WordPress Inspiration: Страхотни сайтове от реалния живот, използвайки общата тема на WordPress

В WPExplorer провеждаме популярен блог с много статии, съвети, ръководства и ръководства за работа с WordPress, но също така разработваме безплатни и премиум WordPress теми. Нашата най-популярна и най-добра тема за всички времена е темата Total WordPress, която към този момент вече надмина 24 500 продажби като същевременно поддържа a 5 звезди и последователни актуализации.


Темата на Total WordPress е много гъвкава и през годините сме виждали темата да се използва добре. Много от нашите клиенти създадоха наистина страхотни уебсайтове, използвайки темата, и ние почувствахме, че е време да споделим някои от тези сайтове с вас като вдъхновение и също така, за да можете да видите на какво е способна темата. Това са само много малко избрани сайтове от многото, които сме поставили отметки във времето, но има МНОГО по-невероятни сайтове, създадени с помощта на Total. Ако имате изградена такава, моля споделете в коментарите по-долу! Ако все още не сте използвали нашата тема, не забравяйте да проверите нашите демонстрации на живо и да закупите темата днес.

Приложения за социален поток

Приложения за социален поток: Обща WordPress тема

Знаете ли, че Total работи невероятно с популярния социален поток WordPress плъгин Flow-Flow (сериозно най-добрият плъгин за социална емисия, който парите могат да купят)? Тези двамата работят толкова добре, че Изглежда страхотно (създателите на Flow-Flow) избраха да използват Total за демонстрацията на Flow-Flow на живо! Колко е страхотно това?

Университета на Хавай

Университет на Хавай: Обща тема на WordPress

Университетът на Хаваите е основан през 1907 г. и е съставен от 10 кампуса в островната държава, с акцент върху изследванията и устойчивостта. Предлагайки разнообразие от студенти, докторантури и докторантури, този живописен колеж може да се похвали с малки размери и забележителни възпитаници като родителите на бившия президент Обама.

пукнат

Извита: Обща WordPress тема

Въпреки че уебсайтът madebysprung.com е доста просто изпълнение на темата Total, ние го включихме в горната част, тъй като това е компания, собственост на Клей Джонстън, един от най-добрите ни клиенти на Total Total с тонове и тонове покупки. Sprung създаде много страхотни уебсайтове, използвайки Total и горещо препоръчваме техните услуги.

Actian Управление на данни

Actian: Обща WordPress тема

Actian е хибридна компания за управление и интеграция на данни, предлагаща данни за услуги във финансовата, здравеопазването, SaaS / софтуер и нефтена и газова промишленост. Големи имена като Citi bank, Bloomberg, FICO, HSBC, Intuit и много други разчитат на Actian за управление и анализ на техните данни.

Краен член

Краен член: Обща WordPress тема

Ultimate Member е страхотен плъгин за WordPress, който ще ви позволи лесно да създадете онлайн общност безплатно! Плъгинът е пълен с невероятни функции и можете да закупите разширения, за да го направите още по-добър!

WPPronto

WP Pronto: Обща WordPress тема

WPPronto е хостинг компания, която се фокусира върху уебсайтове, работещи с WordPress. През 2009 г. те пуснаха оригиналната CDN мрежа за WordPress, заедно с високоефективен хостинг. Сега, под името WPPronto, те предлагат усъвършенстван WP хостинг с интегриран CloudFlare CDN и Railgun ускорение.

Смел кит

смел-кит

Brave Whale е агенция за уеб дизайн и маркетинг. Те не само са използвали темата Total на собствения си уебсайт, но и я използват за много от своите клиенти, за да създадат красиви сайтове. Имахме голямото удоволствие да работим с изпълнителния директор на Brave Whale (Mark) много пъти, тъй като той беше чудесна помощ при отчитането на грешки в темите и предлагаше подобрения и допълнения за Total актуализации на теми. Освен това Brave Whale предлага уникален „Обща настройка на темата”, Ако искате да използвате темата, но нямате време или опит, за да започнете сами.

kavyamanoharan.com

kavyamanoharan: Обща WordPress тема

Красиво и елегантно онлайн портфолио. Този сайт използва чудесно функцията Total Overlay Header за показване на носители под главния заглавие по модерен начин.

Йога в процес на изграждане

Йога в процес на изграждане: Обща тема на WordPress

Супер чисто и минимално изпълнение на темата Total. Намира се в Гронинген, Холандия Yoga Under Construction предлага уроци по йога и пилатес.

