Kinsta Managed WordPress хостинг преглед (2019)

Kinsta е един от най-известните управлявани доставчици на хостинг услуги на WordPress, задвижван от платформата на Google Cloud. В тази статия ще разгледаме управляваната услуга за хостинг на WordPress на Kinsta и ще сравним нейната ефективност.


Kinsta WordPress хостинг

Contents

Какво ще покрием

Подобно на повечето управлявани хостинг доставчици на WordPress, Kinsta предлага висококачествена производителност и звездна поддръжка. Това, което го отличава от конкуренцията, са различните му услуги с добавена стойност, които това допълнение нейното ядро, управлявано хостинг предложение на WordPress.

Трябва да отбележим, че не сме сравнявали ефективността на Kinsta спрямо други управлявани хостинг доставчици на WordPress. Нашето намерение за тази 2019 г. Kinsta го прегледаме, за да подчертаем допълнителните функции – освен управлявания хостинг на WordPress – което отличава Kinsta освен конкуренцията.

Разбира се, ще споделяме резултатите от тестовете за ефективност, извършени на Kinsta, използвайки нашия собствен Обща тема. Ако търсите конкретни критерии, можете лесно да ги намерите в Google с просто „Kinsta vs ” Търсене.

Както при всички наши прегледи, и нашето намерение не е да ви убеждаваме да закупите Kinsta, така че да получим партньорска комисионна. Единственото ни намерение е да ви представим преглед на услугата от гледна точка на краен потребител. Брайън, който води съдържание в Kinsta, беше любезен да сподели 30-дневен демо акаунт, който сме използвали максимално. (Благодаря, Бри!)

Ето бърз преглед на това, което ще покрием:

 • Преглед на технологичния стек на Kinsta
 • Kinsta табло в дълбочина (това е най-добрата част, обещавам)
 • WordPress архивира в Kinsta
 • Инструменти за оптимизация на производителността
 • Защита на WordPress с Kinsta
 • Kinsta анализи – включително мониторинг на трафика и производителността
 • Показатели за ефективност
 • Ценови планове, общо предлагане и добавки
 • Подкрепа и заключение

Да започваме!

Преглед на управлявания WordPress хостинг технологичен стек на Kinsta

Kinsta е изцяло изграден на „първокласния мрежов слой“ на платформата на Google. Това дава достъп на Kinsta до най-добрите сървъри с най-ниската латентност в повече от 20+ облачни центрове за данни на Google. Можете да (и трябва) да изберете център за данни, който е разположен най-близо до преобладаващия трафик на вашия сайт. Например, тъй като повечето ми потенциални посетители са от Индия, аз бях избрал центъра за данни в Мумбай в тестовата сметка.

Всяка машина на Kinsta, хоствана в Google Cloud, има 96 процесора и стотици гигабайта RAM. Всеки сайт на WordPress, хостван в Kinsta, се помещава в собствен собствен изолиран софтуерен контейнер (в Google Cloud). Това означава, че ако планът ви Kinsta има три сайта на WordPress, ще имате три изолирани контейнера. Тази софтуерна изолация предлага две различни предимства:

 1. Вашите сайтове могат да мащабират при поискване, без престой. Това е особено полезно за навигация „Shark Tank ефект“ – например, когато вашият сайт удари първа страница на Reddit или е представен в HackerNews или дори Shark Tank!
 2. Вашият сайт остава незасегнат дори когато някой друг е компрометиран в същия обществен облак. Контейнерното решение се отличава със сигурност по дизайн.

По отношение на сървърния софтуер, Kinsta работи на оптимизиран стек от Nginx (уеб сървър) и MariaDB и предлага множество версии на PHP двигатели от 7.1 до последната версия 7.3 (към декември 2018 г.). Има множество други функции за сигурност и ефективност, които ще обсъдим в хода на този урок. Нека сега да проучим блестящото табло.

Проучване на таблото за управление MyKinsta

екрана на таблото за MyKinsta

Табло за управление на MyKinsta

Обажда се много собствен портал за управление на сайтове на Kinsta MyKinsta, е фантастично, интуитивно табло за управление на всички ваши WordPress сайтове. Таблото за Kinsta следва философията на дизайна, която е символична за таблото за управление на WordPress, което всички познаваме и обичаме.

