WordPress continua sent la millor font de temes gratuïts de WordPress?

L’elecció d’un tema és una de les decisions més importants que podeu prendre en configurar el vostre lloc web. El directori de temes de WordPress ha estat durant molt de temps el primer port de trucada per als usuaris de WordPress que busquen dissenyar el seu lloc, però fins ara s’han plantejat preguntes sobre si és la millor opció per als propietaris de llocs i els desenvolupadors de temes..


Una recent repressió sobre la distinció entre funcionalitat i presentació per part de la web Equip de revisió de temes de WordPress ha posat en qüestió el problema de si WordPress.org continua essent la millor font de temes gratuïts de WordPress sota els focus. En aquest article, abordarem els antecedents del kerfuffle recent, pensem si WordPress.org encara hauria de ser la destinació predeterminada per trobar temes gratuïts de WordPress i cridarem l’atenció sobre algunes alternatives útils. Comencem amb una mica de fons!

Què és tot el que es tracta??

La vigilància durant la migració de contingut es troba al cor de bona part del drama recent. Com a WP Tavern Va assenyalar, l’equip de revisió de temes ha mantingut una política establerta des de fa temps prohibint als autors del tema definir la generació de contingut de l’usuari. El motiu que hi ha al darrere és eminentment raonable: els usuaris no haurien de perdre dades potencialment quan canvien temes.

Malauradament, durant el procés de trasllat dels requisits del tema del Codex a la seva nova llar a la web Manual de revisió de temes, aquest requisit va quedar fora. Chip Bennett va publicar un resum de les seccions que faltaven el maig de 2015. A continuació, es menciona la secció:

Presentació versus funcionalitat
Atès que la finalitat dels Temes és definir la presentació del contingut de l’usuari, no s’han d’utilitzar els Temes per definir la generació de contingut de l’usuari ni definir opcions o funcionalitats de llocs independents del Tema..

Per reduir una història llarga, el resultat de tot això va ser que es revisaven de manera inconsistent els temes a WordPress.org durant un període de temps, mentre que dues versions dels requisits flotaven simultàniament en línia..

A mesura que l’equip de WordPress (de manera retrospectiva) s’estrenyia en les directrius aplicades de manera inconsistent, molts desenvolupadors de temes gratuïts van començar a sentir, sens dubte, la molèstia ja que els temes acceptats anteriorment se’ls va rebutjar sobtadament i s’enfronten a costoses tasques de desenvolupament addicionals per anar bé..

Codeinwp va arribar fins a llançar gratuïtament un recent tema Parallax One, però l’ha omès del directori de temes de WordPress completament, en gran mesura com a resposta a la discussió original sobre el tema de l’equip de revisió del tema. El seu informe sobre transparència del juliol va abordar una mica el tema. Què hi ha de fer tot això dins del beisbol amb el propietari del lloc? Passem a considerar-ho.

Per què els propietaris de llocs es preocupen per la indústria que lluita per temes lliures?

De totes les opcions anteriors, hi ha dos exemplars de compra que podrien tenir en compte:

  1. Evidentment, les aplicacions existents en el passat van ser aplicades a les entrades al directori temàtic oficial. Això no només suposa inconvenients als desenvolupadors, sinó que és molt més difícil aconseguir suport per a temes existents. També és preocupant la idea que un tema pugui ser vàlid avui i que es pugui acabar de demà.
  2. Alguns desenvolupadors de temes legítims, com ara que han començat a llistar temes gratuïts de qualitat completament separats del directori oficial, de manera que òbviament ja no serà l’únic espectacle de la ciutat.

Afegiu el fet que molts propietaris de llocs no es preocuparan realment de les distincions entre presentació i funcionalitat, sempre que un tema compleixi les seves necessitats i podreu veure per què pot ser que la gent comenci a pensar en altres llocs per buscar temes gratuïts. Examinem algunes de les opcions que hi ha.

Fonts alternatives per a temes gratuïts de WordPress de qualitat

Un advertiment abans de començar a cercar temes de WordPress gratuïts fora dels límits acollidors del directori oficial: aquí hi ha un nivell addicional de responsabilitat en termes d’avaluació. Us apartareu de la comoditat i la seguretat addicionals que us ofereix un equip de revisió temàtic dedicat. Amb aquesta solució al respecte, mirem algunes fonts sòlides de tema lliure.