Systems4Knees

System4Knees: Обща WordPress тема

В systems4knees.com можете да закупите премиум продукти за облекчаване на болката в коляното. Те използват WooCommerce, за да демонстрират своите продукти и докато текущата версия на Total, която използват е леко остаряла, сайтът все още изглежда фантастично!

Отвъд очакванията

Отвъд очакванията: Обща тема на WordPress

Отвъд Очакванията е компания за планиране на събития и сватби, разположена в Съри и Югоизточния. Те се фокусират върху създаването на елегантен и стилен дизайн за тържества, сватби и корпорации.

SimplyConfirm

Просто потвърдете: Обща тема на WordPress

Просто потвърдете е унифицирано управление на бизнеса и приложение за сигурна комуникация, за да помогнете на екипите да работят по-добре, заедно. Продуктът включва софтуер за ангажиране на служителите (проследяване на ангажираността на служителите в реално време), интелигентен мениджър на задачи за управление на задачи във вашия бизнес, сигурен чат, така че незабавно съобщение във вашата компания, криптирано облачно хранилище за съхранение, управление и споделяне на файлове в рамките на вашия екип – и още много!

Спя бебето любов

Sleep Baby Love: Обща WordPress тема

Сузи Паркър, собственичката на Sleep Baby Love, е сертифицирана чрез „Институт за семеен сън“ и е обучена да помага на семейства, които се борят с различни проблеми със съня на деца на възраст между 0 и 5 години. Тя предлага различни консултантски услуги и онлайн курсове, за да ви помогне.

Столични ветеринарни сътрудници

Metro Vets: Обща WordPress тема

Намира се в Valley Forge, Пенсилвания, Metropolitan Veterinary Associates предлага спешни услуги през цялата година за ветеринарна медицина, хирургия и критични грижи за домашни любимци.

Дженифър Мейринг

Дженифър Майъринг: Обща тема на WordPress

Дженифър води страхотен блог, в който споделя рецепти, направи си сам, занаяти, ръководства за фитнес и общи съвети за начина на живот. Тя използва темата Total по много уникален начин с много персонализирани оформления за зидария, персонализирани форми и персонално оформено мега меню.

Golden Village Palms

Golden Village Palms: Обща WordPress тема

Приятен уеб сайт за Golden Village Palms RV Resort в Хемет, Калифорния. Салон в собствен просторен, пълен сайт за търсене, потопете се в някой от 3-те открити басейна или вземете люлка на техните турнирни площадки за турнири на ниво турнир, разгледайте фитнеса, стаята за билярдна маса, пералното помещение и други!

Webgrowth

Агенция за уеб растеж: Обща тема на WordPress

Webgrowth има своите корени във входящия маркетинг и те подпомагат корпоративни клиенти от 2006 г. Те предлагат курсове по дигитален маркетинг, които понастоящем включват 8-седмичен онлайн курс „Основи” и 1-годишен онлайн курс „Advanced”..

Зелени стандарти

Зелени стандарти: Обща тема на WordPress

Зелените стандарти помагат правилно да изхвърлят излишните си офис мебели и оборудване в САЩ и Канада. Те предоставят стратегии за даряване, препродажба и рециклиране, за да увеличат максимално възстановяването на активи, рационализират дарението на общността и спомагат за премахването на отпадъците.

Лъжица и стабилна

Лъжица и стабилна: Обща WordPress тема

Spoon and Stable е ресторант, който се намира в това, което преди е било конска конюшня през 1900 г. в Минеаполис, Минесота. Храната е фокусирана около сезонността на Средния Запад и е вдъхновена от френския готвач.

AliS Fashion Design

Alis Fashion: Обща WordPress тема

Alis Fashion присъства в различни сватбени ресурси за булки. Те са специализирани в различни нужди за облекло за сватби, както и за булчински промени от висок клас, шиене на мъжки дрехи и други!

Masterstudio

Master Studio: Обща WordPress тема

Masterstudio предлага услуги за уеб дизайн. В момента те имат 2 различни цени на сайта си ($ 170 за стандартен пакет и $ 240 за пълния пакет). Техният уебсайт изглежда страхотно и така работи и клиентът им, така че не забравяйте да ги проверите.

Mobkii

mobkii: Обща WordPress тема

Mobkii е агенция за уеб / графичен дизайн и приложения, разположена в Мексико. Техният уебсайт показва много чисто и елегантно изпълнение на темата Total WordPress. Ако търсите помощ за вашия уебсайт и основният ви език е испански, трябва да им изпратите съобщение, за да видите дали те могат да бъдат от полза.

Moula

Moula: Обща WordPress тема

Moula вероятно е една от любимите ни реализации на темата Total, поради супер изчистения дизайн и модерните персонализации, извършени от уеб разработчика. В Moula можете да кандидатствате за бизнес заем до 250 000 долара!