Подобно на таблото за управление на администратора на WordPress, вие получавате основните си опции на синята странична лента вляво. Всеки модул има свои под-настройки, които следват подобно оформление.

Таблото за управление на MyKinsta обхваща всичко – от управление на сайтове, архивиране на WordPress, анализиране на сайтове, таксуване, поддръжка и управление на потребителите. В следващите раздели ще обхванем най-важните модули.

Модул за управление на сайта Kinsta

снимка на модула за управление на сайта MyKinta

Модул за управление на сайта MyKinta

Най- Управление на сайта модулът в таблото за управление на MyKinsta ви предоставя информация за външен достъп на вашия сайт, включително sFTP, SSH и достъп до база данни, включително phpMyAdmin. Можете лесно да промените вашите SFTP и phpMyAdmin пароли с едно натискане на бутон.

Първото нещо, което забелязвате, е зеленото LIVE икона, която е видимо показана на всеки подмодул през таблото за управление на MyKinsta. Можете да преминете към СТАДИЯ среда, като кликнете върху Промяна на околната среда в горния десен ъгъл.

Управление на домейни в MyKinsta

снимка на таблото за управление на домейна в kinsta

Управление на домейни в Kinsta

Най- домейни Разделът ви позволява да управлявате домейни, които се свързват с вашата WordPress инсталация. Тук можете да добавяте / премахвате домейни и да конфигурирате първичен и вторичен домейн за вашия сайт. Можете също да се възползвате от временния URL адрес на Kinsta (sitename.kinsta.cloud), ако искате да тествате сайта си, преди да го преместите.

Резервни копия на WordPress с Kinsta

снимка на управлението за архивиране на WordPress в Kinsta

Управление на архивирането на WordPress в Kinsta

Винаги сме подчертавали важността на правене на редовни архиви на вашия сайт WordPress. Честно казано, бяхме впечатлени от степента на сериозност на Kinsta с архивирането на WordPress.

 • Автоматични ежедневни резервни копия: Първо, Kinsta автоматично създава резервно копие на вашия WordPress сайт всеки ден. Можете да го възстановите с едно щракване. Резервните копия се запазват за две седмици.
 • Ръчно архивиране: Можете да създадете до 5 ръчни архиви, които също се съхраняват в продължение на две седмици.
 • Резервни копия за изтегляне: Можете също да създадете по един резервен архив за всяка седмица, който е валиден за 24 часа от момента на създаване на резервно копие. Това е полезно в случай, че искате да запазите отделно архивиране на вашия сайт, извън Kinsta.
 • Резервни копия, генерирани от системата: Освен ежедневните резервни копия, Kinsta автоматично ще генерира архивиране на вашия сайт, когато извършите някое от тези събития: (i) използва инструмента за замяна на търсене от таблото за управление на MyKinsta, (ii) натискане на СТЕГИНГОВА среда LIVE и (iii) възстановяване на архивирайте във вашата LIVE среда. Генерираните от системата резервни копия също се запазват за 14 дни.
 • Почасови резервни копия: За уеб сайтове с голям трафик и критични за мисията Kinsta предлага по-чести опции за архивиране. Можете да архивирате сайт на всеки шест часа за допълнителни $ 50 / сайт / месец, а часовите резервни копия струват $ 100 / сайт / месец.

Освен достъпните за потребителя резервни копия, Kinsta съхранява и постоянни дискови снимки на всяка машина в тяхната инфраструктура на всеки 4 часа за 24 часа и след това на всеки 24 часа след две седмици. Снимките (съдържащи вашата резервна копие) се съхраняват в различни центрове за данни от мястото, където са създадени първоначално. Това означава, че те са излишни в случай на бедствия.

