45 невероятни WordPress блогове, които трябва да следвате

Най-добрите WordPress блогове, които трябва да следвате

Като ентусиаст на WordPress, винаги искате да сте в крак с най-новите събития в света на WordPress и до известна степен в уеб разработката. Искате да знаете какво чий на WordPress трябва да се каже по всяко време. Искате да останете пред кривата; поддържайте раздели за новини на WordPress, най-новите техники, хакове, теми, плъгини и какво ли още не. И какъв по-добър начин да сте информирани и актуализирани от четенето на блогове на WordPress?


В днешното ни представяне ще ви запознаем с повече от 45 страхотни блогъри на WordPress, които трябва да знаете. И определено трябва да погледнете техните акаунти в Twitter, така че продължете напред и натиснете този бутон за следване. Пригответе се да се забавлявате.

1. WPExplorer

WordPress блогове, които трябва да следвате - WPExplorer

Посетете блога на WPExplorer    Следвайте @WPExplorer

Може би съм малко предубеден тук, но фактът остава факт; WPExplorer е без съмнение един от най-добрите WordPress блогове там. Искам да кажа, че тук има много неща, които можете да научите от WPExplorer.

Чудите се какво има в менюто? От подробни уроци, прегледи на теми и плъгини до съвети и страхотни ръководства за практически инструкции, WPExplorer е един от ресурсите, които искате да направите отметка точно в тази минута. Между страхотните публикации публикуваме и раздавания и ексклузивни сделки, които могат да ви спестят много пари ��

2. Елегантни теми

WordPress блогове, които трябва да следвате - елегантни теми

Посетете блога за елегантните теми    Следвайте @elegantthemes

Блогът Elegant Themes предлага невероятни съвети, уроци и актуализации за техните нови теми и приставки за WordPress. В блога присъстват уважавани блогъри на WordPress като Кевин Малдун, Бренда Барън и Жаклин Томас, наред с други.

3. Крис Лема

WordPress блогове, които трябва да следвате - Крис Лема

Посетете блога на Крис Лема    Следвайте @chrislema

Освен ако не сте започнали да използвате WordPress наскоро, сигурно сте чували нещо или две за Крис Лема – блогър на WordPress от най-високо ниво, който е бил повикан да съветва харесванията на WooThemes, iThemes, Reaktiv, WP101 и други. Той блогове за електронна търговия, фрийланс, членство, електронно обучение и презентация сред други теми, свързани с WordPress.

4. WP Настройка

WP Настройка

ПОСЕТЕТЕ WPSETUP    ПОСЛЕДНО @wp_setup

Търсите ръководства за инсталиране на WordPress? Избор на хостинг план? Или нещо друго? WP Setup има множество страхотни статии, обхващащи широк спектър от теми, полезни за всеки нов потребител на WordPress за настройване на сайта им.

5. WPLift

WordPress блогове, които трябва да следвате - WPLift

Посетете блога на wplift    Следвайте @wplift

WPLift разполага с ръководства, уроци и съвети от WordPress от някои от най-добрите WordPress блогъри наоколо. Плюс това, те имат няколко страхотни оферти за зареждане. Това плюс фокус върху потребителите на ниво вход прави WPLift чудесен блог, който да следват за знанията на WordPress.

6. Спечелване на WP

WordPress блогове, които трябва да следвате - InningWP

Посетете WinningWP    Следвайте @WinningWP

WinningWP се управлява от Брин Уилсън и е чудесен ресурс за WordPress. Научете за новите теми на WordPress, проверете някои прегледи на плъгини и научете нови умения с полезни уроци.

7. Механа на WP

WordPress блогове, които трябва да следвате - WPtavern

Посетете wptavern    Следвайте @wptavern

Създадена през 2009 г. от Джеф Чандлър, WP Tavern публикува последните новини за WordPress, хакове, теми и съобщения за плъгини, наред с други. Блогът се управлява от Джеф Чандлър и Сара Гудинг. Блогът се актуализира редовно с най-новите новини в WordPress.

8. WPEka

WordPress блогове, които трябва да следвате - WPeka

Посетете блога на WPEka    Следвайте @wpekadotcom

Не знам как са измислили името, но със сигурност расте след малко. Но името не е причината WPEka да го включи в този списък; блогът публикува страхотни мнения на мнения, теми и плъгини, както и задълбочени уроци няколко пъти седмично.

9. WPKube

WordPress блогове, които трябва да следвате - WPkube

Посетете WPKube    Следвайте @wpkube

Devesh Sharma основа WPKube още през юни 2014 г., за да „… предостави качествени теми за WordPress, плъгини, ръководства, новини и модификации …“ Dev, успешен уеб администратор от всяко право, свърши чудесна работа с WPKube. Той публикува нова публикация на всеки два дни. WPKube разполага с известни блогъри на WordPress като Joe, Ashley и Sourav Kundu и други.

