OptinMonster Преглед и ръководство за употреба: Plugin за изскачащи програми и Word Generator за WordPress

Придобиването и поддържането на читатели е огромна част от успешния уебсайт. Но как се прави това? Известно време покрихме 15 начина за ангажиране на посетителите и превръщането им в читатели. Един от начините да накарате хората да се връщат на вашия уебсайт отново и отново е да изпращате периодични бюлетини, свързващи с ново съдържание и промоции. За да накарате хората да се регистрират, винаги можете просто да пускате джаджа за бюлетин в страничната лента или долния си колонтитул, но това е малко скучно. Вместо това можете да добавите напълно персонализиран формуляр за бюлетин, който се показва на страницата и изисква внимание.


OptinMonster е фантастичен плъгин за абонамент за бюлетин, който ви дава възможност да създавате страхотни форми на optin като лайтбокси, лепкави ленти за футури и слайдове. Имахме късмет, за да дадем на тази плъгин тест драйв, така че продължете да четете, за да разберете повече за това как работи приставката и какви опции са налични. Или можете просто да се потопите в него, като вземете копие на приставката за себе си (не се притеснявайте, има 30-дневна гаранция, така че ако не спечелите повече абонати, ще получите обратно всичките си пари – без въпроси )!

Вземете OptinMonster сега

Преглед на видео

Направете екскурзовод на приставката. Ще ви преведем през всяка стъпка. Ако предпочитате, по-долу има пълен и преписан текст, който обхваща повече от видеоклипа.

Инсталиране и активиране на OptinMonster

Започването е лесно, тъй като е като всеки друг плъгин. Просто изтеглете zip файловете, за да инсталирате и активирате приставката за OptinMonster. Кликнете върху новия елемент от менюто на таблото на OptinMonster и след това щракнете върху Създаване на нов Optin.

OptinMonster Първи стъпки

Сега просто следвайте стъпките, за да създадете своя Optin.

Създайте Optin

Първата опция, която ви се дава, е да изберете типа на опцията си. Lightbox е опцията по подразбиране и ще отвори лайтбокс в средата на екрана на посетителите ви и е единствената налична опция, освен ако не надстроите до едно от разширенията (Footer & Slide-In са наличните две разширения в момента, за които можете да прочетете повече по-долу, но повече опции има в работата).

Настройка на OptinMonster

Основни настройки

Конфигурирайте общите си настройки, като започнете с даване на име на вашия optin.

OptinMonster Configure Settings

От тук можете също да зададете забавяне на натоварването време. Това може да е полезно, когато използвате оптините за публикации, за да дадете време на посетителите да прочетат статията, преди да заредят оптина. Или за страници с продукти, може да искате да заредите конкретно optin, ако те преглеждат продукта повече от 10 секунди.

Уверете се, че сте задали продължителност на бисквитката така че членовете, които са прегледали и затворили вашия optin, няма да го виждат отново, докато не изчистят бисквитките си или времето, което сте задали (по подразбиране е зададено 7 дни). По този начин посетителите не се дразнят, като виждат едно и също optin всеки път, когато идват на вашия сайт.

Можете също да добавите в URL адрес за пренасочване така че когато потребителите попълнят вашата опция, те ще бъдат отведени до страница с благодарности, потвърждение за успех, страница за завършване или дори друга страница с оферти. Например, можете да пренасочите потребителите към специална страница с купони, когато попълнят оптимизацията.

Опцията за двоен оптин вече трябва да бъде избран за вас. Това кара потребителите да потвърдят, че всъщност искат да се включат във вашия бюлетин.

Има и опция за зареждане на optin на втора страница гледани от потребител. По този начин можете да насочвате към читатели с по-високо качество, които преглеждат повече от вашия сайт.

След това изберете вашия доставчик на имейл (AWeber, кампания монитор, постоянен контакт, GetResponse, iContact, InfusionSoft, MadMimi или MailChimp). В зависимост от вашия доставчик ще трябва да предоставите разрешение или ключ за API или да регистрирате приставката с вашия доставчик, така че OptinMonster да получи достъп до списъка ви за пощенски адреси. Не се притеснявайте – за която и да е опция, която сте избрали, приставката предоставя полезна връзка за начина на показване къде точно да намерите нужната информация.

Кликнете върху Запазване на дизайна и оптимизацията. Отделете една минута, може да отнеме няколко секунди или няколко минути, за да запазите вашия optin.

Дизайн

Сега можете да изберете дизайн за вашия optin.

