30 WordPress професионалисти, които ще следвате в Twitter

30 WordPress професионалисти, които ще следвате в Twitter

Извикайте на всички професионалисти в WordPress, както и на перфектния начинаещ, готов за голямото потапяне. Това е специално посвещение на всички, които просто не могат да изглеждат достатъчно WordPress. Вие наистина сте скъпа, така че се пригответе да се забавлявате.


Преди около година публикувахме публикация, 25+ невероятни WordPress блога, които трябва да следвате, които събраха страхотна обратна връзка от вас. Говорим за страхотни и носталгични коментари като:

Това е една страхотна колекция Фреди! Най-любимите ми са WPExplorer, WPKube и разбира се WPMU Dev Blog. Също така обичайте съдържанието на WPLift и WPBeginner. �� – Syed Naimath, @SNaimath

Или…

Фреди, това е невероятен списък, който си съставил. Много благодаря, че споменахте WP Superstars – аз и екипът наистина го оценявам. – Адам Конъъл @wpsuperstars

И аз бих могъл да продължа напред, защото ти се скали. Всеки от вас. Обичаме да чуваме вашите мисли, а между вас и мен вашите коментари предлагат така необходимия тласък на морала. Днес ще надградим този дух на другарство с публикация, която ви изправя и затваря с крема де ла крем от общността на WordPress.

Ние ви насочваме към 30 специалисти в WordPress, които да следвате в Twitter. Тези момчета (и момичета) идват въоръжени с най-добрите от WordPress съвети, новини, уроци, инструменти и много други. С други думи, типът на хората, с които искате да се мотаете, е да останете пред кривата, когато става въпрос за WordPress.

Гладни и жадни за най-новите събития в света на WordPress? Ако това е оскъдно да, погледнете следните акаунти в Twitter и не се колебайте да натиснете този последващ бутон. Готов? добре.

Всички специалисти в WordPress

Wordpress специалисти, които да следвате в Twitter

Това не е тренировка. Това е специално споменаване за всички специалисти в WordPress по целия свят. Ако обичате и / или използвате WordPress, попадате в тази категория. Ако планирате да използвате WordPress, моля, направете гмуркането вече и не се притеснявайте; стигнахте до правилното място.

Жалко, че нямаме вашата Twitter дръжка, за да ви стисне ръката и лично да ви въведе. Но има.

Независимо дали сте начинаещ или енергиен потребител на WordPress, приканваме ви да ни пуснете линия и вашата Twitter дръжка в коментарите, за да можем да ви присвоим и да ви разпознаем като жизненоважно зъбно колело в зъбните колела, които изпълняват WordPress. Ако сте идеалният начинаещ, не се колебайте да следвате @WordPress в Twitter.

WP Explorer

WordPress-професионалисти за следване-wpexplorer

Пристрастия или без пристрастия, WPExplorer е един акаунт в Twitter, който трябва да следвате. AJ Clarke и Kyla са най-добрите специалисти в WordPress в моя списък и не казвам това, защото ми намалиха чековете. Не, не е това.

Гледах дуото да расте този блог от мъничко петънце в необятната вселена на WordPress до голямата ярка звезда, каквато е днес. Емисия на WPExplorer Twitter е натоварена с най-доброто от ревютата на WordPress, новини, уроци, съвети, раздавания и много повече.

Девеш Шарма

WordPress специалисти да следват-wpkube

Ръце, ако сте били на някой от многобройните WordPress сайтове на Dev. Един от най-пламените професионалисти в WordPress, който някога е изящно в мрежата, туитове от Devesh @wpkube. Туитовете се въртят около разработката на WordPress, теми, приставки, новини, уроци и много други.

WinningWP

WordPress-професионалисти за следване-winningwp

Куриран от Брин Уилсън, самопровъзгласен ентусиаст на WordPress от Лондон, @winningWP споделя богатство от WordPress експертиза и знания, донесени от специалисти в WordPress от цял ​​свят.

Сиед Балки

WordPress-професионалисти за следване-syedbalkhi

Не знам дали да се свържа с личния акаунт в Twitter на Syed @syedbalkhi или по-популярната му @wpbeginner сметка, защото и двете са страхотни. Syed е човекът, който стои зад други благоприятни WordPress проекти като Soliloquy, Easy WP Forms, Envira Gallery, Optin Monster и много други.

Том Макфарлин

WordPress-професионалисти за следване-tommcfarlin

Том обикаля WordPress какво със страхотни концерти в хубави сайтове като Tuts + Code, CareerBuilder.com и Smashing Magazine, само да спомена няколко. Понякога говори в WordCamps и MeetUps както като блогър, така и като разработчик. Ще намерите и неговата работа в хранилището на плъгини WordPress и GitHub. Той основава и ръководи @pressware.

