Честит рожден ден WordPress: Причини, които те обичаме

Честит 11-ти рожден ден WordPress! Всяка година става по-голям и по-лош WordPress непрекъснато се подобрява – както кодът, така и животът на всички, които използват този страхотен CMS. И така, в чест на рождения ден на WordPress (и от любопитство) попитах защо хората смятат, че WordPress е толкова велик. Продължете да четете, за да видите какво мислят професионалистите в WordPress и защо обичат WordPress.


Защо обичаме WordPress

Кари Дилс
Как обичам WordPress … нека да преброя начините! Накратко, обичам, че мога да изкарвам прехраната си с WordPress. Има такава широка екосистема от потребители, продукти и услуги, че всеки с желание може да изгради добър бизнес в WordPress.
~ Кари Дилс
Фреди Муриуки
WordPress прави лесно създаването на уебсайтове супер-пупер. Можете да имате напълно функционален уебсайт до края на деня! Освен всичко това, платформата е доста разширяема, тъй като можете да получите плъгин за почти всяка функция, която може да се представи. Нещо повече, WordPress е проектиран с любов, което ни дава CMS платформа, която е красива, супер бърза и SEO приятелска. WordPress е просто страхотно! Има толкова много страхотни неща, които да кажа за WordPress, че може би ще напиша цял пост, така че просто ще спра до там.
~ Фреди Муриуки
Девеш Шарма
Използвам WordPress от 3 години или повече и винаги ми харесваше да го използвам. В миналото съм опитвал няколко други системи за управление на съдържанието, но обичах WordPress поради неговата простота, лесен за използване интерфейс, лекота на персонализиране и силна общност. Никога не съм ставал свидетел на друга платформа с толкова силна общност.
~ Девеш Шарма
Жилбер Пелегром
Нещото, което обичам в WordPress, е откритостта на общността и това, че всички са щастливи да се учат един от друг и да допринасят за проекта WordPress. WordPress наистина успя да използва етоса с „отворен код“ до най-пълния си потенциал и в огромен мащаб, което не е малка задача.
~ Гилбърт Пелегром
Брин Уилсън
WordPress е бърз за инсталиране, лесен за използване и сериозно овластяване: WordPress е абсолютно страхотен – и да не говорим за красив – инструмент, който дава на милиони лесно достъпни средства за навлизане в света на онлайн публикуването с минимален шум! Накратко, WordPress революционизира онлайн публикуването – това е толкова просто!
~ Брин Уилсън
Ахсан Парвес
Ами обичам WordPress, защото той е много лесен за използване както за блогъри, така и за разработчици. С много плъгини и теми, на разположение на наше разположение, за да ощипвам WordPress и да го използваме, за да направим всякакъв вид уебсайт. Също така непрекъснато нарастващата общност, посветена на WordPress със сигурност ни помага да създадем нови приятели от цял ​​свят, с които можем да споделим знанията си и да помолим за помощ. Впечатлен съм от това колко WordPress е прогресирал досега и предвиждам WordPress да стигне още повече.
~ Ахсан Парвес
Питър Шилинг
В HelpForWP.com разработваме приставки за WordPress, нашият екип също изгражда сайтове, базирани на WordPress от близо 5 години.
Защо го обичаме? Ами от гледна точка на разработчиците, защото е толкова достъпна. API-ите са ясни и лесни за използване, въоръжени с Codex, нов разработчик може да започне за нула време. Но това не е само базата от кодове, „достъпните“ също важат за общността. Обичам факта, че мога да се свържа в Twitter с разработчика на плъгин или тема, да задам въпрос или да им дам отзиви – това е страхотно!
~ Питър Шилинг
Хари Бел-Томас
За мен WordPress се отличава с това как улеснява и насърчава широкото персонализиране. Тя позволява на разработчиците на плъгини лесно да използват своите творчески сили и бързо да създадат някои доста мощни неща. Можете да видите това чрез чистия брой WordPress приставки там и разработката не е изключително за професионалисти. Напротив, някои от най-полезните WordPress плъгини са създадени от любители. Това се активира от факта, че общността на WordPress е една от най-щедрите и талантливи в света днес; тази приятелска атмосфера в общността наистина помогна да се направи WordPress привлекателен за разработчиците и желателно да се използва за блогъри. На всичкото отгоре WordPress не е само CMS за разработчици; той е щателно изработен, за да бъде лесен за използване от хора от всички слоеве на живота, независимо дали знаят код или не. Това е причината, според мен, заслужено да се превърне в любимата платформа за блогове в света. Девизът на WordPress „Кодът е поезия“ показва как WordPress се подхранва от страст и желание за високи постижения; проектът WordPress не цели никакви парични или корпоративни цели, а цели усъвършенстване. Това е изключително, което показва защо WordPress наистина е чудо на Интернет.
