате голяма част от кода или да работите в HTML-режим.

Елегантни теми Кратки кодове

Локализация на темите

Всички теми са локализирани за лесен и пълен превод на родния ви език. С включените .mo и .po файлове можете лесно да превеждате темата на различен език (те са на английски по подразбиране), а темите вече се предлагат с някои файлове за превод за някои езици, за да е още по-лесно.

Поддръжка и актуализации

Това, че имате добре кодирана и красива тема на WordPress, всъщност не означава нищо, ако не сте застраховани за дълголетие. WordPress непрекъснато се променя и актуализира своята платформа, което означава, че трябва непрекъснато да се уверявате, че вашата wp тема е актуална и има всички най-нови функции и най-актуален код. Използването на елегантна тема е интелигентен избор, тъй като те непрекъснато се актуализират и добавят към всичките им теми, така че не е нужно да.

И ако сте новобранец в WordPress и / или уеб разработка, не се страхувайте. Elegant Themes има страхотна система за поддръжка, в която можете да въведете всеки проблем, който имате в панела на вашия акаунт, а Елегантният персонал ще ви помогне с проблема. Вероятно сте използвали безплатна тема в миналото, срещнахте проблем и се опитайте да се свържете с разработчика на безплатна тема, но никога не сте ги чули. Това е проблемът с безплатните теми … те почти никога не предоставят подкрепа или помощ. Но с елегантни теми можете да се уверите, че уебсайтът или блогът ви се покачва и работи безпроблемно.

55+ теми

За разлика от много други сайтове за WP теми, вие просто не плащате за 1 тема, която получавате 55 теми плюс премиум поддръжка и актуализации. Това е супер добра сделка.

Който не е член? Присъединете се към елегантните теми

Ако не сте член, е време да преминете и да видите какво представляват. И ако го обичате, моля, върнете се и ме уведомете, същото нещо, ако го мразите.
Елегантни теми Присъединете се

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map