DE: Коментари WordPress Коментари Преглед на приставките

Системите за коментиране са обект на вечна полемика в областта на WordPress. В по-голямата си част те са обсипани с несъответствия, добри системи с ужасни потребителски интерфейси, такива с превъзходни потребителски интерфейси, но отвратителни търговски опции и разбира се безплатни опции с реклами, освен ако не надграждате. Такъв е светът на системите за коментиране на WordPress. Това не би трябвало да е проблем, ако не и фактът, че стандартната система за коментиране на WordPress оставя много да се желае. Когато реших, че всичко е загубено и трябва да съм благодарен, че Disqus (изпълнен с реклама) е най-добрият вариант за система за коментари, бях представен на DE: Коментари.


DE: Коментарите са нова алтернатива на WordPress за алтернативи на плъгини за коментари. Цената е приблизително правилна, а презентацията изглежда е по-добра от Disqus. Системата се базира на основната система за коментиране на WordPress. Той съхранява всички коментари във вашата локална база данни, функционира като повторно скин с по-добри функции от WordPress по подразбиране, обещавайки много по-добра производителност и обработка на коментарите.

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

DE: Коментари Премиум WordPress Plugin

Ценообразуването на плъгините е разделено на 3 различни плана. Лиценз за 1 сайт с справедлива цена от 50 долара на година и лиценз за 3 и 10 сайта с много по-висока цена. Можете да изпробвате демонстрацията на DE: Коментари на живо, но ако продължавате да четете, ние наистина разчитаме как работи приставката.

За целите на този преглед ще прегледаме лиценза за 1 сайт. Процесът за активиране на приставката е сравнително лесен. Просто получавате ключа от таблото си в DE: Коментари и след това активирате казания ключ във вашата приставка, това е всичко! Без скрити връзки, без допълнителна реклама – просто перфектно работещ плъгин, който трансформира вашите коментари.

DE: Коментари Функции за коментиране на WordPress

Основният бекенд се състои от различни опции, които могат да бъдат конфигурирани да се възползват от DE: Коментари.

Можете да промените основния цвят, да активирате външни URL адреси, брой коментари и дори качване на изображения.

Плъгинът се нуждае от WP Social за автоматично влизане в социалната мрежа, подобно на това, което прави Disqus. Единствената разлика е, че вие ​​сами контролирате влизането, така че трябва да конфигурирате всички социални мрежи на ръка. Това е обширен процес, но си струва, ако искате напълно да контролирате влизането на потребителя, вместо да оставяте външна система за коментиране, която да го контролира вместо вас.

Системата за абонамент по подразбиране и известия може да бъде настроена, но приставката все още няма метод за ръчна конфигуриране на SMTP за изпращане на тези имейли. Това се превръща в проблем, тъй като изглежда, че повечето имейли се показват с темата по подразбиране, показваща логото DE: Коментари и изглежда, че влиза в папката за спам в някои услуги за електронна поща, главно защото имейлите се изпращат чрез PHP функция. Тази функция може да бъде добавена в бъдеще, но нямаме конкретна времева линия.

Конфигурирането на всяка социална мрежа в WP Social е задължително за правилното функциониране на DE: Plugin за коментари. DE: Коментарът също осигурява система за значки, което е чудесно за насърчаване на по-нататъшно взаимодействие с и между посетителите на вашия сайт.

Важно е също така да се отбележи, че разработчикът активно поддържа и актуализира своя плъгин. Няколко пъти бяхме в контакт по време на този преглед и имайте вътрешна лъжичка, че в близко бъдеще ще излезе нова и усъвършенствана версия на приставката..

DE: Коментари Функция и дизайн на фронта

Движейки се напред – след като коментарите са активирани, това е оформлението по подразбиране, което ще видите на вашите публикации и страници с активирани коментари.

Също така е важно да помислите колко лесно е да настроите CSS кода на приставката, за да осигурите по-добро представяне. Простото маркиране на CSS клас и добавянето му към CSS по подразбиране Персонализиране в WordPress ще бъде повече от достатъчно за бърза промяна на външния му вид (обърнете внимание: разработчикът също подобрява персонализирането при следващото издание с повече опции).

Опциите за отговор изглеждат чудесно, с ясни + и – опции за гласуване нагоре или надолу за коментар. Плюс това позволява директно споделяне на коментари, администрация и персонализирани значки.

Ето как изглежда при продължителен разговор.

И така изглежда на много обширен разговор с Youtube Embeds.

DE: Коментари Ефективност на коментарите на WordPress

Производителността на системата е просто невероятна. DE: Коментарите не се интересуват от това колко коментари имате върху публикацията, тъй като изглежда, че вършите цялата работа въз основа на системата за коментари по подразбиране WordPress. Ресурсите на базата данни са минимални като DE: Коментарите съхраняват само допълнителни стойности за гласуване и значки, а останалото се зарежда като коментари по подразбиране от WordPress с по-добър стил, вграден в него.

DE: Коментарите са толкова бързи, колкото стандартните коментари на WordPress и изглежда, че са дори по-бързи от Disqus (дори го победи по време на презентацията на потребителския интерфейс).

DE: Коментари WordPress Коментари Спам

Тъй като това е плъгин, който се основава на основните коментари на WordPress, той е вграден в подкрепа на всички най-известни спам приставки за WordPress. За този преглед използвах Akismet, който е сертифициран да работи точно с DE: Коментари. Програмистът също изрази намерението си да подкрепи повече плъгини за филтър за спам в бъдеще.

Заключителни мисли за DE: Коментари

DE: Коментарите са отлична алтернатива за стандартните коментари на WordPress на справедлива цена. Плъгинът работи според очакванията и освен някои малки недостатъци като функцията за изпращане на PHP, той се оформя като една от най-добрите възможности за коментиране. Плъгинът има по-хубав външен вид от Disqus (според мен), той е лесен за работа и също така увеличи взаимодействието в блога, на който го тествах за този преглед. DE: Коментарите са също много по-малко тромави от Disqus за стайлинг, с по-прости класове и лесна за работа структура.

DE: Коментарите нямат свободен ред и като такъв не включва какъвто и да е вид реклама на администраторски панел. Това е добър плюс, тъй като разработчикът се фокусира единствено върху разработването, вместо да се налага да управлява различни безплатни решения. Освен това това улеснява белият етикет за клиентските сайтове, тъй като няма постоянни известия за „надстройка“ или друга версия.

Информация и DownloadView Демонстрацията

Какво мислите за DE: Коментари? Имате ли въпроси относно тази страхотна нова система? Нека ги чуем в коментарите по-долу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map