Local by Flywheel Review: Създайте локални WordPress среди незабавно

Local by Flywheel Review: Създайте локални WordPress среди незабавно

Наистина бърз, Local by Flywheel е революционен локален инструмент за разработка на WordPress, който е разрез над останалите. По-рано известен като Pressmatic, Local by Flywheel пакетира два пъти удара при нула долара. Yap, Local by Flywheel е абсолютно безплатно за изтегляне и използване!


Готовите бележници, химикалки, чаши и други неща ще научите днес.

Вие сте разработчик, дизайнер на WordPress или средният Джо, който иска да изпробва WordPress. По-често, но не и локални среди, за да стартирате проектите си, така че сте запознати с местното развитие. Ако това не сте вие, може би сте другият човек, който учи въжетата Всичко е добре, вие сте на правилното място.

Може да използвате MAMP, VVV, DesktopServer, XAMPP, WAMP или нещо друго. Просто казано, вие създавате сайтове (и други приложения) на местно ниво. По-точно, вие създавате (или бихте искали да изградите) WordPress сайтове, теми, плъгини и други WP приложения на вашия компютър.

Но доколко ефективно е приложението ви за местно развитие? Можете ли да изпращате тестови имейли, без да наводнявате пощенската си кутия или да излагате споменатата пощенска кутия на външни заплахи? Можете ли да превключвате между среди на сървъра, да тествате сайта си на множество устройства или лесно да редактирате локалните си URL адреси? Колко време ви струва да настроите основна среда за местно развитие за всеки свой клиент?

Ще се съгласим, че това са всички уместни въпроси, които да си зададете. И в опит да отговорим на тези и още въпроси, ще ви насочим към стабилно локално приложение за разработка на WordPress, което има за цел да облекчи по-голямата част от неволите ви като програмист. Дами и господа, запознайте се местен от маховик.

Какво е местно от маховик?

Исках да се свържа, за да ви уведомя, че Flywheel наскоро стартира Local by Flywheel, БЕЗПЛАТНО, здраво местно приложение за разработка на WordPress, което вече има ТОН на бръмчене в Twitter и в общността на WordPress. По-рано известен като Pressmatic, Local by Flywheel предлага безшумен начин за разширяване на локални WordPress сайтове. Докато Pressmatic преди това е изтеглял 129 долара, решихме да го предложим безплатно.

Това беше преди 12 дни от имейлите ни, но от нашите открития, Local by Flywheel излезе на живо на 1 декември, годината на нашия Господ 2016:

Местно от Flywheel Twitter Съобщение

Ако сте съществуващ потребител на Pressmatic или Flywheel, вероятно това знаете вече, защото според Morgan Ryan, Flywheel изпраща актуализации на всеки от вас. Какво? Аз също бих вдигал много шум, ако придобих безценен инструмент от този характер.

По-рано известен като Pressmatic, Local by Flywheel е първата и последна придобивка от Flywheel, момчетата, които се гордеят с това, че осигуряват върха на хостинга на WordPress хостинг.

Местните разработчици имат основание да се усмихват

Този инструмент е насочен към дизайнерите, разработчиците на WordPress и всички останали, които се придържат към местното развитие. Между вас и мен, това е локално приложение за разработка на WordPress на стероиди.

Local by Flywheel играе до своите силни страни – същите силни страни, които ви предлагат начин да опростите работния си процес в WordPress. Говорете за неща като бързина, пълна простота, SSL поддръжка, гъвкавост и много други.

Веднага извън кутията, Local by Flywheel ще ви спести много време. Това е най-голямата награда – спестено време и знаем, че лъжете, ако кажете, че нямате нужда от допълнителна минута в деня си.

Можете да пропуснете тази следваща част, ако уроците по история изпращат студени тръпки по гръбнака.

Местно от маховика Кратка история

Местен от маховик инженер Клей Грифитс

Clay Griffiths стартира Pressmatic през юли 2016 г. и за сравнително кратък период вгради инструмента в едно от най-добрите локални приложения за разработка на WordPress, които някога ще намерите. Той е татко, съпруг, съосновател в Headway теми и инженер във Flywheel по време на писането.

Докато Клей работи усилено, за да изведе Pressmatic до големи височини, Flywheel превръщаше мечтите в иновации и на пазара за „… красива, модерна платформа за местно развитие…“ Flywheel винаги е искал такъв инструмент, или както Dusty го казва „… в Зад гърба на ума си, ние винаги знаехме, че ще го изградим. “

Но Клей вече беше пребил Рики, Тони и Дъсти до удар с Pressmatic. Той вече имаше „… красива, модерна платформа за местно развитие…“, която се открояваше сред всички други инструменти, достъпни за местното развитие на WordPress. По-важното е инструмент, който отразява основната визия на Flywheel.