WPExplorer.com

Millors temes gratuïts de WordPress

Tant de bo ja sabeu que només oferim temes gratuïts per als nostres lectors! Tots els nostres temes s’han creat amb codi vàlid i segur, a més de temes com el tema Zero WordPress inclouen funcions premium de forma gratuïta. Tenim molts temes gratuïts per a negocis, blocs i carteres i demostracions en directe perquè pugueu veure totes les funcions del tema en acció. Volen més? Molts dels nostres temes tenen versions premium al mercat creatiu que inclou opcions personalitzadores de temes afegits i suport de tema premium.

JustFreeThemes

Temes gratuïts.

JustFreeThemes compleix les promeses del seu nom amb més de 400 temes gratuïts de gran qualitat, inclosos favorits com Zerif Lite i Estil de vida. Les demostracions en directe i en l’administració estan disponibles per a la majoria de temes, de manera que podeu arrencar els pneumàtics abans de comprometre’t. També podeu navegar per categories com ara blocs o comerç electrònic si heu de seguit una solució específica.

FabThemes

Fab Temes

FabThemes a primera vista, prou sòlid, amb més de cent temes amb estil que semblen lliures. Podeu cercar per categories individuals com ara comerç electrònic i menjar, i també és benvinguda l’opció de cercar per colors. També s’incorpora un sistema de qualificació de cinc estrelles per donar-vos una mica més de coneixement del funcionament dels temes individuals per a altres persones.

Al revés, en el moment de revisar-ho, les opcions de previsualització de tots els temes no tenien acció. Si feu clic a un enllaç de vista prèvia simplement es va produir un 404. Estem segurs que es tracta d’un problema temporal, però, al mateix temps, no serà cap problema al que voldreu trobar-vos a WordPress.org!

Si els propietaris de llocs es traslladaven de WordPress.org?

Si teniu un tema lliure al mercat, WordPress.org és encara la font principal que hi ha i que és probable que no canviï en cap moment. Els tres proveïdors de temes gratuïts alternatius que hem destacat anteriorment ofereixen opcions de temàtica realment interessants, però simplement no poden competir amb la profunditat de les opcions que es mostren al directori oficial de temes.

Tampoc s’ha de menystenir la quantitat de recursos que permeten fer temes al directori oficial d’alta qualitat, seguretat i compliment de les bones pràctiques. Si bé tots afirmen revisar temes a fons, cap proveïdor alternatiu de temes lliures no té el tipus d’infraestructura que tingui WordPress.org.

Vam suggerir una estratègia assenyada de revisar els temes gratuïts més populars a WordPress.org primer i fer una ràpida navegació de les tres alternatives anteriors. D’aquesta manera, estareu cobrint la major part de les bases en el menor temps possible i oferireu la possibilitat de trobar un tema gratuït i fiable que s’adapti a les vostres necessitats.

Conclusió

El recent enrenou sobre els criteris d’acceptació a WordPress.org era confús. A la llarga, però, és una victòria per a tots els interessats. WordPress.org s’ha vist obligat a netejar el seu acte en termes d’estandarditzar els criteris d’acceptació (bones notícies per a tothom en última instància), i s’han creat esperons per als creadors de temes gratuïts independents per explorar noves opcions de llistes emocionants..

Llocs com WPExplorer i altres esmentats anteriorment representen una autèntica alternativa per trobar temes gratuïts, però els recursos d’inventari i revisió resten, naturalment, molt lluny del directori oficial en general. De moment, WordPress.org segueix sent la millor font global de temes gratuïts en termes de gran quantitat, però els propietaris de llocs se’ls convida a comprovar les altres opcions, ja que podreu trobar més funcions i un millor codi en altres llocs..

Ens encantaria escoltar els vostres pensaments. Creus que WordPress.org segueix sent l’únic joc de la ciutat o has començat a comprovar els llistats alternatius? Posa’t en contacte i fes-nos-ho saber!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map