10. Блог на WPMU DEV

WordPress блогове, които трябва да следвате - wpmudev

Посетете блога wpmudev    Следвайте @wpmudev

С прясно изпечен дизайн, над 360K членове и блог раздел, който съдържа някои от най-добрите уроци, съвети и съвети в WordPress в мрежата, WPMU DEV е най-добрият ресурс на WordPress за много потребители – опитни или по друг начин. Темите, обхванати в блога, се въртят около WordPress, WordPress Multisite, BuddyPress и други от WordPress общността.

11. BobWP

WordPress блогове, които трябва да следвате - BobWP

Посетете bobWP Blog & Podcast    Следвайте @bobWP

Независимо дали сте начинаещ или напреднал потребител на WordPress, винаги можете да научите нещо от Боб Дън. Той е нещо голямо, така че по-добре обърнете внимание, когато той излезе на сцената. Можете също да следвате подкаста му за още повече доброта в WordPress.

12. Управление на блога

WordPress блогове, които трябва да следвате - ManageWP

Посетете блога за управление    Следвайте @managewp

ManageWP ви позволява да управлявате множество WordPress сайтове от едно табло, спестявайки много време и усилия. Не се опитвам да ви дръпна крака, наистина е удобно, особено ако се мъчите да управлявате сайтовете си. С участието на писатели и разработчици от най-високо ниво като Владимир Преловац, Чарнита Фенс и Бренда Барон сред другите, блогът ManageWP споделя уроци, съвети, рецензии, мнения, новини, бизнес съвети, теми и плъгини между други..

13. кмет на WP

WordPress блогове, които трябва да следвате - WPMayor

Посетете wpmayor    Следвайте @wpmayor

Ако търсите най-горещите и най-новите новини за WordPress, статии, хакове и отзиви за плъгини, само за да споменете няколко, искате да добавите WP Mayor в списъка си за четене. Както в момента. Кметът на WP се поддържа от г-н и г-жа Жан Галеа с помощта на Марк Захра, който случайно е братовчед на Галеа. Този семеен бизнес има няколко сътрудници от всички сфери на живота, придавайки на съдържанието глобално (мултикултурно) усещане.

14. WPBeginner

WordPress блогове, които трябва да следвате - WPBeginner

Посетете wpbeginner    Следвайте @wpbeginner

С над 130K потребители на WordPress, WPBeginner е най-добрият ресурс за начинаещи в WordPress. Не ме разбирайте погрешно, но все пак можете да научите много за WPBeginner дори като опитен потребител на WordPress. В крайна сметка ученето никога не спира през целия живот.

15. SitePoint

WordPress блогове, които трябва да следвате - SitePoint

Посетете Sitepoint за WordPress    Следвайте @sitepointdotcom

От 1999 г. насам SitePoint вдъхновява безброй дизайнери да създават висококачествени уебсайтове и уеб приложения. Освен че всяка седмица публикуват уроци и съвети за WordPress с най-високо чекмедже, те предлагат фантастични книги и курсове, които се въртят около HTML, CSS и JavaScript. Съдържанието в техния блог е създадено от огромен екип от писатели и разработчици.

16. CodeinWP

WordPress блогове, които трябва да следвате - CodeInWP

Посетете блога на COdeinWP    Следвайте @codeinwp

С участието на Даниел Патаки, Том Евър (кълна се, той не ме е подкупил за споменаванията), Аделина Тука и Карол К като себе си, блогът CodeinWP е добре управлявана колекция от най-добрите уроци, трикове и съвети за WordPress , Публикациите в CodeinWP са наистина страхотни, няма да искате да пропуснете никоя!

17. WP Суперзвезди

WordPress блогове, които трябва да следвате - WPsuperstars

Посетете WP SuperStars    Следвайте @WPSuperstars

WP Superstars е по-скоро сайт за преглед, отколкото блог. Независимо от това, те изхвърлят страхотни уроци и публикации за WordPress, които са от полза както за начинаещи, така и за професионалисти. Така че не само получавате страхотни отзиви за любимите си продукти на WordPress (т.е. теми, плъгини, хостинг и т.н.), но и добре проучени публикации, за да научите всичко, което можете за WordPress.