Вместо да измисли отново колелото, триото направи това, което трябва да направи всеки проницателен предприемач; те започнаха изкупуване и предложиха на Клей доходоносна работа. Днес Pressmatic е известен като Local от Flywheel и е настроен за по-светло бъдеще в новия си дом.

Когато се ръкуваха по сделката, Flywheel получи петзвезден продукт (за да привлече още повече клиенти) и Clay и семейството се радваха на платежоспособност:

Това придобиване и заетост ще осигурят на мен и на моето семейство много по-голяма стабилност, отколкото имахме отдавна, и ще ми позволи да се съсредоточа по-добре върху Headway в свободното си време “, заяви Грифитс. „Това включва внедряване на предстоящото издание 4.1 и работим усилено, за да гарантираме, че поддръжката и други нерешени проблеми са решени за всички наши клиенти. – Както се вижда от WPTavern.

Ето какво е казал маховикът:

Тъй като съдбата щеше да стане, точно в момента, в който започнахме да търсим проекта да започне официално, ние се свързахме с Clay в Pressmatic и решихме, че има смисъл да започнем разговор и евентуално да работим заедно … Колкото повече разговаряме, толкова повече осъзнавахме че имахме много подобни визии и че може би имаше възможност да си партнираме и да изградим нещо наистина голямо и въздействащо. – Дъсти Дейвидсън, съосновател Flywheel.

В обобщение, Local by Flywheel е “… ангажиментът на компанията да изгради златния стандарт за местно развитие на WordPress.” Това е един инструмент, от който всеки разработчик / дизайнер на WordPress се нуждае в своя професионален инструментариум за WordPress. Local by Flywheel е предефинирана локална разработка на WordPress и е безплатна. Ако харесвате безплатни с щипка прилагателни, също е красиво ��

Местни от маховик функции

Нека да разделим този инструмент, за да открием какво точно ви очаква от другата страна на този дълъг преглед.

Local by Flywheel може да се похвали с изключително дълъг списък от функции, да не говорим за предстоящата версия на PRO, която се доставя с още повече екстри. Това са някои от функциите, които ще Ви спестят много време и гарантирани пари.

Гъвкави сървърни среди

Благодарение на Local by Flywheel можете – с едно щракване да изберете между Apache и NGINX, за да тествате вашия сайт в различни среди на обслужване. И тъй като PHP има различни вкусове, можете да превключвате между версии само с едно кликване. Имате пет PHP версии на ваше разположение, включително PHP 7.0.3 и повече са на път.

Xdebug и PHPStorm са включени като добавки и о, да, имате и Opcache. Можете да превключвате версии и дори да променяте домейна на вашия сайт, без да губите напредъка си, тъй като всичко продължава и работи, докато базите се актуализират безопасно.

Скорост и простота

От потребителския интерфейс, до функциите и интуитивния администраторски екран, Local by Flywheel ви предлага възможността да намалите времето, прекарано в настройка на местна среда. Това приложение е гладко, бързо и функционално. Простата за настройка и използване е напълно в съответствие с оперативната мисия на Flywheel да помага на дизайнерите да правят това, което обичат.

Ние наистина вярваме, че уеб дизайнерите и агенциите трябва да могат да се съсредоточат върху това, което правят най-добре и да не се притесняват от куп технически мумбо джъмбо. – Праши

Лесна инсталация на WordPress

Докато някои (или по-скоро повечето) приложения за местно развитие ще ви хвърлят крива топка, когато трябва да инсталирате WordPress, Local by Flywheel ви предлага безпроблемен процес, който прави създаването на незабавни сайтове на WordPress лесно.

Има още повече Въпреки че е създадено приложение за местно развитие за WordPress, можете лесно да създавате сайтове, които не са WordPress. Всичко, което трябва да направите, е да създадете типичен WordPress сайт и да изтриете всички файлове на WordPress. Можете да изтриете всякакви таблици, свързани с WordPress, във вашите бази данни, просто поддържайте връзката с базата данни жива.

Покажете работата си със стил

Имате WordPress сайт, който нямате търпение да покажете на приятели, фенове, сътрудници или клиент? Отличен! Local by Flywheel има точно тази функция, от която се нуждаете, за да създадете споделяеми URL адреси, за да представите вашите локални WordPress сайтове на целия свят.

Това опростява одобрението на проекта, тъй като по-рано вероятно трябваше да разгърнете отдалечени сървъри или да заредите и конфигурирате локални сървъри отново. Сега можете да показвате сайтове на клиентите си с едно кликване и да изключите функцията, когато сте готови.