Жан-Батист Юнг

WordPress-професионалисти за следване-catswhocode

Жан е професионален уеб разработчик, блогър и човекът зад Cats Who Code и WP Recipes. Можете да следите туитове за WordPress и всичко, което се развива в мрежата.

Лорел ВанФосен

WordPress-професионалисти за следване-lorelle

Лорел ВанФосен е толкова страхотна, че ще позволя на фен да говори от нейно име:

Ако имате сайт, работещ с WordPress, абонирайте се за блога на Lorelle Всъщност, ако нямате сайт, работещ с WordPress, все още се абонирайте. Тя пише съвети и трикове за WordPress, но покрива и общи съвети за блогове. Всеки може да се възползва от четенето на Lorelle в WordPress. – Тайме Уайт, 9 правила мрежа

Кари Дилс

WordPress-професионалисти до последващи Кари-нарциси

Кари Дилс знае нещата си, а и блогът й… е… това е нещо друго. Но това вероятно е, защото тя работи по Рамката за генезис. Споменах ли, че знае нейните неща? Кари Дилс е професионален WordPress разработчик и консултант. Нейната емисия в Twitter е точно там, където трябва да бъдете. @cdils тя е ��

Сара Гудинг

WordPress-професионалисти до последващи Сара Правенето на добро

Този списък продължава да става все по-добър и по-добър. Дали Сара е сред водещите WordPress професионалисти от тази епоха? Дясно е, че е тя. Тя е причудлива, забавна и има начин да разбере с тях думи. Без да го намазвате със захар, тя е чудесен блогър и плетач! Тя туитва редовно в @pollyplummer.

Пол Андрей

WordPress-професионалисти за следване-speckyboy

Пол Андрю е човекът, който ни донесе популярното списание Speckyboy Design. Той има богат опит в уеб дизайна и туитове за инструменти, ресурси и иновативни техники за WordPress и уеб дизайн като цяло.

Крис Лема

WordPress-професионалисти за следване-WordPress-chrislema

Това парче би било непълно без Крис Лема, нали? Той е известен професионален треньор, оратор, писател и блогър. Съветите му са от голяма полза, ако трябва да се възползвате от WordPress, да имате собствени блогове или да изградите екип с висока производителност.

Пипин Уилямсън

WordPress-професионалисти до последващи pippinsplugins

Pippin W. от Pippins Plugins е прекрасен любител на бирата и човекът, който стои зад някои от най-популярните WordPress плъгини като RestrictContentPro, Easy Digital Downloads и AffiliateWP. Блогът му е дом за множество уроци и публикации за WordPress, пълни с най-добрите съвети. Хванете Пипин в @pippinsplugins.

Брайън Крогсгард

WordPress-професионалисти за следване-Брайън-krogsgard

Брайън създаде и сега управлява Post Status, блог с дълга форма, посветен на информирането на WordPress професионалисти за индустрията. Слушайте подкасти в WordPress в движение или четете статии за ядрото на WordPress, новини, развитие, бизнес и много други.

Лиза Сабин Уилсън

https://twitter.com/LisaSabinWilson

Туит от @LisaSabinWilson, Лиза е мозъкът и хрумна отзад @AppPresser, съсобственик е на Web Dev Studios и автор на WordPress For Dummies. Винаги туитира за бизнеса, дизайна на WordPress, развитието и живота като цяло.

Нил Флорес

WordPress-професионалисти за следване-Нил Флорес

Нил е майка на един син, Луис Ангел Флорес. Тя е професионален дизайнер / разработчик на WordPress и SEO консултант. Когато не работи, се отдаде на рисуването, астрономията и каратето сред другите хобита. Тя туитва в @blondishnet.

Адий Пиенар

WordPress-професионалисти за следване-adii

Чували ли сте някога за @WooThemes? Не? Е, те правят някои от най-добрите теми за WordPress. О, почти забравих; тези момчета дадоха на общността на WordPress най-популярната приставка за електронна търговия, WooCommerce. Звъни на звънец?

Adii е съосновател на WooThemes и сега работи върху @getconversio. Той е нов татко и бивш рокзвезда, базиран в Кейптаун, Южна Африка.

Християнска „Kriesi“ Budschedl

WordPress-професионалисти за следване-Kriesi

Kriesi продава висококачествени WordPress теми в Kriesi.at. Самият той казва това и със 17 премиум теми и над 170 000 клиенти, за да се покаже за него, той е сред топ професионалистите в WordPress, които трябва да следвате. Той туитва за WordPress от време на време. последвам @kriesi.