MyKinsta WordPress инструменти за управление

снимка на инструментите за управление на MyKinsta WordPress

MyKinsta WordPress инструменти за управление

Това далеч е едно от любимите ми неща от Kinsta. Тези инструменти ви позволяват да извършвате досадни задачи с няколко кликвания. Нека проучим всеки от тях:

 1. Изчистване на кеша на сайта: Достъпно и в таблото за управление на WordPress, можете да използвате тази опция, за да изчистите кеша на вашия WordPress сайт директно от таблото за управление на MyKinsta.
 2. SSL сертификат: Това създава нов SSL сертификат за вашия WordPress сайт с помощта на Let’s Encrypt. След като сте генерирани, можете да актуализирате / премахнете SSL сертификата или да добавите персонализиран.
 3. Принудително HTTPS: Тази опция ви позволява да активирате HTTPS навсякъде във вашия сайт – включително изображения и други ресурси, като CSS и JavaScript файлове. Това е много полезно, когато искате да гарантирате, че целият ви сайт работи напълно на криптирана връзка от край до край.
 4. PHP двигател: Kinsta ви предлага PHP версии 7.1 до най-новата, т.е. PHP 7.3. Можете да изберете всяка версия с този инструмент. Обърнете внимание, че PHP 7 е невероятно по-бърз от предшественика си.
 5. Рестартирайте PHP: Когато модифицирате вашата PHP версия или се сблъскате с плъгин или конфликт на тема, често прост рестарт на PHP може да помогне. Използвайки тази опция, можете да рестартирате PHP, без да се налага да влизате в сайта си чрез SSH, директно от таблото за управление на MyKinsta.
 6. Нов мониторинг на реликвите: New Relic е услуга за мониторинг на приложения, която е предназначена за напреднали потребители, които искат да наблюдават ефективността на своя WordPress сайт на изключително подробни нива. Kinsta предлага директна интеграция с New Relic, която може да бъде активирана с обикновен API ключ. Техният екип за поддръжка може също така да разреши New Relic след края им за вас временно, ако отстранявате проблеми с производителността със заявка или плъгин.
 7. Търсене и замяна: Този инструмент ви позволява да намерите и замените всяка стойност в базата данни на WordPress. Това е много мощна функция и трябва да се използва с изключително внимание. Първо трябва да преминете към сценична среда, да направите ръчно архивиране на вашия сайт и след това да използвате този инструмент.

Освен тези инструменти, Kinsta предлага инструменти за подобряване на производителността като CDN, правила за пренасочване на ниво сървър и необработени дневници за достъп. Нека да ги разгледаме.

Kinsta CDN

екрана на kinsta cdn

Kinsta CDN

KeyCDN си партнира с Kinsta, за да осигури безплатна честотна лента на CDN във всичките им управлявани хостинг планове за WordPress. Можете да активирате / деактивирате CDN или да изчистите кеша си – всичко това с едно щракване.

Kinsta CDN обслужва цялото статично съдържание на вашия сайт като изображения, CSS и JavaScript файлове. По отношение на ограниченията максималният размер на файла е ограничен до 100 MB и само файловете в wp-content и wp-include могат да бъдат включени в CDN.

Kinsta предлага безплатна CDN честотна лента в хостинг плановете им, варираща от 50 GB в техния стартов план, чак до 1TB в техните Enterprise планове. CDN превишения се таксуват на $ 0,1 / GB.

Kinsta DNS

екранна снимка на Kinsta DNS

Kinsta DNS инструмент за управление

Сървърът за имена на домейни (DNS) е първата точка за допир между вашия посетител на сайта. Основната функция на DNS е да насочва URL адреса на вашия уебсайт (например google.com) към IP адреса на хостинг сървъра (172.217.163.110). Напред, въведете IP адреса във вашия браузър и Google ще се отвори! DNS обикновено се конфигурира в контролния панел на вашия домейн или вашия уеб хостинг панел (cPanel, WHM и т.н.).

Kinsta DNS е първокласна DNS хостинг услуга, предлагана от Kinsta безплатно за всички клиенти. За разлика от Google Cloud, Kinsta DNS е създаден на Amazon Web Service Route53 premium DNS. AWS, т.е. Kinsta DNS предлага висока наличност и ниска латентност на DNS резолюция за всички ваши уебсайтове. Конзолата за управление на DNS е удобна за потребителя и поддържа добавяне с MX записи на G Suite с едно кликване.