18. ThemeShaper

WordPress блогове, които трябва да следвате - ThemeShaper

Посетете ThemeShaper    Следвайте @ThemeShaper

Кой стои зад блога ThemeShaper WordPress, който е твърде страхотен, за да устои? Ian Stewart, Caroline Moore, Daniel Robert и дванадесет (12) други ентусиасти на WordPress, които се грижат много относно темите на WordPress. Разделът на блога представлява огромен архив от новини на WordPress, съвети, вдъхновение, трикове, хакове, фрагменти и задълбочени уроци.

19. Въртящ момент

WordPress блогове, които трябва да следвате - Torque Mag

Посетете списание tOrgue    Следвайте @TheTorquemag

Донесени за вас от момчетата зад WPEngine, управлявания хостинг на WordPress по избор за много, Torque е всичко за новини на WordPress, актуализации и всички най-нови събития в света на WordPress. Освен новини, те имат категории бизнес, общност и развитие, които правят блога по-богат. Съдържанието е създадено от експерти като Shaun Quarton, John Stewart и Josh Pollock.

20. Tuts+

WordPress блогове, които трябва да следвате - Tuts +

Посетете tUts + за WordPress    Следвайте @TutsPlus

Не можем да публикуваме публикация за най-добрите блогове в WordPress, които да следваме и не пропускаме да споменем Tuts +, единствен по рода си ресурс, подходящ за начинаещи и професионалисти за WordPressers. Ако ще ми се отдадете, потърсих вдъхновение на Tuts+ двойка безброй пъти преди и всеки път не бях разочарован.

21. Котки Кой кодира

WordPress блогове, които трябва да следвате - котки, които кодират

Посетете котки, които кодират    Следвайте @catswhocode

Кетъринг на над 17 000 последователи, Cats Who Code е куриран от Жан, 30-годишен блогър със седалище в Белгия. Това е огромен архив от страхотни съвети, хакове и уроци за кодиране на WordPress. Работата на Жан е представена в популярни блогове като Smashing Magazine, WPHacks и Pro Blog Design.

22. WP Arena

WordPress блогове, които трябва да следвате - WP Arena

Посетете WP Arena    Следвайте @wparena

WP Arena е полезен блог, специализиран в рецензии, сравнения и колекции. Те също предлагат страхотни ръководства към популярните приставки за WordPress и лесни съвети, които всеки потребител на WordPress би бил полезен (като как да персонализирате блога си, за да отговаря на вашата марка).

23. Елементър

WordPress блогове, които трябва да следвате - Elementor

Посетете блога на Elementor    Следвайте @elemntor

Със сигурност сте чували за Elementor – това е най-добрият плъгин за създаване на безплатни страници за WordPress. Но знаехте ли, че те също водят блог? Добре го правят и той е пълен с чудесни съвети как да се изгради по-добър уебсайт с помощта на Elementor, в допълнение към вдъхновението и обкръжението на уеб дизайн, интервютата на свободна практика и други.

24. 1stWebDesigner

WordPress блогове, които трябва да следвате - 1stwebdesigner

Посетете 1stWebDesigner    Следвайте @ 1stwebdesigner

1stWebDesigner беше един от първите блогове в WordPress, които не вдъхновиха основателите ни да стартират WPExplorer, така че естествено те трябваше да бъдат включени в този списък. стотици полезни публикации със съвети за уеб дизайн, матрици, безплатни ресурси (теми, инструменти за фотошоп и т.н.), най-добрите списъци и други, които трябва да прочетете за всеки дизайнер на уеб сайтове – не само за потребителите на WordPress.

25. Woorkup

WordPress блогове, които трябва да следвате - Woorkup

Посетете Woorkup    Следвайте @mywoorkup

Изпълнен от Брайън Джаксън (сериозен WordPress и SEO гуру), Woorkup определено е солиден ресурс на WordPress. Ако някога не сте сигурни в плъгин или търсите някакво вдъхновение, прочетете блога на Брайън. Той също така споделя съвети на свободна практика за управление на бизнес въз основа на собствените си лични преживявания и разполага с инструментариум с препоръчани продукти, които да ви помогнат да започнете работа.

26. WPShout

WordPress блогове, които трябва да следвате - WPShout

Посетете WPShout    Следвайте @WPShout

WPShout се управлява от Фред Майер и Дейвид Хейс, и тези, които последователно изпомпват страхотно съдържание като седмични уроци, препоръки за ресурси, съвети за разработка, ръководства за сигурност и други. Следвайте ги в Twitter за редовни актуализации за това, което копаят всяка седмица.

27. Kinsta

WordPress блогове, които трябва да следвате - Kinsta

Посетете блога на Kinsta    Следвайте @kinsta

Хората бълнуват за бързия, надежден и сигурен хостинг на WordPress на Kinsta. Защо? Защото наистина знаят своите неща! И късмет за вас, те споделят тези знания редовно чрез своя блог. Посетете техния блог, за да научите за плъгини, сигурност, бизнес съвети, блогове и други.