Дени Карчнър

Karchner Western Art: Тема за WordPress

Дени Карчнър е страхотен художник и уебсайтът му е изработен от дъщеря му от pointeradvertising.com с помощта на темата Total. Той не само е страхотен художник, но и разработчикът Линдзи Майкъл от PointerAdvertising е един от най-скъпите ни клиенти! Тя е закупила много копия на темата Total и е създала няколко невероятни уебсайта с нея. Ако търсите допълнителна помощ за вашия сайт или искате персонализиран сайт, създаден с Total, не забравяйте да разгледате сайта му.

Имахме и късмета да получим печат от Denny Karchner като подарък, който е поставен в рамка и обесен в офиса – благодаря!

Академия Елит

Академия Елит: Тема за WordPress

Много елегантен и модерен корпоративен пример на темата Total WordPress в действие, не е нужно да правите много, за да направите уникален сайт, който съответства на вашата марка и да получи вашето послание в.

Тя казва, че го прави

Тя казва, че прави: Обща WordPress тема

Вземете съвети, които да ви помогнат да стартирате бизнеса си, да развиете социалните си медии, съвети за личностно развитие и още много неща! Време е да започнете предприемаческото си пътуване и тя казва, че тя ще ви помогне да продължите!

Бижута за нокти Bling

Bling Jewelry Bling: Обща тема WordPress

Nail Jewelry Bling е уебсайт за електронна търговия, където можете да си купите малки партидни лакове за нокти, шаблони и други инструменти за създаване на достойни маникюри в Instagram. Този сладък магазин използва Total за целия си магазин, блог и поръчки по поръчка. Това е чудесен пример за това как да направите бизнеса си онлайн.

Марли кафе

Марли кафе: Обща WordPress тема

Marley Coffee е основана от Рохан Марли (един от синовете на Боб Марли), когато закупи ферма от 52 акра в Ямайка, за да отглежда устойчиво, органично и вкусно кафе. Total е чудесен начин, тъй като там има вградени плъзгачи, цветови опции, персонализиране на типография и поддръжка на WooCommerce, за Marley Coffee лесно да се създаде красив уебсайт за нула време.

Коучинг на eStore

Коучинг за eStore: Тема за WordPress

eStore Coaching е тук, за да ви помогне да изградите своя търговски бизнес с 3-те стълба на търговията, 30-дневно предизвикателство и други. Тези експерти избраха Total, защото знаят, че в основата на всеки успешен онлайн бизнес е качествен уебсайт (а Total наистина е един от най-добрите).

Лорелова цялостна растителна органика

Лоръл: Обща WordPress тема

Лоръл използва цели органични растения за създаване на качествени артикули за грижа за кожата за всички възрасти. Те използват само най-висококачествените съставки, така че, разбира се, искаха най-добрата тема на WordPress, за да създадат своя уебсайт. С Total успяха да създадат чист и минимален онлайн магазин, който подсилва чистотата и качеството на техните продукти.

Paradise хеликоптери

Paradise Helicopters: Обща WordPress тема

Paradise Helicopters предлага обиколки и едно изживяване на Хавайските острови. Посетителите могат да заредят кадри на живо от предишни обиколки на хеликоптери и пакети с книги, всичко от зашеметяващ персонализиран сайт, който е създаден по темата Total WordPress. Ако оформлението на уебсайта не ви отнеме дъх красивите живописни видеоклипове.

Good & Co

Good.co: Обща WordPress тема

Good.co е мрежа, която свързва професионалисти с работни места. Те ви казват да отговорите на редица въпроси, за да намерите основните си страни, след което да ви помогне да се свържете с добри компании за вашето квалификационно ниво. Те свършиха чудесна работа с използването на Total за показване и обяснение на приложението им, както и на екипа и науката зад него.

Пилатес фюжън

Пилатес Fusion: Обща WordPress тема

Pilates Fusion е лицензирано студио за обучение на Стот Пилатес, което е чудесен начин да подобрите дишането, стойката си, храносмилането, костната плътност, издръжливостта и цялостното благополучие. Те са използвали Total, за да създадат прекрасен сайт, за да покажат своите класове, местоположение, истински отзиви на клиенти, блог и дори само зона за членове.

Рамки сега

Frames Now: Обща WordPress тема

Frames Now е отличен пример за Total, използван за създаване на онлайн магазин. Те са използвали WooCommerce, за да продават свои персонализирани рамки, както и много други вградени опции Total (като портфолиото, персонализирани анимации, социални връзки, персонализиран блог и други).