Фредерик Таунс

WordPress-професионалисти за следване-Frederick-Таунс

Ако обичате супер бързи уебсайтове на WordPress, трябва да обичате W3 Total Cache. Сега Фредерик Таунс е широко публикуваният блогър зад този невероятен плъгин. Той обхваща теми като социални медии, уеб хостинг, уеб дизайн и интернет маркетинг сред другите.

Мат Мълленвег

WordPress-професионалисти за следване-матиран Mullenweg

Как бихме могли да забравим Matt Mullenweg, баща-основател на WordPress и екстраординарен предприемач? Био връзките му в Twitter към редица проекти на WordPress и емисията е пълна със страхотни актуализации за бизнеса, предприемачеството и WordPress, очевидно.

Марк Джакит

WordPress-професионалисти за следване-markk-jaquith

Сериалният ангажиращ WordPress и блогърът Марк Джакит печели споменаване в този списък на WordPress професионалисти за огромния си принос към платформа, която сме отрасли да обичаме скъпо. Той блогове за WordPress и съветите, които предлага, са безценни независимо дали сте начинаещ или професионалист.

Мат Медейрос

WordPress-професионалисти за следване-матиран Medeiros

Ако използвате (или планирате да използвате) WordPress във вашия бизнес, трябва да слушате подкасти на Мат. Той интервюира хора, които си изкарват прехраната, използвайки WordPress, и споделя всичко това в Matt Report, неговият герой от блог. Това и той е проницателен WordPress блогър, който си струва да проверите.

WP двигател

WordPress-професионалисти за следване-WP-двигател

Един от най-добре управляваните домакини на WordPress наоколо, WP Engine е добре известно име в играта. Тези хора винаги чуруликат за най-новите съвети и новини на WordPress.

Ахсан Парвес

WordPress-професионалисти за следване-Ахсан-parwez

Ахсан е мениджър на общността на WordPress в Cloudways, облачна хостинг компания като никоя друга. Той е и разработчик на WordPress и технически SEO експерт, който туитира за WordPress плъгини, новини, хостинг и блогове сред други теми.

Джеф Чандлър

WordPress-професионалисти до последващи Джеф Чандлър-

Сътрудник писател в @wptavern, Джеф е блог за WordPress от 2007 г. На всичкото отгоре той е домакин на WordPress Weekly Podcast, което означава, че неговата емисия в Twitter е много страхотни неща.

Джеси Петерсен

WordPress-професионалисти за следване-Джеси-Петерсен

Джеси е препоръчителен разработчик на детска тема Genesis, който прекарва по-голямата част от времето си в разработване на сайтове, които преобразуват, забавляват и продават. В неговия блог ще намерите уебинари, видеоклипове и курсове по WordPress, Genesis Framework и ръководен бизнес, базиран на WordPress. Но дори и при всички тези шапки, семейството му идва на първо място винаги.

Алекс Васкес

WordPress-професионалисти за следване-Алекс-Васкес

Алекс яде, спи и мечтае възхитителни WordPress сайтове, които свързват бизнеса с клиентите. Той ще помогне на вашия бизнес да расте и ще ви държи мотивирани настрана с вдъхновяващи туитове за WordPress и ежедневието.

Информация за WP тема

WordPress-професионалисти за следване-wpthemeinfo

Търсите перфектната тема на WordPress за следващия си проект? Обзалагам се, че четете отзиви и пазарувате наоколо само за най-доброто. WP Theme Info анализира премиум WordPress теми и плъгини, предлагайки ви „… лесни, достъпни и превъзходни качествени WordPress решения за всяка ниша.“ Техният канал в Twitter е пълен със съвети и новини за теми и плъгини на WordPress.

В. Бавота

WordPress-професионалисти за следване-bavota

Като първокласен разработчик на теми за WordPress, Bavota знае входовете и допълненията на WordPress, за да ви обучи на всички умения, необходими за прехраната. Той винаги туитва за новини, съвети, теми, актуализации и много други неща на WordPress.

Константин Ковшенин

WordPress-професионалисти за следване-kovshenin

Разработчикът на ядрото на WordPress Kovshenin е повече от окото. Той има Python, PHP и WordPress на една ръка разстояние или иначе защо би се появил като основен говорител в толкова много събитие в WordPress. Той е баща, майстор на WordPress (зависим?) И работи в @automattic чак от Москва.

заключение

Ще се съгласите, че това е някакъв списък. Все едно, има много повече WordPress професионалисти там, включени сте. Така че, ако не виждате познатото име (или Twitter дръжка), не се колебайте да споделите в областта за коментари по-долу. Не забравяйте да споделите и дръжката си в Twitter, за да поддържате този списък да расте. Наздраве!

Pssst – Бележка от WPExplorer: Фреди направи този страхотен списък и той дори не се включи! Следвайте Фреди нататък @VistaMediaInc за да получите много съвети за WordPress, уеб дизайн, SEO и други!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map