Бакшиш: За уебсайтове с висок трафик, хостващи DNS с техния регистратор на домейни, силно препоръчваме да преминете към DNS Kinsta – за да видите моментално повишаване на производителността във времето за разделителна способност на DNS.

Правила за пренасочване на WordPress с MyKinsta

снимка на таблото за управление на пренасочване на URL адреси на Kinsta

Kinsta табло за управление на пренасочване на URL адреси

Когато използвате вградения мениджър за пренасочване на WordPress, wp_redirect () извиква се функция. Това добавя повече натоварване към вашия сървър на процесора (увеличаване на времето за зареждане на страницата) и раздува вашата база данни на WordPress.

Kinsta ви позволява да прилагате правила за пренасочване на URL адреси за вашия WordPress сайт на ниво сървър. Изпълнението на кода е значително по-бързо и не разчита на WordPress да пренасочи към крайния URL адрес. Той също така поддържа вградени регулярни изрази (RegEx) за по-добър контрол. Можете да добавите отделни правила или да ги импортирате групово, ако прехвърляте от хост.

Отстраняване на грешки с нежелани дневници за достъп на Kinsta

снимка на регистрационни файлове за достъп до сурови сървъри в Kinsta

Сурови дневници за достъп до сървъра в Kinsta

Kinsta също предлага директен достъп до своите сурови дневници за мониторинг и отстраняване на грешки. Това включва достъп до дневника на грешките, суровия журнал за достъп и дневника за кеш на Kinsta.

Функции за сигурност на Kinsta WordPress

От гледна точка на сигурността, има един брой механизми под капака, за да се гарантира безопасността на вашия сайт от различни злонамерен софтуер и DDoS атаки. За да гарантира, че вашият WordPress сайт е напълно актуален по всяко време, Kinsta автоматично прилага незначителни (несъществени) защитни лепенки веднага щом станат достъпни. Ако в случай, че вашият сайт е хакнат, Kinsta ще го поправи безплатно.

снимка на защитната функция на Kinsta IP Deny

Функция за защита на Kinsta IP Отказ

По отношение на външния достъп можете да получите достъп до сайта само чрез криптирани sFTP, SSH или WP-CLI (без FTP). Можете да използвате инструмента за отказ на IP, за да блокирате свързването на определени IP адреси към вашия сайт. Освен това Kinsta автоматично забранява IP адреси с над шест неуспешни опита за влизане под една минута.

Няколко други функции за защита включват:

 • Блокирането на GeoIP е включено във всички планове.
 • Kinsta автоматично премахна PHP версията, която използвате, от HTTP заглавките на вашия сайт.
 • Техните ограничения open_basedir също не позволяват изпълнението на PHP в общи директории, които са предразположени към злонамерени скриптове.
 • Заявките за XML-RPC са блокирани по подразбиране, за да ви предпазят от груби атаки.

Двуфакторно удостоверяване за вашия Kinsta акаунт

Kinsta предлага двуфакторно удостоверяване (2FA) като допълнителен защитен слой, който предотвратява неоторизиран достъп до вашия акаунт в Kinsta, дори ако паролата ви е компрометирана. Това е една от онези функции за глазура на тортата, които MyKinsta може да предложи.

снимка на двуфакторно удостоверяване при влизане в MyKinsta

Двуфакторна автентификация при влизане в MyKinsta

Можете да активирате двуфакторно удостоверяване чрез свързване на мобилния си номер и получаване на еднократни кодове за вход чрез SMS. Като алтернатива можете да използвате приложение за удостоверяване като Google Authenticator или Authy, за да получите кодове, когато телефонът ви е офлайн.

След като активирате двуфакторно удостоверяване, всеки път, когато влезете, ще получавате еднократен код чрез SMS или в приложението си, в зависимост от конфигурацията ви.

Обърнете внимание, че активирането на 2FA във вашия Kinsta акаунт не позволява 2FA за вашия сайт (и) на WordPress. Имаме отделно ръководство за настройка на двуфакторна автентификация във вашия WordPress сайт.