Клиентите дори могат да преглеждат местната си среда в реално време, без да нарушават работния ви процес, което е спасител на живота. Колко изумително.

Местен от маховик + HTTP / HTTPS тунел

Local by Flywheel има функция за тунел, задвижвана от ngrok, което позволява на вас или вашите читатели да виждат вашия WordPress сайт от всяко мобилно устройство, таблет или компютър по целия свят. Просто ви трябва жива интернет връзка.

Това е страхотна новина, защото можете да тествате лесно съвместимостта и отзивчивостта на браузъра. Освен това тази функция ви позволява да тествате интеграции на трети страни, като PayPal, Stripe и REST API.

Mailcatcher

Изпращането на тестови имейли от вашия местен WordPress сайт е неизбежно. Това е нещо, което разработчиците правят през цялото време. Но той може бързо да остарее и да е безвкусен, ако се наложи да се бориш с наводнена пощенска кутия. Освен това Google предупреждава, че предоставянето на достъп на локалните приложения за разработка до вашия акаунт в Gmail ще направи този акаунт уязвим за потенциални атаки.

Mailcatcher смекчава този проблем, като прихваща изходящ имейл от PHP sendmail и го запазва в централна кутия за преглед и отстраняване на грешки. Повече не наводнява вашите пощенски кутии! Това също означава, че можете да изпращате имейл, когато сте офлайн.

Чертежи, клонове и износ

За начало не е нужно да започвате от самото начало всеки път, когато стартирате нов проект. Представете си през цялото време, което бихте запазили, ако не е трябвало да инсталирате и активирате своите плъгини, стартиращи теми, опции на сайта за настройка и т.н..

Можете да запишете всеки сайт, който създавате с Local by Flywheel като шаблон, известен като Blueprint (повече за това за секунда). Този план ви позволява лесно да копирате стартовия шаблон лесно, тъй като възстановява всички файлове, включително конфигурационни файлове, бази данни и локални настройки.

Това не е краят на това, можете да клонирате локалните си WordPress сайтове с едно щракване, за да създадете пълни архиви (файлове, бази данни и конфигурация на сървъра).

Освен това можете лесно да експортирате и импортирате локални WordPress сайтове. Експортирането и импортирането на сайтове възстановява всички файлове, бази данни, конфигурация и локални настройки. Можете да изберете да изключите файловете от износа си, като просто ги изберете. Всичко това трябва да ви прибърза.

Други функции с един поглед

Създаването на мрежа (WP Multisite) е толкова лесно, колкото да изберете дали обичате поддомейни (https://subdomain.network.dev) или поддиректория (https://network.dev/subdirectory/) инсталации.

И с SSH и WP-CLI (WordPress интерфейс на командния ред), можете да имате корен SSH достъп до всеки от вашите сайтове. На всичкото отгоре има лог файлове към Apache, MySQL, NGINX и отделни PHP версии.

Всички локални сайтове, които създавате, са готови за HTTPS и с едно щракване можете да подтискате известията от браузъра за самоподписани сертификати. Какво ще кажете за това?

Очаквайте скоро: Разположете направо към маховика

Свържете локално с маховика и имате работен поток, който ще даде осезаеми резултати. Представете си това: Създайте уебсайт на местно ниво, получете отзиви от клиенти или покажете работата си, като използвате демо URL адреси. Персонализирайте сайта си според съдържанието на сърцето си и когато е готов, публикувайте направо в Flywheel. Можете дори да опитате Flywheel безплатно и гладкото изживяване ще ви остави да копнеете за още. Цвят ме впечатли.

Да, през следващите дни ще можете да разгърнете сайтове към Flywheel с едно щракване. Междувременно обаче можете да разгърнете сайтове, които правите с Local чрез безплатна миграционна форма. Плъгин като копирна машина ще ви бъде полезен при миграцията на вашия сайт.

Локалните от Flywheel минимални изисквания са OS X 10.9 и 1 GB свободно дисково пространство. Кога кога версия на Windows ще се появи на пазара, Flywheel казва:

Толкова скоро! Той е първо на пътната карта, така че ще бъде наличен скоро.

За съжаление потребителите на Windows, ще трябва да изчакате още малко, но чакането си струва всяка секунда.

Ако сте съществуващ потребител на Pressmatic, можете лесно да превключите към Local от Flywheel. Просто изтрийте приложението Pressmatic от вашия Mac, след това изтеглете и инсталирайте Local. Забележете, мигрирането от Pressmatic към Local от маховик няма да повлияе на сайтовете ви ��

Как да инсталирате локално от маховик

Сега, когато сте наясно с топлината, която този инструмент носи на масата с нула долара и със съвсем минималните системни изисквания, нека да преминем през инсталационния процес само за удоволствие от него.

