Amelia Plugin Review: Лесна резервация за назначаване за WordPress

Amelia Plugin Review: Лесна резервация за назначаване за WordPress

Не всички приставки за резервация на WordPress са всичко, което са създали. На някои от тях липсват функциите, необходими за провеждането на ефективна операция за назначаване, докато други изглеждат стари и остарели. Не искате нито едно от тях, но изглежда, че Плъгин за резервация на Amelia иска да гарантира, че всички потребители са доволни както от функционалността, така и от стила си.


В този преглед на приставката за резервации на Amelia ще говорим за най-добрите й функции, защо смятаме, че това е един от най-добрите налични приставки за резервация на WordPress и как е много адаптивен двигател за резервации за много видове бизнес.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АМЕЛИЯ

Какво прави двигателя за резервации на Amelia различен?

Amelia се счита за плъгин за резервация на ниво предприятие. Следователно, целият ви екип може да влезе в двигателя и да управлява срещите, които влизат. Това е доста лека система, но все пак получавате пълен набор от инструменти за неща като управление на услуги, местоположения, клиенти и плащания.

Всичко това става чрез таблото за управление на WordPress, където всички настройки и инструменти на Amelia са консолидирани в един елегантен потребителски интерфейс.

Така че, ако искам да споря двете неща, които отличават двигателя за резервации на Amelia, се открояват, бих казал, че интерфейсите на задния и фронталенд. Вече говорихме малко за бекенда, но е важно да осъзнаем колко плавно резервациите минават през приставката.

На първо място, плъгинът за резервация Amelia може да бъде персонализиран за няколко вида индустрии. например, юридическият консултант няма да има проблем с създаването на мощен модул за привличане на нови клиенти.

Ето някои от другите фирми, за които е известно, че получават плъгин Amelia:

 • Спа и салони
 • Фитнес зали и лични треньори
 • Ремонтни центрове
 • Частни клиники
 • Салони за красота
 • Психолози
 • Туристическата индустрия
 • Всякакъв вид лекар
 • Много повече

Преглед на добавката за резервация на Amelia: Демо

И това е чудесно в Амелия. Започвате, като вземете шаблон и добавите полетата, необходими за вашата резервационна машина. След това можете да коригирате марката, за да отговаря на текущата ви тема, без да се налага сами да кодирате модула. Това е стъпка по стъпка съветник за резервации, който води клиентите в процеса на назначаване за възможно най-малко объркване.

Най-добрите функции от Амелия

С приставката за резервация на Amelia можете да персонализирате двигателя за резервации за собствения си бизнес и да интегрирате платежна система за вашите клиенти, която да ви изпрати пари веднага. В допълнение, има много информация в бекенда, за да видите колко срещи са преминали и какво трябва да управлявате.

Какво друго можете да очаквате от Амелия?

Множество служители, часове и местоположения

Двигателят на Amelia е доста гъвкав с вашите часове и служители. Например, той дава възможност за резервации с няколко служители. Плъгинът има опции за продажба на множество услуги или разбиването им на категории.

Наслаждавам се и на функциите за бизнес местоположение, което означава, че фитнес залата ще може да събира срещи въз основа на най-близкото до клиента място.

Лесен календар за управление

Календарът се вижда отпред и задния прозорец. Използвайте настройките, вижте и покажете филтри въз основа на персонала, местоположенията и услугите. Освен това Amelia включва общ изглед на календара с опции за разкриване на различни изгледи като месечни или ежедневни изгледи.

Съвместен календар на Амелия

Интерфейс за резервация с инструменти за търсене

Amelia предоставя лента за търсене, което се превърна в норма за много уебсайтове за резервации. По този начин потребителят има възможност да въведе няколко ключови думи, които съответстват на техните предпочитания за търсене. След това двигателят за резервации решава кои резултати са най-подходящи за клиента.