Kinsta управление на потребителя

снимка на MyKinsta User Management

Табло за управление на MyKinsta User Management

Тази функция е предназначена за предприятия с множество заинтересовани страни, хостващи един или повече сайтове в Kinsta. Можете да поканите потребители да имат достъп до вашия Kinsta акаунт, като присвоите привилегии за достъп, базирани на роли и сайта, като:

 • Admin, който има достъп до всички сайтове.
 • Разработчик, с достъп до сайтове, но не и таксуване.
 • фактуриране, където хората могат да виждат само данни за таксуване и данни за компанията.

Дневник дейност

снимка на дневника на MyKinsta User Activity

Дневник на активността на MyKinsta

Дневникът на активността показва всички важни дейности във вашия Kinsta акаунт и хоствани сайтове – извършвани от всички потребители. Примерите включват създаване на сайт, промени в DNS запис, съобщения от поддръжка и други.

Следете състоянието на приставката на таблото за MyKinsta

снимка на мониторинга на състоянието на плъгини за WordPress в MyKinsta

Мониторинг на състоянието на WordPress плъгини в MyKinsta

Таблото за управление на MyKinsta предлага също инструмент за състояние на плъгини, който ви позволява да преглеждате инсталираните от вас WordPress плъгини, техните версии и независимо дали имат налична актуализация или не. И както всички знаем, поддържането на вашата тема и плъгини актуализирани по всяко време е една от най-добрите практики за запазване на вашия WordPress сайт.

Kinsta Analytics

От таблото си за управление Kinsta Analytics ви предоставя подробни показатели за ефективност на ниво сървър и трафик. Тъй като Kinsta се определя на базата на броя посещения на месец, важно е да имате подробен достъп до дневниците за посещения.

Как Kinsta изчислява посещенията?

Първото нещо, което трябва да разберете, е, че отчетът за трафика на Kinsta е различен от този на Google Analytics. Това е така, защото GA използва JavaScript, което означава, че ви показва само човешки посетители, а не каквото и да е друго (като ботове и роботи), достъп до вашия сайт. В повечето сценарии GA също не може да брои посетители, които използват рекламни блокери.

Kinsta обаче знае това и има няколко функции и препоръки, които да ви помогнат:

 • Kinsta не брои посещения от добре познати „бот“ потребителски агенти и филтрира данните от аналитика възможно най-много.
 • Можете лесно да забраните IP адреси, ако е необходимо, с техния инструмент за отказ на IP.
 • Защитна стена на уеб приложение (WAF) като Cloudflare или Sucuri може да се използва в комбинация с Kinsta. Тези услуги имат обширни бази данни за това, което трябва да се третира като “лош” трафик, а трафикът от тези “лоши” IP адреси е възпрепятстван някога да посещава вашия сайт Kinsta. Това може да помогне за намаляване на разходите за хостинг.

Kinsta ви предоставя птичи поглед на посещенията на вашия сайт, използване на честотна лента, използване на CDN (ако имате активирана) и десктоп срещу трафик. За повече информация как Kinsta изчислява посещенията, разгледайте техните задълбочена статия.

PS: Покрихме таксите за трафик и CDN за излишък в секцията за план и цени на статията.

Анализ на производителността на ниво сървър

Освен статистиката за посетителите, Kinsta Analytics предлага и подробна анализация на ниво сървър по отношение на производителността, HTTP кодове за отговор, заявки за кеш и гео & IP заявки.

Ето някои от основните показатели от всеки модул:

PHP и ефективност на базата данни: Средно време за отговор на PHP + MySQL, пропускане на PHP, ограничение на работника, AJAX заявки и списък на PHP скриптове, които имат най-голямото време за отговор на PHP + MySQL. За демонстрационния сайт в нашия урок, това бяха скриптите за актуализация на тема и плъгини.

HTTP кодове за отговор: Това ви дава преглед на цялостното здраве на отговора на вашия сайт на всички входящи HTTP заявки – бот и трафик на хора.

