Media Temple WordPress хостинг преглед

Media Temple WordPress хостинг преглед

Следващият състав за хостинг преглед е добре известният Media Temple. Тази компания предлага изобилие от планове за всякакъв вид хостинг нужди, но най-атрактивните за нас (очевидно) са управляваните хостинг планове за WordPress..


Днес ще прегледам Media Temple WordPress, домакин на личен план. Ще прегледам функциите и производителността, за да ви разгледам какво да очаквате от Media Temple.

Media Temple WordPress хостинг функции

Media Temple предлага два плана за WordPress (Personal & Pro) и функциите са наистина добри в сравнение с конкуренцията.

За начало Media Temple предлага нагоре 50 GB памет върху Личния план, който е превъзходен по всеки стандарт и ограничение до 250 000 посещения. Всъщност и двата плана имат толкова добра цена, че се чувствам изкушен да го отбележа по-високо от останалите само за функции. Media Temple предлага 24/7 експертен чат (което е нещо, което всъщност тествах) и имам Етап и клониране, 30 дни резервно копие & възстановяване и Откриване на зловреден софтуер & премахване с двата плана.

Единственият недостатък на предлагането им е липсата на безплатна поддръжка на Let’s Encrypt (трябва да я интегрирате сами). SSL сертификатите не са евтини, но ако вземете предвид вече над разумната цена на хостинг опциите на Media Temple, добавянето на SSL е възможно.

(mt) Хостинг интерфейс

На пръв поглед интерфейсът изглежда превъзходно. Модерният стил ви позволява да боравите с повечето функции на плана чрез администратор раздел. Всяка друга опция може да се намери там, включително CloudTech, Security & CDN, което също е добър плюс. Плюс допълнителни услуги, които ви предоставят достъп до CloudFlare безплатно, както и център за поддръжка, ако се нуждаете от помощ.

Можеш добавете хостинг или домейни към основния ви план, като щракнете върху Добавяне на домейн бутон (под Услугите в административния панел) и следващи заедно с интуитивния и лесен за работа с подкани.

След като изберете домейн за администратор, ще бъдете посрещнати със състоянието на уебсайта, от това меню можете да създадете още сайтове (според вашия план) или да ги премахнете. Можете също да импортирате активен сайт, което ще направя.

Медиен храм не изисква да се инсталира външен плъгин, той ще изисква само FTP и WordPress идентификационни данни. След като го направите, вашият сайт трябва да е онлайн и готов за посочения от вас домейн.

Забавен факт: можете дори да играете игра с космически стрелец и да опитате да победите високия резултат, докато чакате! След като процесът приключи, вашият сайт трябва да бъде готов. За съжаление за мен моето не беше. След третия път, когато се опитах да импортирам сайта, ударих в стена и тогава реших да подложа на 24/7 експертната техническа поддръжка на теста.

Поддръжка за хостинг на Media Temple

Свързването с техническата поддръжка беше такова добър опит. Като за начало, бутона за чат е точно там. Каквото и да правите в Media Temple, чатът с обслужващия персонал е на едно щракване. Обясних проблема си на експерта по поддръжката и те бързо посочиха, че трябва да импортирам на сайт на живо.

Така че, създавайки моя сайт на живо, импортирах на базата на това, което ми каза техническата поддръжка …

Дори когато в съобщението след това се казва, че ще трябва да изчакам до 2 часа, сайтът ми беше готов да премине за по-малко от 15 минути. Този алтернативен начин на импортиране заработи за първи път и техническата поддръжка успя да отстрани проблема ми за по-малко от 1 минута!

Допълнителни (mt) WordPress хостинг функции

След като сайтът е мигриран, мога да започна да работя с дадените опции.

Media Temple предлага phpmyadmin mysql манипулация, която е невероятно щедър като се има предвид начина, по който най-управляваните хостинг доставчици на WordPress ограничават своите клиенти и те предлагат възможност за управление на темите, инсталирани на вашия сайт.

Преди сайтът да може да се появи на живо, аз трябваше да назнача домейн (поддомейн в този случай), което е нещо, което знам за факт, може да бъде сложно, особено при управлявани хостинг услуги. Media Temple успя отново да ме изненада с друг изключително мощен мениджър на домейни.

Медийният храм ще ви позволяват да зададете свой собствен потребителски домейн и обработвайте вашите DNS записи сами така че всъщност сте вътре пълен контрол от вашите домейни Те не налагат никакво ограничение и начинът, по който се настройват техните опции, дори ви кани да боравите със своя уебсайт със свобода.

Можете дори да насочите домейна си към Media Temple и да оставите услугата да обработва DNS записи. Начинът, по който имат тази настройка е изключително удобен за използване. Засега, без съмнение, Media Temple е един от най-малко рестриктивен Управлявани WP хостинг услуги Тествах и с интуитивен контролен панел, който също е модерен на външен вид.

Изпълнение на хостинг на медийни храмове

След като сайтът е бил на живо mediatemple.thetechieblog.com Успях да тествам работата му.

От Сан Франциско представянето е наравно с това, което съм виждал от други услуги.

Изпълнението от Австралия също е много добро със средно под 5 секунди.

Освен това, като разгледаме отговора на заглавката, можем да видим, че Media Temple използва някакъв механизъм за кеширане на нашия сайт, който се комбинира с Безплатна поддръжка на Cloudflare и добавеният бонус на CDN, което е друга услуга, която предлагат като добавка, би направил за изумително подобрение на производителността.

Взимайки номера директно от GTMetrix, можете да видите, че времето за зареждане е по-малко от 4 секунди. Това съчетано с WP Caching плъгин и CloudFlare поддръжка ще направи тази услуга идеална за ефективност.

Обобщавайки

Media Temple нарушава всички правила на традиционния управляван хостинг на WordPress, като предлага повече гъвкавост, съчетана с огромно количество добавки и допълнителни услуги като: архивиране и възстановяване, сканиране на зловреден софтуер, поддръжка на Cloudflare, CDN услуга, пълен контрол над домейни и DNS, тонове място за съхранение и наистина добра техническа поддръжка.

Всички тези опции в комбинация прави за невероятно добро обслужване, толкова добре, че напълно смазва всички останали услуги на управлявания WP хостинг Досега съм тестван. Ако търсите добра WP управлявана хостинг услуга, Media Temple има един от най-добрите на пазара, период.

Опитали ли сте хостинга на WordPress на Media Temple? Ще се радваме да чуем за вашето преживяване. Или ако имате най-въпроси, не се колебайте да попитате в секцията за коментари по-долу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map