WordPress 3.9 Aquí és: què espereu en actualitzar

Andrew Nacin acaba d’anunciar l’alliberament de la secció candidat a segona publicació WordPress 3.9, i només avui el WordPress 3.9 “Smith” va ser alliberat.


Com en totes les actualitzacions principals de WordPress, 3.9 afegirà noves funcions a la plataforma WordPress. Vaig agafar el candidat a l’alliberament per veure què podem esperar d’aquest proper llançament.

Vista prèvia de widget afegida al personalitzador de temes de WordPress

El personalitzador de temes es va afegir a WordPress en la versió 3.4 el juny de 2012. Va ser una gran incorporació a la plataforma WordPress, però sempre ho he limitat. Mentre pogueu previsualitzar els colors d’un tema nou i canviar la imatge del menú i la capçalera; no podeu afegir ginys.

Això significava que no podríeu poblar zones de widget com la barra lateral amb dades. Per tant, la previsualització sol mostrar una columna de contingut en lloc de dues.

WordPress 3.9 aborda aquesta limitació amb un nou visualitzador de widgets en viu.

Previsualitzacions de widget de WordPress en viu

WordPress afegeix un element de menú per a cada zona de widget del vostre lloc web. Quan feu clic al botó “Afegeix un widget”, es desplegarà un panell ple de tots els ginys disponibles a la dreta. També podeu cercar ginys a través del tauler.

Quan afegiu un widget d’aquesta manera, es mostrarà de manera instantània a l’àrea de previsualització.

Afegir un widget al personalitzador de temes

La previsualització del widget funciona excel·lentment a la pràctica. Per a mi, finalment ha convertit el personalitzador en una eina pràctica que utilitzaré als meus llocs web.

Aquesta nova característica es va importar al nucli principal des d’un complement titulat Personalitzador de widgets. Us recomano que proveu el complement si voleu una vista prèvia sobre el funcionament del nou previsualitzador de widgets.

TinyMCE

L’editor de codi obert WYSIWYG TinyMCE, altrament conegut com a editor visual de WordPress, s’ha actualitzat a la versió 4.0.21.1.

Com algú que inhabilita l’editor visual a l’hora d’escriure, al principi no em quedava clar què havia canviat.

Sembla que hi ha un petit canvi en les icones que es mostren a l’editor visual. Aquesta és una captura de pantalla de l’editor visual a WordPress 3.8.

Versió antiga de TinyMCE

Aquesta és una captura de pantalla de l’editor visual de la propera versió del WordPress 3.9.

Nova versió de TinyMCE

Des de la fila superior, podeu veure que s’ha afegit una icona nova després de les cometes. Quan feu clic a aquesta icona de línia nova, podeu afegir una línia horitzontal al contingut.

Al principi vaig pensar que l’opció per escriptura lliure de distraccions havia estat completament eliminat de WordPress. Tanmateix, amb una inspecció més propera, la icona per a l’edició de distraccions s’ha desplaçat simplement a l’extrem superior dret de l’editor. Sembla ser un lloc més pràctic per mostrar aquesta icona ja que no s’utilitza per alterar contingut.

Captura de pantalla completa de l'editor visual

Podeu veure que la icona per enganxar de la paraula s’ha suprimit de la fila inferior. Ara podeu copiar contingut de Word simplement copiant i enganxant i no us preocupeu de qualsevol codi de disseny no desitjat. Podeu suprimir completament el format habilitant l’opció “Enganxeu com a text”.

Instal·lació de nous temes de WordPress

WordPress també ha renovat la nova àrea d’instal·lació del tema. A WordPress 3.8, a la pàgina principal es mostra una barra de cerca amb un filtre de funcions a sota per fer més precises les cerques.

Antiga manera d’instal·lar nous temes

A WordPress 3.9 les coses es veuen molt més boniques.

En lloc de només mostrar-se a la pàgina de cerca, la barra de cerca s’ha traslladat al menú de navegació i ara apareix a totes les pàgines. Aquesta és clarament una solució més pràctica.

Així mateix, l’opció de carregar un tema s’ha mogut des del menú principal i s’ha col·locat a la dreta del text “Afegeix temes” a la part superior de cada pàgina. L’enllaç de menú més recent també s’ha rebatejat com a “Últim” i la pàgina actualitzada recentment s’ha substituït per una de tema per temes populars..

Nova forma d’instal·lar nous temes

El filtre de funcions s’ha eliminat de la pàgina principal i s’ha mogut a la seva pròpia pàgina única. Les opcions es mostren ara en posició vertical, més que en horitzontal.

Filtratge de temes de WordPress

El nou disseny de l’àrea d’instal·lació del tema sembla molt millor a causa de les captures de pantalla que es mostren a la pàgina principal. Tant de bo, WordPress roti els dissenys destacats regularment de manera que no es promocionin els mateixos dissenys durant tot l’any.

Llistes de reproducció de vídeo i àudio

Les galeries van resultar ser molt populars entre els usuaris de WordPress. WordPress s’ha ampliat sobre aquest concepte afegint una opció per a llistes de reproducció per a fitxers d’àudio i de vídeo.

Funciona de la mateixa manera que afegir fotografies a una galeria. Si pengeu àudio o vídeo, veureu una nova opció per crear una llista de reproducció.

Creació d’una llista de reproducció d’àudio

Com és habitual, WordPress us permet editar el títol, el títol i la descripció dels fitxers penjats. La descripció s’introdueix automàticament per a pistes d’àudio tirant dades de les etiquetes ID3.

Creació d’una llista de reproducció d’àudio

La pàgina final us permet organitzar l’ordre de les vostres pistes o videoclips. Les llistes de reproducció poden mostrar una llista de rutes dels noms d’artistes i mostrar imatges.

Edició d'una llista de reproducció d'àudio

Podeu visualitzar la vostra llista de reproducció directament des de l’editor visual. Em va sorprendre la fluïdesa que tenia el reproductor d’àudio i la rapidesa que passava entre les seleccions de pista.

Vista prèvia d’una llista de reproducció d’àudio

Galeries i subtítols HTML5

WordPress han afegit Versions HTML5 de galetes i etiquetes de subtítols. També han realitzat alguns ajustaments menors d’estil de la manera de manejar els subtítols.

HTML4 va afegir anteriorment deu píxels d’amplada a les imatges amb subtítols. Ells tenen ha suprimit aquests píxels i també estils de subtítols eliminats a l’editor.

La captura de pantalla següent mostra com es veuen els subtítols mitjançant HTML4.

Subtítols mitjançant HTML4

Aquesta captura de pantalla us mostra com milloraran les coses avançant mitjançant l’ús de HTML5.

Subtítols mitjançant HTML5

I la resta …

Com és habitual, WordPress 3.9 introdueix molts canvis que afectaran els desenvolupadors, inclosos:

Podeu veure un endarreriment de totes les funcions que s’han afegit i les solucions que s’han aplicat mitjançant la lectura de la secció Blog de WordPress Core. Si voleu provar la versió més recent de WordPress en un entorn de prova, podeu fer-ho si instal·leu Prova beta beta de WordPress connectar.

WordPress 3.9 ha arribat oficialment. Per a aquells que no teniu activades les actualitzacions automàtiques del tema, recordeu l’actualització manual a WordPress 3.9, o en arrendament, assegureu-vos que actualització a WordPress 3.8.3 ja que tracta un error que es troba a 3.8.2.

Gràcies,
Kevin

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map