Подвижната буря

Rolling Storm: Обща WordPress тема

„Ролинг бурята“ е личният блог на Джейсън, който подчертава комбинация от красива фотография, културни референции, вкусна храна и интересни герои, докато той се занимава с живота. Той взе Total и създаде един от най-готините дневници в мрежата (сериозно – щом започнете да четете, че ще отидете в града, за да искате да се общувате с него).

Цялостна загуба на тегло: 60 дневно предизвикателство

Цялостно 60-дневно предизвикателство: Обща WordPress тема

Life Time е един от най-добрите фитнес центрове в САЩ и Канада, който може да се похвали с фантастични удобства като спа, салони, тенис, басейни с олимпийски размери (плюс воден парк като съоръжения на открито), диетолози и страхотни лични треньори. Те също предлагат ексклузивни онлайн програми за безтегловност като 60 Day Challenge и използват темата Total, за да споделят новини, рецепти и други ресурси със своите членове.

Ресторант Барио и бар Текила

Barrio: Обща WordPress тема

Barrio е кухня в латински стил и текила бар, който използва Total за управление на онлайн присъствието си. Те са добавили галерии, местоположения, менюта, резервации, кетъринг и социални връзки, използвайки вградените модули за общо изграждане на страници.

Vista Outdoor

Vista Outdoor: Обща WordPress тема

Vista Outdoor е публично търгуван дизайнер, производител и търговец на върха на линията продукти за спорт и отдих на открито. Базирайки се във Farmington, Юта, те работят с известни марки като Bushnell, Weaver, Champion, Camelbak и Redfield. Vista избира да споделя всички свои новини, информация за SEC, програми за общност и други чрез страхотния си персонализиран уебсайт, създаден с темата Total WordPress.

Punch Pizza

Punch: Обща WordPress тема

Punch Pizza (дом на вкусна, изглеждаща автентична неаполитанска пица в страхотния щат Минесота) се доверява на Total за тяхната страница за работа. Можете да проверите техния персонализиран плъзгач, отворени позиции, диаграма на кариерния път и още всичко, изградено с Total (плюс можете дори да кандидатствате за работа, ако сте на пазара).

Обучение през целия живот: Core 3

Цял живот Core3: Обща WordPress тема

Life Time (както споменахме) е един от най-премиерните фитнес центрове в Северна Америка и те избраха Total за своята Core 3 тренировъчна програма. Те използваха Total за създаване на зашеметяваща целева страница за техните програми за обучение с прекрасни фонове с пълна ширина, персонализирана типография, персонализиран блог и други.

Гавин Кайсен

Гевин Кайсен: Обща тема на WordPress

Запознайте се с Gavin Kaysen – печеливш готвач, който има всичко необходимо, за да управлява гурме ресторанти, ръководи Team USA в международното кулинарно състезание Bocuse d’Or и е полуфиналист на наградата на James Beard Foundation за най-добър нов ресторант.

Kendall Commercial

Kendall Commercial: Обща WordPress тема

Kendall Commercial е местна компания за търговски недвижими имоти в побратимените градове на Минеаполис – Сейнт Пол. Те са се възползвали максимално от лесните модули за изграждане на Total, персонализирано долен колонтитул, поддръжка на формуляр за контакт и портфолио по поръчка.

Mazina

Mazina: Обща WordPress тема

Mazina е компания за производство на фото албуми, която използва иновативна технология FlexBind, за да създаде по-добри албуми, за да покаже вашите снимки. Този семеен бизнес избра Total, за да популяризира своите продукти и разраства бизнеса си онлайн.

MUVE

muve: Обща WordPress тема

Muve е компания за управление на здравеопазването, която се фокусира върху нуждите на пациентите за съвместно заместване. Те работят с хирурзи, медицински заведения и пациенти, за да оптимизират и оптимизират целия процес. Тъй като са толкова фокусирани да предлагат най-доброто на пациентите, разбира се, че използват мощната тема Total за своя уебсайт.

Abdo Zoom

Abdozoom: Обща WordPress тема

Abdo Zoom е онлайн ресурс за деца, които се учат да четат учителите, които ги учат. Това е силно персонализирана версия на темата Total WordPress и е отличен пример за това, което талантливият разработчик може да направи с малко персонализиран код (проверете тези персонализирани раздели хора).

И това е само шепа от страхотните уебсайтове, използващи темата Total WordPress! Създадохте ли страхотен уебсайт с нашата тема, която не е в списъка? Оставете линк в коментарите по-долу. Ще се радваме да ги видим!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map