~ Хари Бел-Томас
Том Евър
Откъде да започна? Не съм сигурен, че мога да дам един прост отговор! Сигурен съм обаче, че получавате отговори от хората за всички най-очевидни неща: огромен брой налични теми и приставки, лекота на използване, страхотна общност и т.н. Така че ще опитам нещо малко по-различно: обичам WordPress, защото предлага толкова много възможности за хората, които искат да правят пари онлайн. Лично казано, създадох кариера като блогър на WordPress (наред с други неща) и всичките ми сайтове работят на WordPress. Има толкова много възможности – като писател, дизайнер, разработчик, програмист … списъкът продължава, нататък. WordPress е икономика сама по себе си!
~ Том Евър
Герасимос Циамалос
Още през 2007 г. трябваше да избера малка CMS за уеб сайтове на моите клиенти. Тогава WordPress трябваше да поддържа само блогове, но дори и тогава, това беше далеч от истината. Много клиенти са доволни от тяхната система за управление на съдържанието и дори днес повечето от тях обновяват уебсайтовете си сами. Бързо напред към 2014 г. и като първокласен доставчик на теми за WordPress трябва да кажа, че WordPress напълно промени живота ми. Изглежда, че това също промени живота на нашите 16000+ клиенти. Как е възможно НЕ да обичате WordPress?
~ Герасимос Циамалос
Кевин Малдун
Обичам WordPress за неговата универсалност. Разбира се, той е лесен за инсталиране и лесен за използване, въпреки че са много други системи за управление на съдържанието. Чистият обем на плъгини и теми, които са достъпни за платформата WordPress, я поставя над конкуренцията. Това е причината, поради която WordPress е толкова популярен. Това е много малко, което не може да направи. Ето защо го използвам в толкова много проекти.
~ Кевин Малдун
Фил Джонстън
За мен WordPress е за уебсайтове какво би било откриването на основна скорост за космически пътувания. Той задвижва уебсайтовете по-нататък, по-бързо със световен екип от разработчици, които се грижат за сигурността и използваемостта – и е достъпна безплатно за всеки човек! WordPress работи за толкова много неща на толкова много различни потребителски нива: уебсайтове, приложения, членство, онлайн магазини. Като разработчик обичам да създавам приложения и проекти, използващи WordPress, защото има огромна гама от добре обмислени инструменти, които ускоряват производството и ми дават начин да стигна от точка A (идея) до точка B (изпълнение на тази идея ). Системата за действие и филтърна кука е наистина невероятна и позволява толкова много иновации, без да се намесва в това, което другите разработчици изграждат до вас.
~ Фил Джонстън
Крис Робинсън
Има няколко основни причини, ОБИЧАМ WordPress, неговия отворен код, страхотната общност и biggie – това ми позволи да спра да работя за „Човека“ и да измисля моя собствен път.
~ Крис Робинсън
Кайла Глоувър
WordPress е чудесна платформа за всяко ниво на потребителите и това, което обичам е колко е упълномощаващо. Всеки може да създаде уебсайт с WordPress. И на всичкото отгоре, всеки може да започне бизнес с WordPress. Работи за всеки бюджет. Той е безкрайно гъвкав (просто инсталирайте няколко приставки). И винаги се подобрява с всяка актуализация. Така че наистина няма причина да не стартирате уебсайт, когато WordPress го прави толкова лесен.
~ Kyla Glover
AJ Clarke
Това е трудно – има толкова много причини! Безплатен е, така че е чудесно да започнете, той винаги се подобрява и като разработчик е много по-бързо да създавате уебсайтове, използвайки WordPress като рамка. Плюс това непрекъснато се развива – започна като просто блог платформа, но сега можете да стартирате пълни уебсайтове за електронна търговия, форуми и да правите много повече с WordPress.
~ AJ Clarke

Твой ред

Така че защо обичате WordPress? Просто оставете бърза бележка в коментарите по-долу – бих искал да знам причините ви!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map