Как да добавите Shopify към WordPress с WP Shopify

Shopify е вероятно една от най-добрите платформи за електронна търговия на нашето време. WordPress, от друга страна, е най-добрата система за управление на съдържанието в мрежата. Свържете страхотната функционалност за електронна търговия на Shopify с мощните CMS функции на WordPress чрез плъгин WP Shopify и ще получите всички инструменти, необходими за изграждането на онлайн магазин, който е извън този свят.


Или не би ли било страхотно да продавате своите продукти на Shopify на WordPress? В това ръководство за преглед на наклонена черта ви показваме как точно да настроите WP Shopify плъгин, така че да можете да използвате силата на WordPress и Shopify като шеф.

Плъгинът WP Shopify ви помага да разширите вашия магазин Shopify, като използвате естествената функционалност на WordPress. Например, плъгинът ви позволява да се възползвате от широката гама от теми на WordPress и плъгини, за да подобрите вашия магазин. За по-ясна картина можете да мислите за WordPress като предния край на електронната търговия и Shopify back-end.

С тази преамбюла, нека открием защо WP Shopify е най-добрият начин за интегриране на WordPress с Shopify. Звучи страхотно, нали? Страхотно, да танцуваме.

Какво е WP Shopify?

WP Shopify WordPress Plugin

WP Shopify е изящен плъгин, който ви позволява да продавате Shopify продукти на вашия сайт WordPress, без да инсталирате и конфигурирате система за електронна търговия, като WooCommerce.

Плъгинът синхронизира вашите данни от магазина на Shopify като персонализирани типове публикации, предлагайки ви възможност да използвате пълната мощност на WordPress CMS. Освен това WP Shopify ви помага да добавите бутон Shopify Buy навсякъде на вашия сайт WordPress, което прави безпроблемно изживяване при покупка.

WP Shopify не обработва плащания. След като купувачът натисне бутона за плащане, той се пренасочва към страницата ви за пазаруване в Shopify, за да завърши транзакцията. С други думи, вие ще използвате Shopify само за обработка на плащания.

Ако сте използвали Shopify преди, знаете, че това е мощна платформа за електронна търговия, но тя няма нищо в WordPress като създател на уебсайт.

Забележителните функции на WP Shopify включват:

 • Възможност за импортиране на вашите продукти и колекции Shopify като публикации в WordPress
 • Безброй шаблони, които ви помагат да изградите онлайн магазин от този свят
 • Използвайте Shopify SDK, за да хоствате пълнофункционална количка за пазаруване във вашия WordPress магазин
 • Без iFrames благодарение на отзивчивия бутон Shopify Buy
 • Готов за SEO дизайн
 • Възможност за запазване на данните ви от магазините на Shopify в таблици с бази данни на WordPress
 • 100+ действия и филтри, които ви помагат да персонализирате вашия онлайн магазин по който и да е начин
 • Съвместимост с теми и приставки на WordPress

Ако се интересувате, можете да надстроите до WP Shopify Pro за достъп до 80+ шаблона, автоматично и селективно синхронизиране с вашия магазин Shopify, проследяване между домейни, специализирана поддръжка и други.

Научете повече за WP Shopify Pro

Какви са ползите от използването на WP Shopify?

Функции настрана, WP Shopify ви позволява да се насладите на някои предимства, които бихте пропуснали, ако се продават изключително на Shopify. Ето един мъничък списък, за да разширите апетита си.

 • Вие имате пълен контрол над URL структурата на вашите продукти благодарение на перманентните връзки на WordPress
 • Достъп до хиляди теми на WordPress и създатели на визуални страници, което означава, че можете да изградите магазина на мечтите си, без да нарушавате потта
 • Персонализирането на теми на WordPress е по-лесно, отколкото използването на механизма на течния шаблон на Shopify
 • Неограничен достъп до хиляди приставки за WordPress, което ви позволява да добавите богата функционалност към вашия магазин
 • За разлика от Shopify, вие имате пълен контрол върху данните от магазина, които синхронизирате с WordPress
 • Можете да се възползвате напълно от функциите за инвентаризация и изпълнение на поръчките на Shopify, докато се возите на гърба на WordPress
 • Тарифи за доставка с отстъпка
 • WP Shopify е лесен за инсталиране и конфигуриране, тъй като ще научите след малко
 • Безплатната версия на WP Shopify идва с всички функции, от които се нуждаете, за да започнете да продавате продукти на Shopify на вашия сайт WordPress
 • Обширна документация и често задавани въпроси
 • Страхотна подкрепа

Как да настроите WP Shopify

В този раздел научаваме как да настроим WP Shopify и да го интегрираме с Shopify. Можете да започнете с безплатната версия и по-късно да надстроите до професионалната версия според вашите нужди. Освен това авторът препоръчва да използвате Shopify Lite (струва $ 9 долара на месец), защото просто се нуждаете от функционалността на количката.

Това от пътя, нека да работим.

Инсталиране на WP Shopify

Тъй като WP Shopify е наличен на официалното репо за WordPress плъгин, можете да го инсталирате директно от таблото за управление на WordPress администратор.

