Хора, задвижвани от WordPress: Кевин Греъм

Има много публикации в блогове и статии онлайн за сайтове, задвижвани от WordPress. Вместо да напишем „само още една“ от тези статии, ние тук от WPExplorer решихме да започнем поредица, която се гмурка по-дълбоко от само уебсайта. В People Powered by WordPress ще обхванем хората, които са в състояние да управляват бизнеса с помощта на WordPress, влиянието, което WordPress оказва върху техните бизнес процеси, и видовете животи, които те могат да живеят поради своя бизнес.


В първата вноска се свързах с моя приятел Кевин Греъм, дигитален номад, който срещнах в Чианг Май в Тайланд и му зададох няколко въпроса, за да ви разгледам по-подробно неговия живот и бизнес..

Моля, представете се и какво правите …

Казвам се Кевин Греъм и съм основател на две уеб хостинг компании за частни блог мрежи – LaunchCDN и хостинг за масови покупки. Аз също ръководя портфолио от уебсайтове за преглед на продукти и софтуер като сервизен продукт, наречен Fresh Feedback, който позволява на собствениците на фирми да събират обратна връзка от своите клиенти и да насочват своите щастливи клиенти да оставят отзиви за тях на важни за тях сайтове за преглед..

Кога започнахте?

Аз бях пълно работно време в това пространство от 2014 г., но създавам уеб сайтове от 1999 г. и за първи път използвах WordPress през 2008 г., което беше по времето на WordPress 2.6.

Защо решихте, че искате да започнете онлайн бизнес?

Аз ръководя онлайн бизнес, предлагащ уеб дизайн и печелене на приходи от реклама от около 14 години. Започнах, защото имах голям интерес към технологиите и интернет и исках да бъда продуцент на ново съдържание за интернет, а не просто потребител.

Кога / защо избрахте WordPress?

Първо избрах WordPress за неговата лекота на използване като чиста блог платформа – тоест да поддържам блог и да публикувам актуализации за нови неща, които намерих онлайн и актуализации от моя живот и кариера в образованието.

В по-ново време преминах към използването на WordPress като по-проста система за управление на съдържанието и създателя на сайтове за по-статични сайтове в стил маркетинг и наистина оценявам удобството да изберете страхотна тема на WordPress и да я използвате като основа за изграждане на страхотно изглеждащ уеб сайт.

Какви са силните / слабите страни на WordPress в сравнение с конкурентите?

Силата на WordPress идва от голямата общност, която съществува около него, които разработват невероятни теми и плъгини, за да помогнат за разширяване на основната функционалност на платформата. Това прави бързо и лесно да задействате новата функционалност и да използвате WordPress за голямо разнообразие от неща, включително пускане на магазин за електронна търговия с членство в WooCommerce или сайтове за обучение с плъгини като S2 Member или почти всичко друго, което можете да си представите.

Опитах няколко други системи за управление на съдържанието в миналото, като Drupal и Joomla, но никоя не беше толкова лесна за стартиране като WordPress.

Разкажете ми малко за текущия ви начин на живот (и как се различава от това, когато работехте последната си работа.)

През последните 4 години бях дигитален номад, който ми позволи да пътувам по света, докато ръководя бизнеса си. Базирах се в Чианг Май в северната част на Тайланд и родния ми град Аделаида в Австралия през това време и пътувах до голям брой страни от цяла Азия / Югоизточна Азия, включително разширени пътувания до места, включително Виетнам, Япония, Южна Корея, както и много Европа, включително дълъг престой в Германия и Азорските острови, отдалечен архипелаг, който е край бреговете на Португалия.

Мислите ли, че има техническа бариера, блокираща хората, които не са компютърни инженери да правят това, което правите, или да създават други бизнеси онлайн?

Със специализирани WordPress хостинг компании като WP Engine, Kinsta и Flywheel е много лесно да започнете с WordPress. Мисля, че дните на нужда да бъдете компютърен инженер, за да изградите функционален онлайн бизнес, са добре и наистина зад нас и WordPress определено е на преден план, за да улесните изграждането на красив уеб сайт и да започнете да продавате почти всичко, което искате онлайн.

Какво чувствате липсата на такава бариера означава за повечето хора?

Това означава, че е много лесно да започнете странична суматоха онлайн и да печелите няколкостотин (или няколко хиляди) долара на месец от собствения си блог или онлайн магазин. Има много хора, които го правят, и подкасти като Училище за страничен хъс помагат да се покажат хора, които правят точно това.

Закупуването на собствено име на домейн струва по-малко от $ 9 и висококачествен хост на WordPress като Flywheel (Забележка: Разкрихме Flywheel и други най-добри опции за хостинг на WordPress в блога) Струва 15 долара на месец – около 50 цента на ден. Добавете около $ 60 еднократно за премиум WordPress тема и можете да получите собствен уеб сайт онлайн вечерта.

Къде хората могат да разберат малко повече за вас и вашия бизнес?

Можете да намерите моите хостинг блогове от мрежата на компании на адрес LaunchCDN и Хостинг за насипни покупки. Моята уеб услуга, която позволява на собствениците на фирми да събират обратна връзка от своите клиенти и да насочва своите щастливи клиенти да оставят отзиви за тях на важни за тях сайтове за преглед Свежи отзиви. И можете да намерите моя личен блог на KevinGraham.com.

В заключение, имате ли какво да кажете на хората, които мечтаят да започнат бизнес онлайн, но не дръпват спусъка?

Отидете и разгледайте подкаста на School Hustle School, намерете малко вдъхновение от ежедневните епизоди на хора, точно като вас, които изграждат онлайн бизнес и най-важното, предприемете действия за това и започнете.

послеслов

Благодаря ви много, че сте първият интервюиран в тази поредица Кевин. Отговорите ви определено ще вдъхновят някои от нашите читатели да предприемат действия и да започнат свой собствен уеб базиран бизнес и да се надяваме, че дори ще променят живота си.

И за нашите читатели: Ако имате въпроси към Кевин, всички въпроси, които смятате, че трябва да бъдат добавени към предстоящите интервюта или ако имате някой, когото искате да бъде интервюиран, бихме искали да знаем. Моля, оставете коментар с вашите въпроси по-долу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map