 • Кодовете за отговор в 200 са напълно добре.
 • 300 означава пренасочване. Твърде много пренасочвания не е добро нещо.
 • Кодовете за отговор в диапазона от 400 до 500 означават грешка и трябва да бъдат сведени до минимум, тъй като те пречат на вашето представяне и SEO резултати.

Производителност на кеша: Този отчет ви показва колко добре е кешът на вашия сайт в WordPress. В идеалния случай трябва да има голям брой кешови посещения, по-ниски пропуски в кеша и малко изтичане на кеша. Това означава, че всичко работи оптимално и повечето заявки за посетители се обслужват от кеша на WordPress – осигурявайки възможно най-добрата производителност.

Гео & IP: Това ви дава преглед на произхода на трафика на най-добрите държави, градове и IP адреси.

Бенчмарки за изпълнение на Kinsta

Нито един преглед на хостинг не е завършен без някои показатели. Нека да разгледаме някои показатели за ефективност на управлявания Kinsta хостинг на WordPress.

Създадохме демо инсталация на WordPress в Kinsta и го домакин в Индийския център за данни в Google Cloud и използвахме следната настройка:

 1. Тема: Нашата собствена Обща тема и използвахме портфолио оформление с много изображения на първа страница. Обърнете внимание, че изображенията не са оптимизирани, тъй като това е демо тема. Можете и трябва да оптимизирате всички свои изображения в WordPress.
 2. CDN беше активиран
 3. Център за данни: Мумбай, Индия

Бенчмарки за производителност на Kinsta GTmetrix

снимка на показателите за изпълнение на Kinsta - Gtmetrix

Критерии за изпълнение на Kinsta – GTmetrix

GTmetrix даде на Kinsta резултат от PageSpeed ​​от 93% (степен A) и YSlow резултат от 89% (степен B). YSlow резултатът беше повлиян поради неоптимизираните изображения. Тестът се провеждаше и от сървъри в Канада, докато центърът за данни е в Индия.

Размерът на страницата беше 774KB, състоящ се от 28 HTTP заявки и бе напълно зареден за 1,8 секунди.

Kinsta WebPageTest показатели за ефективност

екрана за показатели за изпълнение на Kinsta WebPageTest

Критерии за изпълнение на Kinsta – WebPageTest

Извършихме десет непрекъснати теста от центъра за данни в Индия. Времето за зареждане на цялата страница беше 1,4 секунди с размер на страницата 760KB и 28 заявки. Всички степени бяха A.

Бенчмарки за изпълнение на Kinsta LoadImpact

снимка на показателите за изпълнение на Kinsta LoadImpact

Критерии за изпълнение на Kinsta – LoadImpact

Проведохме тест LoadImpact на Kinsta от центъра за данни в Сингапур, с 50 едновременни потребители за 12 минути. Резултатите бяха доста впечатляващи – средното време за реакция беше 74 милисекунди, със 75 заявки / секунда.

Обяснени планове за ценообразуване в Kinsta

Kinsta Ценови планове

Първото нещо, което ще отбележите за Kinsta, като повечето други управлявани доставчици на хостинг услуги, е, че не е евтино. Всъщност самата мисия на Kinsta стартира поради лошите стандарти на това, което тогава беше приемливо за евтин хостинг.

През 2013 г. те се заеха да създадат възможно най-добрия управляван хостинг на WordPress и съответно таксуват за него. Бързо напред през 2019 г. те имат някои от най-добрите марки, използващи Kinsta – по целия път от General Electric, TripAdvisor, Intuit, FreshBooks, Ubisoft до Buffer и Drift.

Kinsta на стартер план разходи $ 30 / месец и включва един WordPress сайт, 20 000 посещения, една безплатна миграция и 50 GB честотна лента на CDN. Kinsta предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите и различни квоти на поддържани сайтове, безплатни миграции и честотна лента на CDN във всичките им планове.

Плановете на Kinsta са разделени на три категории:

 1. Стартови и професионални планове: $ 30- $ 60 / месец в подкрепа на 20-40k посещения / месец.
 2. Бизнес планове 1-4: $ 100- $ 400 / месец, поддържащи 100-600k посещения / месец
 3. Корпоративни планове 1-4: $ 600 – $ 1500 / месец, поддържащи 1-3M посещения / месец
 4. Всичко, което е по-високо, изисква персонализирани корпоративни планове.