28. Colorlib

WordPress блогове, които трябва да следвате - Colorlib

Посетете Colorlib    Следвайте @colorlib

Ако някога сте търсили конкретна WordPress ниша, като „най-добрите креативни теми за WordPress“ или „най-добрите WordPress теми за малкия бизнес“, вероятно преди това сте виждали списък на Colorlib. Но това не е всичко, което техният блог може да предложи. Colorlib предоставя също ръководства за плъгини, съвети за дизайн и дори някои безплатни теми, които можете да използвате на уебсайта си.

29. Нароуем

WordPress блогове, които трябва да следвате - Narrowem

Посетете Narrowem    Следвайте @narrowthem

Narrowem е известен с тяхната задълбочена тема и плъгини отзиви и ръководства. Ако се опитвате да избирате между теми (или плъгини), ще искате да се насочите към техния блог, за да видите дали можете да сравните характеристиките и функционалностите. Или погледнете техните казуси, за да се поучите от примери за уеб дизайн в реалния живот.

30. Облачни пътища

WordPress блогове, които трябва да следвате - Cloudways

Посетете блога на Cloudways    Следвайте @Cloudways

Cloudways е чудесна управлявана опция за хостинг на облаци, но те също са чудесен блог, който да следвате. Въпреки че не е задължително да се фокусират само върху WordPress, те предлагат прегледи на теми, ръководства за настройка на уебсайтове и множество бизнес съвети (за GDPR, дизайн, електронна търговия и т.н.), които ще искате да добавите към списъка си за четене.

31. Yoast SEO

WordPress блогове, които трябва да следвате - Yoast SEO

Посетете Yoast SEO    Следвайте @yoast

Не бихме могли да оставим Yoast SEO извън нашия списък, защото те наистина са най-добрите в бизнеса, що се отнася до оптимизацията на търсачките. Следвайте техния блог за актуални WordPress SEO стратегии, SEO съвети на място, ръководства за социални медии и актуализации на плъгини (защото ако не използвате техния SEO плъгин, трябва да бъдете).

32. Кари Дилс

WordPress блогове, които трябва да следвате - Кари Дилс

Посетете блога на Кари Дилс    Следвайте @cdils

Кари Дилс е експерт по WordPress и нейните публикации са постоянно удоволствие за четене. Почти гарантирано сте научили нещо – независимо дали става въпрос за WordPress, Genesis, WooCommerce или нещо друго. Не забравяйте също да следвате нейния Twitter – тя прави туитове редовно и в зависимост от деня, в който са смешни.

33. Envato

WordPress блогове, които трябва да следвате - Envato

Посетете блога Envato    Следвайте @envato

Когато мислите за Envato, вероятно веднага се сещате за премиум теми, плъгини, изображения и т.н. Но Envato наистина засили блога им през последната година. Споделяне на съвети и обобщения за почти всяка ниша, техният блог е чудесен ресурс за фрийлансъри, работещи по рекламата за работа с клиенти, както и за „Направи си сам“, които търсят малко помощ или вдъхновение.

34. Медиен храм

WordPress блогове, които трябва да следвате - Media Temple

Посетете блога на Media Temple    Следвайте @mediatemple

Media Temple е друг страхотен домакин с също толкова зрелищен блог. Поставяйте от време на време, за да научите за теми, вариращи от прожектори на клиенти, съвети за оптимизиране на хостинг, редактори на изображения, уроци за WordPress и други.

35. Анариел Дизайн

WordPress блогове, които трябва да следвате - Анариел Дизайн

Посетете Anariel Design    Следвайте @Ana_Segota

Anariel Design се управлява от невероятния разработчик Ana Segota. Следвайте нейния блог, за да прочетете едно по едно интервюта за WordPress, следвайте заедно с полезни ръководства (и видео ръководства), научете нови SEO съвети и други. Тя също предлага няколко красиви премиум теми, които няма да искате да пропуснете.

36. MonsterPost

WordPress блогове, които трябва да следвате - MonsterPost

Посетете MonsterPost    Следвайте @templatemonster

TemplateMonster е огромен пазар с хиляди невероятни теми и шаблони за избор, а техният блог MonsterPost предлага хиляди полезни статии (плюс безплатни електронни книги и теми за зареждане). Засилете дизайнерските си умения, научете за лесните оптимизации на съдържанието на уебсайтове, представете ни най-добрия хостинг за вас и още.