Amelia Booking Plugin Review: Интерфейс за резервация с инструменти за търсене

Чудесен пример за това би бил за личен треньор във фитнес зала. В този фитнес може да има десетки обучители на персонала, но аз лично харесвам само двама от моите тренировъчни полки. Затова бих казал на двигателя за резервации, че искам Джон като мой треньор на определена дата.

След това приставката за резервация на Amelia ще достави всички налични времена за Джон на тази дата.

Каталог за услуги и категории

Услугите често са разделени на специални категории. Например, йога фитнес има всякакви класове, някои от които не са подходящи за всички клиенти. Така че можете да имате красива галерия, базирана на решетка, за да покажете всички тези услуги. Това работи с кратък код, така че галерията може да бъде поставена навсякъде във вашия уебсайт.

Amelia Booking Plugin Review: Каталог на услуги и категории

Комбинирайте това с стъпка по стъпка съветника за резервации и лентата за търсене, а Amelia създава прекрасен потребителски интерфейс.

Колко струва?

Най- Приставката за резервация на Amelia се продава от TMS плъгини. Индивидуалният лиценз за сайт (към май 2019 г.) е $ 59 на година за един сайт, което е невероятна цена за такъв мощен плъгин за среща. Този лиценз е за използване в един сайт – независимо дали е ваш собствен или клиентски. Това осигурява достъп до всички страхотни и мощни функции на приставката за резервиране и зареждане на крайни потребители (с едно изключение са ограничени области на вашия уебсайт, например когато потребителите първо трябва да плащат преди достъп до формата за резервация).

Така че, както виждате, ценообразуването е доста разумно. Това включва дори цяла година поддръжка на клиентите, което прави цената си заслужава според нас.

Както при всички приставки на CodeCanyon, няма изискване за разширяване на вашата поддръжка. Таксата от $ 59 е еднократно плащане, което осигурява на приставката актуализации за цял живот.

Поддръжка на клиенти от разработчиците на Amelia

Amelia Booking Plugin Review: Поддръжка

Поддръжката на клиенти за Amelia се осигурява от TMS-Plugins, които са известни с отзивчиви и полезни отговори. Това е от съществено значение, когато вашият бизнес разчита на двигател за резервации, за да поддържа клиентите да влизат през вратите ви.

Както бе споменато в раздела за ценообразуването, потребителите на Amelia получават поддръжка за шест месеца с редовен лиценз. Можете да удължите тази подкрепа до 12 месеца и да продължите да плащате, ако искате дори повече от това.

TMS-Plugins има a билетна система на собствен уебсайт, за да можете да взаимодействате директно с екипа за поддръжка. От това, което преживях, екипът за поддръжка е много отзивчив и знае за този конкретен плъгин.

Хубаво е също да видите, че коментарите са пълни с отговори от разработчиците. Това е чудесно за всичките ви предпродажни въпроси. Като цяло изглежда, че не би трябвало да имате никакъв проблем да се свържете с поддръжката на клиенти, ако плащате за Amelia.

Кой трябва да обмисли приставката за резервация / назначаване на Amelia?

Бих искал да твърдя, че ако имате нужда от двигател за резервация или среща за вашия бизнес, помислете за Амелия като един от вашите решения номер едно. Рисковано е да инсталирате безплатен плъгин и да се опитате да управлявате целия си бизнес около него. Няма гаранция за качествена поддръжка и кой знае дали приставката ще се появи след две години?

С Amelia получавате отличен екип за поддръжка, двигател за резервации с много функции и опции за персонализиране, от които се нуждаете, за да впишете инструмента за резервации във вашия текущ уебсайт.

В допълнение, плъгинът работи с широк спектър от предприятия и индустрии, като лекари, фитнес зали и салони. Така че, опитайте Амелия и проверете демонстрациите, преди да направите покупката си.

Научете повече за Амелия

Ако имате някакви въпроси относно този отзив за плъгини за резервация на Amelia, уведомете ни в коментарите по-долу. Или ако сте използвали приставката и искате да споделите, ще се радваме да знаем какво мислите за тази мощна приставка за резервация.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map