Бърз хостинг за WordPress от маховик

Честита нова година на всички! Радваме се да ви видим отново и искахме да започнем новата година веднага – с невероятно раздаване на хостинг от нашите приятели от Flywheel! Сега е страхотно време за стартиране на нов блог и управляван хостинг на WordPress от Flywheel ви позволява да се съсредоточите върху създаването на качествено съдържание, вместо да управлявате вашия сървър. Продължете да четете, за да разберете какво точно прави Flywheel толкова голям!


Flywheel е класиран в първите 5% от уеб хостове, което наистина не трябва да бъде изненада. Те са страхотни. Те не само са WordPress експерти, но и предлагат страхотни функции като стадиране, безплатни миграции, вградено кеширане, sftp достъп, мониторинг на зловреден софтуер, автоматично архивиране, невероятна поддръжка и още!

Какво ви трябва в домакин (Съвет: маховик има всичко)

Flywheel е страхотен уеб хост, предлагащ управляван хостинг на WordPress за нови блогъри, опитни разработчици и дизайнери на свободна практика. Те са страхотни поради толкова много причини, че не бихме могли да ги покрием в един пост, но ето някои от най-големите причини, поради които те рок!

1. Лесно и удобно за потребителя

лесно

Да имате хостинг платформа, с която да работите лесно е много важно – и маховикът е толкова лесен, колкото става. Те предлагат страхотни функции за собствени клиенти, както и страхотни опции, насочени специално за уеб разработчици (като възможността да се изгради сайт в етапна зона без заплащане, след това да прехвърлите сайта и да фактурирате на вашия клиент, когато отидете на живо ).

Част от това, което прави маховика толкова лесен за използване е фактът, че те са a управляван хост на WordPress. Това означава, че те се справят с инсталирането и управлението на WordPress на вашия сървър, така че всичко, което трябва да направите, е да се регистрирате за план и да посочите името на вашия домейн (което можете да вземете от NameCheap или GoDaddy).

миграции също са опростени с маховик, тъй като те правят тежко повдигане за вас, безплатно. Просто попълнете формата за миграция и техните майстори на WordPress ще започнат. Те копират вашия сайт, след което го преместват на Flywheel, всичко, което трябва да направите, е да изберете хостинг план.

След като настроите, можете да изпробвате нови уеб дизайни и плъгини, като използвате вградения Flywheel етапни сайтове. Просто активирайте сайта си за организиране и можете безпроблемно (и без усилие) да копирате вашия сайт на живо за тестване. Когато приключите, импортирането на промени от зоната за поставяне в сайта ви на живо е толкова лесно, колкото едно натискане на бутон.

И ако въобще имате някакви въпроси, винаги можете да се свържете с маховика поддържа екип. Изпратете билет по имейл 24/7. Или ако предпочитате да говорите с някой, можете да им се обадите или да стартирате чат на живо с приятелски представител от понеделник до петък (9:00 до 19:00 CDT). Flywheel предлага един от най-бързите времена за реакция сред домакините и техният екип е обучен за всички неща, свързани с WordPress хостинг, така че да можете бързо да получите нужната помощ.

2. Бърз хостинг

бърз

Продължаваме да увеличаваме скоростта на уебсайта и колко важни са първите импресии в мрежата, така че е изключително важно уеб хостът ви да може бързо да го обслужва. Новите читатели не искат да чакат 10 секунди, за да се зареди вашия евтин мръсотия. Затова си направете услуга и инвестирайте малко в страхотен управляван домакин като Flywheel. Те използват вградено кеширане от страна на сървъра, за да поддържат сайта ви бързо работещ (не са необходими допълнителни приставки)

И така, как поддържат сайтовете на своите клиенти да работят толкова бързо? Flywheel създава всеки от техните страхотни планове за Виртуални частни сървъри (VPS), което е много по-добре от всяка споделена опция, която може да намерите другаде. Защо VPS е толкова по-добър от споделения? Той е лесно мащабируем за вашия бизнес, предлага повече поверителност и сигурност и ви дава достъп до повече ресурси, така че уебсайтът ви да работи по-добре. Единствената причина някои блогъри да изберат споделен хостинг през VPS е да избягват да управляват собствения си сървър. Но с Flywheel можете да получите всички предимства на VPS от добре познат управляван WordPress хост, който ще се грижи за вашите сървъри за вас.

Маховикът също се използва 10 сървъра, така че можете да изберете местоположение, най-близко до източника на вашия трафик. По този начин вашият сайт ще се зареди още по-бързо за по-голямата част от вашите читатели (т.е. ако повечето от вашите читатели се извикат от източна Европа, лондонският център за данни е може би най-добрият ви залог).