Следват функции по подразбиране, които са налични във всички хостинг планове на Kinsta:

 • Безплатен CDN с променлива честотна лента
 • Безплатен SSL с Let’s Encrypt и възможност за импортиране на персонализирани SSL сертификати
 • Една безплатна миграция на сайт. Допълнителни безплатни миграции за по-високи планове
 • Ежедневни автоматични архиви, ръчно архивиране и 14-дневно задържане на резервни копия (Плановете за бизнес и корпоративни предприятия имат задържане на 20 и 30 дни за архивиране)
 • GCP защитна стена за допълнителна сигурност
 • Сценична среда, SSH и sFTP достъп до всички сървъри
 • Автоматични оптимизации на база данни MySQL
 • Достъп за много потребители до таблото за управление на MyKinsta
 • 24/7 поддръжка и 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • 2 месеца безплатно в годишен абонамент

Допълнителни бележки:

 • Посещенията в свръхестери струват $ 1/1000 посещения. CDN трафикът струва $ 0,1 / GB
 • Клонирането на сайтове и мултисайта на WordPress се поддържа в Pro план ($ 60 / месец). Клонирането на сайтове е различно от постановката на сайта
 • Уеб сайтовете за WooCommerce и членство се препоръчват в плана Business 1 ($ 100 / месец). Все още можете да го използвате в плана за начинаещи

Налични добавки за всички планове:

 • Cloudflare Railgun, Elasticsearch, Redis: $ 100 / месец / сайт за всяка добавка
 • Обратен прокси Nginx: $ 50 / месец / сайт
 • Допълнителни резервни копия: $ 100 / месец / сайт за почасово архивиране и $ 50 / месец / сайт за 6-часово архивиране

Поддръжка за Kinsta

снимка на поддръжката на kinsta, работеща на домофон

Поддръжка за Kinsta, работеща на Интерком

Цялата система за поддръжка на Kinta работи на Интерком, което означава 24 × 7 чат поддръжка. Обикновено общността на WordPress оценява подкрепата на Kinsta, подчертавайки техния технически опит в управлението на сървъра, сигурността и ефективността на WordPress..

По време на прегледа съм се свързал с поддръжката два пъти – веднъж, когато моят възел на Kinsta отне време да се настрои (екипът за поддръжка изясни, че за създаването на нов сайт отнема 20 минути), а вторият път беше, когато се опитах за да добавите дълъг TXT запис към DNS на Kinsta. Екипът за поддръжка бързо го добави за мен.

снимка на базата знания на kinsta

База знания на Kinsta

Друго, което ме впечатлява, е постоянните усилия на Kinsta в създаването на висококачествени бази от знания и свързани с WordPress статии. Те имат фантастични уроци и ръководства за WordPress, ресурси по различни теми за онлайн маркетинг и моят личен фаворит – подробни уроци за тяхното предприемаческо пътуване.

Маркетинговата стратегия за съдържание на Kinsta отне много време и ресурси за изграждането, което в крайна сметка създаде имиджа на тяхната марка като „знаещи хостинг хора“ в WordPress общността. Да не говорим и за непрекъснато нарастващия трафик на търсачките!

Обобщавайки

Разрастването на вашия онлайн бизнес не е лесна задача. Всеки нов процес, функция или подобрение идва със собствен набор от предизвикателства.

С увеличаването на трафика на вашия сайт става важно да се надстрои до надежден хостинг доставчик. Да, управляващите хостинг доставчици начисляват премия, но в замяна получавате спокойствие.

Kinsta предлага страхотна поддръжка на клиенти, оптимизация на производителността и проактивни мерки за сигурност, за да гарантира, че вашият сайт работи в първокласно състояние.

ВЗЕМЕТЕ KINSTA HOSTING

Надяваме се, че сте харесали този отзив от 3 600+ думи. Ако имате нещо, което искате да включите, моля, уведомете ни. Както винаги, с нетърпение очакваме вашите коментари!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map