Отстъпки и купони за Ден на паметта на WordPress 2020

WordPress Мемориални отстъпки и купони за 2017 г.

Честит спомен ден уикенд хора! Независимо дали сте в задния двор барбекю, ветровит плаж, красиво езеро или някъде другаде, все още можете да се насладите на уикенда … като запазите BIG на някои от любимите си WordPress! Отделихме време да намерим най-добрите оферти за вас, за да можете да спестите бързо и да се върнете да се насладите на дългия уикенд.


Contents

Тематични оферти за WordPress

Първо нагоре – тематични сделки. Дългият уикенд е идеалното време да се вкопаете в нова тема и да придадете на вашия сайт WordPress изцяло нов облик. И с тези страхотни оферти наистина няма причина да не го направите.

ChurchThemes 20% отстъпка

Използвайте код на талона SAVE20 за да получите 20% отстъпка от покупката на всяка нова тема от ChurchThemes. Офертата приключва скоро.

Спестете 20% в ChurchThemes

cssigniter 30% отстъпка

Спестете 30% всяка премиум тема или членство от cssigniter със специалния им уикенд! Просто използвайте код SAVE30 в касата. Офертата приключва скоро.

Спестете 30% при cssigniter

CyberChimps 25% отстъпка

Спестете 25% всяка премиум WordPress тема, създадена от CyberChimps с код HEROES25. Промоцията им в Мемориалната седмица е чудесно време да вземете копие на Responsive Pro! Офертата приключва скоро.

Спестете 25% в CyberChimps

Темеруст 30% отстъпка от теми

Themetrust има огромна пролетна разпродажба – 30% отстъпка от покупката ви, когато използвате промо код SPRING30. Офертата приключва скоро.

Спестете 30% при Themetrust

WPZoom 35% или повече от всички теми

Вземете пакета WPZoom All Themes (който включва 44 теми за теми WordPress) Основен план само за $ 129 (отстъпка 35%) или PRO план за $ 139 (70% отстъпка). Не е необходим код. Офертата приключва скоро, така че запазете, докато можете!

Спестете до 40% в WPZoom

WordPress хостинг и сделки с домейни

Не обичате сегашния си уеб-домакин? Защо да не помислим за нов хостинг план? Тази седмица много от най-добрите хостинг доставчици предлагат оферти, така че можете да загърбите страхотна отстъпка при по-добър хостинг план от този, който имате сега.

Промоционални хостинг планове Bluehost $ 2,95

Спестете до 60%, когато се регистрирате за нов уеб хостинг само за $ 2,95 / месец (за 3yr план) в Bluehost. Не е необходим код. Офертата приключва скоро.

$ 2.95 Хостинг от Bluehost

GoDaddy $ 1 / месец хостинг

В момента можете да получите GoDaddy споделен хостинг, започващ от $ 1 / месец с определени планове. Не е необходим код. Офертата приключва скоро.

Вземете хостинг за $ 1

GoDaddy $ 4.99 Домейни

Спестете големи и вземете новата си регистрация на домейн от GoDaddy за $ 4,99 за първата година. Не е необходим код. Офертата приключва скоро.

GoDaddy $ 4.99 Домейни

GoDaddy 30% отстъпка от покупката ви

Спестете 30% при следващата си покупка от GoDaddy, когато използвате нашата връзка. Не е необходим код. Офертата приключва скоро.

Спестете 30% в GoDaddy

HostGator до 60% отстъпка

В момента можете да спестите до 60% за нови бизнес или хечлинг планове (или 40% за нов бебешки план) от HostGator. Не е необходим код. Офертата приключва скоро.

Запазване в HostGator

InMotion хостинг до 33% отстъпка

Спестете от 20% (при споделен хостинг) до 33% (при VPS хостинг) в InMotion! Не е необходим код. Офертата приключва скоро.

Спестете до 33% в InMotion

Течна мрежа 38% отстъпка

Спестете 38% за първите си 4 месеца оптимизиран облачен хостинг в Liquid Web с код FASTCLOUD38. Действайте бързо – тази оферта приключва скоро.

Спестете 38% в течна мрежа

Медийният храм 2 месеца безплатно

За ограничено време можете да получите 2 месеца безплатно, когато закупите нов годишен хостинг план от Media Temple. Не е необходим код. Офертата приключва на 31 май 2021 г..

Вземете 2 месеца безплатно в Media Temple

NameCheap 50% отстъпка на споделен хостинг

За ограничено време спестете 50% от новите споделени хостинг планове (за първата година) в NameCheap и спестете и от името на вашия домейн – не е необходим код. Офертата приключва на 31 май 2020 г..

Спестете 50% от споделен хостинг

NameCheap до 96% отстъпка от домейни

Спестете до 96% за нови com, net, онлайн, io и други имена на домейни в NameCheap с код TLDMAPR20. Офертата приключва на 31 май 2020 г..

Запазване на NameCheap домейни

WP двигател 10% отстъпка

Спестете 10% отстъпка от първото си плащане с код wpe3off. В комбинация с безплатните 2 месеца за нови годишни планове – това прави общо 3 месеца безплатен хостинг от WP Engine! Офертата приключва скоро.

Спестете 10% при WP Engine

Предложения за WordPress Plugin и още

Добавете нови функции към вашия сайт – като формуляр, галерии, по-добра сигурност и много повече – с тези WordPress плъгини и услуги. Независимо дали сте конкретно в търсене на приставка за сигурност или просто искате да разгледате страхотни оферти, ето какво открихме.