OptinMonster Design

Има четири теми по подразбиране, включени за типа Lightbox. Изберете един и щракнете, за да отворите дизайнера за персонализиране.

OptinMonster Design Customizer

Има много опции за използване на персонализирани шрифтове, цветове, текст и изображения, за да създадете перфектния оптимизъм. Редактирайте категориите Заглавие и тагла, съдържание и полета и бутони, за да проектирате вашия оптимизъм. След като сте готови, щракнете върху Запиши и след това Затвори.

Настройки на изхода

Последната стъпка за настройка на вашия optin е да управлявате вашите настройки на изхода.

Настройки на изхода на OptinMonster

Първо не забравяйте да проверите опцията, за да активирате вашия optin, така че той да се появи на вашия сайт.
Активирайте вашия optin на целия си сайт, като проверите дали да го заредите в глобален мащаб или използвайте другите налични опции, за да го заредите само в конкретни публикации, като добавите идентификаторите на публикацията (за да получите идентификационен номер на публикация, отидете на публикация, сякаш щете да редактирайте го, в URL адреса на публикацията ще видите „post = #“ (този номер е вашият идентификационен номер на публикацията), за конкретни категории публикации или конкретни страници. След като приключите, щракнете върху Запазване на настройките за оптимизиране на изхода.

Ако трябва да направите каквито и да било промени във вашия optin, можете да получите достъп до него, като щракнете върху елемента от менюто на таблото на OptinMonster и щракнете върху иконата на зъбно колело за настройки до optin. Кликнете върху опцията Modify, за да редактирате общите настройки или дизайн, или щракнете, за да редактирате Output Settings или да видите отчет.

OptinMonster Optin

Това е! Поздравления – имате първата си настройка за optin all. Сега можем да продължим и да разгледаме страхотната функция за отчитане, включена в приставката за OptinMonster, както и някои от разширенията, които в момента са налични.

Докладване

Добавянето в optin трябва да ви помогне да разширите списъка си с пощенски съобщения за нула време. Но ако изобщо ви е любопитно колко добре работи, можете да използвате раздела Отчети.

OptinMonster Reporting

От тук можете да видите статистически данни за вашите опции въз основа на деня седмица, тримесечие или година. Можете също да преглеждате отчети за всичките си опции комбинирани или да използвате падащото меню Превключване на отчета за избор, за да изберете конкретен избор за преглед. Това е нараснал начин да следите колко хора успешно завършват вашия optin, коя кампания за optin е най-добрата и кои публикации или страници имат най-висок процент на реализация.

A / B сплит тестване

Ако наистина искате да оптимизирате вашия optins, OptinMonster има A / B Split Testing вграден направо в приставката. На главния екран на OptinMonster просто кликнете върху иконата на зъбно колело за настройки и кликнете върху опцията „Разделяне на тестване“. Това ще създаде клонинг на вашия оптин. Кликнете върху иконата на зъбното колело за настройки и изберете Modify, за да настроите вашия тип, общи настройки и / или дизайн. Приставката ще показва на случаен принцип оптините и ще проследява степента на конверсия на двете, така че можете бързо да сравните кое работи по-добре за вас. За да изтриете optin

OptinMonster разширения

Footer & Slide-In

Тези разширения към приставката за OptinMonster ще ви дадат повече опции за тип optinMonster.

OptinMonster Optin Тип разширения

Опцията на долния колонтитул е лента за известия, която се придържа към долната част на екрана на четеца, докато те преминават през вашия сайт. Опцията за слайд е превключвател в долния десен ъгъл на екрана, който се плъзга нагоре и надолу във визията на потребителя, без да пречи на техния изглед на съдържанието ви. Това са страхотни и по-фини опции за показване на вашия optin.

Излезте от намерението

Това разширение анализира движенията на курсора на посетителя, за да определи кога е на път да напусне уебсайта Ви. По този начин приставката може да показва оптимизъм, който създавате специално, за да запази интереса на читателите и да ги накара да се абонират за една от вашите кампании.

Намерение за излизане от OptinMonster

заключение

OptinMonster е страхотен плъгин с наистина полезни функции. Не само можете да създавате насочени кампании, но можете да видите дали работят правилно от таблото ви за управление. Освен това плъгинът се интегрира безпроблемно в инсталацията ви на WordPress и е много лесен за използване, така че не трябва да имате проблеми с въвеждането и работата на вашите оптими за няколко минути. OptinMonster е огромно предимство, когато става въпрос за съставяне на пощенския ви списък и определено трябва да погледнете!

Вземете OptinMonster сега

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map