Посетете local.getflywheel.com и кликнете върху бутона Изтегляне. Това стартира кратка форма, в която трябва да въведете вашето име и имейл. Изпратете вашата информация, за да започнете изтеглянето:

Локален от маховик изтегляне

Това е наистина лесно.

Инсталационният пакет е около 400MB, което означава, че ще го имате на вашия Mac за нула време. След като получите пакета, извлечете го и кликнете върху файла на приложението Local by Flywheel, за да постигнете нещата.

След като приключите с лесния процес на инсталиране, ще стигнете до първия екран на Local. Тук можете или да започнете да създавате нов сайт или да конфигурирате няколко настройки. Всичко зависи от теб:

Местен от маховик Добре дошли

И ето, настройките:

lLocal от Настройки на маховика

Можете да промените множество настройки и да конфигурирате средата си до голяма дължина, така че не се колебайте да се оглеждате.

Създаване на нов WordPress сайт

Кликнете върху бутона „Сайтове“ и след това върху Добавяне на сайт. Не забравяйте, че можете да създадете много сайтове по този начин, всеки изолиран в собствен контейнер, за да копирате производствен сървър:

Местен от маховик Добре дошли

След това влиза в екрана за настройка на сайта. Попълнете опциите за вашия сайт …

Местен от настройка на сайта на маховик, част 1

… персонализирайте вашата среда …

Местен от маховик Sit Setup, част 2

… и накрая конфигурирайте вашите WordPress опции:

Опции за WordPress на Flywheel

С предоставената информация е добре да отидете. Натиснете бутона Добавяне на сайт в долната част. Ще се появи последният екран за настройка на сайта:

Местен от маховик Добави сайт

След няколко секунди Local by Flywheel ви представя всички подробности за вашия първи местен WordPress сайт:

Местни от настройките на сайта на маховика след инсталирането

Можете да получите достъп до своя администратор на WordPress (просто кликнете върху бутона Администратор), да се удивите на новото си творение (натиснете бутона View Site), да проверите базата си данни и да покажете работата си пред приятели и клиенти, като отидете на Utilities.

Задайте изображения с любезното съдействие на най-милата Даян Лайдлау, уеб дизайнер на свободна практика със седалище в Лондон, Великобритания:

Местни от Flywheel Чертежи

Поради липсата на по-добра дума аз огласих тази публикация с термина „Чертожни планове“, така че нека да видим за какво става дума. Чертежите са просто шаблони, които можете да използвате като база за свързани проекти. Програмата съдържа вашите плъгини, настройки, теми и всичко останало.

Това означава, че можете да създавате различни чертежи за различни типове уебсайтове, било то електронна търговия, портфолио, новинарски сайтове и т.н..

Всичко, което трябва да направите, е да проектирате шаблон, подобен на нормалния сайт, и да го запишете като план. Винаги можете да избирате какъв Blueprint желаете, когато започвате нов проект:

Местен от Flywheel Save Blueprint

Местни по цена на маховика

Най-добрата част от всичко това shebang е ценообразуването. Е, функциите (като демонстрационните URL адреси + чертежи) носят и деня, но нищо не може да победи факта, че Local by Flywheel е абсолютно безплатно. Не е нужно дори да сте клиент на маховик, за да се насладите на този единствен вид инструмент!

В работата има версия на местен Pro и се носи слух, че всички съществуващи потребители на Pressmatic ще получат Pro безплатно, така че да, парите ви са в безопасност. Но знаете слухове. Така или иначе, Local by Flywheel е невероятният инструмент, който е, можете да очаквате Pro версията да ви изфуча перуката.

Разработчици като Джеф Матсън, Рич Табор и много други се възхищават за това приложение, защото 1) Local от Flywheel наистина е истински победител, където се развива местната разработка на WordPress и 2) Flywheel е уважаван управляван хост на WordPress.

заключение

Пресматичните суперузери не са много убедителни за превключване, тъй като Local е почти същото средство за разработка, с което сте свикнали, само че сега се доставя с допълнителен удар. Разработчиците, които взеха Local от Flywheel за въртене, се влюбиха и в крайна сметка направиха това лошо момче тяхно приложение за развитие.

Ами ти? Готови ли сте за возенето през целия си живот? Ако сте готови за приключението, започнете с изтеглянето на безплатното си копие на Local сега. В края на краищата нямате какво да губите, тъй като инструментът е безплатен, но трябва да измислите план за цялото време, което ще спестявате.

До следващия път, наздраве ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map