37. WordPress.org

WordPress блогове, които трябва да следвате - WordPress.org

Посетете WordPress News    Следвайте @WordPress

Разбира се, че трябваше да включим новинарския блог на WordPress в този списък. Бъдете в течение с основните актуализации на WordPress, подобренията на функциите, събитията в общността и бележките от разработчиците.

38. WPBlog

WordPress блогове, които трябва да следвате - WPBlog

Посетете WPBlog    Следвайте @wpblogdottcom

WPBlog е друг в блога на WordPress, където можете да получите информация за тенденциите в WordPress или да проучите продукт, преди да закупите. Начало на съвети, уроци и рецензии за WordPress, това е добър сайт, който да добавите към вашия списък за четене.

39. Мацката на WP

WordPress блогове, които трябва да следвате - WP Chick

Посетете WP Chick    Следвайте @kimdoyal

Ким Доял е професионалист в WordPress, който споделя тонове знания в блога си WP Chick (въпреки че има и подкаст, който определено трябва да проверите). Тя споделя страхотни съвети как да управлявате по-добре вашия блог или бизнес, базиран на WordPress.

40. Блог с богат табор

WordPress блогове, които трябва да следвате - Rich Tabor

Посетете блога на Rich Tabor    Следвайте @richard_tabor

Рич е звезден разработчик на WordPress (може би сте виждали работата му в ThemeBeans), който също води личен блог. Отлично място е да намерите тонове водачи от Гутенберг, подчертаване на WordCamp и множество съвети за WordPress.

41. WPLeaders

WordPress блогове, които трябва да следвате - WPLeaders

Посетете WPLeaders    Следвайте @thewpleaders

WPLeaders е самостоятелно описан център на информация за WordPress и трябва да се съгласим. Създаден от Istiak Rayhan, WPLeaders със сигурност е друг страхотен ресурс от колекции на WordPress, който да добавите към отметките си. Каквото търсите – независимо дали става въпрос за плъгин Click to Tweet, съвместими с Гутенберг теми или дори влияещи.

42. WPBuffs

WordPress блогове, които трябва да следвате - WPBuffs

Посетете блога на WPBuffs    СЛЕДВАЙТЕ @ THEWPBUFFS

Вероятно сте чували за WPBuffs и преди. Те предлагат помощ при поискване с всички видове персонализиране на WordPress, сигурност, актуализации и други. Но може би не знаете, че те също имат много полезни ресурси като уебинари, ръководства, ревюта и обобщения в блога си!

43. CollectiveRay

Блог на CollectiveRay

ПОСЕЩЕТЕ КОЛЕКТИВЕН РАЙ    ПОСЛЕДНО @CollectiveRay

Търсите съвети за WordPress, плюс малко Joomla отстрани? Върви се, за да прочетеш блога на Дейвид Атард в CollectiveRay. След като се занимава с уеб дизайн повече от 12 години, тук той споделя знанията си с други собственици на уебсайтове. CollectiveRay е специализиран в ръководства, хостинг отзиви и съвети за уеб дизайн за WordPress и други.

44. WebCreate.Me

WordPress блогове, които трябва да следвате - WebCreate.Me

Посетете WebCreate.me    Следвайте @webcreateme

Насочена към малкия бизнес, WebCreate.Me е фантастичен ресурс, за да поддържате безпроблемно работата на уебсайта си WordPress. Вземете съвети за копирайтинг, социално споделяне, планиране, маркетинг по имейл и други. Търсите персонализирана уеб страница за WordPress? Или SEO консултация? Те също правят това – всичко, което трябва да направите, е да посегнете към оферта.

45. Ma.tt

WordPress блогове, които трябва да следвате - Ma.tt

Посетете Ma.tt    Следвайте @photomatt

Не на последно място, но не на последно място може да искате да посетите личния блог на Мат Мълленвег. Той често публикува информация за WordPress, свързани с бизнеса редакции, интервюта, автоматични новини и от време на време разглежда различни WordCamps или Meetups.

За вас …

WordPress продължава да расте всеки ден. Разработчиците продължават да въвеждат код и добавят нови функции, като отвеждат платформата далеч извън рамките на въображението. Сега тя е мощна повече от всякога и можем само да очакваме тази тенденция да се засили. Можете да останете на върха на всички промени, новини и актуализации в WordPress, като следвате любимите си блогове или лично принос към проекта.

С този фино изработен списък на блогове в WordPress, трябва да имате много възможности за избор. Очевидно има много други блогове на WordPress там, така че ако сме пропуснали любимото ви, не забравяйте да го споменете в коментарите, за да продължите да растете списъка. Освен това, уведомете ни вашите мисли и как върви вашата 2018 година. Ciao!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map