Но ако наистина искате да ускорите вашия сайт, Flywheel предлага премия CDN добавка може да ви е интересно. Надстройвайки това, Flywheel ще гарантира, че вашите читатели по целия свят преглеждат кеширани изображения, които са били съхранени на най-близките до тях сървъри. И тъй като те са един от лидерите в своята индустрия, знаете, че посетителите ви от Шанхай до Сиракуза преглеждат страниците ви с основна скорост.

3. Защитени WordPress сайтове

сигурен

Вероятно нямате време да се съсредоточите върху всеки аспект на най-добрите практики в областта на сигурността на WordPress, поради което е подходящ добър хост. Flywheel ви помага да запазите сайтовете си в безопасност с няколко вградени функции, които със сигурност обичате.

Първата и най-очевидна функция за сигурност е управлявани актуализации на WordPress. Едно от многото предимства на управлявания хостинг на WordPress е, че никога повече няма да забравите да актуализирате вашата основна инсталация. За да осигури сигурна уеб среда, Flywheel поддържа вашия сайт актуализиран с всяка нова версия на WordPress.

Автоматизирани резервни копия означава, че не е нужно да помните ръчно да направите копие на вашата база данни. Маховикът го прави за вас, автоматично, всяка вечер. Но също така имате възможност да влезете в акаунта си и да стартирате свой собствен архив по всяко време. И ако някога трябва да се оттеглите от уебсайта си, като използвате някой от архивните си файлове, това е толкова лесно, колкото да натиснете бутон.

Сигурността без хакер е един от лозунгите на Flywheels. Те налагат силни пароли за всеки клиент / потребител, ограничете опитите за влизане за да прекрати грубите атаки и да наеме интелигентно блокиране на IP (което означава, че след като бъде засечен IP адрес, опитващ се да бъде непослушен, те са блокирани от всички други сайтове на маховика).

Плюс това са си партнирали Sucuri, водещ експерт по сигурността на WordPress, който предлага най-високо ниво Сканиране на зловреден софтуер без допълнителни разходи. Така че всичко това плюс вашата собствена реализация на няколко основни протокола за сигурност (редовни промени на паролата, инсталиране на плъгини и теми от реномирани източници и т.н.) означава, че вашият уебсайт на Flywheel ще работи безопасно и стабилно.

4. Екстри

екстри

Както казахме преди, има много причини срамежливият маховик да е чудесна хостинг опция и те предлагат куп допълнителни функции, които със сигурност обичате. Един от тях е впечатляващ 100% непрекъсната работа. Добрият домакин трябва да бъде уверен в способността си да поддържа сайта (ите) ви работещ и много от тях да гарантират 99,99% или 100% гаранция за продължаване, което означава, че вашият сайт трябва винаги да се „спуска“ поради поддръжка на сървъра (което обикновено отнема само няколко минути и се изпълнява в нощта на нощта, когато най-вероятно няма почти никакъв трафик). Маховикът е хост, на когото можете да се доверите, за да поддържате своите сайтове и доказано, че имат 100% време за работа месец след месец.

Те също имат без пренапрежения, всякога. Планът, за който се регистрирате, е това, за което плащате, така че не е нужно да се притеснявате, че сайтът ви е включен в публикация в Buzzfeed. Увеличаването на трафика няма да доведе до нелепи пренапрежения като някои споделени хостинг планове. С увеличаването на популярността на уебсайта Ви Flywheel улеснява мащабирането до по-голям план, който съответства на нуждите ви от ресурси.

И последната готина функция, за която искаме да знаете, е фактът, че Flywheel предлага полезна услуга електронни книги колекция. Като собственик на онлайн бизнес или блогър допълнително, трябва винаги да се научите да изпреварвате конкуренцията и да поддържате своя читател или клиентска база. Маховикът знае колко важно е това, поради което те редовно се пускат полезни електронни книги (БЕЗПЛАТНО), който всеки може да изтегли, за да се подобри в занаята си.

Маховик в дивата природа

Така че ние споделихме защо може да искате сами да използвате Flywheel, но какво реално клиентите мислят за управлявания хостинг на WordPress на Flywheel? Добре виждайки, че маховикът е класиран на # 1 място за щастие на клиента, мисля, че е безопасно да се каже, че хората ги обичат. Ето няколко реални отзива на клиенти:

маховик-туитове

Над теб

Ако искате да научите повече, просто прегледайте и прегледайте уебсайта на Flywheel, където можете да четете статии и да гледате видеоклипове за всичко, което могат да ви предложат (като глобализация, групови планове, PayPal интеграция, лог файлове, добавки и други).

WordPress хостинг с маховик

И така, какво мислите за Flywheel? Ще се радваме да споделите вашия опит с Flywheel с другите ни читатели. Или имате въпроси, на които можем да отговорим вместо вас? Просто ни оставете коментар по-долу!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map