Как? Навигирайте до Приставки> Добавяне на нови.

На Добавете приставки страница, въведете „WP Shopify“ в полето за търсене и след като намерите приставката, натиснете Инсталирай сега тогава Активирате бутон, както е показано по-долу.

Активирането на приставката добавя подменю WP Shopify във вашето административно меню на WordPress. Навигирайте до WP Shopify> Настройки за да започнете интеграцията с вашия магазин Shopify.

wp меню за настройки

На този етап предполагаме, че вече имате магазин Shopify (дори ако това е безплатната 14-дневна пробна версия). Създадохме безплатен пробен акаунт за това ръководство и добавихме няколко продукта. Ето как изглежда нашата страница на Shopify каталог.

Не е толкова фантазия, но трябва да работи перфектно.

Движете се, кликнете върху Настройки подменюто ви отвежда до Connect показан по-долу.

интегрирайте wp shopify плъгин с shopify

От екрана, показан по-горе, ви трябват няколко подробности, които ще получите от вашия администратор на Shopify. Тези подробности са:

 • API ключ
 • Парола за API
 • Споделена тайна
 • Маркер за достъп до магазина
 • Домен (това е вашият домейн в Shopify store, напр. wpex.myshopify.com използвахме за това ръководство)

Генериране на WP Shopify Integration Details

Влезте в таблото за управление на вашия магазин Shopify и кликнете Apps както е показано по-долу.

Това ще ви доведе до Apps екран. Кликнете върху Управление на частни приложения връзка, както подчертаваме по-долу.

След това щракнете върху Създайте ново частно приложение бутон, както очертаваме по-долу.

На следващия екран въведете името на личното си приложение и имейл адреса. На следващо място, под API за администратор раздел, задайте всичко на Чети и пиши. Задайте разрешенията на Достъп за четене за всяко поле, което няма Чети и пиши опция.

След това маркирайте отметката Разрешете на това приложение да осъществява достъп до данните ви от магазина с помощта на API на Storefront квадратчето в долната част на страницата, както е показано по-долу.

Накрая натиснете Запази бутон и последващото Разбрах, Създайте приложението бутон. След като го направите, Shopify ще представи страница с вашия API ключ и всички останали подробности, които трябва да интегрирате WP Shopify плъгина. Вижте изображението по-долу.

Забележка: Можете да намерите своето Маркер за достъп до магазина към дъното на същата страница, както е показано по-долу.

Сега просто копирайте и поставете детайлите в съответните полета на Раздел WP Shopify Connect както подробно описваме по-долу.

След това натиснете Свържете вашия магазин Shopify бутон, показан на изображението по-горе, за да започне синхронизиране.

И това е, вашият магазин на Shopify вече е синхронизиран с вашия сайт WordPress. Успешното синхронизиране ще покаже свързан състояние, както е показано по-долу.

Сега, ако отидете до WP Shopify> Продукти в админ менюто си на WordPress ще видите, че приставката за WP Shopify е импортирала всичките ви продукти от Shopify.

продукти в wp shopify

Продуктите, показани на изображението по-горе, бяха импортирани директно от нашия демонстрационен магазин Shopify. Можете да импортирате до 250 продукта наведнъж.

И ето как изглежда каталогът, който току-що внесохме, изглежда на нашия демонстрационен сайт WordPress, използвайки темата Twenty Seventeen.

Нека сега да проучим другите функции, налични в админ панела на WP Shopify. И така, ето!

Раздел Настройки

Най- Настройки разделът ви предлага много опции за управление на вашия онлайн магазин с лекота. От тук ще намерите настройки за управление:

 • URL адреси на продукти
 • Броят продукти на страница
 • синхронизирането
 • Навигационен
 • номериране на страници
 • Разположение на дисплея на продукта, включително изображения, цветове,
 • Колекция на дисплея на колекцията
 • Свързани продукти
 • количка
 • Процес на касата
 • И много повече

Раздел Инструменти

Най- Инструменти раздел ви помага да ресинхронизирате Shopify данни, изчистете WP Shopify Cache и премахнете всички синхронизирани данни от WordPress.

Раздел за лиценз

Най- Разрешително раздела е полезен, ако търсите да надстроите до професионалната версия на WP Shopify. Което, ако не сте знаели, ви предлага още повече функции за супер зареждане на вашия хибриден магазин Shopify-WordPress.

Раздел за отстраняване на грешки

И на Debug раздела ви позволява да забележите грешки и да получите поддръжка.

Раздел Разни

wp shopify разни раздели

По време на писането на Разни раздела ви позволява да надстроите таблиците на базата данни, ако сте надстроени от версия под 1.2.2.

заключение

Въпреки че можете да използвате бутона Shopify Buy, WP Shopify е може би най-добрият плъгин за продажба на вашите Shopify продукти на WordPress. Плъгинът е внимателно проектиран и се доставя с всички необходими инструменти, за да започнете да продавате веднага. Освен това, супер инсталацията е лесна за настройка, трябва да свършите за по-малко от 10 минути.

Какво е вашето мнение относно WP Shopify? Моля, споделете вашите въпроси и мисли в секцията за коментари по-долу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map