AppSumo 10-100% отстъпка

Спестете навсякъде от 10-100% от първокласни уеб инструменти в AppSumo. Сделките приключват и се променят ежедневно, така че не забравяйте да проверявате често, за да видите какво е ново!

Спестете до 100% в AppSumo

BigStock 35 Безплатни снимки

В момента можете да се регистрирате за 7-дневна безплатна пробна версия на BigStock, за да изтеглите безплатно безплатно 35 снимки на акции (5 на ден). Не е необходим код. Офертата приключва скоро.

Опитайте BigStock безплатно

aMember 17% отстъпка

Пролетна разпродажба aMember Pro – 17% отстъпка с код 76ECF909. Офертата приключва скоро.

Спестете 17% на aMember

Галерия Envira с 15% отстъпка

Вземете 15% отстъпка от галерия Envira – Използвайте Купон код: SAVE15. Офертата приключва скоро.

Спестете 15% на Галерия Envira

Формируеми форми 30% отстъпка

Спестете 30% от новите си лицензи за формуляри за първата година (за първата година) с код SAVE30, което включва множество мощни функции за изграждане на форма за вашия сайт. Офертата приключва скоро.

Спестете 30% при формални форми

iThemes 30% отстъпка BackupBuddy

Спестете 30% от покупката на всеки нов план BackupBuddy от iThemes с код ITHEMES30. Офертата приключва на 31 май 2020 г..

Спестете 30% на BackupBuddy

iThemes 30% отстъпка от сигурност Pro

Спестете 30% от покупката на всеки нов план за добавки за сигурност Pro от iThemes с код ITHEMES30. Офертата приключва на 31 май 2020 г..

Спестете 30% от Security Pro

LifterLMS $ 1 за 30 дни

Опитайте LifterLMS и вижте какво е да го използвате за изграждане на вашия сайт за курсове и членства само за 1 долар (за първите 30 дни). Не е необходим код. Офертата приключва скоро.

Опитайте LifterLMS за $ 1

Връзка Шепот $ 25 Off

Създайте по-добро съдържание и използвайте повече SEO подсилващи вътрешни връзки с Link Whisper – сега $ 25. Не е необходим код. Офертата приключва на 1 юни 2020 г..

Спестете 25 долара на Link Whisper

MailOptin 25% отстъпка

За ограничено време новите клиенти могат да спестят 25% от бюлетина на MailOptin и стандартния или професионален план за създаване на плъгини, не е необходим код. Офертата приключва скоро.

Спестете 25% на MailOptin

MonsterInsights 50% отстъпка

Настройте Google Analytics за вашия WordPress сайт с MonsterInsights и спестете 50% с код INTRO50. Офертата приключва скоро.

Спестете 50% от MonsterInsights

Форми за нинджа 50% отстъпка

В момента всички планове на Ninja Forms са 50% – това прави най-доброто време да влезете в плъгин за създаване на най-добра форма за вашия WordPress сайт. Използвайте код SAVE50 в касата. Офертата приключва скоро.

Спестете 50% от формулярите за нинджа

OptinMonster с 35% отстъпка

Вземете 35% отстъпка от покупката на нови планове на OptinMonster – не е необходим код. Офертата приключва скоро.

Спестете 35% в OptinMonster

ProfilePress 20% отстъпка

Вземете 20% отстъпка от покупката на потребителския и плъгин за управление на профила на ProfilePress, който и да е план (просто се абонирайте за тях бюлетин Да запазя). Офертата приключва скоро.

Спестете 20% на ProfilePress

SeedProd 20% отстъпка

Вземете 20% отстъпка от покупката на който и да е от плъгините на SeedProd (включително Coming Soon Pro, Viral Giveaway Pro, Notification Bar Pro и т.н.) с код SAVE20. Офертата приключва скоро.

Спестете 20% на приставки за SeedProd

Soliloquy 10% отстъпка

Спестете 10% от първокласния плъзгач Soliloquy WordPress, когато използвате код на купон SAVE10. Офертата приключва скоро.

Спестете 10% на Soliloquy

Warfare Plugins 30% отстъпка

За ограничено време можете да спестите 30% на всеки мощен плъгин от Warfare Plugins – включително популярната им Social Warfare – с код MEMORIALDAY2020. Офертата приключва на 26 май 2020 г..

Спестете 30% от всеки плъгин за Warfare

WPEka 50% отстъпка 1 Plugin

Вземете 50% отстъпка от избора си на премиум WPEka WordPress плъгини (1 лиценз) тази седмица само с код SMB50. Офертата приключва скоро.

Спестете 50% в WPEka

WPForms 50% отстъпка

За ограничено време можете да получите WPForms (един от най-добрите конструктори за WordPress) за 50% отстъпка с код SAVE50. Офертата приключва скоро.

Спестете 50% на WPForms

Vimeo 10% отстъпка

Спестете 10% в акаунти Vimeo Plus, PRO, Business или Premium през този уикенд на Деня на паметта! Просто въведете код Q2PUB1C20 Да запазя. Офертата приключва на 30 юни 2020 г..

Спестете 10% във Vimeo

Плюс още да дойда

Надяваме се, че ще имаме още няколко оферти, които да добавим, докато уикендът продължава. И както винаги с нашите кръгове, ако намерите сделка, ние искаме да чуем за нея. Или ако имате сделка, трябва да добавим, уведомете ни в коментарите по-долу и ще влезем в списъка веднага щом го видим!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map